- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.921
Evet bizde,ah esek kafam ah,git ücretsiz izin al,kimsenin afra tafrasini çekme.Esimle bir olup sürekli üstüme geliyorlar.Kayimvalide her lafın içinde,her şeye dahil oluyor ve tabiki haksizda olsa oğlunun tarafını tutuyor.Esim de artık çekilmez oldu.hayrolsun inşallah canım kayınvalide sezde değil mi o yüzden mi gerildiniz?
aynı derdi ben de yaşadım bilirim ev kredisi yüzünden izne ayrılamamıştım benim kayınvalidem müdahale etmezdi ona rağmen rahat hissedemezdim seninki de müdahil oluyor her şeye belli ki neyse az kaldı yaz tatilini geçir de eylülde okul açılacak olursa bakıcı vs ayarlayamazsan hala ücretsiz izin hakkın vardır 1 yıl da olsa kafanı dinleEvet bizde,ah esek kafam ah,git ücretsiz izin al,kimsenin afra tafrasini çekme.Esimle bir olup sürekli üstüme geliyorlar.Kayimvalide her lafın içinde,her şeye dahil oluyor ve tabiki haksizda olsa oğlunun tarafını tutuyor.Esim de artık çekilmez oldu.
Mesela dün en basitinden balkonda oturuyor annesiyle,kız da kucağında.Canim sandalyenj biraz güneşe çek gunes alsın kız diyorum,direk tepki su
- Sandelyemi çekmiyorum işte (ayy çocuk gibi resmen ya ) ordan kayınvalide atlıyor,zaten güneş bir çıkıyor bir bulutlardan kapanıyor niye çeksin.Yani bu en basit şey.
Ben de doğumdan sonra regl olmadım hala,ondan da sanırım gerginim sürekli,karşımda da anlayışsız biri olunca hepten zivanadan cikiyorum
Kesinlikle canım,adam borç harç ne yaparsa yapsın gecindirsin hiç ugrasamam.Zamane erkekleri gerçekten çok rahat,biz kadınlar hem çalış hem çocuk bak,yemek yap iş yap yine de yaranama yok öyle.Evimde oturur çocuk bakarin o da ek iş mi yaoiyor ne yapıyorsa yapsın gecindirsin bizi.aynı derdi ben de yaşadım bilirim ev kredisi yüzünden izne ayrılamamıştım benim kayınvalidem müdahale etmezdi ona rağmen rahat hissedemezdim seninki de müdahil oluyor her şeye belli ki neyse az kaldı yaz tatilini geçir de eylülde okul açılacak olursa bakıcı vs ayarlayamazsan hala ücretsiz izin hakkın vardır 1 yıl da olsa kafanı dinle
Afiyet olsun12 Haziran cumartesi
Kahvaltı 11.30
Bir tane domatesli yumurta
Bir kasik yoğurt kaymağı
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
İki dilim TB ekmeği
Aksam 17.30
Bir tabak menemen
Bir kase semizotu yogurtlama
İki dilim TB ekmeği
2.5 litre su 2600 adım
Aynen öyle valla ben ikincide direkt ücretsiz izin hem stres hem yorgunluk uykusuzluktan hasta oldum antidepresan kullandım kendi kendime etmişim resmen ev kredisi bitince araba kredisine başladık krediyi çekerken bana güvenme dedim ben ikinci çocukta ücretsize ayrılacağım ödemelerini ona göre ayarlaKesinlikle canım,adam borç harç ne yaparsa yapsın gecindirsin hiç ugrasamam.Zamane erkekleri gerçekten çok rahat,biz kadınlar hem çalış hem çocuk bak,yemek yap iş yap yine de yaranama yok öyle.Evimde oturur çocuk bakarin o da ek iş mi yaoiyor ne yapıyorsa yapsın gecindirsin bizi.
Sanırım ben de antidepresana başlayacağım,hiç sabrım yok yaAynen öyle valla ben ikincide direkt ücretsiz izin hem stres hem yorgunluk uykusuzluktan hasta oldum antidepresan kullandım kendi kendime etmişim resmen ev kredisi bitince araba kredisine başladık krediyi çekerken bana güvenme dedim ben ikinci çocukta ücretsize ayrılacağım ödemelerini ona göre ayarla
Evet canım ailelerimizden uzağız 2 temmuza ne kaldı diren masalSanırım ben de antidepresana başlayacağım,hiç sabrım yok ya
Ah canım sağlıcakla gelsin miniğin inşallah,kesinlikle ücretsiz izin en mantıklısı,sen kendi ailen ve eşinin ailesinden farklı şehirlerde misin?
