- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.581
Busracim dogum gunun kutlu olsunselam kızlar nasılsınız??? gelemiyorum çünkü çok çok fena yorgunum yaabu arada ben 1 tane çokonat yedim az öçnce ama bugünü izin günüm ilan ettim çünkü yarından itibaren sporada diyetede o kadar sıkı sarılıcamki kilolarım kendinden utanıcak.. yarın yeniden doğuyorum...
Busracim dogum gunun kutlu olsun
Kac yasina giriyosun bakiiim
Ben sadece kek yaptım.Arkadaşlarda pastalar çörekler almış..Kocişte kurabiye almış.Birşey yapmama gerek kalmadı anlayacağın.Ama kaçamaksız atlattım merak etmecıssss.... 5. takımda gördüm kurabiye yerine bol otlu light bir kısır yap.. daha iyi olur bence.....
kızlaaaaaaaaaaaarrbugün çok sevdiğim arkadaşım aradı geliyorum evdemisin dedi..bende evdeyim , gel dedim..sen hiçbirşey yapma dedi, zaten aradığında saat 13.00 falandı..bende o saatten sonra ne yapayım, makarna salatası yaptım..pastaneden poğaça ile pizza aldım..o da sağolsun gelirken çiğköfte, simit, kek, acıbadem,un kurabiyesi getirmiş..sonra...sonrasını hatırlamıyorum.. ..
selam kızlar nasılsınız??? gelemiyorum çünkü çok çok fena yorgunum yaabu arada ben 1 tane çokonat yedim az öçnce ama bugünü izin günüm ilan ettim çünkü yarından itibaren sporada diyetede o kadar sıkı sarılıcamki kilolarım kendinden utanıcak.. yarın yeniden doğuyorum...
hayırlı sabahlar ben sabah aç karnına yeşil çay içtigim zamanlar kilo veriyordum ama tembellik yapıp içmiyordum bu sabah başladımGünaydın beybilerrrrrrrrrrrr...........
Bu hafta tempolu ama saçma sapan bi hafta oldu sanki benim için.Hiç birşetden tat alamadan haftam heba oldu gitti.Enerjimi alanların enerjisiz kalması temennisiyle güne başlıyorum
Dün öğleden sonra itibariyle menüm:
Ara : yoğurt mısır brokoli 1 kase karışım.
Akşam : Tavada yağsız tavuk..
sabah : erimiş kaşarlı 2 dlm tam tahıllı ekmek..
Misafirleri firesiz ve kaçamaksız savsaklamak kadar güzeli yok yemin ederim.Şu an pişmanlıktan ölüyor olabilirdim.Ama kupa kaldırmak kısmetmiş.
Geçen hafta 94,2
Perşembe Bildirim :93,5:13:
İnşallah yarına kadar 300 gr daha veririm de tam 1 kilo olur..Hatta 600 gr verip 92 leri görsem takla bile atabilirim.8 lere çok az kaldı allahım bana yardım et:18:
tebrikler canım,günaydın beybilerrrrrrrrrrrr...........
Bu hafta tempolu ama saçma sapan bi hafta oldu sanki benim için.hiç birşetden tat alamadan haftam heba oldu gitti.enerjimi alanların enerjisiz kalması temennisiyle güne başlıyorum
Ara : Yoğurt mısır brokoli 1 kase karışım.
Sabah : Erimiş kaşarlı 2 dlm tam tahıllı ekmek..
Misafirleri firesiz ve kaçamaksız savsaklamak kadar güzeli yok yemin ederim.şu an pişmanlıktan ölüyor olabilirdim.ama kupa kaldırmak kısmetmiş.
Geçen hafta 94,2
perşembe bildirim :93,5:13:
Inşallah yarına kadar 300 gr daha veririm de tam 1 kilo olur..hatta 600 gr verip 92 leri görsem takla bile atabilirim.8 lere çok az kaldı allahım bana yardım et:18:
Herkese günaydınnn
bu gün bomba gibiyim.
Perşembe bildirimi yaparken kendimden de gurur duyuyorum.
Geçen hafta 65,2
bu hafta 64,5
fark -700 gr
duraklamayı atlatmışım şükür.
