Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar nasılsınız??? gelemiyorum çünkü çok çok fena yorgunum yaa bu arada ben 1 tane çokonat yedim az öçnce ama bugünü izin günüm ilan ettim çünkü yarından itibaren sporada diyetede o kadar sıkı sarılıcamki kilolarım kendinden utanıcak.. yarın yeniden doğuyorum...

Busracim dogum gunun kutlu olsun
Kac yasina giriyosun bakiiim

Busracim dogum gunun kutlu olsun
Kac yasina giriyosun bakiiim

yok kız öyle doğmuyorum yani yeniden bir hayata başlıyorum :) güzel sağlıklı beslenmeye ve tam gaz zayıflamaya doğum günü dedinde iyi oldu 4 haziranda doğum günüm benim :) ve ben 36 beden olmalıyım :)

cıssss.... 5. takımda gördüm kurabiye yerine bol otlu light bir kısır yap.. daha iyi olur bence.....
Ben sadece kek yaptım.Arkadaşlarda pastalar çörekler almış..Kocişte kurabiye almış.Birşey yapmama gerek kalmadı anlayacağın.Ama kaçamaksız atlattım merak etme

Kaçamak 1...

Kaçamak 2...

Üstelik bildirimlere çeyrek kala..cık cık cık... Bari cuma günü kaçamak yapaydınız kızlarŞimdi bu hafta yine dibe vurmayalım

Günaydın beybilerrrrrrrrrrrr...........
Bu hafta tempolu ama saçma sapan bi hafta oldu sanki benim için.Hiç birşetden tat alamadan haftam heba oldu gitti.Enerjimi alanların enerjisiz kalması temennisiyle güne başlıyorum
Dün öğleden sonra itibariyle menüm:

Ara : yoğurt mısır brokoli 1 kase karışım.
Akşam : Tavada yağsız tavuk..

sabah : erimiş kaşarlı 2 dlm tam tahıllı ekmek..

Misafirleri firesiz ve kaçamaksız savsaklamak kadar güzeli yok yemin ederim.Şu an pişmanlıktan ölüyor olabilirdim.Ama kupa kaldırmak kısmetmiş.
Geçen hafta 94,2

Perşembe Bildirim :93,5 :13:
İnşallah yarına kadar 300 gr daha veririm de tam 1 kilo olur..Hatta 600 gr verip 92 leri görsem takla bile atabilirim.8 lere çok az kaldı allahım bana yardım et:18:

hayırlı sabahlar ben sabah aç karnına yeşil çay içtigim zamanlar kilo veriyordum ama tembellik yapıp içmiyordum bu sabah başladım
inşallah ayda 4 kilo verirsin

Herkese günaydınnn
bu gün bomba gibiyim.
Perşembe bildirimi yaparken kendimden de gurur duyuyorum.

Geçen hafta 65,2
bu hafta 64,5
fark -700 gr
duraklamayı atlatmışım şükür.
Herkese az kalorili günler

tebrikler canım,
inşallah devamı da gelir.

Selamlar,

Perşembe Bildirimim : 68.2

Bu günkü menüm;
Sabah, 1 bardak lahana suyu
Ara 3 kayısı
Öğlen önce 1 b lahana suyu sonra 2 haşlama yumurta + bir parça peynir
Ara 1 greyfurt
Akşam 3 salatalık + bir parça peynir

bir ara iki şekerli nescafe içerim....

bu akşam arkadaşlarla buluşucaz... Mocha günü...Ben damla sakızlı Türk kahvesi içeyim bari sade alırım yanınada çukulatası olcak onu yerim....

Şu an lahan suyumu içiyorum dükkanda yapmak pek mantıklı değil feci kokuyor....

Süpersiiin.....

