Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nihayet totom yer gördü
dün misafirlerim vardı köyden gelenler ,yatılı kaldılar sabah gittiler tam evi işlerini bittirdim ,spora gidicektim tel çaldı misafirler geldi şimdi gittiler mutfak nanayyama umrumda degil
oo fadimetoşum hoş geldin...neler yaptım misafirlerine neler yedin içtin anlat bakalım

hopiş bir ara tüyleri beli zamanda alırsak azlma oluyor demiştin link vericenmi

bu arada artık makyaj katologu satışınıda yapmaya başladım depresyonu bu şekilde yeniyorum kafam çok dagılıyor

25 şubat saat 10.12 den 27 şubat saat 14.00 e kara epilasyonunuzu ağdanızı yapabilirsiniz, cillop gibi olabilirsiniz der aycangül..

hehheee walla haklsin bende vermeeeeeemmsen nerdesin hopisim yaaaa bana yakinsan bana gel n'ooooluuuur.

kiz nie ooole dion sen resmen kulagini tersten gosterioun , ask die bisiii var duymadin miiii evlenmem dersin bi aslan parcasi cikar :98:butun kimyan altust olur yaparsin:123: o hatayi saka saka hata diyorum ama degil allah iyi insanlarla karsilastirsin evlilik coook guzel sevdigin sevildigin insanla beraber olmak kendini kotu hissettiginde onun gogsune dayayim basini huzuru hissetmek gibisi yoook allah tez zamanda sana da hayirli bi es ve guzel cocuklar nasip etsin kac yasindasin bu arada Betulcum

nihayet totom yer gördü
dün misafirlerim vardı köyden gelenler ,yatılı kaldılar sabah gittiler tam evi işlerini bittirdim ,spora gidicektim tel çaldı misafirler geldi şimdi gittiler mutfak nanayyama umrumda degil
fadime valla senin ev ev degil yol gecen hani haaa gelen dossegini atio ne sabir varmis sende kiz nerdesin bi de biz gelelim 9.takim bi maniniz yoksa gelebilürmüyüz Fadimeciiiim:102:

kızlar geçmiş olsun diyenlere çok teşekkürler
kızımın gözünde katarak vardı 2 sene önce tek gözden amaliyat oldu şimdide öteki gözünden oldu iyi şimdi okula başladı gitti üsküdara

gözünüz aydın kelimenin tam anlamıyla :)

ay ben bugun yediklerimin bildirimini bi yapiim
sabah iki yumurta tavada yagsiz , beyaz peynir
ara 150 gr yogurt
oglen hindi salam, balsamic sirkeli mozarella
ara yok
aksam somon (tavada yagsiz) ,mozarella
ara 150 gr yogurt
simdi cay icicem...

Son düzenleme:
buseb gelmemiş:26:inşallah başına kötü birşey gelmemiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım bahsettiğin fırça bu. Ama korkutmuşsunuz kızı. gelmezse sizden biliciğim

ahahhaha çok güldüm sütyenci fadime

kızlaar röntgen çekildim. ayağımda yapısal bi bozukluk varmış, ama çoğu insanda görülüyormuş. doğuştan olan bir şey. düz taban değilim de tam tersi yönde fazla kıvrıkmış ayağım. doktor açıkladı ama ben tam anlamadım. ayakkabımın içine 1 cm topuk yükseltici takcakmışım. düz taban ayakkabı giymeyecekmişim ve bilek kısmı yüksek ayakkabı giyecekmişim, ya da çok düşük giyecekmişim. ikisinin arasında olan ayakkabı giymeyecekmişim. burdan anlatamadım şimdi ama doktor bana gösterdi nasıl ayakkabı giymem gerektiğini.

sporu yasakladı bi dahaki kontrolö kadar yürüyüş bandı bana komple yasakmış, hayat boyu. sonra arazide engebeli yerlerde pek uzun yürümezsem iyi olurmuş. 2 tane de ayak egzersizi verdi. hergün onları yapcam. 1 tane ilaç verdi, sabah akşam içilecek. 10 gün sonra kontrole gitcem. düzelme olmazsa başka bir şey istiycem dedi ama adı neydi hatırlamıyorum. düzelme olmazsa daha detaylı bakılacakmış yani kısacası ayağıma. :26:

sonra eve geliyordum ki elektrikler gitti asansörde kaldım kısa süre de olsa neyseki panik yapmadım. 2 dk sonra çıkardılar. işte anca geldi elektrik size haber vereyim dedim hemen.

hemen kendine gel kendini salmak yok, emeklerin boşa gitsin istemezsin dimi fulyaaa hemen aramıza dön biz seni hizaya sokarız

Buseee gelmedin miii ne olduuu ne dedi doktor?kiz saat kac oldu merakta birakma bizi gel artik

ay ben bugun yediklerimin bildirimini bi yapiim
sabah iki yumurta tavada yagsiz , beyaz peynir
ara 150 gr yogurt
oglen hindi salam, balsamic sirkeli mozarella
ara yok
aksam somon (tavada yagsiz) ,mozarella
ara 150 gr yogurt
simdi cay icicem...

emineeem geldiiim
menü güzeel

buseb gelmemiş:26:inşallah başına kötü birşey gelmemiştir..

geldim kuzucum yerim seniii

çook geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun..sen gelmeyince bayağı meraklandım aklıma başka şeyler geldi:18:büşra da ayağını sardırma falan deyince ..hoppiş neler kurdu neler..inşallah tedavinden güzel bir sonuç alırsında ağrın sızın kalmaz..spor yapamayacak olmanada pek fazla takılma bence..kilon benim gbibi almış başını gitmiş değil, sıkı bir diyetle nasılolsa verirsin veriyosunda..

amaaaaaaa asansörde kalmış olmana gelince oo:18::18:enn çok korktuğum şeydir..sen nasıl sakince bekledin maaşallah..ben olsam yıkmıştım asansörü..sırf asansör için değil mesela kapısı kapalı odada da duramam ben..nefes alamam..ya camı açık olacak ya da kapısı..böylede bir delilik var işte bu arkadaşında

Buseciiim hosgeldin coook gecmis olsun canim buna sukur tedaviye uyersan ben iyi sonuclar alacgindan eminim spor yapamamana gelince hiiic takma yani cok kontrollu olmak kaydiyla az az yaparsin ama simdi degil bak ben de hiiic yapmiyorum hafif yuruyusler yetiyo diyete sadik kaldikca sorun yok yani.Ben spor yaparken bu kadar rahat kilo veremiyordum ki o donemde de diyet yapiyordum ayakkabi olayina gelince bana yasak koyulsa sanirim en cok babet giyememk beni uzerdi cunku cok seviyorum babetleri ama hafif topuklu ayakkabilar da cok hos gorunuyo dogrusu mecbur kalip heep onlari giymek de guzel kiyafeti kaldiriyo resmen yuksek ayakkabilar hem de verdigin kilolar daha cok gorunur soooole dal gibi ceylan edasiyla suzule suzule yurursun

Son düzenleme:
kizlar kimse yok die donup donup gecmisi okuyorum cok komik yaaaa,bi de kocisimin kazaklari makinadan kuculmus olarak ciktilar:96:sinirim bozuldu durdugum yerde de guluyorum:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…