Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oiiiiyyyy fistiklarim ya hepinizi caya banip yemek istiyorum (hala aklim orada ) tesekkur ederim yorumlariniz icin. kizin dovun sovun falan istemistim ama siz yine kiyamamis merhametli davranmissiniz..

artik buralardayim temelli dondum yani araniza. bugun gerci biraz gec kaldim cunku KVlere yemege gittik is cikisi direkt gittigim icin pc basina daha yeni oturabiliyorum. yarin normalde bos gunum ama bu ay biraz maddi olarak coktugumuz icin fazladan mesai istedim sabah ise gidiyorum yani yine. ama aksam 4te geliyorum kaynatiriz artik burada olanlarla, ozledim sizi valla deliler

hadi iyi geceleeeeeerrrrrr

neler aldın neler aldın ikea yı sevyorum ben yaa :) çok güzel şeyler var evet sporsuz olmuyor ama çok çok düşük tempoda yap zorlamadan kendini hopişim

sanırım bahsettiğin fırça bu. Ama korkutmuşsunuz kızı. gelmezse sizden biliciğim

fırçalarım bananesi.. oda bozmasın motivasyonunu...

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın. sporu takma kafana :) ayakların yere basmadan bile yapabileceğin bacak hareketleri var onları yapı ver sende doktorun müsade ettiği kadar :)

hala çay diyor banmak diyor bak yaa bak yaa.. sonra ee bana niye kızıyon diyor. gadın kısmı öyle demez ama anlatamıyorum.. bir an önce dönmelisin fulyaaa... özledim yaa

evet gelelim ban bugün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın lütfen ama cidden yoğundum sabah kalktım 3 kuru kayısı ardından kahvaltı yaptım 2 dilim kızarmış ekmek 30 gr. beyaz peynir ve yeşil çay ile :) ardından 1 greyfurt yedim sonraki öğünüm tavuktu öğlen yemeği olarak 3 baget kadar tavuk eti yedim yağsız pişirip tavada. sonra ara olarak 1 kivi yedim sonra evden bir çıktımki sormayın. tabi evdeki vakitdede evi sildim süpürdüm bir güzel topladım yemek yaptım akşama hazır olsun yemeğim diye annemle anlaştık yemekleri ben yapıcam artık :):):):) temizliktede yardım ettim odamı komple bi elden geçirdim :) neyse önce fitness a gittim kendimi çok yormamak adına biraz çalıştım ardından idmana geçtim idmanda canımı sıktı kızlar ama 2 saat voleybol oynadım su içtim çokça :) idmana giderken minibüste wellness içtim :) o eve gelene kadar tok tuttu saat 8 30 u buldu eve gelmem. akşam yemeği olarak şehriyeli tavuk çorbası zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yedim ara öğünüm 1.5 kivi ve 1 tane greyfurt oldu. yalnız idman çıkışında cezerye verdiler kızlar bir tanecik ondan yedim. şekeri çok çok azdı hatta sevmedimde pek. evdede annem biraz çerez verdi onu yedim. kadının bana garezi var ne yemem yasaksa getirip önüme koyuyor

hala çay diyor banmak diyor bak yaa bak yaa.. sonra ee bana niye kızıyon diyor. gadın kısmı öyle demez ama anlatamıyorum.. bir an önce dönmelisin fulyaaa... özledim yaa

