- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.261
3 güne unutuyorlar memeyi Allah kolaylık versin canım.Iyi geceler benm oglan bebekligine dondu uyandı bu saate bide kackez memeye kalkti. Cuma gunu memeyi birakircam insallah artik yoksa ben delircem. Gerci sıcaklar geldi terlemis ondan uyandı sanrm
Hey masallahhhhGünaydın 68.5
Masallah cok iyi canimGünaydın 68.5
Aynen cnm cam da yarm acik tam acsak usutcek nasl yapcz bilmem bu sene Klima aldık olmadi acicam yan odadayz ya nekadar gelirse bilmiyorm sicaklarda uykumuz hep skntıBen de tam sıcaktan uyanmıştır diye yazacaktım canım
12 temmuz da 2 yasimiz doluyor cnm yani 2 hafta civarı kaldıKaç aylıktı canım
Amin cnm insallah kolay olur uykuya dalarken vs hep memedeydi bakalm onlar en cok zorluycak. Cuma diyodm ama dayanamadim sicaklar vs bugun basladm insallah bakalim cumaya unutmusm olsa keske3 güne unutuyorlar memeyi Allah kolaylık versin canım.
Hey masallahhhh
Vuhuuu harikaGünaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:
Cuma: 75.5
Bugun: 73.8
Fark - 1.7kg
Kaç aylık oldu minik oğlun?Iyi geceler benm oglan bebekligine dondu uyandı bu saate bide kackez memeye kalkti. Cuma gunu memeyi birakircam insallah artik yoksa ben delircem. Gerci sıcaklar geldi terlemis ondan uyandı sanrm
Harikasın canım şu 6lara bi insek süper olacakGünaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:
Fark - 1.7kg
İlk gün gece zorlar ama 3 gün sonra sen versende istemiyor. Benimki ayrılma döneminde ananedeydi ben hastanede yedim çünkü. 3. Gundu görüşünde veriyim dedim istemedi bile . Psikolojik olarak bebeklerden çok anneyi etkiliyor o dönem yani ben öyle olmuştum birde mecburiyetten ayırmıştır sanırım ondandi. Ama gece uykusu düzene girince ikimizde rahatalayacaksiniz insMasallah cok iyi canim
Aynen cnm cam da yarm acik tam acsak usutcek nasl yapcz bilmem bu sene Klima aldık olmadi acicam yan odadayz ya nekadar gelirse bilmiyorm sicaklarda uykumuz hep skntı
12 temmuz da 2 yasimiz doluyor cnm yani 2 hafta civarı kaldı
Amin cnm insallah kolay olur uykuya dalarken vs hep memedeydi bakalm onlar en cok zorluycak. Cuma diyodm ama dayanamadim sicaklar vs bugun basladm insallah bakalim cumaya unutmusm olsa keske
Canım öncelıkle emerek uyutma konusunu cozmek gerekıyormus,Allah kolaylık versın , eşime şutlıcam ben uyutma işini bakalım ,emerek uyutnayı ben de cozmeye calısıyorum suanMasallah cok iyi canim
Aynen cnm cam da yarm acik tam acsak usutcek nasl yapcz bilmem bu sene Klima aldık olmadi acicam yan odadayz ya nekadar gelirse bilmiyorm sicaklarda uykumuz hep skntı
12 temmuz da 2 yasimiz doluyor cnm yani 2 hafta civarı kaldı
Amin cnm insallah kolay olur uykuya dalarken vs hep memedeydi bakalm onlar en cok zorluycak. Cuma diyodm ama dayanamadim sicaklar vs bugun basladm insallah bakalim cumaya unutmusm olsa keske
Çok güzel eksi canim tebriklerGünaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:
Fark - 1.7kg
Sana yürüyüş olmuş iyi tarafı buGünaydın kızlar
Sabah okula gitmek için hazırlanırken minik kızım çok ağladı,eşime kızı parka çıkaralım ben ordan okula gecerim,siz de kız sakinleşene kadar durur eve cikarsiniz dedim.Hep beraber çıktık,ben anahtarı alıp okula geçmişim,eşim kızım kapıda kalmış.Okulda 3-4 km uzaklıkta arabam da yoktu.Sabah sabah küçük bir atraksiyon yasadik
Ellerine sağlık canım, tebrik ederim kizlar18 / 24 Haziran Adım Yarışması Sonuçları
Nickler18 Haziran 19 Haziran 20 Haziran 21 Haziran 22 Haziran 23 Haziran 24 Haziran Toplam@Breeze96 13.011 12.052 10.007 15.814 15.285 17.260 8.637 92.066 Pnrrr-12 8.000 8.000 G Goklerce 8.000 8.000 8.000 8.000 32.000 Ucmelekannesi 10.364 10.364 @asliogretmen 13.226 10.129 10.266 10.039 12.108 10.312 5.738 71.818 M Manolya15 5.000 5.000 10.000
Güzel canım afiyet olsunMenum:
9:00 kahve
10:30 2 adet yumurta ile omlet, 2 parmak sosis, 1 dilim kașar, 5 zeytin
14:30 kahve, 1 zuber