Şimdilik iyi uyudu ama ilaçların etkisi bence. Uyanınca cocuk doktoruna götürcem galiba içim rahatlasın canımKusması, ishali durmuyorsa tekrar götürseydin keşke canım
eline emeğine sağlık canım
3 - 10 HAZİRAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam12.893 10.008 10.210 16.053 17.262 12.276 10.883 89.585 10.000 10.000 6.000 6.500 3.500 5.000 21.000 15.004 14.046 10.066 14.176 10.883 18.073 13.299 95.547 20.123 3.764 13.294 12.243 49.424 sudem34 6.408 20.008 12.000 10.211 2.570 16.335 10.108 77.640
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1- @Breeze96- 95.547 Adım
Ayy olur mu öylekusura bakmayın kızlar çocuğun hastalığı filan gecikti liste tebrik ediyorum sizleri
Geçmiş olsunŞimdilik iyi uyudu ama ilaçların etkisi bence. Uyanınca cocuk doktoruna götürcem galiba içim rahatlasın canım
Amin canım insallah sagolGeçmiş olsuncanım Allah şifa versin
Götür canım için rahat ederŞimdilik iyi uyudu ama ilaçların etkisi bence. Uyanınca cocuk doktoruna götürcem galiba içim rahatlasın canım
Daha iyi şükür canım sesi kısık birazeline emeğine sağlık canım
Ayy olur mu öylenasil oldu kuzucuk ?
Emeğine sağlık canım, teşekkür ederiz.9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1702 p
2. asliogretmen : 1175 p
3. sudem34 : 993p
TEBRİK EDERİM KIZLAR
Eline emeğine sağlık canımteşekkür ederim
Tebriklerkızlar @Breeze96
asliogretmen
Breeze96 canım maşallahin var ikiye katlamissin benisporun daim olsun ömür boyu fit ol
Benim kaslar hala ağrıyorbugün evden cikmadim dinlendircem diye bir tek çamaşır bulaşık yemek
Canım asıl senin maşallahın var, tebrik ederimEmeğine sağlık canım.tebrik ederimasliogretmen sudem34
Değdi ama canım.Ağrıdan duramadığım günler oldu.Bir de persembe açlıktan erkenden uyuyakaldım
Yeme gülüm.kolay mı verdin.Valla adını görünce sevindim özlemişim çok.
Sagol canım
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Kızlar ya benim kızın ateşi var öğlen uykusundan uyandı ateşliydi hemen calpol verdim ılık duş aldırdım. Şimdide mukuslu kaka yaptı sanki burnu da biraz tıkalı gibi. Geçen günki probiyotikli ishal tozundan versem mi acile mi götürsem sabahı mı beklesem napsam bilemedim ya
Emeğine sağlık Zehram, bu hafta tablo işi bende
3 - 10 HAZİRAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam12.893 10.008 10.210 16.053 17.262 12.276 10.883 89.585 10.000 10.000 6.000 6.500 3.500 5.000 21.000 15.004 14.046 10.066 14.176 10.883 18.073 13.299 95.547 20.123 3.764 13.294 12.243 49.424 sudem34 6.408 20.008 12.000 10.211 2.570 16.335 10.108 77.640
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1- @Breeze96- 95.547 Adım
Amin canım insallah sagolEmeğine sağlık canım, teşekkür ederiz.
tebrikler sporcu canlar
Canım asıl senin maşallahın var, tebrik ederim
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Emeğine sağlık Zehram, bu hafta tablo işi bendeÇok teşekkür ederiz.
adım atan bütün canlara kocaman
Evet tüm vücut düşünüyorumBaşlangıç için çok zorlama canım tüm vücut olarak mı istiyorsun yoksa bölgesel mi ?
