- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.201
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim18 / 24 Haziran Adım Yarışması Sonuçları
Nickler18 Haziran 19 Haziran 20 Haziran 21 Haziran 22 Haziran 23 Haziran 24 Haziran Toplam@Breeze96 13.011 12.052 10.007 15.814 15.285 17.260 8.637 92.066 @Pnrrr-20 8.000 8.000 @Goklerce 8.000 8.000 8.000 8.000 32.000 Ucmelekannesi 10.364 10.364 asliogretmen 13.226 10.129 10.266 10.039 12.108 10.312 5.738 71.818 @Ezogelin56 5.000 5.000 10.000
Hoş geldin canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımİyi pazarlar herkese.
Grubunuza katılmak istiyorum
Buraya mı yazıyorum acaba
İsmim Mine.
40 yaşındayım.
102. 3 kg ile 12 Nisan'da kendi kendime başlamıştım. Ama tek başına belli bir süre sonra motivasyonda kayba uğruyorsunuz.
O yüzden de sizinle birlikte devam etmek istiyorum.mümkün mü acaba
Şu an 92. 5 kg mım.
Evden çıktım ya iki gündür feleğim ve düzenim şaşmış durumda yenice yemek yedik çay koydumKizlarrrr neler yapıyorsunuz kimsecikler yok
Tekrar hoşgeldin canım.sen de öğretmensin.Bu takımda çok öğretmenimiz var.spor olarak ne yapiyorsun.kilo verme sürecinde nasıl bir yol izledin simdiye kadar anlatır mısın?ADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Yoğunsun sanırım canım rabbim kolaylık versin.kıyamam sanaEvden çıktım ya iki gündür feleğim ve düzenim şaşmış durumda yenice yemek yedik çay koydum
Hoş geldin Mine branşın nedir? Ben de Zehra öğretmenim bi kızım var ikincisi yolda nasipseADINIZ: Mine
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
İnşallahCanım ilk sayfada katılım formu var onu dolduruşan seni daha iyi tanırız. U UcanSupurge gelince gruba katılıp katılmayacağını söyler sana.
Bu arada güzel kilo vermişsin ins geriside gelir
Çok sağol canım bi ara biraz uyudum iyi geldi üşenmesem tuvalet banyo yıkayacağım iki gündür temizleyemedimYoğunsun sanırım canım rabbim kolaylık versin.kıyamam sana
Hoşbulduk canım.Hosgeldin canım.katılım formunu doldur tanıyalım seni
Hoşbulduk canım.Hadi sevindim canım
Tamam bende yapicam cars ve persmbde gunu insallah
Eline emegin sağlık cnm
Merhaba cnm hosgeldin cok guzel vermiss in insallah devamini da bizimde verirsn ilk sayfadaki formu doldurursan seni dha iyi taniriz
Buradayım canım.arada girebiliyorum klasik pazar günü işleri bitmiyor kiKizlarrrr neler yapıyorsunuz kimsecikler yok
Hoşbulduk canım.Hoş geldin canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Memnun oldum Zehra.Hoş geldin Mine branşın nedir? Ben de Zehra öğretmenim bi kızım var ikincisi yolda nasipse
Yorma kendini canım onu da yarına bırak.Çok sağol canım bi ara biraz uyudum iyi geldi üşenmesem tuvalet banyo yıkayacağım iki gündür temizleyemedim
Canım 67.400 ile mezun olmuştum. Benim için şuan ki kilomda kalmak bile bir mucize. Daha çok sporla korumaya çalışıyorum canım. Teşekkür ederimEvet canım ben sormuştum ne güzel mezun olunca salmadın demekki kaç kilo ile mezun olmuştun hatırlamıyorum ama hedefin 70 in üzerine çıkmamak ve sen 69-70 civarı gidip geliyorsan bu koruma işini başarıyosun demektir .bende 59-60 da takılmak istiyorum 57 ye inecek kadar takatim kalmadı zaten mrmlekette mümkün değil bakalım 2.5-3 kilo vereyim benden iyisi yok
Hadi sevindim canım
Tamam bende yapicam cars ve persmbde gunu insallah
Eline emegin sağlık cnm
Merhaba cnm hosgeldin cok guzel vermiss in insallah devamini da bizimde verirsn ilk sayfadaki formu doldurursan seni dha iyi taniriz
Biz teşekkür ederiz canım benimEline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım benim de bilişim teknolojileriMemnun oldum Zehra.
Matematik canım.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Galiba kalacakYorma kendini canım onu da yarına bırak.
Hoş geldiniz aramızaADINIZ: Mine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?