- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.501
oo fadimetoşum hoş geldin...neler yaptım misafirlerine neler yedin içtin anlat bakalımnihayet totom yer gördü
dün misafirlerim vardı köyden gelenler ,yatılı kaldılar sabah gittiler tam evi işlerini bittirdim ,spora gidicektim tel çaldı misafirler geldi şimdi gittiler mutfak nanayyama umrumda degil
hopiş bir ara tüyleri beli zamanda alırsak azlma oluyor demiştin link vericenmi
bu arada artık makyaj katologu satışınıda yapmaya başladım depresyonu bu şekilde yeniyorum kafam çok dagılıyor
yettim garii.........hadi hopiş gel bekliyorum
hehheee walla haklsin bende vermeeeeeemmolduu gözlerim dolduuu..on tane çocuğum olsa birini vermem kimseye, anne olunca anlarsın ne demek istediğimi..ama sen bana çook uzaksın yoksa hiç acımam çalardım kapını vallahi..o sütyenci fadimenin kulakları çınlasın güya buluşacakdıkda çay neyin içeceğüdük..nerdeee
kiz nie ooole dion sen resmen kulagini tersten gosterioun , askne fenasııın 10 taneye nasıl bakcaan :) anne olamam been evlenmek gerek hiç işim olmaz.... valla kırkıma kadar oldu oldu olmazsa gidip bankadan alcam kafaya taktım... baban sen doğmadan önce öldü derim :))) neler düşünüyoruum yaaa....
fadime valla senin ev ev degil yol gecen hani haaa gelen dossegini atio ne sabir varmis sendenihayet totom yer gördü
dün misafirlerim vardı köyden gelenler ,yatılı kaldılar sabah gittiler tam evi işlerini bittirdim ,spora gidicektim tel çaldı misafirler geldi şimdi gittiler mutfak nanayyama umrumda degil
kızlar geçmiş olsun diyenlere çok teşekkürler
kızımın gözünde katarak vardı 2 sene önce tek gözden amaliyat oldu şimdide öteki gözünden oldu iyi şimdi okula başladı gitti üsküdara
istanbuldamısın canım??buluşalım kaynaşalım o zamanhehheee walla haklsin bende vermeeeeeemmsen nerdesin hopisim yaaaa bana yakinsan bana gel n'ooooluuuur.
:
fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabak yavrum valla seni döverim elimde kalırsın demedi deme. ben hatunla birlikte şortlu gezeceğimiz günleri gelip burada nasıl mücadeleler verip kilo verdiğimizi anlatacağımız bir topic açma hayalleri kurarken 36 38 beden şortların altındaki incecik bacaklar bikiniden gözüken dümdüz karın hhayali kuruyorum sen gelince beni destekle diye bekliyorum ama sen pis şişko yağ tulumu olmaya karar vermiş gibi davranıyorsun. hayırdır canım hani annenler gelene kadar zayıflayacaktın?? bir düşün bakayım annen geldiği zmaan aaa kızım nasıl zayıflamış ne bu hal fulya sen ne yaptın kendine aç mı kaldın diyecek kadar şaşırsın ama ortalıkta salındığın zamanda aslında bu halin çok güzel olmuş desin. arkadaş senin kayınvaliden taytla topukluyla ev boyuyor sen nasıl dikkat etmezsin kendine ya.. bak çok pis sinirlendim kendi şişliğimi unuttum şuanda sana kızıyorum... ağır gelmesin laflar hiç kusura bakma
olduu gözlerim dolduuu..on tane çocuğum olsa birini vermem kimseye, anne olunca anlarsın ne demek istediğimi..ama sen bana çook uzaksın yoksa hiç acımam çalardım kapını vallahi..o sütyenci fadimenin kulakları çınlasın güya buluşacakdıkda çay neyin içeceğüdük..nerdeee
gunaydin kizlar
motivasyonumu bir turlu toparlayamiyorum gunlerdir tum gun diyetime super uyup aksam isten gelince dayanamayip bozuyorummoralim yerlerde..
sabahtan beri motivasyon olsun diye okumadigim yazi girip cikmadigim forum kalmadi. youtube videolari falan... resmen 1 beden artmisim 1 ayda... iyice kilo almisim. tarti aldim ve malesef sonuc berbat. yine 80lere firlamisim... bugun basladim yeniden diyetime ama aksam bozmak yok. aglasam da zirlasam da olsem de gebersem de bozmak yok. 25 kilo vermem lazim yaza kadar ve de vericem buraya yazdim siz de sahitsiniz. hic kacamaksiz devam edicem daha once yaptigim gibi. bide daha aktif olmaya caliscam artik eve yerlesme isi bitti cunku yapacak baska is kalmadi cok sukur, buralardayim yani artik. daha sik gorusecegiz yani. zaten desteginize ihtiyacim var
Buseee gelmedin miii ne olduuu ne dedi doktor?kiz saat kac oldu merakta birakma bizigel artik
ay ben bugun yediklerimin bildirimini bi yapiim
sabah iki yumurta tavada yagsiz , beyaz peynir
ara 150 gr yogurt
oglen hindi salam, balsamic sirkeli mozarella
ara yok
aksam somon (tavada yagsiz) ,mozarella
ara 150 gr yogurt
simdi cay icicem...
buseb gelmemiş:26:inşallah başına kötü birşey gelmemiştir..
çook geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun..sen gelmeyince bayağı meraklandım aklıma başka şeyler geldi:18:büşra da ayağını sardırma falan deyince ..kızlaar röntgen çekildim. ayağımda yapısal bi bozukluk varmış, ama çoğu insanda görülüyormuş. doğuştan olan bir şey. düz taban değilim de tam tersi yönde fazla kıvrıkmış ayağım. doktor açıkladı ama ben tam anlamadım. ayakkabımın içine 1 cm topuk yükseltici takcakmışım. düz taban ayakkabı giymeyecekmişim ve bilek kısmı yüksek ayakkabı giyecekmişim, ya da çok düşük giyecekmişim. ikisinin arasında olan ayakkabı giymeyecekmişim. burdan anlatamadım şimdi ama doktor bana gösterdi nasıl ayakkabı giymem gerektiğini.
sporu yasakladı bi dahaki kontrolö kadaryürüyüş bandı bana komple yasakmış, hayat boyu. sonra arazide engebeli yerlerde pek uzun yürümezsem iyi olurmuş. 2 tane de ayak egzersizi verdi. hergün onları yapcam. 1 tane ilaç verdi, sabah akşam içilecek. 10 gün sonra kontrole gitcem. düzelme olmazsa başka bir şey istiycem dedi ama adı neydi hatırlamıyorum. düzelme olmazsa daha detaylı bakılacakmış yani kısacası ayağıma. :26:
sonra eve geliyordum ki elektrikler gitti asansörde kaldım kısa süre de olsaneyseki panik yapmadım. 2 dk sonra çıkardılar. işte anca geldi elektrik size haber vereyim dedim hemen.
:
aaa tatlim ben ankaraliyim ama suan alamanyadayizistanbuldamısın canım??buluşalım kaynaşalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?