Hmm Leslie olabilir canım saolGünaydın canım bölgesel mi düşünüyorsun, tüm vücut ise leslie ile başlayabilirsin , sonraları zumba falan yaparsin
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşirKızlar ya benim kızın ateşi var öğlen uykusundan uyandı ateşliydi hemen calpol verdim ılık duş aldırdım. Şimdide mukuslu kaka yaptı sanki burnu da biraz tıkalı gibi. Geçen günki probiyotikli ishal tozundan versem mi acile mi götürsem sabahı mı beklesem napsam bilemedim ya
Ok geçmiş olsun canım, insallah toparlamistirEvet canım hastaneye gittik falan geç oldu yemek zaten nereme yedim bilmiyorum uyumadım da hic bugun hala uyanığım
Canım çekirdek gözüme battı daha çok ve suyun çok az13 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1 ev yapımı açma
Kk beyaz peynir
1catal kaymak
Domates biber
Aksam:17.00
Fırınlanmış kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
1küçük hobi çikolata
18.00
2üçgen karpuz
21.00
1kase çekirdek
Su:1,5litre
Spor:yok
U UcanSupurgemasal3487
Annem oldu ve bugün çok fazla aşılama yaptık , sadece kol ağrısı oldu başka birşey olmadiBiyontech aşısı olan ya da tanıdığı olan var mı kızlar.Yan etkileri kol ağrısı mı sadece
Basla biran önce muhakkak verirsin canım, inan hepimizin Zayıflatan bile alma potansiyeli var o yüzden hep dikkat etmek zorundayız, ben de mümkün olduğunca burdan ayrılmamayi düşünüyorum korumak adına , insallah yapabilirimGunaydin kızlar
15 ocak mezun oldugum kilo (yanlis hatirlamiyorsam) : 63.8
Bugunki kilom: 75.5
Fark: +11.7 kg
5 ayda almıșım bu kiloları emeklerime yazık cok pișmanım. Bu defa verdikten sonra bu hataya dusmiycem inșallah daha erken dur demeyi ögrenicem.
Neyse önume bakiyorm 12 temmuz oglumun dogum gunu, enazindan ozamana kadar 71 leri ucundanda olsa gormek hedefim:)
Dolmalar fazla canım11 Haziran cuma
Kahvaltı 07.30
Bir haşlanmış yumurta
Yedi zeytin
Bir dilim ekmek
Öğle 13.30
İki tane yumurtadan domatesli yumurta
İki dilim ekmek
Cacık
Aksam 18.30
Soğan dolması ve sarma(malesef saymadan doyana kadar yedim )
Ayran
Salata
2.5 litre 3800 adım
Bu erkeklerin çoğu anası gelince bir tuhaf oluyor galiba, saçma sapan tavırlar hayır kv de de demiyor ki su sayim karismayim, neyse canım sabret 2 hafta kaldi sonra diğer yıla al ücretsiz izini ne yaparsa yapsın canına yazık, ben ücretsiz alamayacağım diye 2. Yi yapmıyorum suan öyle zor yani çok iyi anlıyorum seni, keşke kocan da anlaşaEvet bizde,ah esek kafam ah,git ücretsiz izin al,kimsenin afra tafrasini çekme.Esimle bir olup sürekli üstüme geliyorlar.Kayimvalide her lafın içinde,her şeye dahil oluyor ve tabiki haksizda olsa oğlunun tarafını tutuyor.Esim de artık çekilmez oldu.
Mesela dün en basitinden balkonda oturuyor annesiyle,kız da kucağında.Canim sandalyenj biraz güneşe çek gunes alsın kız diyorum,direk tepki su
- Sandelyemi çekmiyorum işte (ayy çocuk gibi resmen ya ) ordan kayınvalide atlıyor,zaten güneş bir çıkıyor bir bulutlardan kapanıyor niye çeksin.Yani bu en basit şey.
Ben de doğumdan sonra regl olmadım hala,ondan da sanırım gerginim sürekli,karşımda da anlayışsız biri olunca hepten zivanadan cikiyorum
Güzel ama toplam ekmek sayısı fazla geldi , aksam 1 dlm olsa daha mı iyi olurdu12 Haziran cumartesi
Kahvaltı 11.30
Bir tane domatesli yumurta
Bir kasik yoğurt kaymağı
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
İki dilim TB ekmeği
Aksam 17.30
Bir tabak menemen
Bir kase semizotu yogurtlama
İki dilim TB ekmeği
2.5 litre su 2600 adım
Aynen öyle, ya elini tasin altına koyacak evde ve çocukta sorumluluk alacak ya da evi gecindirecek , şimdilerde erkekler hem karnım doysun hem pastam dursun derdindeKesinlikle canım,adam borç harç ne yaparsa yapsın gecindirsin hiç ugrasamam.Zamane erkekleri gerçekten çok rahat,biz kadınlar hem çalış hem çocuk bak,yemek yap iş yap yine de yaranama yok öyle.Evimde oturur çocuk bakarin o da ek iş mi yaoiyor ne yapıyorsa yapsın gecindirsin bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?