- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.401
Günaydın 9.takımın çıtırıTünaydın sevgi pıtırcıklarım
Hangi hesap canım bende bakayım motivasyon olsunKızlar Instagramda bir kadının hesabı var ilgimi çekti .150 kiloyken (boyu da 1.58)şu an 59 kilo .1.5 senede 91 kilo vermiş ameliyatsız diyet ve sporla.ben 5 kiloyu nasıl verecem diye stres yapıyorum kendimden utandım .
Allah razı olsun canım erkek olacak nasipsehadi yaa Rabbim tez zamanda huzur nasip etsin inş.. aaa sana da hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti ne peki?
şifa olsun İnşallah canımGünaydınlarrr bu arada
Dün eve geldik. Sabah esiminn aşısını vurdurduk geldik hastane yürüme mesafesindeydi. Kendime randevu alamadım ben sonra vurunacagim sanırım.
Kahvaltı yapıp evleri silip süpürecegim. Ugrarim arada
Aaa canım ya o ağrı çok kötü zorlama Bugün uzan dinlen iyiceKızlar günaydın , sabah kahvaltı hazırlarken belim kitlendi çok fena şimdi ilaç içtim uzanıyorum , ilk kez başıma geliyor ne kotuymusinşallah fıtık falan yoktur ben de en istemediğim şeylerden biri hoş kim ister orası ayri ama
Ya görüyor musun senin vermek istediğin kilonun 18 katı resmenKızlar Instagramda bir kadının hesabı var ilgimi çekti .150 kiloyken (boyu da 1.58)şu an 59 kilo .1.5 senede 91 kilo vermiş ameliyatsız diyet ve sporla.ben 5 kiloyu nasıl verecem diye stres yapıyorum kendimden utandım .
Pek istekli baslamiyorlar zaten canim. Her çocuğun hazır oluşu farklı olabilir alisirsiniz ins. Küçük ne kadarlık oldumaşallah..darısı bizimkide 2 buçuk sayılır ama hala tuvalete alışma yı geç yanından geçmek istemiyor
Amin canım sagolasinşifa olsun İnşallah canım
küçük 1 buçuk aylık şuanPek istekli baslamiyorlar zaten canim. Her çocuğun hazır oluşu farklı olabilir alisirsiniz ins. Küçük ne kadarlık oldu
Amin canım sagolasin
Ay yaa ne güldüm
Maşallah rabbim bağışlasın canim . Seninkilerin arası yakın Allah kolaylık versinküçük 1 buçuk aylık şuan
Çok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduYaa geçmiş olsun canım. Ani bir hareketin yaptın. Fıtık olabilir sanki doktora git bence hemen .
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belkiSağol canım Melek bir marka önerdi aldım dün kaç güne gelir bilmiyorum ama inşallah işe yarar
Geçmiş olsun canım inşallah fıtık değildir
Geçmiş olsun canım.insallah fıtık değildir.
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldimAllah razı olsun canım erkek olacak nasipse
şifa olsun İnşallah canım
Aaa canım ya o ağrı çok kötü zorlama Bugün uzan dinlen iyice
Ya görüyor musun senin vermek istediğin kilonun 18 katı resmen
Şükür burası iki gündür sıcak ya
Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum gündeÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
Evet canım bu ikinci gebeliklerin mecburi durumuŞükür burası iki gündür sıcak ya
Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
Cok geçmiş olsun canimm cok iyi bilirim cok yaşadım hamileyken. Allah im şifa versin tez zamandaÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
9 aylıkken bile almisligim var Allah korusun ne yapalimŞükür burası iki gündür sıcak ya
Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
Hesabın adı Eksik kalori kadının adı Deniz soyadını unuttum ama çok güzel motive edici konuşmaları var.Ender Saracın programına da katılmışHangi hesap canım bende bakayım motivasyon olsun
2 hafta sonra okul bitince memlekete gidiyorum daha önce baya reklamım olmuş öyle duydum Leylak 57 ye kiloya düşmüş diye annem sağolsun tüm teyzelerime madalya almışım gibi anlattıHmm anladm cnm cok gecmis olsun tekrardan
Cok da almamissin cnm hadi insallah baslangicin hayirli olsun
Banada cok iyi olurdu 2bucuk hafta sonra oglanin dogum gunu var 6lari gormek istiyormm ama imkansiz gbi geliyor,sende ne var 2 hafta sonra :)
Hadi baslangicin hayirli olsun bazen birisi gozunu acabiliyor insanin
Instada takip ettigm kadin oneriyordu hedef65 nicki ve cok kisi almis hep memnunlardi ben almayi dusunm3digm icin markasina bakmamisim hic isteraen senin icin bakarm yada insta varsa sen bak hem takip edebiklrsn kadin baya zayifladi motive ediyor insanu
Hemen bakıyorum canımHesabın adı Eksik kalori kadının adı Deniz soyadını unuttum ama çok güzel motive edici konuşmaları var.Ender Saracın programına da katılmış
Geçmiş olsun canımMenum
09 .00 1 haslanmıs yumurta,3 dilim sucuk,2 dilim tb ekmek
16.00 haslanmıs tavuk,1 kaşıkcık kuskus pilavı( eşime yaptım canım cekti
Spor yok eşim ateslendi vakir bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?