Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben de bildirimde bulunmadım geçen hafta izinli olduğum için böyle bir uygulamadan haberım yoktu, ama bundan sonra dikkat ederim.

yanılıyosun hafta sonu gene 69 lara çıkmıştım....salı 68.8 idim çarşamba 68.6 bu gün 68.2 şimdi bir düzene oturttum artık eksilere ineceğim inşallah... bu hafta olur olmaz onu bilemem ama düzenim bu inşallah....

ooooo onların diline zaten dolanmışım artık çok geç :))) hep diyettesin hep göbeklisin diyolar....

hadi bakalımm yupppi arkadaş buldum kendime....

ooooooooo sakin ol kuzum yaadur daha sabbehin körü, tabiikinede unutmadım yanii..geçen hafta ben izinliydim zaten, cumada bildirimde bulunmuştum hatırlıyosan

Arkadaşlar geçen haftaki listemizde gördüğünüz gibi fadime bildirimde bulunmadı, topic'e geldiğinde bi açıklamada bulundu mu peki? yok bulundu da ben mi görmedim? beni bi aydınlatır mı birisi?

][/I]
kızının ameliyat olduğunu söylemişti ..sen görmeden sanırsam..

bugün spor günü beybilerim..ondan sonrada çarşı pazardı gezecek bu hoppiş arkadaşınız..akşama görüşmek üzere..esen kalın..

betüş hergün ne yaptık yazalımm birbirimizin yanlışlarını düzeltirik :) şu son 5-6 kilomu da şu lahana kürüyle veriversem süper olacak

yazalım şekerim... ben bu gündne başlamış bulundum... sende yarın katılırsın bana....

teşekkür ederim evet nucan

aayy çok güldüm şimdiiiiiii bak sen şu gıcıklara yaaa artık o göbekten kurtulup taş gibi olman farzdır öyleyse betüş

inşallah eksilere inersin, sen de ben de
o çikolatayı unut ama kahvenin yanına çikolata koymayın de

ooooooooo sakin ol kuzum yaadur daha sabbehin körü, tabiikinede unutmadım yanii..geçen hafta ben izinliydim zaten, cumada bildirimde bulunmuştum hatırlıyosan

hopişcanım ben bu hafta unutma diye söyledim. yoksa sana lafımız sözümüz yok, saygımız sevgimiz hürmetimiz vesayiremiz sonsuz bayılıom sana

kızının ameliyat olduğunu söylemişti ..sen görmeden sanırsam..

aaaaaaa nasıl da görmemişim o zaman geçmiş olsun da dilememiş oluyorum

fadimetoscum, doncu sütyenci fadimem, kozmetikçi fadimem hatırlamıyorum ben böyle bir şey. geçmiş olsun dilemediysem affola :26:

çook geçmiş olsun canım çoooooooookkkkkkkkk

kusuruma bakma

gunaydiiiiinnn :122:

ise gitmeden bi gecmisi okuyayim bi de bildirimimi yapayim dedim (aslinda istemeye istemeye ama napalim mecburiyet)

fulya'nin persembe bildirimi: 80.5 :18: :26:

bu beni 80lerde son gorusunuz arkadaslar bunu da belirteyim.

acilen son aldigim kilolari vermem lazim sonra da kaldigim yerden devam yaza kadar durmak yok.

OTURUNCA KATLANMAYAN GOBEK VE INCE BACAKLAR ASKINA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mrb kızlar,
akşam misafirlerim gelecekmiş.
Iş çıkışı direk eve gidip toparlamam lazım.
Eşimde pasta börek alacak
ama bana cısss,
bişi yemeyeceğim
meyve sadece.
Hızlanmışken tekrar durdurmaya gerek yok
zaten hedefe ulaşmayada az kaldı inşallah.

***9. takım 296.etap*** Etap sekizincisi

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0)
Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: % 0.14

olamaaaaaaaaazzzzzzzzz 1 haftada mı bu kadar kilo aldın

Son düzenleme:

acikcasi bu kadar alacak gibi yemedim, hatta gun icinde ac gezip aksamlari biraz bozdum almamis bile olabilirim bu hafta. ama tartimi degistirdim eski kulusturu kv'ye geri verdigim icin kendime bu hafta yeni guzel bir tarti aldim. sonuc da bu... iki tarti arasinda kesinlikle bir fark oldugunu dusunuyorum ama eski tartiyla da ayni gun tartilip farkin ne kadar oldugunu goremedigimden kesin ve net bir sey soyleyemiyorum. bu tartiyi esas alip devam edicem yapacak bir sey yok.

kv ye gidip aslında orda bi tartılsan çok iyi olurdu fulyacım. çünkü yazık yani baskül değişikliğinden doğan farkı bilmediğin için yarışmada sanırım sonuncu olacağız, kilo verenlerin motivasyonunu düşürüyor bu olay, özellikle benim. beni yanlış anlama olay kilo almış olman değil, baskül yüzünden doğan fark. iki baskül arasındaki farkı öğrenemeyeceksen de ne yapalım yani sağlık olsun. haftaya iyi bi şeyler görürüz belki yarışmada takım olarak

Hiç bilemedim ben şimdi:26:Bende kızım ameliyat oldu ev kalabalık dediğini hatırlıyorum ama sanki laf arasında söyledi gitti...

Hiç bilemedim ben şimdi:26:Bende kızım ameliyat oldu ev kalabalık dediğini hatırlıyorum ama sanki laf arasında söyledi gitti...

evet hilalcim söylemiş işte ama ben hatırlamadığımdan sordum sonra da geçmiş olsun diledim işteeeee

Kızlar yemek saatinde hemen koşa koşa çarşıya kadar yürüdüm.2 tane mükemmel bluz aldım kendime.Bi tanesinin sırtı aşağıya kadar dantel
Harika bişey...
Diğerininde önünde parlak minicik taşlardan melek kanadı var..Vallahi olsa da aldım olmasada aldım.Biri kesin olurda şu dantelli olanın sırtı çok açık olursa azıcık daha zayıfladıktan sonra giyerim.
Sonra tekrar koşa koşa ofise döndüm.Bir tabak yoğurt +mısır+ kekik yedim yine..
Yeşil çayımı aldım geldim.İşlerde yığınla önümde.Çayımı içeyimde işlere girişeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…