Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hatunlar şu an diyetisyene gidiyorum hafta içinde 69.3 ü gördüm bu hafta minimum 68ler diyordum aldım boyumun ölçüsünü geçen cuma ile aynıyim off ne yapacağım ben böyle ya bana yüksek motivasyon yaramıyor düşükte yaramıyor ortasını bulamadım annem de çok sıkıntı yaratıyor bana bu hafta ki değil de bir önceki 7 öğün lü liste çok çok iyi gelmişti bana onu isteyeceğim inşallah yine o olur.

Fulya 36 beden yaza kadar hepimizin hayali ama ben kendi açımdan geciktiriyorum durumu al ahada yaziyorum buraya bir daha kaçamak yok asla...

Hopiş canım ikea zaten tasarım dan kazanıyor parayı adamlar evde ki eşyaları yeniden tasarlıyor resmen :):):)

.bedualarım nedense arada tutar ona göre davranalım...yalnız ben bu ayrıntıya takıldım fadime, sen beni inceden bir tehditmi ettin yoksa benmi öyle anladım.??bedduamı edicen bana senduyduk duymadık demeyin ey ahali 200 kilo olursam sebeb-i hikmeti fadimedir..hatta kilo veremezsemde sebebi fadimedir..ahanda buraya yazıyorum...

tmm bana uyar ayarlayalim gelirim walla bana gezme olsunyok daha gostermedim gostermeyi de dusunmuyorum haftasonu cikalim derim sana biseyler alalim die sonra da ay eskilerini de birilerine verelim derim ve tatatatammm hokus pokus yokederim
aaa tepsiyi bulamamis olmana cok uzuldum en sinir oldugum seylerden biridir gece plan yaparim gidip sunu alicam die ama gidincekalmamis ufff cok gicik yaaa o bulamadigim seyde kafamda bi buyur bi buyur anam surasida soyleydi burasi da boyleydi arar bulurum sonunda ama alinca da haaa bumuymus derim

Kiz Buseee nerdesin yaaa aksamdan da demedin bisey bugun isin mi vardi ne oldu sen bu saate kadar 40 tane mesaj atardin ayyyyyy cik ortaya:18:

kaçamak yok kaçamak yok.... kırk kere söylersem olurmuş...

şimdi ikinci bardak yeşil çayımı içiyorum.....

eee siz nabıyonuz yazın bakalım.....

tünaydın kızlarr tek tek alıntıladım cevapladım ama sonra hepsi siliniverdi

özetle cevap veriyoruuum.

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar

asansörden normalde ben de korkarım ama şu nanii nanii diye öten alarm varya. ona bastım, çok ses çıkıyordu kurtarılacağımı anladım ve panik olmadım.

büşüm ve fadimem siz de çok sağ olun. evet spor yapacağım ama büşün dediği gibi yatarak :26: ayakta spor yapmamam gerekiyor. jillian yapıyordum ne güzel 3. level a geçiyordum tam.

doktor 2 tane ayak egzersizi verdi, onu yaptım sabah. ilacımı da aldım.

geç geldim çünkü dün 4 te uyudum

tartıda da +300 çıktım, kilom 55.3
inemedim şu 55 ten bu hafta bi türlü

sabah menüm
yeşil çay
biberli domates sosu
2 adet yulaf kepekli dukan krep
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
1 üçgen peynir

Son düzenleme:

Canim yaaa moralini bozma bu tur stresler bize hic gelmio bosveeer begenmiolarsa baska is bulsunlar hayat o kadar kolay degil herkesin ooole her istedigi hooop die olmuo ooole olsaydi ben de simdi 50 kilo olurdum yani

Ahhh bi salak kafama anlatabilsem.Kurtulamadım şu huyumdan.En ufak bir tatsızlık olsun etrafımda bütün günüm öldü..Niye bu kadar hassasım hiç anlamam.Neyseki fazla uzamasına gerek kalmadı.Adam bugün işe gelmedi.İşçi gibi çalışmak ona yaramadı heralde Genel müdürlük teklif edilmeyince de gitmiş

Dünden beri menü yazmıyorum ya ben
Dün ve bugün sabah gevrek ve süt..Hani şu fit olandan NESFİT..

