Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah cok iyi canim
Ben de tam sıcaktan uyanmıştır diye yazacaktım canım
Aynen cnm cam da yarm acik tam acsak usutcek nasl yapcz bilmem bu sene Klima aldık olmadi acicam yan odadayz ya nekadar gelirse bilmiyorm sicaklarda uykumuz hep skntı
Kaç aylıktı canım
12 temmuz da 2 yasimiz doluyor cnm yani 2 hafta civarı kaldı
3 güne unutuyorlar memeyi Allah kolaylık versin canım.

Hey masallahhhh
Amin cnm insallah kolay olur uykuya dalarken vs hep memedeydi bakalm onlar en cok zorluycak. Cuma diyodm ama dayanamadim sicaklar vs bugun basladm insallah bakalim cumaya unutmusm olsa keske

Günaydın kızlar
Sabah okula gitmek için hazırlanırken minik kızım çok ağladı,eşime kızı parka çıkaralım ben ordan okula gecerim,siz de kız sakinleşene kadar durur eve cikarsiniz dedim.Hep beraber çıktık,ben anahtarı alıp okula geçmişim,eşim kızım kapıda kalmış.Okulda 3-4 km uzaklıkta arabam da yoktu.Sabah sabah küçük bir atraksiyon yasadik

İlk gün gece zorlar ama 3 gün sonra sen versende istemiyor. Benimki ayrılma döneminde ananedeydi ben hastanede yedim çünkü. 3. Gundu görüşünde veriyim dedim istemedi bile . Psikolojik olarak bebeklerden çok anneyi etkiliyor o dönem yani ben öyle olmuştum birde mecburiyetten ayırmıştır sanırım ondandi. Ama gece uykusu düzene girince ikimizde rahatalayacaksiniz ins

Canım öncelıkle emerek uyutma konusunu cozmek gerekıyormus,Allah kolaylık versın , eşime şutlıcam ben uyutma işini bakalım ,emerek uyutnayı ben de cozmeye calısıyorum suan

Günaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:

Cuma: 75.5
Bugun: 73.8
Fark - 1.7kg
Çok güzel eksi canim tebrikler
Sana yürüyüş olmuş iyi tarafı bu

Ellerine sağlık canım, tebrik ederim kizlar
Güzel canım afiyet olsun
Canım aslında kötü bir menü olmuş, öğlen durum akşam lavaş ve dondurma fazla bence
Takıma hoş geldiniz ,. İnşallah kısa sürede hedefe ulasirsin
Kilo yükseldikçe spor bı o kadar zorlaşıyor. Ben izleyemiyorum kötü oluyorum bı ara izliyordum şimdi çok üzülüyorum ya
Kız ben hiç izlemedim bu adamı merak ettim şimdi ,

Şifa olsun canım bol antikor olsun .
Ben de 15 gün önce oldum biontec.
İnşallah hepimize şifa olur
Şifa olsun bol antikor olsun.Öncelikle hoşgeldiniz ben Leylak 38 yaşındayım öğretmenim .mezun oldum fakat mezuniyetten 45 gün sonra 6kilo almış bir şekilde geri döndüm .tekrar diyete başladım hedef kilodan ne kadar saparsam tekrar başlamak o kadar zor oluyor.ben de aralıklı oruçla besleniyorum güzel verdim .bence en iyisi o

Sağol canım benim ins

İzle insan ibret alıyor vallahi

Çok güzel yürüyüşe de devam
Gayet güzel eksi 1.7 böyle geliyor işte
Hiç olmamış canım listede olduğunu unutuyorsun dondurma, lavaş, dürüm

Hg ben Hafize 27 yaşındayım 11 aylık ve 7 yaşında iki çocuğum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah

Günaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:

Cuma: 75.5
Bugun: 73.8
Fark - 1.7kg
Çok iyi canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…