Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayrolsun inşallah canım kayınvalide sezde değil mi o yüzden mi gerildiniz?
Evet bizde,ah esek kafam ah,git ücretsiz izin al,kimsenin afra tafrasini çekme.Esimle bir olup sürekli üstüme geliyorlar.Kayimvalide her lafın içinde,her şeye dahil oluyor ve tabiki haksizda olsa oğlunun tarafını tutuyor.Esim de artık çekilmez oldu.

Mesela dün en basitinden balkonda oturuyor annesiyle,kız da kucağında.Canim sandalyenj biraz güneşe çek gunes alsın kız diyorum,direk tepki su

- Sandelyemi çekmiyorum işte (ayy çocuk gibi resmen ya ) ordan kayınvalide atlıyor,zaten güneş bir çıkıyor bir bulutlardan kapanıyor niye çeksin.Yani bu en basit şey.

Ben de doğumdan sonra regl olmadım hala,ondan da sanırım gerginim sürekli,karşımda da anlayışsız biri olunca hepten zivanadan cikiyorum

aynı derdi ben de yaşadım bilirim ev kredisi yüzünden izne ayrılamamıştım benim kayınvalidem müdahale etmezdi ona rağmen rahat hissedemezdim seninki de müdahil oluyor her şeye belli ki neyse az kaldı yaz tatilini geçir de eylülde okul açılacak olursa bakıcı vs ayarlayamazsan hala ücretsiz izin hakkın vardır 1 yıl da olsa kafanı dinle

12 Haziran cumartesi

Kahvaltı 11.30
Bir tane domatesli yumurta
Bir kasik yoğurt kaymağı
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
İki dilim TB ekmeği

Aksam 17.30
Bir tabak menemen
Bir kase semizotu yogurtlama
İki dilim TB ekmeği

2.5 litre su 2600 adım

Kesinlikle canım,adam borç harç ne yaparsa yapsın gecindirsin hiç ugrasamam.Zamane erkekleri gerçekten çok rahat,biz kadınlar hem çalış hem çocuk bak,yemek yap iş yap yine de yaranama yok öyle.Evimde oturur çocuk bakarin o da ek iş mi yaoiyor ne yapıyorsa yapsın gecindirsin bizi.

Aynen öyle valla ben ikincide direkt ücretsiz izin hem stres hem yorgunluk uykusuzluktan hasta oldum antidepresan kullandım kendi kendime etmişim resmen ev kredisi bitince araba kredisine başladık krediyi çekerken bana güvenme dedim ben ikinci çocukta ücretsize ayrılacağım ödemelerini ona göre ayarla

Sanırım ben de antidepresana başlayacağım,hiç sabrım yok ya

Ah canım sağlıcakla gelsin miniğin inşallah,kesinlikle ücretsiz izin en mantıklısı,sen kendi ailen ve eşinin ailesinden farklı şehirlerde misin?

Evet canım ailelerimizden uzağız 2 temmuza ne kaldı diren masal

eline emeğine sağlık canım

kusura bakmayın kızlar çocuğun hastalığı filan gecikti liste tebrik ediyorum sizleri
Ayy olur mu öyle nasil oldu kuzucuk ?

Günaydın kızlar
Masal canım kv bin yanında eşine gıcık olsan da bence çaktırma aksine iyi davrananilirsen davran

9.TAKİM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1702 p

2. asliogretmen : 1175 p

3. sudem34 : 993p

TEBRİK EDERİM KIZLAR

Emeğine sağlık canım, teşekkür ederiz.
tebrikler sporcu canlar

Canım asıl senin maşallahın var, tebrik ederim
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Emeğine sağlık Zehram, bu hafta tablo işi bende Çok teşekkür ederiz.
adım atan bütün canlara kocaman

Amin canım insallah sagol

Başlangıç için çok zorlama canım tüm vücut olarak mı istiyorsun yoksa bölgesel mi ?
Evet tüm vücut düşünüyorum
Günaydın canım bölgesel mi düşünüyorsun, tüm vücut ise leslie ile başlayabilirsin , sonraları zumba falan yaparsin
Hmm Leslie olabilir canım saol
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir

Evet canım hastaneye gittik falan geç oldu yemek zaten nereme yedim bilmiyorum uyumadım da hic bugun hala uyanığım
Ok geçmiş olsun canım, insallah toparlamistir
Canım çekirdek gözüme battı daha çok ve suyun çok az
Biyontech aşısı olan ya da tanıdığı olan var mı kızlar.Yan etkileri kol ağrısı mı sadece
Annem oldu ve bugün çok fazla aşılama yaptık , sadece kol ağrısı oldu başka birşey olmadi
Basla biran önce muhakkak verirsin canım, inan hepimizin Zayıflatan bile alma potansiyeli var o yüzden hep dikkat etmek zorundayız, ben de mümkün olduğunca burdan ayrılmamayi düşünüyorum korumak adına , insallah yapabilirim

Dolmalar fazla canım
Bu erkeklerin çoğu anası gelince bir tuhaf oluyor galiba, saçma sapan tavırlar hayır kv de de demiyor ki su sayim karismayim, neyse canım sabret 2 hafta kaldi sonra diğer yıla al ücretsiz izini ne yaparsa yapsın canına yazık, ben ücretsiz alamayacağım diye 2. Yi yapmıyorum suan öyle zor yani çok iyi anlıyorum seni, keşke kocan da anlaşa
Güzel ama toplam ekmek sayısı fazla geldi , aksam 1 dlm olsa daha mı iyi olurdu
Aynen öyle, ya elini tasin altına koyacak evde ve çocukta sorumluluk alacak ya da evi gecindirecek , şimdilerde erkekler hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…