Dün ara için mısır ve pirinç patlağı yarım paket..
Bugün ara yok.
Öğle yemeği için dün bir tencere karnıbahar yaptım.Ofiste dolaba koydum milletede zorla yediriyorum
Karnıbahar ve yoğurt.
Bugün ilaveten iki yemek kaşığı barbunya..
Böyle olmadı sıralı yazayım.

Dün Sabah:Meyveli Gevrek ve süt
Ara:Mısır ve pirinç patlağı
Öğle : Karnıbahar ve yoğurt
Ara : Mısır ve pirinç patlağı
2.Ara : Yulaflı eti form.
Akşam : karnıbahar

Bugün Sabah : Sade gevrek ve süt.
Ara yok
Öğle : Karnıbahar yoğurt ve 2 yemek kaşığı barbunya pilaki.
....
....
....
Arkası yarın

Yahu Büşra ne zamandır sorucam bi kısmet olmadı.Senin fotoğrafında iki tane insan yüzü var birbirlerine bakıyorlar değil mi:26:Çok özür dilerim ama ben bi türlü çözemedim onu

genelde çok barınamazlar o tipler... kimler geldi kimler geçti... :))

valla bilmiyorum inmiyo kilo vermiyorum ben bilmiyorum... yakında hiç yemicem herhalde... benden beklenen bu sanırım :)))
Betulcum ben de ne zaman az yesem gram oynamam ama biseyler ilave ediyim kilo vermeye baslarim ama dikkat et o ilaveler uc beyazdan olusmasin metabolizma uygulanan yanlis diyetlerle bozuluyo ve hic biseycikler yemesen de kilo verememe hatta alma durumu ortaya cikio bence yesil caya ve suya dayan metabolizmayi tekrear calistirmanin en ii yolu

ohhhhh beeee nihayet korktum walla menunu begendim ama kilo verememe olayi sanirim bende de var ''e olsun biraz'' dedigini duyar gibiyim kacamaktan dolayi duraklama mi ben sasirmam son iki hafta 300-200 derken kilo verisimin yavasladigini biliyorum bu hafta umarim 200gr altina dusmem yaa bi de azimliyim en az 800 gr yazmistim amabeceremeyecegim gibi

yeşil çay gerçekten iyi geliyor... hem mideyi şişiriyor fazladan bir şey aramıyorum bakalım bu hafta böyle geçer sanırım 68.8 lere fırladım bu gün 68.6 ya döndüm....yarın biraz daha gitmiş olur inşallah...

şimdi greyfurt zamanı..... güzel bir ara öğün... bu sene ilk defa yiyiyorum herhalde... elma hariç meyveyle hiç aram yok.... rejim mahiyetinde elma yiyiyorum Allah tan.... bundan sonra ara öğünlerimi bir adet mevsim meyvesi oluşturacak... artık hangisi varsa....

yaparsın kuzucum sen, yürüyüşlerini de yapıyorsun aferin spor olayına çok kafam bozuk ya neyse sağlık olsun 2 hafta sonra yine başlarım ben iyileşip

şimdi çıkıp iski de bi işim var onu halledicem. sonra şu benim olmayan iş mevzusunu tekrar gözden geçireceğim. çünkü ban ayakın bi güzergah buldum dün gidip gelip deneyeceğim her gün 4 dk da olsa minibüse yürüyebilir miyim onu tartacağım. yolu vs. hepsini bi elekten geçirip firmayı tekrar arayacağım çalışmak istiyor olursam sonra da köpeğimle oynayacağım falan. ilgileneceğim, beni bugün pek beklemeyin anacım.

ha bunu anladıgına sevindim tek sana tehdit degil kendimide tehtit ettim

kız çok geçmiş olsun dikkat et kendine zaten bizim gibi kilon yok

ben artık menülerimi paylaşıcam ama akşam yemegimi yedikten sonra kızımıda rejime soktum

kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyım
bende 12 de 2 tane küçük greyfurt yedim zarlarınıda yerim

kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyım
bende 12 de 2 tane küçük greyfurt yedim zarlarınıda yerim

yok fazla yemem ben.... bu herhalde son bir yıldır yediğim dün birinciydi bu ikinci greyfurt.... bundan da bir şey olmaz yani.....zaten 3 tane almıştım.... yarın armut veya ayva yerim, bi sonraki gün yine greyfurt yerim bitmiş olur.... bir hafta ara verip gene alırım... döne döne işte yapçaz bir şeyler.... aburcuburdansa meyveye yöneleyim diyorum abartmadan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…