- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.521
fulyaaaaa
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik,
seng,
marti
oyy canım çook teşekkür ederim, çok sağol..sözlerinden anladığım kadarıyla benim kas oranım bayağı bir düşük..zaten spor hocası ölçüm yaptığında vücumdaki yağ oranı %40 idiama kas oranını söylemedi her ne hikmetse zaten söylemesinede gerek yokdu..zira yağ oranını duyunca kas oranını sorasım gelmedi ..sporu bırakamam büşracım, bırakınca boğazım aklıma geliyor ama dediğin gibi daha hafif olabilir zaten salondada zorlanınca yavaşlıyorum..
mağaza gezer gibi gez demişsin ya vallahi burayı okumadan sabah attım kendimi ikeaevinizinherşeyi ne..gez Allah gez..malum oluyo tabii
fulyaaaaaaaaaaaaaasana söyleyecek söz bulamıyorum fulya ..zaten arkadaşlarım benim yerime söylemiş..o yüzden çabuk dön buraya..ne kadar erken dönersen o kadar kar edersin , benden söylemesi
kızlar bugün büşranın dediği gibi yavaş yavaş ikeaevinizinherşeyi ni gezdim..bacaklarım ağrıdı ama ayak bileklerim değil..demekki bana çok hoplayıp zıplamak yaramıyor büşra..şimdi leslie indiriyorum, vardı ama son formatda silindi..spora gidemediğim günler evde leslie yapıcam, hem ayak bileğimde ağrımaz..
sanırım bahsettiğin fırça bu. Ama korkutmuşsunuz kızı. gelmezse sizden biliciğim
kızlaar röntgen çekildim. ayağımda yapısal bi bozukluk varmış, ama çoğu insanda görülüyormuş. doğuştan olan bir şey. düz taban değilim de tam tersi yönde fazla kıvrıkmış ayağım. doktor açıkladı ama ben tam anlamadım. ayakkabımın içine 1 cm topuk yükseltici takcakmışım. düz taban ayakkabı giymeyecekmişim ve bilek kısmı yüksek ayakkabı giyecekmişim, ya da çok düşük giyecekmişim. ikisinin arasında olan ayakkabı giymeyecekmişim. burdan anlatamadım şimdi ama doktor bana gösterdi nasıl ayakkabı giymem gerektiğini.
sporu yasakladı bi dahaki kontrolö kadaryürüyüş bandı bana komple yasakmış, hayat boyu. sonra arazide engebeli yerlerde pek uzun yürümezsem iyi olurmuş. 2 tane de ayak egzersizi verdi. hergün onları yapcam. 1 tane ilaç verdi, sabah akşam içilecek. 10 gün sonra kontrole gitcem. düzelme olmazsa başka bir şey istiycem dedi ama adı neydi hatırlamıyorum. düzelme olmazsa daha detaylı bakılacakmış yani kısacası ayağıma. :26:
sonra eve geliyordum ki elektrikler gitti asansörde kaldım kısa süre de olsaneyseki panik yapmadım. 2 dk sonra çıkardılar. işte anca geldi elektrik size haber vereyim dedim hemen.
oiiiiyyyy fistiklarim ya hepinizi caya banip yemek istiyorum (hala aklim orada) tesekkur ederim yorumlariniz icin. kizin dovun sovun falan istemistim ama siz yine kiyamamis merhametli davranmissiniz..
artik buralardayim temelli dondum yani araniza. bugun gerci biraz gec kaldim cunku KVlere yemege gittik is cikisi direkt gittigim icin pc basina daha yeni oturabiliyorum. yarin normalde bos gunum ama bu ay biraz maddi olarak coktugumuz icin fazladan mesai istedim sabah ise gidiyorum yani yine. ama aksam 4te geliyorum kaynatiriz artik burada olanlarla, ozledim sizi valladeliler
hadi iyi geceleeeeeerrrrrr
hala çay diyor banmak diyor bak yaa bak yaa.. sonra ee bana niye kızıyon diyor. gadın kısmı öyle demez ama anlatamıyorum..bir an önce dönmelisin fulyaaa... özledim yaa
gelin evim herkese açık sizide kendim gibi şişirip göndereyimhehheee walla haklsin bende vermeeeeeemmsen nerdesin hopisim yaaaa bana yakinsan bana gel n'ooooluuuur.
