- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.961
Aynen canım ishal olan çocuğa antibiyotik verilmiyor ishali daha da artırıyor çünkü bu da sıvı kaybı demek ve özellikle böbreklerin hasar görmesi demek Allah korusunCocuk doktoruna götürdüm canım antibiyotik kullanma daha kötü olur dedi çinko verdi ishal tozunu calpol kullan dedi
Kv yaninda çok şımariyorlar canım olmadık biri gibi davranırlar sen koz verme bir de öyle dene .Keşke politik olabilsem ama o da annesinin yanında beni tersliyor,öyle olunca da dayanamiyorum bendedur bu dediginj deneyeyim bu hafta,laf sokmakla kizmakla olmadı belki iyi davranmam farklı bir etki yaratabilir
Geçmiş olsun canımSagol ekürim insallah, şimdilik iyi şükür ishal kusma ates yok 3 4 saattir
Ooo sayılı gün çabuk geçer az kalmışKv yaninda çok şımariyorlar canım olmadık biri gibi davranırlar sen koz verme bir de öyle dene .
İnşallah işe yarar bana da yaz bir süre dene bakalım.İnslallah hepten simarmaz.Ben peki derim sus payı gibikonu kapanır cevap versen uzuycak he de geç çocuk onun da çocuğu bırak 3 dk az güneş alsın .Takma kafaya.
Azarliycsaksan da ya anasi yokken bir sekilde halledersin .
17 gün sonra benim kv de geliyor inşallah ben de uygularım taktiğiya sabır içime atmayı da hiç beceremem ben .
Güvenip cam silenin vay haline
Çok güldüm ya birimi etiketlemeyi unutmuşsun adı lazım değil baş harfi ben
Hamile olduğun için sen simdi hepimizden güzelsindir zehram. Saf ve duru bir güzellik bu kategorize etmeye kıyamadım ki ben.Çok güldüm ya birimi etiketlemeyi unutmuşsun adı lazım değil baş harfi ben
Her gün böyle bu aralar.Çamaşır kurutamiyorum.Güvenip cam silenin vay haline
Teşekkür ederim canımHamile olduğun için sen simdi hepimizden güzelsindir zehram. Saf ve duru bir güzellik bu kategorize etmeye kıyamadım ki ben.
Cicim ayları herhalde
Biz böyle cicim ayı görmedikTeşekkür ederim canım
Cicim ayları herhalde
Bizimkiler insan sevmiyor belki deBiz böyle cicim ayı görmedik
I like it14Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
1dilim ekmek
Aksam:16.00
2yk tavuk sote
Salata
1dilim ekmek
18.00
16kiraz
4kayısı
Su:2,5litre
Spor:4000 adım sadece
40 puan
U UcanSupurge G Goklercemasal3487
asliogretmen
Bu cümle içime çok sindi valla.aynen öyleBizimkiler insan sevmiyor belki de
Allah korusun canım ya onu da veren doktor işte, ishali daha tam geçmiş değil yine ara sıra oluyor ya.Aynen canım ishal olan çocuğa antibiyotik verilmiyor ishali daha da artırıyor çünkü bu da sıvı kaybı demek ve özellikle böbreklerin hasar görmesi demek Allah korusun
Iyi sevindim bari. Regl oldum çok şiş uyaniyorumYok öyle korktuğun gibi de değilmiş canım
Geçmiş olsun cok. Iyiki gittin c doktoruna.Sagolun arkadaslar boğazı şişmiş biraz öksürük falan yok şükür antibiyotik verdi. Calpol e devam et ateşi düşene kadar bikaç gün dedi
Geçmiş olsun canım, insallah biran önce toparlar
Size de cok geçmiş olsun canım , insallah tekrarlamaz
Gayet güzel menü canım
Bence saat 3 te yediklerin akşam için yeterliymis 5 te tekrar yemene gerek yokmuş canim hele saat 8 de ki lokumBende basliyayim ozaman bugun pek istedigim gibi olmasada fena degildi
MENUM:
9:45 2 yumurta ile sucuklu omlett, 1 ucgen peynir, 1 tk salca, 6 zeytin, 2 lokma tb ekmegi
10:30 kahve yanına 1 yk cakıltașı
13:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 1yk chia, 2yk misir gevregi, 3 gunkurusu
15:00 5yk taze fasulye, 1 dlm ekmek, 1kurabiye
17:300 1 kase yogurt, 2 dolma, 3 kanat
20:00 turk k 12ahvesi, 1 lokum
2.5lt Su
10.000 bin adım tamamladim
20dkleslie
200 mekik yaptm
Gayet güzel13 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haslanmis yumurta
2 yemek kasıgı kadar menemen
Domates salatalık yeşillik
Bir dilim süzme peynir
Bir dilim salam
Bir dilim ekmek
14.00
Sekersiz nescafe
20.00
5 tane fırında köfte
3 elma dilim patates
Bir kase yogurt
Salata
3 lt su
Şimdide Hindiba kahve içiyorum
Ahhh leylağim gelmiş baya da motive gelmiş hoşgeldin canım. Bende bu hafta biraz daha iyiyim canim. Birakmadan devam. Inan 2 günde 4 kilo aliyorum şaka değil gerçek o yüzden senden cok var emin ollllMerhaba canlar nasılsınızuzun süredir yoktum gibi hissediyorum kaç gündür gelmedim bilmiyorum ama artık tam manasıyla motiveyim o depresif havayı üzerimden attım kilomu söylemeyeyim ama bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım kendime bir program yaptım temmuz 5 te memlekete gidiyorum o zamana kadar 5 li sayıları görmek hedefim.Eskiden cuma yaklaştıkça heyecan kaplardı içimi Perşembe günü ziller çalmaya başlardı az önce farkettim pazartesi bugün aaa kızlar ne yaptı acaba dedim.2.olmuşuz galiba tebrikler U UcanSupurge çok geçmiş olsun canım kuzucuk hasta olmuş galiba Ayla- canım sana da geçmiş olsun ikinizinde yavruları en kısa zamanda şifa bulsun inşallah.Geçmişe çok gidemedim @kumsal68 mezun olsun mu canım ?
E ela_2019 Kuzum motivasyon süper galiba bir kaç mesajını gördüm süpersin@Breeze96 meleğim bildirimini görmedim ama 7 leri ağlattığına eminim hızla kayboluyorlar inşallah. Herkesi tek tek yazamıyacam Hepiniz inşallah iyi ve mutlusunuzdur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?