Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız ben meyve yiyince zayıflayamıyorum biliyormusun:26:Çok geciktiriyor zayıflamamı..Bende onun yerine genelde yoğurt yiyorum.İçine mısır kekik vs..vs..tatlandırıyorum mis gibi oluyor.

Akşam yine misafir ve yine hiçbirşey hazırlayamayacağım için kurabiye alıcaz.Umarım korktuğum başıma gelmez..Cısssssssss Hilal onlar Cıssssssssssssss............

cıssss.... 5. takımda gördüm kurabiye yerine bol otlu light bir kısır yap.. daha iyi olur bence.....

valla bilmiyorum inmiyo kilo vermiyorum ben bilmiyorum... yakında hiç yemicem herhalde... benden beklenen bu sanırım :)))

betüşş ben 2 gündür elma diyetine başladım, elma diyeti dediysem aslında elma diyeti gibi çok şok bir diyet değil, sadece aklımı kandırıyorum şu benim aklım varya aklımm ahh ne yapıcam ben bununla bilmiyorum sabah işe giderken poğaça alsam mı diye bir düşünce giriyor ya beynime artık ne olursa olsun o beyin kararından dönmüyor ve o poğaça o sabah alınıyor, sonrası da zaten midem bulanana kadar yiyorum ama 2 gündür iyi gidiyor sen de bir ara yapıyordun ve baya bir vermiştin.

Elma diyeti ama sallıyorum ben biraz kafama göre :)))

şu anda da ona benzer bir şey yapıyorum tek fark her gün 2 yumurta yiyiyorum peynir ve yoğurt.... bu gün 5. takımın yazılarını okudum dalin diye bir arkadaş 1,5 -2 aydamı ne yalan olmasın 15 kg ye yakın vermiş ... tekrar bir heves geldi bana yazdıklarını okuyunca...... bu gün hiç bozmadım maşallah.... akşamada spor yaptım mı miss... film izlerken bisiklete binebilirim mesela 20 dakka yapabilirim.... sonrada az mekik biilmem ne........

Yarın lahana kürüne de başlıcam.... Hadi NoRaaa birlikte başlayalım.... Eve lahananı alda git, evdeysende çık lahananı al gel.... Hadi arkadaş ol bana.... Poğçalardan da uzaklaşmış olursun bahaneyle....

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...na-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi-97.html

kahvaltı
8 .00 peynir 1 h yumurta,dereotu ,domates,1 d t b ekmegi,çay

11.00 ara 2 ufak greyfurt

13.30 1 t karnabahar ,derotlu salata,2b ayran,1 d,ekmek

14.30 yeşil çay
25 kalorilik çikilata

17.00 akşam 1 kase mercimek çorbası,karnabahar yemegi,2b ayran ,1 parça h tavuk

birazdan türk kahvesi

yeşil çay
yarım portakal,1 b süt
sporum 1 saat
su 2 lt bitti

kızlaaaaaaaaaaaarrbugün çok sevdiğim arkadaşım aradı geliyorum evdemisin dedi..bende evdeyim , gel dedim..sen hiçbirşey yapma dedi, zaten aradığında saat 13.00 falandı..bende o saatten sonra ne yapayım, makarna salatası yaptım..pastaneden poğaça ile pizza aldım..o da sağolsun gelirken çiğköfte, simit, kek, acıbadem,un kurabiyesi getirmiş..sonra...sonrasını hatırlamıyorum....

o my god..... çok feciii.....

beduayı unuttunmu kız şişko hopiş dicez sana ben kaçtım kocam gelicek

no çaklıtt onun yerine elma olabilirdi.......

hahaa..senden korkulur eminee..hatta bence erkekler kadınlardan korkmalı, baksana plana:18:..ya o tepsiyi çoook istiyordum emine valla..dünden beri orada takılı kaldım, kardeşimde kullandığı için her gittiğimde gözümün önünde olacak..takınca takıyorum işte..

ohh pek sevindim valla..gitmesi senin işine yaramış

Yahu Büşra ne zamandır sorucam bi kısmet olmadı.Senin fotoğrafında iki tane insan yüzü var birbirlerine bakıyorlar değil mi:26:Çok özür dilerim ama ben bi türlü çözemedim onu

canım o ben ve sevgilim :) ikimizin fotoğrafı üstündede birbirimize yazdığımız 4lükler yazıyor :) özür dileme tatlım resim küçük sonuçta çözememiş olabilirsin ne olucak :):):):)

kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyım
bende 12 de 2 tane küçük greyfurt yedim zarlarınıda yerim

bunu ilk defa duydum kız. ama öyle olsa bnm diyetisyen yazmadı herhalde bana :S ama yağ yaktırıyor biliyorum :)

kızlar bugün diyetisyene gittim 850 gram ödem toplamışım 7 öğünlük listeme geri döndük bugün 200 gr. yağ gitmiş 400 gr. kas gelmiş :) ve tok karna tartıldım mecburen o yüzden 70.6 çıktım moralim bir bozulduki sormayın. 7 öğünlük listeme dişyebetik çikolata ekledik regl dönemine gireceğim çnkü bi olamadım gerçi günümede daha çok var ama şişkinlik falan var fazla fazla. neyse yediklerimi yazayım ben

