- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.541
.bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım...yalnız ben bu ayrıntıya takıldım fadime, sen beni inceden bir tehditmi ettin yoksa benmi öyle anladım.??bedduamı edicen bana senbugünden başlıyorum kilolarımı hızlı bir şekilde vermeye
hopişle ben artık karar verdik
sözünden dönen 200 kilo olsun dedim bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım
sporumuzuda suyumuzuda yazalım
tmm bana uyar ayarlayalim gelirim walla....ayyyy ne kadar yazmışsınız çenebaz hatunlar sizioo beybi alamanya bana uzak,sen istanbul a gelsen olmamı??hem en çok eleman istanbul dan sanırsam..o yüzden bence istanbul da buluşalım
kocişinde kazakları gördüğünde gülerse problem yok amine..inşallah gülmüştür..
birde kızkardeşimim aldığı çok tarz bir tepsi vardı kocamaan, çok istiyordum onu ama kalmamış ..çok üzüldüm..[/B]
betül çok az değilmi??:26:ben onların hepsini kahvaltıda yiyorum zaten
off okurken kendimi yerine koydum da..çok sıkıcı bir durum..devamlı o adamla birliktemi olacaksın canım, daha doğrusu bundan sonra o adamlamı çalışmak zorundasın..??öyleyse durum daha vahim..bence kimse için canını sıkma, heleki böyle nankör insanlar için..ben başkaları için yada şöyle desem daha doğru olur;benim canımı sıkan insanlar için kafaya takıp , üzülüp kendimi yıpratmayı bıraktığım çook oldu..sanada tavsiye ederim..olaylar hiç yaşanmamış gibi hayatına devam et, kimseyi kafana takma..senden önemli kimse yok..
Canim yaaa moralini bozma bu tur stresler bize hic gelmio bosveeer begenmiolarsa baska is bulsunlar hayat o kadar kolay degil herkesin ooole her istedigi hooop die olmuo ooole olsaydi ben de simdi 50 kilo olurdum yani
Günaydın hatunlar şu an diyetisyene gidiyorum hafta içinde 69.3 ü gördüm bu hafta minimum 68ler diyordum aldım boyumun ölçüsünü geçen cuma ile aynıyim offne yapacağım ben böyle ya bana yüksek motivasyon yaramıyor düşükte yaramıyor ortasını bulamadım annem de çok sıkıntı yaratıyor bana bu hafta ki değil de bir önceki 7 öğün lü liste çok çok iyi gelmişti bana onu isteyeceğim inşallah yine o olur.
Fulya 36 beden yaza kadar hepimizin hayali ama ben kendi açımdan geciktiriyorum durumu al ahada yaziyorum buraya bir daha kaçamak yok asla...
Hopiş canım ikea zaten tasarım dan kazanıyor parayı adamlar evde ki eşyaları yeniden tasarlıyor resmen :):):)
Ahhh bi salak kafama anlatabilsem.Kurtulamadım şu huyumdan.En ufak bir tatsızlık olsun etrafımda bütün günüm öldü..Niye bu kadar hassasım hiç anlamam.Neyseki fazla uzamasına gerek kalmadı.Adam bugün işe gelmedi.İşçi gibi çalışmak ona yaramadı heraldeGenel müdürlük teklif edilmeyince de gitmiş
Betulcum ben de ne zaman az yesem gram oynamam ama biseyler ilave ediyim kilo vermeye baslarim ama dikkat et o ilaveler uc beyazdan olusmasin metabolizma uygulanan yanlis diyetlerle bozuluyo ve hic biseycikler yemesen de kilo verememe hatta alma durumu ortaya cikio bence yesil caya ve suya dayan metabolizmayi tekrear calistirmanin en ii yoluvalla bilmiyorum inmiyo kilo vermiyorum ben bilmiyorum... yakında hiç yemicem herhalde... benden beklenen bu sanırım :)))
tünaydın kızlarrtek tek alıntıladım cevapladım ama sonra hepsi siliniverdi
özetle cevap veriyoruuum.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar
asansörden normalde ben de korkarım ama şu nanii nanii diye öten alarm varya. ona bastım, çok ses çıkıyordu kurtarılacağımı anladım ve panik olmadım.
büşüm ve fadimem siz de çok sağ olun. evet spor yapacağım ama büşün dediği gibi yatarak :26: ayakta spor yapmamam gerekiyor. jillian yapıyordum ne güzel 3. level a geçiyordum tam.
doktor 2 tane ayak egzersizi verdi, onu yaptım sabah. ilacımı da aldım.
