Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok mutlu oldum cnm sagol insallah yemiycem yediklerime sayicam valla, sende cok iyi gidiyorsun masallah
Hosbuldum amin cnm sagolasin evet cok iyi geldi banad kilolar dıșında tabi ki :)
Basladimm canim kesin :)
Cikolata aburcubur bitiriyor beni ya
Günaydın bende limonlu su iciyodum okurken
Oh afyiet olsun
1 ay varmis hadi insallah ozamana kadarda 4-5 kg gitse super olur

Regl oluyorum Allah im bugün bi bitseydiiii
Ağzım hiç boş durmasin istiyorum. Aksamı kabakla bitirmem lazim. Gerçi yeminliyim beyaz un ve beyaz şekerli bir şey yiyemiyorum ama korkuyorummmmm
Hurma filan ye bari eloş ya da tahin ile kuruyemiş ezmesi karıştırıp ye o da kesiyormuş

Hurma filan ye bari eloş ya da tahin ile kuruyemiş ezmesi karıştırıp ye o da kesiyormuş
Hurma yokta bi tk kadar tahin biraz badem yedim canim. Ama hep içim boş gibi. Şimdi de 3 kayısı 2 erik yedim

Kızlar ya benim kızın ateşi var öğlen uykusundan uyandı ateşliydi hemen calpol verdim ılık duş aldırdım. Şimdide mukuslu kaka yaptı sanki burnu da biraz tıkalı gibi. Geçen günki probiyotikli ishal tozundan versem mi acile mi götürsem sabahı mı beklesem napsam bilemedim ya

Geçmiş olsun canım yaa . Kızına verdiyse ishal tozunu zararı olmaz işgalinin kesilmesi için vermenin zararı olmaz heralde
Çocuklara ne oluyor acaba ya.
Dünde benimki atesliydi bı ara çıkardı şükür bugün iyi.

Geçmiş olsun canım

Şükür geçmiş canım çocuklar hep hasta hakikaten

Çok sagol canım evet geçen kızım icin almıştık İshal olmustu verdim ateşi de biraz düştü. Şimdi gitcez acile hazırlanalım da canm sizede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…