Günaydın kızlar Dünden bugüne 100 gram daha almışım. Hafta içi 55'i görmeme rağmen neden böyle oldu bilmiyorum. Bir mucize olsa da yarın 54 lü bir şey görsem keşke

Geçen hafta kilom: 55.4
Perşembe bildirimim:55.4

vuu siyah deri pantolon heee bayılırıım iyi günlerde kullan kuzuuum menün gayet güzel, bu hafta eksilerde olacaksın gibi doğuyor içime, sakın kaçamak yapma kaçamak sınırını doldurdun sen

kendini kandırmaya bak yaaaaa çokonatı yemeden de bugün yeni bir gün olabilirdi başarabileceğine olan inancımı cidden sarsıyorsun büşra

benim doğum günüm de 12 haziran hiç böyle düşünmemiştim, ben de o zamana kadar 47 olayım bari güzel fikir

oleeeyy işte diyette dediğin insan, kendine hakim insan böyle oluurr helal sana hilalcim, sakın kaçamak falan yapma bizim takımdaki bu haftanın iradesizlerini kendine örnek alma menüler de gayet güzel. keşke ben de verebilsem, hiç kaçamak yapmıyorum. koca diyet boyunca 1 kere yaptım, o da 6 tatlı kaşığı hoşmerim. ama niye bu hafta böyle oldum bilmiyorum. aslında kaçamak yapmadım ama aç kalmak zorunda kaldım 1-2 kere. bu yüzden sanırım. :26: yarına 100 gr bile versem kardır, takıma katkım olur

Herkese günaydınnn
bu gün bomba gibiyim.
Perşembe bildirimi yaparken kendimden de gurur duyuyorum.

Geçen hafta 65,2
bu hafta 64,5
fark -700 gr
duraklamayı atlatmışım şükür.
Herkese az kalorili günler

günaydıın harikasın canım tebrikleeer bu arada yine unuttum sanırım isim nurcan mıydı? :26:

günaydın topiğim

günaydın hopişim, tartıldın mı perşembe bildirimini göremedim senin ve fadimenin?

bu hafta yine artıdasın ve hala kahvenin yanındaki çikolatadan bahsediyorsun. sanırım bu halini çok seviyorsun betül

Şu an lahan suyumu içiyorum dükkanda yapmak pek mantıklı değil feci kokuyor....

ay çok güldüm buna kız iş yerindekilerin diline dolanırsın valla yapma oralarda bunları, sonra moralini bozarlar, zaten diyetin iyi falan gitmiyor. hepten gidiverir yani :44:

Arkadaşlar geçen haftaki listemizde gördüğünüz gibi fadime bildirimde bulunmadı, topic'e geldiğinde bi açıklamada bulundu mu peki? yok bulundu da ben mi görmedim? beni bi aydınlatır mı birisi?

***9. takım 296.etap*** Etap sekizincisi

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0)
Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: % 0.14

fadimecim geçen hafta perşembe bildiriminde bulunsaydın, bildirim olayı böyle olmazdı. bu hafta yine bildirimde bulunmayacak mısın?

hopiş peki sen?

lütfen şu perşembe bildiriminin takım kuralı olduğunu bilin, ona göre davranın arkadaşlar.
:44:

ben kahvaltıya gidiyorum, bu hafta kendimi hiç beğenmedim. bugün sıkı bi şekilde diyetime asılıp yarın takım için eksiyi görmem lazım ama takımda birileri artıda çıkıp diyetine uymayınca bütün enerjim hevesim gidiyor.

kaçamak yapmayın artık

betüş şimdi okudum yazdıklarını, dün çok yorgundum aylardan sonra sporu ilk kez keyfi olarak astım, eve gittim erkenden uyudum, o yüzden ancak okuyabildim.

sabah ben de gittim meyve aldım bir sürü :) kaçamak falan yapacak olursam hemen meyveleri yerim diye düşündüm.

Ben varım lahana kürüne başlamaya zaten değişik birşeyler denemem lazımdı, o zaman ben bugün meyve diyeti gibi birşey yapımm akşam lahanamı alayım yarın başlayalım beraber, dur şu linki de güzelce okuyayım önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…