iste geldimmm burdayiiimmm gec olsun guc olmasin. valla canim sifir kacamakli iken ne guzeldi hayat. sonra diyetisyen bana 3 gun ara verdirdi o zamandan beri kendime gelemedim. 1.5 oldu dusun... yeniden sifir kacamakli diyetime donuyorum. cunku ben diger turlusunu yapamiyorum malesef. ucundan alayim falan yok bende cunku, bir baslayinca gerisi geliyor. ama kacamak yapmayinca 2-3 hafta sikinti cekip sonra alisiyorum en azindan. tek sorun annemlerin gelisi onlar buradayken illa ki kacamak olacak mantilar borekler yapicak cunku annem damadi icin biliyorum benim icin degil yani de yine de yilda bir kez yendigi icin diyete bir hafta ara vermem gerekebilir yine. tek korkum da o.. ara verip de salmayayim diye korkuyorum. o yuzden disimi sikip bir hafta annemin yemeklerini uzaktan izlemeyi bile dusunuyorum bu seferlik.. nasil olsa yazin oraya gidecegiz o zaman yerim 36 beden olmus olurum hem o zamana kadar degil mi :26: yok yok su saniye bir anda bi azim geldi su satirlari yazarken. annemin yemekleri beni yildiramaz, diyete devam ediyorum onlar buradayken de. sen de yilma busra yeme su cerezleri bakiim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Dün için çok üzgünüm sadece sabah gelebildim.Burda işler birden artıverdi çok hararetli bir gündü.Birde tatsız bir konuşma fln oldu biraz canım sıkkındı.Patronumuzun bir arkadaşı hatır için burda çalışmaya başladı..İş verin dediler verdik.Adamcağız genel müdürlük falan bekliyordu heralde arkadaşı diye..Bozulmuşta gereksiz bişeyler söyledi..Hem günüm hem gecem rezil oldu.Hiç gelemiyorum böyle tatsız şeylerin ortasında kalmaya
Öyle işte sıkıldım biraz.Kilomda +200 sabah baktımda inşallah cumaya kadar iner azıcık..bu pazar ölçülü yemem lazım veremedim bu hafta baksanıza...

gelin evim herkese açık sizide kendim gibi şişirip göndereyim

gözünüz aydın kelimenin tam anlamıyla :)
teşekkürler canım

sanırım bahsettiğin fırça bu. Ama korkutmuşsunuz kızı. gelmezse sizden biliciğim

ahahhaha çok güldüm sütyenci fadime
kız gelirsem oraya tek sütyenci demeyin bana kozmetikçi fadimede diyebilirsiniz

fulya artık yerleştin evinde güle güle otur .inşallahseneye bebek olur kucagında

canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN işler yoluna girince inşallah kilolarda gidicek

bugünden başlıyorum kilolarımı hızlı bir şekilde vermeye

hopişle ben artık karar verdik

sözünden dönen 200 kilo olsun dedim bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım

sporumuzuda suyumuzuda yazalım

günaydın kızlar ,
dün akşam
kurufasulye ve bir kaç tane çiğ köfte yedim
başka bişi yemedim
ara öğünde yok
zaten saat 10 olmadan uyuyakalmışım:44:

bu gün kahvaltıda yarım simit yedim.
yanımda yağsız yoğurtlarımı da getirdim.
öğlen yiyecem.
hasta olanlara acil şifalar,
çalışanlara kolay gelsin.
evde olanlara daha çok kolay gelsin.

Günaydın beybiler;

Bu günkü menüm

Sabah ; 6 tane havuçlu fındıklı top ev yapımı

ara : 3 kayısı

öğlen : 2 haşlama yumurta + 1 parça kaşar peynir

ara : 1 greyfurt

akşam : 1 elma + 1 kase yoğurt

işte böyle....

Şu poşet çaylardan nefret ediyorum:44:Sahte takılar gibiler aynı..Ofiste hep poşet çay kullanıyorlar.
Gittim miss gibi yaprak yeşil çay aldım.İnşallah katkılarını da çabuk görürüm.

Geçmiş olsun... inşallah bir çözümü bulunur..... ben normalde asansörden korkarım ve mecbur değilsem kullanmam birde elektrik kesilecek var yaaa.... yıkarım o binayı.....

