Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada bu haftada konuşmalarınızdan ümit vadetmediğinizi anladım
Ya bir haftada birinci olalım arkadaşlar lütfen

Busecim canımm ben neden listede yokumm, gerçi izinli olduğum için böyle bir uygulamanın olmadığını bilmediğim için bildirimde bulunamadım ama listede neden olmadığımı merak ettim.

gamzecim izinli yazıldın ya ondan yoksun kuzum.

kızlar ben acil çıkıyorum annemin arabya belediye otosu vurmuş neyski canına bi şey olmamış. aynası kopmuş. sanayiye tamier ettirmeye gidioz. ordan da köpeğimle ilgilencem. yemeğimi yanıma alıyorum. komsuda pişircem

okuyamadım geçmişi haberiniz olsun gelince bakcam

Canım ben geçöen hafta izinliydim bu haftada mı izinli gözüküyorum gerçi sorun yok benim için sonraki haftada listeye dahil olabilirim çünkü bu hafta listeyi etkilemek istemiyorum açıkcası, ama şu lahan diyeti sayesinde önmüzdeki hafta iyi bir kilo vereceğime inanıyorum.

bu arada betüş bu lahana şu beyaz lahanadan mı hani büyük oluyor ya kelem diyorlar adına ondan mı ayy ben hiç anlamam böyle şeylerden

evet canımcım bildiğin kelem yaprak yaprak ayırıp kaynattım içinede maydanoz koydum çok feci değil... gideri var... bakalım.... ilk pişirirken bir kokuyor sonra kokuda kalmıyor.... yarın haberlerini bekliyorum..... maydanozda al....

geçmiş olsun Buse....

bu durumla ilgili bir öneri var mı?

Evet artık kaçamakları bi kenara bırakıp silkelenelim kendimize gelelim Herkes kaçamak kaçamak kaçamak :18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
Evet artık kaçamakları bi kenara bırakıp silkelenelim kendimize gelelim Herkes kaçamak kaçamak kaçamak :18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım..

herkez yediklerini yazsın mesala hergün.... kaçamağınıda yazsın..... spor yaptıysa yazsın yapmadıysa yapmadım yazsın.... 20 kere tavana zıplamak gibi günlük alt limiti 20 olan hepimizin o gün yaptığı bir eylemimiz olsun. eylenceli olur bence..... mesela şöyle diyelim herkez 20 sağa 20 sola esnesin gün içinde yapsın bunu.... bu gün herkez bunu yapsın diyelim yapanlar yaptım yazsın olmaz mı..... grup olmamızın bir anlamı olsun bence... birlikte bir eylemimiz olsun.... tartışmaya açık bir öneridir...

sağol canmcımm akşam eve giderken alayımm, yarın başlıyorum bak sakın bozmuyoruz sen bozduğun an ben de bozarım bend e öyle bir psikoloji var herkesten etkileniyorum

sağol canmcımm akşam eve giderken alayımm, yarın başlıyorum bak sakın bozmuyoruz sen bozduğun an ben de bozarım bend e öyle bir psikoloji var herkesten etkileniyorum

noo noo noooo bozmak yok..... şu bi kaç gündür süper motiveyim....

Evet çok yaratıcı bir fikir bakalım kızlar ne diyecek.Benden kocaman bir olur

Evet çok yaratıcı bir fikir bakalım kızlar ne diyecek.Benden kocaman bir olur

her gün değişecek hareket mesela.... kim hangi saatte müsaitse o saatte yapsın... hem sıkmaz hemde motive oluruz..... hemde daha bi kaynaşmış oluruz...

Ben beğendim.Zaten gece uyku yok.Gündüz oturmak yok.Tempoya alıştım bir tanede hareket yapıveririm.Buse duy bu çağrıyı...

Ben beğendim.Zaten gece uyku yok.Gündüz oturmak yok.Tempoya alıştım bir tanede hareket yapıveririm.Buse duy bu çağrıyı...

ee süpper o zaman bu günden itibaren başlayalım biz..... isteyen bize katılır zaten, ne dersin.... Noraaa sende var mısın?

ee süpper o zaman bu günden itibaren başlayalım biz..... isteyen bize katılır zaten, ne dersin.... Noraaa sende var mısın?

Zayıflama yolunda herşeye varım ben

şimdi şu ayağımdaki topukluları çıkarıp ellerimi kapıya yaslayıp her iki bacağım içinde 30 kalça kaldırma hareketi yapıcam ben :)

Zayıflama yolunda herşeye varım ben

şimdi şu ayağımdaki topukluları çıkarıp ellerimi kapıya yaslayıp her iki bacağım içinde 30 kalça kaldırma hareketi yapıcam ben :)

nasılmış o hareket .... bende yapıcam..... da bunun için eve gitmem lazım iş yeri için fazla seksüü bir hareket gibi geldi :))))

kızlar merhaba. geçmişi hızlı hızlı okuyup geçtim. yetiştirmeye çalıştığım bir sürü test var yarın 2,30 dan aşağı evde olamam gibi geliyor. ilgilenecek biri olmazsa, bazen buse falan da meşgul oluyor ya, herkes ayrıntıyla yazsın bilgilerini geçen hafta bildirimde bulunmaya vs. vs. izine ayrılanlar 2 etap iizinli oluyor. sanırım noraydı birisi. 2 cuma izinli oluyorsun sonraki hafta alabiliyoruz listeye hani sonra deme beni listeye almadılar diye. lütfen herkes erkenden bitirmeye çalışsın bildirim işini, bildirimle ilgilenen arkadaşlarımız zorda kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…