kiz nie ooole dion sen resmen kulagini tersten gosterioun , askdie bisiii var duymadin miiii evlenmem dersin bi aslan parcasi cikar :98:butun kimyan altust olur yaparsin:123: o hatayi saka saka hata diyorum ama degil allah iyi insanlarla karsilastirsin evlilik coook guzel sevdigin sevildigin insanla beraber olmak kendini kotu hissettiginde onun gogsune dayayim basini huzuru hissetmek gibisi yoook allah tez zamanda sana da hayirli bi es ve guzel cocuklar nasip etsin kac yasindasin bu arada Betulcum
fadime valla senin ev ev degil yol gecen hani haaa gelen dossegini atio ne sabir varmis sendekiz nerdesin bi de biz gelelim 9.takim bi maniniz yoksa gelebilürmüyüz Fadimeciiiim:102:
teşekkürler canımgözünüz aydın kelimenin tam anlamıyla :)
kız gelirsem oraya tek sütyenci demeyin bana kozmetikçi fadimede diyebilirsinizsanırım bahsettiğin fırça bu. Ama korkutmuşsunuz kızı. gelmezse sizden biliciğim
ahahhaha çok güldüm sütyenci fadime
fulya artık yerleştin evinde güle güle otur .inşallahseneye bebek olur kucagındaoiiiiyyyy fistiklarim ya hepinizi caya banip yemek istiyorum (hala aklim orada) tesekkur ederim yorumlariniz icin. kizin dovun sovun falan istemistim ama siz yine kiyamamis merhametli davranmissiniz..
artik buralardayim temelli dondum yani araniza. bugun gerci biraz gec kaldim cunku KVlere yemege gittik is cikisi direkt gittigim icin pc basina daha yeni oturabiliyorum. yarin normalde bos gunum ama bu ay biraz maddi olarak coktugumuz icin fazladan mesai istedim sabah ise gidiyorum yani yine. ama aksam 4te geliyorum kaynatiriz artik burada olanlarla, ozledim sizi valladeliler
hadi iyi geceleeeeeerrrrrr
canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN işler yoluna girince inşallah kilolarda gidicekGünaydın kızlar..
Dün için çok üzgünüm sadece sabah gelebildim.Burda işler birden artıverdi çok hararetli bir gündü.Birde tatsız bir konuşma fln oldu biraz canım sıkkındı.Patronumuzun bir arkadaşı hatır için burda çalışmaya başladı..İş verin dediler verdik.Adamcağız genel müdürlük falan bekliyordu heralde arkadaşı diye..Bozulmuşta gereksiz bişeyler söyledi..Hem günüm hem gecem rezil oldu.Hiç gelemiyorum böyle tatsız şeylerin ortasında kalmaya
Öyle işte sıkıldım biraz.Kilomda +200 sabah baktımda inşallah cumaya kadar iner azıcık..bu pazar ölçülü yemem lazım veremedim bu hafta baksanıza...
kızlaar röntgen çekildim. ayağımda yapısal bi bozukluk varmış, ama çoğu insanda görülüyormuş. doğuştan olan bir şey. düz taban değilim de tam tersi yönde fazla kıvrıkmış ayağım. doktor açıkladı ama ben tam anlamadım. ayakkabımın içine 1 cm topuk yükseltici takcakmışım. düz taban ayakkabı giymeyecekmişim ve bilek kısmı yüksek ayakkabı giyecekmişim, ya da çok düşük giyecekmişim. ikisinin arasında olan ayakkabı giymeyecekmişim. burdan anlatamadım şimdi ama doktor bana gösterdi nasıl ayakkabı giymem gerektiğini.
sporu yasakladı bi dahaki kontrolö kadaryürüyüş bandı bana komple yasakmış, hayat boyu. sonra arazide engebeli yerlerde pek uzun yürümezsem iyi olurmuş. 2 tane de ayak egzersizi verdi. hergün onları yapcam. 1 tane ilaç verdi, sabah akşam içilecek. 10 gün sonra kontrole gitcem. düzelme olmazsa başka bir şey istiycem dedi ama adı neydi hatırlamıyorum. düzelme olmazsa daha detaylı bakılacakmış yani kısacası ayağıma. :26:
sonra eve geliyordum ki elektrikler gitti asansörde kaldım kısa süre de olsaneyseki panik yapmadım. 2 dk sonra çıkardılar. işte anca geldi elektrik size haber vereyim dedim hemen.
Canim yaaa moralini bozma bu tur stresler bize hic gelmio bosveeer begenmiolarsa baska is bulsunlar hayat o kadar kolay degil herkesin ooole her istedigi hooop die olmuo ooole olsaydi ben de simdi 50 kilo olurdum yaniGünaydın kızlar..