3 kuru kayısı
1 bardak su

elma

şavurma ( tavuk dürüm)

1 ufak kase kısır
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
salata
4 köfte

eveet menüm böyle şimdi annemle yürüyüşe gidicez bankaya borcum var onu yatırıcaz. :) bugn çok güzeldi :) FADİME bende kozmetik işindeyim canım ama ben iş olarak yapıyorum oriflame üyesiyim :) bugünde toplantım vardı 4 üyem çıktı bu ay çok şükür :) adım adım yükseliyorum çok şükür. nasipse 2014 ocak ayında italyaya gideceğim :) bu şekilde çalışmaya devam edersem olacak inşallah :)

Benimle lahana kürüne başlamak isteyen var mııııı?

ama ise yariyooo acayip odem attiriyoooo

olmadi mi al bi daha

kizlarrr donuyorum ya acayip soguk bastirdi 2 gun once ne guzel bahar havasi gibiydi simdi yine kis geldi
bugun diyetime basladim sonunda :26:ama bas agrisi vs berbatim kisacasi... ilk 2-3 gun oyle oluyor zaten hep malesef, neyse dayanicam kararliyim bu kez

hoppisim ohhhh goturrr

kuzularıım herkes iyi maşallah benim günüm pek iyi değildi, iski de işimi hallettim, sonra annemin aldığı bi kıyafet vardı lekeliymiş onu değiştirmeye gidiyorduk yolda lastik patladı felaketler üst üste geliyor birkaç gündür resmen avm de gezindik durduk tabi çıktığımızda hava kararmıştı. taksiye atladık bi oto lastikçi bulup getirdik arabanın lastiğini değişti. tabi bu süreç içerisinde ben aç kaldım sabah kahvaltısı ve evden çıkmadan saat 2,5 gibi yediğim dukan pudingim harici 40 dk öncesine kadar aç kaldım, dışarıda yeterli su da içemedim. eve gelince hemen 2 yumurta kırdım, 1 dilim de hindi füme ve light peynirle yedim. bugün diyetim açısından hiç iyi olmadı. kesin yarın daha da artıda olucam

Benimle lahana kürüne başlamak isteyen var mııııı?

bunlar uğraş istiyor, en temizi yeşil çay

ohh süpersin büş bozma moralini ödem nasılsa işte, aman çikolatayı da abartma bak o sonra seni kaçamağa sürüklüyor biliyorsun ki

roma ya da gidersin tabi para kazanmak güzel şey yaa. ben italyada roma-venedik te bulunmuştum. bir daha gitmek çok isterim. enfes bir yer. her yer tarih kokuyor, her yer.

sakın bu defa kendini salmıyorsun fuli şiştiğin yeter artık 36 bedeni aklından çıkarma, bikiniyi ve şortu ve oturduğunda katlanmayan göbeği de

Son düzenleme:
nerdesiniz gece kuşlarıııııı

*gecekuşutayfası*

emine
büşra
ece
fulya

cik cik cik burdayiz fistikim yorucu bi gun olmus belki iyi beslenemedin ama eve gelince telafi etmissin merak etme bisuru de enerji harcamissin ne guzel , yarin mi dedin vallahi ben de cok korkuyorum aaaaa aklimdayken ben yarin 8.30 gibi cikicam giremiyebilirim ama en gec 5 gibi evde olucam oglumun okulunda olmam grekio gidince de onu alir ooole gelirim diye dusunuyorum arada yakinda bi avm var oraya takilirim garibim baska bi sehirde okuyo yoksa ben doneer gelirdim ama donusu yolda sefil olmasin ben de gitmisken bos bos o yolu tepmem geri.
Ben de ciktim epey yurudum sonra bi kac magazaya girdim azcik bakintim kendime siyah deri bi pantalon aldimbelki yarin onu giyerim
bugun
sabah:yumurta,somon fume,krem peynir ve domates yedim
ara 150 gr yogurt
oglen:ton balikli salata
aksam: kiymali yumurta(bir sogan, cok aci biber ve domatesli) buna ne deniyo menemen degil o kiymasiz oluyo di mi?
simdi cay iciyorum benim bugun yarin regl olmam yakin bu yuzden ben o kurabiyeleri yedim sanirim cok tatli istio canim ama yapmam bi daha dur biraz tatlandiricili yogurt yiyem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…