Herkese az kalorili günler
günaydın topiğim
cik cik cik burdayiz fistikim yorucu bi gun olmus belki iyi beslenemedin ama eve gelince telafi etmissin merak etme bisuru de enerji harcamissin ne guzel , yarin mi dedin vallahi ben de cok korkuyorum aaaaa aklimdayken ben yarin 8.30 gibi cikicam giremiyebilirim ama en gec 5 gibi evde olucam oglumun okulunda olmam grekio gidince de onu alir ooole gelirim diye dusunuyorum arada yakinda bi avm var oraya takilirim garibim baska bi sehirde okuyo yoksa ben doneer gelirdim ama donusu yolda sefil olmasin ben de gitmisken bos bos o yolu tepmem geri.
Ben de ciktim epey yurudum sonra bi kac magazaya girdim azcik bakintim kendime siyah deri bi pantalon aldimbelki yarin onu giyerim
bugun
sabah:yumurta,somon fume,krem peynir ve domates yedim
ara 150 gr yogurt
oglen:ton balikli salata
aksam: kiymali yumurta(bir sogan, cok aci biber ve domatesli) buna ne deniyo menemen degil o kiymasiz oluyo di mi?
simdi cay iciyorum benim bugun yarin regl olmam yakin bu yuzden ben o kurabiyeleri yedim sanirim cok tatli istio canim ama yapmam bi daha dur biraz tatlandiricili yogurt yiyem ben
selam kızlar nasılsınız??? gelemiyorum çünkü çok çok fena yorgunum yaabu arada ben 1 tane çokonat yedim az öçnce ama bugünü izin günüm ilan ettim çünkü yarından itibaren sporada diyetede o kadar sıkı sarılıcamki kilolarım kendinden utanıcak.. yarın yeniden doğuyorum...
yok kız öyle doğmuyorum yani yeniden bir hayata başlıyorum :) güzel sağlıklı beslenmeye ve tam gaz zayıflamayadoğum günü dedinde iyi oldu 4 haziranda doğum günüm benim :) ve ben 36 beden olmalıyım :)
Günaydın beybilerrrrrrrrrrrr...........
Bu hafta tempolu ama saçma sapan bi hafta oldu sanki benim için.Hiç birşetden tat alamadan haftam heba oldu gitti.Enerjimi alanların enerjisiz kalması temennisiyle güne başlıyorum
Ara : yoğurt mısır brokoli 1 kase karışım.
sabah : erimiş kaşarlı 2 dlm tam tahıllı ekmek..
Misafirleri firesiz ve kaçamaksız savsaklamak kadar güzeli yok yemin ederim.Şu an pişmanlıktan ölüyor olabilirdim.Ama kupa kaldırmak kısmetmiş.
Geçen hafta 94,2
Perşembe Bildirim :93,5:13:
İnşallah yarına kadar 300 gr daha veririm de tam 1 kilo olur..Hatta 600 gr verip 92 leri görsem takla bile atabilirim.8 lere çok az kaldı allahım bana yardım et:18:
Herkese günaydınnn
bu gün bomba gibiyim.
Perşembe bildirimi yaparken kendimden de gurur duyuyorum.
Geçen hafta 65,2
bu hafta 64,5
fark -700 gr
duraklamayı atlatmışım şükür.
Herkese az kalorili günler
günaydın topiğim
Selamlar,
Perşembe Bildirimim : 68.2
Bu günkü menüm;
Sabah, 1 bardak lahana suyu
Ara 3 kayısı
Öğlen önce 1 b lahana suyu sonra 2 haşlama yumurta + bir parça peynir
Ara 1 greyfurt
Akşam 3 salatalık + bir parça peynir
bir ara iki şekerli nescafe içerim....
bu akşam arkadaşlarla buluşucaz... Mocha günü...Ben damla sakızlı Türk kahvesi içeyim bari sade alırım yanınada çukulatası olcak onu yerim....
Şu an lahan suyumu içiyorum dükkanda yapmak pek mantıklı değil feci kokuyor....
şu anda da ona benzer bir şey yapıyorum tek fark her gün 2 yumurta yiyiyorum peynir ve yoğurt.... bu gün 5. takımın yazılarını okudum dalin diye bir arkadaş 1,5 -2 aydamı ne yalan olmasın 15 kg ye yakın vermiş... tekrar bir heves geldi bana yazdıklarını okuyunca...... bu gün hiç bozmadım maşallah.... akşamada spor yaptım mı miss... film izlerken bisiklete binebilirim mesela 20 dakka yapabilirim.... sonrada az mekik biilmem ne........
Yarın lahana kürüne de başlıcam.... Hadi NoRaaa birlikte başlayalım.... Eve lahananı alda git, evdeysende çık lahananı al gel.... Hadi arkadaş ol bana.... Poğçalardan da uzaklaşmış olursun bahaneyle....
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...na-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi-97.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?