Canim yaaa moralini bozma bu tur stresler bize hic gelmio bosveeer begenmiolarsa baska is bulsunlar hayat o kadar kolay degil herkesin ooole her istedigi hooop die olmuo ooole olsaydi ben de simdi 50 kilo olurdum yani

aha ben de bunu yaziom eger veremezseniz valla sutyenci de degil sutyenci ve doncu Fadime derim bak hopise de sutyenci ve doncu fadimenin arkadasi Hopis derim ona gore

kahvalti:iki haslama yumurta,somon fume,krem peynir %2 yagli,domates,dukan ekmegim
Busecim dun sen de bahsettin ya ben de Dukan kahvaltilarini cok seviyorum acayip doyuyorum daha ne yesem diyemiyorum hatta ay artik yiyemiycem diyebiliyorum bu cok hosuma gidiyor

Son düzenleme:
....ayyyy ne kadar yazmışsınız çenebaz hatunlar sizi
aaa tatlim ben ankaraliyim ama suan alamanyadayiz ama ayarlayabilsek biyerlerde bulusup kaynassak guzel olur fena fikir degil yanee
oo beybi alamanya bana uzak,sen istanbul a gelsen olmamı??hem en çok eleman istanbul dan sanırsam..o yüzden bence istanbul da buluşalım

kizlar kimse yok die donup donup gecmisi okuyorum cok komik yaaaa,bi de kocisimin kazaklari makinadan kuculmus olarak ciktilar:96:sinirim bozuldu durdugum yerde de guluyorum:86:
kocişinde kazakları gördüğünde gülerse problem yok amine..inşallah gülmüştür..
arabadayken telden girmistim canim ya hemen yakalanmisim valla hic kacmiyor senden telden yazmayi sevmiyorum ondan bi girip ciktim simdi eve geldim daha ama tabi herkes coktaaaaan yatmis bile
kaçmaz fulişim ....bilirsin...
neler aldın neler aldın ikea yı sevyorum ben yaa :) çok güzel şeyler var evet sporsuz olmuyor ama çok çok düşük tempoda yap zorlamadan kendini hopişim

14:
oyy büşra bıraksalar bütün ıkea yı alırdım ama aslında ben oraya küçük aşkitomu top havuzuna atmak için gitmiştim yani hem ziyaret hem ticaret oldu..çelik karıştırma kabı, teflon tava için spatula, çelik yağ sıçratmaz sonra efendim incik cincik şeyler aldım..aslında aldıklarımada ihtiyacım yokdu , evde olan şeylerdi ama ıkea nın tasarımları çok güzel yaa..birde kızkardeşimim aldığı çok tarz bir tepsi vardı kocamaan, çok istiyordum onu ama kalmamış ..çok üzüldüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
off okurken kendimi yerine koydum da..çok sıkıcı bir durum..devamlı o adamla birliktemi olacaksın canım, daha doğrusu bundan sonra o adamlamı çalışmak zorundasın..??öyleyse durum daha vahim..bence kimse için canını sıkma, heleki böyle nankör insanlar için..ben başkaları için yada şöyle desem daha doğru olur;benim canımı sıkan insanlar için kafaya takıp , üzülüp kendimi yıpratmayı bıraktığım çook oldu..sanada tavsiye ederim..olaylar hiç yaşanmamış gibi hayatına devam et, kimseyi kafana takma..senden önemli kimse yok..

kız gelirsem oraya tek sütyenci demeyin bana kozmetikçi fadimede diyebilirsiniz
hahahaaaaa..tamam o zaman ..bundan sonra "kozmetikçi fadime" sin..

kızlar şahitsiniz..bundan sonra sütyenci pardon kozmetikçi fadime her gün ne yediğini buraya yazacak..yazmazsa onu bilahare taciz edicez

betül çok az değilmi??:26:ben onların hepsini kahvaltıda yiyorum zaten

aha ben de bunu yaziom eger veremezseniz valla sutyenci de degil sutyenci ve doncu Fadime derim bak hopise de sutyenci ve doncu fadimenin arkadasi Hopis derim ona gore
hahahaaaa...tamam len..veremezsem bende doncu sütyenci fadime nin arkadaşı olayım..(zaten arkadaşız ya la)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…