geç geldim çünkü dün 4 te uyudum
tartıda da +300 çıktım, kilom 55.3
inemedim şu 55 ten bu hafta bi türlü
sabah menüm
yeşil çay
biberli domates sosu
2 adet yulaf kepekli dukan krep
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
1 üçgen peynir
ohhhhh beeee nihayet korktum walla menunu begendim ama kilo verememe olayi sanirim bende de var ''e olsun biraz'' dedigini duyar gibiyim kacamaktan dolayi duraklama mi ben sasirmam son iki hafta 300-200 derken kilo verisimin yavasladigini biliyorum bu hafta umarim 200gr altina dusmem yaa bi de azimliyim en az 800 gr yazmistim amaAhhh bi salak kafama anlatabilsem.Kurtulamadım şu huyumdan.En ufak bir tatsızlık olsun etrafımda bütün günüm öldü..Niye bu kadar hassasım hiç anlamam.Neyseki fazla uzamasına gerek kalmadı.Adam bugün işe gelmedi.İşçi gibi çalışmak ona yaramadı heraldeGenel müdürlük teklif edilmeyince de gitmiş
Betulcum ben de ne zaman az yesem gram oynamam ama biseyler ilave ediyim kilo vermeye baslarim ama dikkat et o ilaveler uc beyazdan olusmasin metabolizma uygulanan yanlis diyetlerle bozuluyo ve hic biseycikler yemesen de kilo verememe hatta alma durumu ortaya cikio bence yesil caya ve suya dayan metabolizmayi tekrear calistirmanin en ii yolu
ohhhhh beeee nihayet korktum walla menunu begendim ama kilo verememe olayi sanirim bende de var ''e olsun biraz'' dedigini duyar gibiyim kacamaktan dolayi duraklama mi ben sasirmam son iki hafta 300-200 derken kilo verisimin yavasladigini biliyorum bu hafta umarim 200gr altina dusmem yaa bi de azimliyim en az 800 gr yazmistim amabeceremeyecegim gibi
ha bunu anladıgına sevindim tek sana tehdit degil kendimide tehtit ettim.bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım...yalnız ben bu ayrıntıya takıldım fadime, sen beni inceden bir tehditmi ettin yoksa benmi öyle anladım.??bedduamı edicen bana senduyduk duymadık demeyin ey ahali 200 kilo olursam sebeb-i hikmeti fadimedir..hatta kilo veremezsemde sebebi fadimedir..ahanda buraya yazıyorum.. .
kız çok geçmiş olsun dikkat et kendine zaten bizim gibi kilon yoktünaydın kızlarrtek tek alıntıladım cevapladım ama sonra hepsi siliniverdi
özetle cevap veriyoruuum.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar
asansörden normalde ben de korkarım ama şu nanii nanii diye öten alarm varya. ona bastım, çok ses çıkıyordu kurtarılacağımı anladım ve panik olmadım.
büşüm ve fadimem siz de çok sağ olun. evet spor yapacağım ama büşün dediği gibi yatarak :26: ayakta spor yapmamam gerekiyor. jillian yapıyordum ne güzel 3. level a geçiyordum tam.
doktor 2 tane ayak egzersizi verdi, onu yaptım sabah. ilacımı da aldım.
geç geldim çünkü dün 4 te uyudum
tartıda da +300 çıktım, kilom 55.3
inemedim şu 55 ten bu hafta bi türlü
sabah menüm
yeşil çay
biberli domates sosu
2 adet yulaf kepekli dukan krep
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
1 üçgen peynir
off okurken kendimi yerine koydum da..çok sıkıcı bir durum..devamlı o adamla birliktemi olacaksın canım, daha doğrusu bundan sonra o adamlamı çalışmak zorundasın..??öyleyse durum daha vahim..bence kimse için canını sıkma, heleki böyle nankör insanlar için..ben başkaları için yada şöyle desem daha doğru olur;benim canımı sıkan insanlar için kafaya takıp , üzülüp kendimi yıpratmayı bıraktığım çook oldu..sanada tavsiye ederim..olaylar hiç yaşanmamış gibi hayatına devam et, kimseyi kafana takma..senden önemli kimse yok..
hahahaaaaa..tamam o zaman ..bundan sonra "kozmetikçi fadime" sin..
kızlar şahitsiniz..bundan sonra sütyenci pardon kozmetikçi fadime her gün ne yediğini buraya yazacak..yazmazsa onu bilahare taciz edicez
betül çok az değilmi??:26:ben onların hepsini kahvaltıda yiyorum zaten
kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyımşimdi greyfurt zamanı..... güzel bir ara öğün... bu sene ilk defa yiyiyorum herhalde... elma hariç meyveyle hiç aram yok.... rejim mahiyetinde elma yiyiyorum Allah tan.... bundan sonra ara öğünlerimi bir adet mevsim meyvesi oluşturacak... artık hangisi varsa....
kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyım
bende 12 de 2 tane küçük greyfurt yedim zarlarınıda yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?