17:00 1 kabak, 2 tavuk köftesi, 3 dilim patates, 1 domates (hepsi firinda), 3 yk yogurt uzerine
18:30 1 kare cikolata cay la
10dk leslie
10.000 Adım
2lt su
Canım aslında kötü bir menü olmuş, öğlen durum akşam lavaş ve dondurma fazla bence27 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
Üç dört dilim sucuklu omlet
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
12.00
Bir galeta
Yeşil çay
14.30
Bir tavuk dürüm
Bir bardak ayran
19.00
5 Sivas köfte
Salata, söğüş, üç acı biber tursusu
Bir lavas
İki bardak ayran
21.00
Bir dilim kesme dondurma
4 lt su
60 dk yürüyüş
Annemlerdeyim cok dikkat edemiyorum,ama yürüyoruz baya tempolu
Takıma hoş geldiniz ,ADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Kız ben hiç izlemedim bu adamı merak ettim şimdi ,Kilo yükseldikçe spor bı o kadar zorlaşıyor. Ben izleyemiyorum kötü oluyorum bı ara izliyordum şimdi çok üzülüyorum ya
Vay canınamasallaj gııı bak kılolar daha yerkesmemıs cabuk gıdıuo gordunmuGünaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:
Fark - 1.7kg
Şifa olsun canım bol antikor olsun .Gecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi
Tekrar hoşgeldin canım
Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadar
Şifa olsun bol antikor olsun.Öncelikle hoşgeldiniz ben Leylak 38 yaşındayım öğretmenim .mezun oldum fakat mezuniyetten 45 gün sonra 6kilo almış bir şekilde geri döndüm .tekrar diyete başladım hedef kilodan ne kadar saparsam tekrar başlamak o kadar zor oluyor.ben de aralıklı oruçla besleniyorum güzel verdim .bence en iyisi oBen de 15 gün önce oldum biontec.
İnşallah hepimize şifa olur
Sağol canım benim insŞifa olsun canım bol antikor olsun .
Şifa olsun bol antikor olsun.Öncelikle hoşgeldiniz ben Leylak 38 yaşındayım öğretmenim .mezun oldum fakat mezuniyetten 45 gün sonra 6kilo almış bir şekilde geri döndüm .tekrar diyete başladım hedef kilodan ne kadar saparsam tekrar başlamak o kadar zor oluyor.ben de aralıklı oruçla besleniyorum güzel verdim .bence en iyisi o
İzle insan ibret alıyor vallahiEllerine sağlık canım, tebrik ederim kizlar
Güzel canım afiyet olsun
Canım aslında kötü bir menü olmuş, öğlen durum akşam lavaş ve dondurma fazla bence
Takıma hoş geldiniz ,. İnşallah kısa sürede hedefe ulasirsin
Kız ben hiç izlemedim bu adamı merak ettim şimdi ,
Çok güzel yürüyüşe de devam27 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1çatal kaymak
1ck bal
Ara:16çiğ badem
Aksam:16.30
4köfte
4yağsız mantar
Salata
2bardak ayran
Su:2,5 litre
Spor:22dk zumba class
15dk bacak videosu
30dk zumba
268puan
Eki Görüntüle 2878629
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmenmasal3487
Gayet güzel eksi 1.7 böyle geliyor işteMenum:
9:00 kahve
10:30 2 adet yumurta ile omlet, 2 parmak sosis, 1 dilim kașar, 5 zeytin
14:30 kahve, 1 zuber
17:00 1 kabak, 2 tavuk köftesi, 3 dilim patates, 1 domates (hepsi firinda), 3 yk yogurt uzerine
18:30 1 kare cikolata cay la
10dk leslie
10.000 Adım
2lt su
Hiç olmamış canım listede olduğunu unutuyorsun dondurma, lavaş, dürüm27 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
Üç dört dilim sucuklu omlet
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
12.00
Bir galeta
Yeşil çay
14.30
Bir tavuk dürüm
Bir bardak ayran
19.00
5 Sivas köfte
Salata, söğüş, üç acı biber tursusu
Bir lavas
İki bardak ayran
21.00
Bir dilim kesme dondurma
4 lt su
60 dk yürüyüş
Annemlerdeyim cok dikkat edemiyorum,ama yürüyoruz baya tempolu
Hadi inşallah bakalımAra tartı bildirimini biraz geç yazacağım kızlar niyetliyim bugün yatarken yedim kesin artı çıkarım şimdi.Artık 6 lı sayıdan kurtulmak istiyorum gel 59 58 gel gel
Hg ben Hafize 27 yaşındayım 11 aylık ve 7 yaşında iki çocuğum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllahADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Günaydın 68.5
Günaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:
Fark - 1.7kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?