- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.561
şimdi greyfurt zamanı..... güzel bir ara öğün... bu sene ilk defa yiyiyorum herhalde... elma hariç meyveyle hiç aram yok.... rejim mahiyetinde elma yiyiyorum Allah tan.... bundan sonra ara öğünlerimi bir adet mevsim meyvesi oluşturacak... artık hangisi varsa....
Kız ben meyve yiyince zayıflayamıyorum biliyormusun:26:Çok geciktiriyor zayıflamamı..Bende onun yerine genelde yoğurt yiyorum.İçine mısır kekik vs..vs..tatlandırıyorum mis gibi oluyor.
Akşam yine misafir ve yine hiçbirşey hazırlayamayacağım için kurabiye alıcaz.Umarım korktuğum başıma gelmez..Cısssssssss Hilal onlar Cıssssssssssssss............
valla bilmiyorum inmiyo kilo vermiyorum ben bilmiyorum... yakında hiç yemicem herhalde... benden beklenen bu sanırım :)))
betüşş ben 2 gündür elma diyetine başladım, elma diyeti dediysem aslında elma diyeti gibi çok şok bir diyet değil, sadece aklımı kandırıyorum şu benim aklım varya aklımm ahh ne yapıcam ben bununla bilmiyorum sabah işe giderken poğaça alsam mı diye bir düşünce giriyor ya beynime artık ne olursa olsun o beyin kararından dönmüyor ve o poğaça o sabah alınıyor, sonrası da zaten midem bulanana kadar yiyorum ama 2 gündür iyi gidiyor sen de bir ara yapıyordun ve baya bir vermiştin.
Elma diyeti ama sallıyorum ben biraz kafama göre :)))
kızlaaaaaaaaaaaarrbugün çok sevdiğim arkadaşım aradı geliyorum evdemisin dedi..bende evdeyim , gel dedim..sen hiçbirşey yapma dedi, zaten aradığında saat 13.00 falandı..bende o saatten sonra ne yapayım, makarna salatası yaptım..pastaneden poğaça ile pizza aldım..o da sağolsun gelirken çiğköfte, simit, kek, acıbadem,un kurabiyesi getirmiş..sonra...sonrasını hatırlamıyorum.. ..
beduayı unuttunmu kız şişko hopiş dicez sana ben kaçtım kocam gelicekkızlaaaaaaaaaaaarrbugün çok sevdiğim arkadaşım aradı geliyorum evdemisin dedi..bende evdeyim , gel dedim..sen hiçbirşey yapma dedi, zaten aradığında saat 13.00 falandı..bende o saatten sonra ne yapayım, makarna salatası yaptım..pastaneden poğaça ile pizza aldım..o da sağolsun gelirken çiğköfte, simit, kek, acıbadem,un kurabiyesi getirmiş..sonra...sonrasını hatırlamıyorum.. ..
kahvaltı
8 .00 peynir 1 h yumurta,dereotu ,domates,1 d t b ekmegi,çay
11.00 ara 2 ufak greyfurt
13.30 1 t karnabahar ,derotlu salata,2b ayran,1 d,ekmek
14.30 yeşil çay
25 kalorilik çikilata
17.00 akşam 1 kase mercimek çorbası,karnabahar yemegi,2b ayran ,1 parça h tavuk
birazdan türk kahvesi
yeşil çay
yarım portakal,1 b süt
sporum 1 saat
su 2 lt bitti
hahaa..senden korkulur eminee..hatta bence erkekler kadınlardan korkmalı, baksana plana:18:..ya o tepsiyi çoook istiyordum emine valla..dünden beri orada takılı kaldım, kardeşimde kullandığı için her gittiğimde gözümün önünde olacak..takınca takıyorum işte..tmm bana uyar ayarlayalim gelirim wallabana gezme olsun yok daha gostermedim gostermeyi de dusunmuyorum haftasonu cikalim derim sana biseyler alalim die sonra da ay eskilerini de birilerine verelim derim ve tatatatammm hokus pokus yokederim
aaa tepsiyi bulamamis olmana cok uzuldum en sinir oldugum seylerden biridir gece plan yaparim gidip sunu alicam die ama gidincekalmamis ufff cok gicik yaaa o bulamadigim seyde kafamda bi buyur bi buyur anam surasida soyleydi burasi da boyleydi arar bulurum sonunda ama alinca da haaa bumuymus derim
Ahhh bi salak kafama anlatabilsem.Kurtulamadım şu huyumdan.En ufak bir tatsızlık olsun etrafımda bütün günüm öldü..Niye bu kadar hassasım hiç anlamam.Neyseki fazla uzamasına gerek kalmadı.Adam bugün işe gelmedi.İşçi gibi çalışmak ona yaramadı heraldeGenel müdürlük teklif edilmeyince de gitmiş
o my god..... çok feciii.....
