Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hangi hesap canım bende bakayım motivasyon olsun

hadi yaa Rabbim tez zamanda huzur nasip etsin inş.. aaa sana da hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti ne peki?
Allah razı olsun canım erkek olacak nasipse
şifa olsun İnşallah canım
Aaa canım ya o ağrı çok kötü zorlama Bugün uzan dinlen iyice
Ya görüyor musun senin vermek istediğin kilonun 18 katı resmen

Yaa geçmiş olsun canım. Ani bir hareketin yaptın. Fıtık olabilir sanki doktora git bence hemen .
Çok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan oldu off ne kadar zormuş ya
Sağol canım Melek bir marka önerdi aldım dün kaç güne gelir bilmiyorum ama inşallah işe yarar
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki
Geçmiş olsun canım inşallah fıtık değildir

Geçmiş olsun canım.insallah fıtık değildir.

Allah razı olsun canım erkek olacak nasipse

şifa olsun İnşallah canım

Aaa canım ya o ağrı çok kötü zorlama Bugün uzan dinlen iyice

Ya görüyor musun senin vermek istediğin kilonun 18 katı resmen
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim

Şükür burası iki gündür sıcak ya
Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde

Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
Evet canım bu ikinci gebeliklerin mecburi durumu çok görüyorum çevrede sen içini ferah tut dikkatli davran Allah korur muhakkak, uzanarak alma dizlerine yük vermeye çalış

Cok geçmiş olsun canimm cok iyi bilirim cok yaşadım hamileyken. Allah im şifa versin tez zamanda

9 aylıkken bile almisligim var Allah korusun ne yapalim

2 hafta sonra okul bitince memlekete gidiyorum daha önce baya reklamım olmuş öyle duydum Leylak 57 ye kiloya düşmüş diye annem sağolsun tüm teyzelerime madalya almışım gibi anlattı şimdi 63 kiloyum en azından 59 a inmek istiyorum.belli oluyor vücudumdan

20 Haziran menüm

Kahvaltı:11.00
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1yumurta

Ara:1 anjelika erik

Aksam:16.30
4yk taze fasulye
(2biber dolmasının biberini ben içini oğluşum yedi)
Salata
2yk yoğurt

18.00
2üçgen karpuz

Su:2 litre
Spor:70dk yürüyüş
210 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…