Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yaptım canım cok sevdım sagol acaip terleti, kızıma da hareketler cok komık geldi
B beyazleylak yaptın mı canım , buarada bu spordan kaç point toplarısss
Puan meselesini ben de düşündüm bölgesel çalışma gibi değil çok terletiyor kardio gibi U UcanSupurge izlesin kararını söylesin

Diger attigim sporu da dene o da acayip ter artırıyor canım.göbek için o da.bugün onu da yaptım ben

Kaydedeyım onu da canım

09.00 1 haslanmısyumurta,2 dilim tb ekmek

13.00 çeyrek simit,1 dilim peynir

15.00 sütlü turk kahve

17.00 1 kase tavuk suyu corba, 1 kase kuru fasulye dusunuyorum

Spor: 3000 adım

İpi 1000 e tamamlarım

B breeze nin bacak sporu 15dklık

Su 3 litre

Not:50 ipte bir kahve yudumladım, bu deli terlettibenı sanki

Afiyet olsun canım

kızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorum ama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun canimm.
İns sizde iyi gönlünüze göre bir bakıcı bulursunux

Bi insan işini düzgün yapmıyorsa o işi hak etmiyor veya gerçekten ihtiyacı yoktur boşuna üzme kendini benim kızıma komşum bakacaktı 45 km uzaklıktaki annesine gezmeye götürmek istedi hayır dedim hiç başlamadan bitti kreşe verdik iyi ki de vermişim bazıları hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor

22 Haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
Domates biber yeşillik

Ara:2 anjelika erik

Aksam:16.30
4yk et sote
Salata

17.30
4kiraz 1seftali

Su:2.5 litre
Spor:70dk tempolu yürüyüş
22dk zumba class
15dk bacak inceltme videosu
343 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Denemedim ya kuzum bilmiyorum hiit cardio gibiyse 4 puan üzerinden hesaplayın
Kuru + tavuk suyu yapmasan mı şehriyeyi ise zaten sabah ekmek var simit var karbonhidrat coşmasın

Millet kışın daha çok ekmek yer ben yazın sebze yemeklerinin yanında ekmeği çok seviyorum son iki gün daha dikkat ederim inşallah

Denemedim ya kuzum bilmiyorum hiit cardio gibiyse 4 puan üzerinden hesaplayın

Kuru + tavuk suyu yapmasan mı şehriyeyi ise zaten sabah ekmek var simit var karbonhidrat coşmasın
Tesekkür ederim zehram.O zaman benim spor puanım 358
G Goklerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…