beduayı unuttunmu kız şişko hopiş dicez sana ben kaçtım kocam gelicek
Yahu Büşra ne zamandır sorucam bi kısmet olmadı.Senin fotoğrafında iki tane insan yüzü var birbirlerine bakıyorlar değil mi:26:Çok özür dilerim ama ben bi türlü çözemedim onu
kız fazla greyfurt gösüs kanseri yapıyormuş ben söylüyenlerin yalancısıyım
bende 12 de 2 tane küçük greyfurt yedim zarlarınıda yerim
Benimle lahana kürüne başlamak isteyen var mııııı?
kızlaaaaaaaaaaaarrbugün çok sevdiğim arkadaşım aradı geliyorum evdemisin dedi..bende evdeyim , gel dedim..sen hiçbirşey yapma dedi, zaten aradığında saat 13.00 falandı..bende o saatten sonra ne yapayım, makarna salatası yaptım..pastaneden poğaça ile pizza aldım..o da sağolsun gelirken çiğköfte, simit, kek, acıbadem,un kurabiyesi getirmiş..sonra...sonrasını hatırlamıyorum.. ..
Benimle lahana kürüne başlamak isteyen var mııııı?
canım o ben ve sevgilim :) ikimizin fotoğrafıüstündede birbirimize yazdığımız 4lükler yazıyor :) özür dileme tatlım resim küçük sonuçta çözememiş olabilirsin ne olucak :):):):)
bunu ilk defa duydum kız. ama öyle olsa bnm diyetisyen yazmadı herhalde bana :S ama yağ yaktırıyor biliyorum :)
kızlar bugün diyetisyene gittim 850 gram ödem toplamışım 7 öğünlük listeme geri döndük bugün 200 gr. yağ gitmiş 400 gr. kas gelmiş :) ve tok karna tartıldım mecburen o yüzden 70.6 çıktımmoralim bir bozulduki sormayın. 7 öğünlük listeme dişyebetik çikolata ekledik regl dönemine gireceğim çnkü bi olamadım gerçi günümede daha çok var ama şişkinlik falan var fazla fazla. neyse yediklerimi yazayım ben
3 kuru kayısı
1 bardak su
elma
şavurma ( tavuk dürüm)
1 ufak kase kısır
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
salata
4 köfte
eveet menüm böyle şimdi annemle yürüyüşe gidicez bankaya borcum var onu yatırıcaz. :) bugn çok güzeldi :) FADİME bende kozmetik işindeyim canım ama ben iş olarak yapıyorum oriflame üyesiyim :) bugünde toplantım vardı 4 üyem çıktı bu ay çok şükür :) adım adım yükseliyorum çok şükür. nasipse 2014 ocak ayında italyaya gideceğim :) bu şekilde çalışmaya devam edersem olacak inşallah :)
kizlarrr donuyorum ya acayip soguk bastirdi 2 gun once ne guzel bahar havasi gibiydi simdi yine kis geldi
bugun diyetime basladim sonunda :26:ama bas agrisi vs berbatim kisacasi... ilk 2-3 gun oyle oluyor zaten hep malesef, neyse dayanicam kararliyim bu kez
hoppisim ohhhh goturrr
cik cik cik burdayiz fistikim yorucu bi gun olmus belki iyi beslenemedin ama eve gelince telafi etmissin merak etme bisuru de enerji harcamissin ne guzel , yarin mi dedin vallahi ben de cok korkuyorum aaaaa aklimdayken ben yarin 8.30 gibi cikicam giremiyebilirim ama en gec 5 gibi evde olucam oglumun okulunda olmam grekio gidince de onu alir ooole gelirim diye dusunuyorum arada yakinda bi avm var oraya takilirim garibim baska bi sehirde okuyo yoksa ben doneer gelirdim ama donusu yolda sefil olmasin ben de gitmisken bos bos o yolu tepmem geri.nerdesiniz gece kuşlarıııııı
*gecekuşutayfası*
emine
büşra
ece
fulya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?