- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.581
Olmadı sağlık ocağına gidelim bi bugün olmadı hastaneye giderizBizim burasi çok sıcak ya ondan sordum cnm. Bende kısa giydirince midesini üşütüyor.
Yine goturebilirsin Dr a. böyle anlattigin gibi anlatırsın belki bı ilaç verir düzene girer.
Düzelir inşallah canım Allah şifa versinNe güzel işte uyu dinlenBende bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum kızın gece atesi çıkıyor bi çıksaydı şu dişi de rahatlasaydık
İhmal etme canım bu kadar sık niye olsun ki bence doktora götür yakın zamandaGece kucukle uğraştık midesini toparlayamadi bir türlü 3 kere çıkardı . Nerdeyse 4 güne falan midesini usutuyor.
ahh yaaa büyük kızıma hamileyken ben de böyleydim bulduğum yerde uyurdumGünaydın kızlar ay birkaç gündür alışkanlık ettim 10 gibi filan koltukta uyuyakalıyorum
ahh kuzum yaa çok geçmiş olsunGece kucukle uğraştık midesini toparlayamadi bir türlü 3 kere çıkardı . Nerdeyse 4 güne falan midesini usutuyor.
Off ne biliyim gidilecek mecburen sanırım sağol canimDüzelir inşallah canım Allah şifa versin
İhmal etme canım bu kadar sık niye olsun ki bence doktora götür yakın zamanda
Sağol canimahh yaaa büyük kızıma hamileyken ben de böyleydim bulduğum yerde uyurdum
ne güzel dinlen güzelce kuzum
ahh kuzum yaa çok geçmiş olsun
Alıştım galiba erken yatıp kalkmaya ondan galibaahh yaaa büyük kızıma hamileyken ben de böyleydim bulduğum yerde uyurdum
ne güzel dinlen güzelce kuzum
ahh kuzum yaa çok geçmiş olsun
götür canım bir hastalık filan olur Allah korusun erken teşhis her zaman iyidir yoksa da için rahat ederOff ne biliyim gidilecek mecburen sanırım sağol canim
Sağol canim
Çok iyi oldu canım sana söz verdim diye yaptım yoksa yapmazdım biliyorum kendimi1000 ipe bayildimmmmm
Harikasın canim. Bugün içinde durtelim birbirimizi
Geçmiş olsun canımGece kucukle uğraştık midesini toparlayamadi bir türlü 3 kere çıkardı . Nerdeyse 4 güne falan midesini usutuyor.
Evet canım ya memlekete gidince dikkat edilmiyorFarkinda bile degilim baska yere yazdigimin
Bende korkuyom 55 t'en yukari cikarim diye evde dikkat ediyorum da trde hic sanmiyim dikkat edicegimi
Verirsin kalan 1 kiloyuda burda baya b tecrube edindik dengeleme konusunda devamli kendini takipte kalinca almazsin
Güzel canım afiyet olsun, spor şahane08.00 az tereyagında1 yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava,1 dilim tb ekmek
15.00 1 grisserın
18.00 1 tabak tavuk suyu corba,1 but tavuk
Su 3 litre
Spor: 1000 ip atlama
Çok güzel canım afiyet olsun21 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
yumurta
Yarım kk peynir
2biber
4zeytin
Bol yeşillik
Aksam:15.00
4yk taze fasulye
Yoğurt
Salata
17.00
2 üçgen dilim karpuz
1ancelika
8kaju
Su:2,5 olur
Spor:44dk zumba
22dk zumba class
40dk yürüyüş
384puan
Eki Görüntüle 2874902
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen @masal3487
Sabah biraz kalabalık göründü canım , onun dışında güzelSabah 10.30
2 h yumurta
Bı kaşık patatesli yumurta
Bı kaşık patlıcan sogurme
Bi kare peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Çay
16.30
Bir lahmacun
Bir kase ayran çorbası
Yeşillik
18.00
1kayisi bir uzun dilim karpuz
Burçak lar diyorum21 Haziran menü
Kahvaltı
10.30
Kaşarlı bir yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
16.00
Sekersiz iki bardak nescafe
İki burçak kurabiyeAblamla parka cıktık dayanamadım yedim
19.00
Bir kase yogurt corbasi
Bir kase nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Güzel canım afiyet olsun21 Haziran pazaretsi menüm
kahvalti 07.30
iki dilim keçi peyniri
bir dilim ekmek
ogle 13.30
Bİr tabak menemen
iki dilim ekmek
cacık
Aksam 18.30
bir karnı yarık(patlıcanlar fırınlanmış )
dört kaşık bulgur pilavı
cacık
2 litre su 4 bin adım
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Ohh ne güzel uyu dinlen boşverGünaydın kızlar ay birkaç gündür alışkanlık ettim 10 gibi filan koltukta uyuyakalıyorum
Çok geçmiş olsun canım, bu ara sık sık oluyor dr à götür bence , sırf usutmeden bu kadar olur muGece kucukle uğraştık midesini toparlayamadi bir türlü 3 kere çıkardı . Nerdeyse 4 güne falan midesini usutuyor.
Ne çabuk yaptın ya hızınıza yetişmekte zorlanıyorum kızlar
Eğlenceli 15 dk sürüyor zaten yap hadi bekliyorumNe çabuk yaptın ya hızınıza yetişmekte zorlanıyorum kızlarben de yapayım bari nasıl zor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?