- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.601
bu hafta yine artıdasın ve hala kahvenin yanındaki çikolatadan bahsediyorsun. sanırım bu halini çok seviyorsun betül
ay çok güldüm bunakız iş yerindekilerin diline dolanırsın valla yapma oralarda bunları, sonra moralini bozarlar, zaten diyetin iyi falan gitmiyor. hepten gidiverir yani :44:
betüş şimdi okudum yazdıklarını, dün çok yorgundum aylardan sonra sporu ilk kez keyfi olarak astım, eve gittim erkenden uyudum, o yüzden ancak okuyabildim.
sabah ben de gittim meyve aldım bir sürü :) kaçamak falan yapacak olursam hemen meyveleri yerim diye düşündüm.
Ben varım lahana kürüne başlamaya zaten değişik birşeyler denemem lazımdı, o zaman ben bugün meyve diyeti gibi birşey yapımm akşam lahanamı alayım yarın başlayalım beraber, dur şu linki de güzelce okuyayım önce :)
fadimecim geçen hafta perşembe bildiriminde bulunsaydın, bildirim olayı böyle olmazdı. bu hafta yine bildirimde bulunmayacak mısın?
hopiş peki sen?
lütfen şu perşembe bildiriminin takım kuralı olduğunu bilin, ona göre davranın arkadaşlar. :44:
hadi bakalımm yupppi arkadaş buldum kendime....
kızının ameliyat olduğunu söylemişti ..sen görmeden sanırsam..Arkadaşlar geçen haftaki listemizde gördüğünüz gibi fadime bildirimde bulunmadı, topic'e geldiğinde bi açıklamada bulundu mu peki? yok bulundu da ben mi görmedim? beni bi aydınlatır mı birisi?
][/I]
betüş hergün ne yaptık yazalımm birbirimizin yanlışlarını düzeltirik :) şu son 5-6 kilomu da şu lahana kürüyle veriversem süper olacak
teşekkür ederim evet nucangünaydın kızlarDünden bugüne 100 gram daha almışım. Hafta içi 55'i görmeme rağmen neden böyle oldu bilmiyorum. Bir mucize olsa da yarın 54 lü bir şey görsem keşke
Geçen hafta kilom: 55.4
perşembe bildirimim:55.4
Vuu siyah deri pantolon heee bayılırıımIyi günlerde kullan kuzuuum Menün gayet güzel, bu hafta eksilerde olacaksın gibi doğuyor içime, sakın kaçamak yapma Kaçamak sınırını doldurdun sen
Kendini kandırmaya bak yaaaaaçokonatı yemeden de bugün yeni bir gün olabilirdi Başarabileceğine olan inancımı cidden sarsıyorsun büşra
Benim doğum günüm de 12 haziranHiç böyle düşünmemiştim, ben de o zamana kadar 47 olayım bari güzel fikir
OleeeyyIşte diyette dediğin insan, kendine hakim insan böyle oluurr Helal sana hilalcim, sakın kaçamak falan yapma bizim takımdaki bu haftanın iradesizlerini kendine örnek alma Menüler de gayet güzel. Keşke ben de verebilsem, hiç kaçamak yapmıyorum. Koca diyet boyunca 1 kere yaptım, o da 6 tatlı kaşığı hoşmerim. Ama niye bu hafta böyle oldum bilmiyorum. Aslında kaçamak yapmadım ama aç kalmak zorunda kaldım 1-2 kere. Bu yüzden sanırım. :26: Yarına 100 gr bile versem kardır, takıma katkım olur
GünaydıınHarikasın canım tebrikleeer Bu arada yine unuttum sanırım isim nurcan mıydı? :26:
Günaydın hopişim, tartıldın mı perşembe bildirimini göremedim senin ve fadimenin?
yanılıyosun hafta sonu gene 69 lara çıkmıştım....salı 68.8 idim çarşamba 68.6 bu gün 68.2 şimdi bir düzene oturttum artık eksilere ineceğim inşallah... bu hafta olur olmaz onu bilemem ama düzenim bu inşallah....
ooooo onların diline zaten dolanmışım artık çok geç :))) hep diyettesin hep göbeklisin diyolar....
ooooooooo sakin ol kuzum yaadur daha sabbehin körü, tabiikinede unutmadım yanii ..geçen hafta ben izinliydim zaten, cumada bildirimde bulunmuştum hatırlıyosan
kızının ameliyat olduğunu söylemişti ..sen görmeden sanırsam..
teşekkür ederim evet nucan
gunaydiiiiinnn :122:
ise gitmeden bi gecmisi okuyayim bi de bildirimimi yapayim dedim (aslinda istemeye istemeye ama napalim mecburiyet)
fulya'nin persembe bildirimi: 80.5:18: :26:
bu beni 80lerde son gorusunuz arkadaslar bunu da belirteyim.
acilen son aldigim kilolari vermem lazim sonra da kaldigim yerden devam yaza kadar durmak yok.
OTURUNCA KATLANMAYAN GOBEK VE INCE BACAKLAR ASKINA!!!!!!!!!!!!!!!!
***9. takım 296.etap*** Etap sekizincisi
marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)
9. takım yüzdesi: % 0.14
olamaaaaaaaaazzzzzzzzz 1 haftada mı bu kadar kilo aldın
acikcasi bu kadar alacak gibi yemedim, hatta gun icinde ac gezip aksamlari biraz bozdum almamis bile olabilirim bu hafta. ama tartimi degistirdim eski kulusturu kv'ye geri verdigim icin kendime bu hafta yeni guzel bir tarti aldim. sonuc da bu... iki tarti arasinda kesinlikle bir fark oldugunu dusunuyorum ama eski tartiyla da ayni gun tartilip farkin ne kadar oldugunu goremedigimden kesin ve net bir sey soyleyemiyorum. bu tartiyi esas alip devam edicem yapacak bir sey yok.
Arkadaşlar geçen haftaki listemizde gördüğünüz gibi fadime bildirimde bulunmadı, topic'e geldiğinde bi açıklamada bulundu mu peki? yok bulundu da ben mi görmedim? beni bi aydınlatır mı birisi?
***9. takım 296.etap*** Etap sekizincisi
marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)
9. takım yüzdesi: % 0.14
Hiç bilemedim ben şimdi:26:Bende kızım ameliyat oldu ev kalabalık dediğini hatırlıyorum ama sanki laf arasında söyledi gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?