Dün için çok üzgünüm sadece sabah gelebildim.Burda işler birden artıverdi çok hararetli bir gündü.Birde tatsız bir konuşma fln oldu biraz canım sıkkındı.Patronumuzun bir arkadaşı hatır için burda çalışmaya başladı..İş verin dediler verdik.Adamcağız genel müdürlük falan bekliyordu heralde arkadaşı diye..Bozulmuşta gereksiz bişeyler söyledi..Hem günüm hem gecem rezil oldu.Hiç gelemiyorum böyle tatsız şeylerin ortasında kalmaya
Öyle işte sıkıldım biraz.Kilomda +200 sabah baktımda inşallah cumaya kadar iner azıcık..bu pazar ölçülü yemem lazım veremedim bu hafta baksanıza...
aha ben de bunu yaziom eger veremezseniz valla sutyenci de degil sutyenci ve doncu Fadime derim bak hopise de sutyenci ve doncu fadimenin arkadasi Hopis derim ona gorebugünden başlıyorum kilolarımı hızlı bir şekilde vermeye
hopişle ben artık karar verdik
sözünden dönen 200 kilo olsun dedim bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım
sporumuzuda suyumuzuda yazalım
oo beybi alamanya bana uzak,sen istanbul a gelsen olmamı??hem en çok eleman istanbul dan sanırsam..o yüzden bence istanbul da buluşalımaaa tatlim ben ankaraliyim ama suan alamanyadayizama ayarlayabilsek biyerlerde bulusup kaynassak guzel olur fena fikir degil yanee
kocişinde kazakları gördüğünde gülerse problem yok amine..inşallah gülmüştür..kizlar kimse yok die donup donup gecmisi okuyorum cok komik yaaaa,bi de kocisimin kazaklari makinadan kuculmus olarak ciktilar:96:sinirim bozuldu durdugum yerde de guluyorum:86:
kaçmaz fulişim ....bilirsin...arabadayken telden girmistim canim ya hemen yakalanmisim valla hic kacmiyor sendentelden yazmayi sevmiyorum ondan bi girip ciktim simdi eve geldim daha ama tabi herkes coktaaaaan yatmis bile
oyy büşra bıraksalar bütün ıkea yı alırdım amaneler aldın neler aldınikea yı sevyorum ben yaa :) çok güzel şeyler var evet sporsuz olmuyor ama çok çok düşük tempoda yap zorlamadan kendini hopişim
14:
off okurken kendimi yerine koydum da..çok sıkıcı bir durum..devamlı o adamla birliktemi olacaksın canım, daha doğrusu bundan sonra o adamlamı çalışmak zorundasın..??öyleyse durum daha vahim..bence kimse için canını sıkma, heleki böyle nankör insanlar için..ben başkaları için yada şöyle desem daha doğru olur;benim canımı sıkan insanlar için kafaya takıp , üzülüp kendimi yıpratmayı bıraktığım çook oldu..sanada tavsiye ederim..olaylar hiç yaşanmamış gibi hayatına devam et, kimseyi kafana takma..senden önemli kimse yok..Günaydın kızlar..
hahahaaaaa..tamam o zaman ..bundan sonra "kozmetikçi fadime" sin..kız gelirsem oraya tek sütyenci demeyin bana kozmetikçi fadimede diyebilirsiniz
kızlar şahitsiniz..bundan sonra sütyenci pardon kozmetikçi fadime her gün ne yediğini buraya yazacak..yazmazsa onu bilahare taciz edicezbugünden başlıyorum kilolarımı hızlı bir şekilde vermeye
hopişle ben artık karar verdik
sözünden dönen 200 kilo olsun dedim bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım
sporumuzuda suyumuzuda yazalım
betül çok az değilmi??:26:ben onların hepsini kahvaltıda yiyorum zatenGünaydın beybiler;
Bu günkü menüm
Sabah ; 6 tane havuçlu fındıklı top ev yapımı
ara : 3 kayısı
öğlen : 2 haşlama yumurta + 1 parça kaşar peynir
ara : 1 greyfurt
akşam : 1 elma + 1 kase yoğurt
işte böyle....
hahahaaaa...tamam len..veremezsem bende doncu sütyenci fadime nin arkadaşı olayım..(zaten arkadaşız ya laaha ben de bunu yaziom eger veremezseniz valla sutyenci de degil sutyenci ve doncu Fadime derim bak hopise de sutyenci ve doncu fadimenin arkadasi Hopis derim ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?