- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.241
Gördüm instegramda inanmamıştım üzüldüm.Cemil ( Uğurtan Sayıner ) de ölmüş ya en sevdiğim tiplemelerden biri idi Allah rahmet eylesin
Ben de çok üzüldüm.Cemil ( Uğurtan Sayıner ) de ölmüş ya en sevdiğim tiplemelerden biri idi Allah rahmet eylesin
Hoşbulduk canım.Hoşgeldin abla insallah istedigimiz kiloya ulaşırız hepimiz
Canım benim.Sevdim seni
İnşallah canımCanım benim.
İnan ben de çok sevdim.
İnşallah sizinle çok güzel kilolar vereceğim.
Ben de 15 gün önce oldum biontec.Biontec canim . Sagolasin. İns faydası yan etkilerinden yada zararından çoktur .
Evet bende gördüm şimdi Allah rahmet eylesin
Bu adamı gördükçe hastaları geliyor aklıma ve hafiften korkuyorum
Dünya dediğin bu bir gün birileri de bizim olduğumuzu duyup önce inanamayip sonra biraz üzülüp unutacaklarGördüm instegramda inanmamıştım üzüldüm.
Amin canım sanada sifa olsun insBen de 15 gün önce oldum biontec.
İnşallah hepimize şifa olur
Motivasyonum düşmesin diye periyodik aralıklarla izliyorum internetten.Bu adamı gördükçe hastaları geliyor aklıma ve hafiften korkuyorum
Dünya dediğin bu bir gün birileri de bizim olduğumuzu duyup önce inanamayip sonra biraz üzülüp unutacaklar
Amin canım sanada sifa olsun ins
İnsallahHoşbulduk canım.
Amin canım hepimiz inşallah çiroz çiroz gezeriz.
Kilo yükseldikçe spor bı o kadar zorlaşıyor. Ben izleyemiyorum kötü oluyorum bı ara izliyordum şimdi çok üzülüyorum yaMotivasyonum düşmesin diye periyodik aralıklarla izliyorum internetten.
O kilodaki kisilere sabah 1aksam 1saat spor yapacaksın diyor.kendimden utanıyorum o zaman.
Gerçekten o kilolarda herşey çok zor.Motivasyonum düşmesin diye periyodik aralıklarla izliyorum internetten.
O kilodaki kisilere sabah 1aksam 1saat spor yapacaksın diyor.kendimden utanıyorum o zaman.
Hosgeldin cnm aramıza, azim ve hırs olunca burda kilo vermek cok kolay olucak inșallahADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Ben de tam sıcaktan uyanmıştır diye yazacaktım canımIyi geceler benm oglan bebekligine dondu uyandı bu saate bide kackez memeye kalkti. Cuma gunu memeyi birakircam insallah artik yoksa ben delircem. Gerci sıcaklar geldi terlemis ondan uyandı sanrm
Kaç aylıktı canımIyi geceler benm oglan bebekligine dondu uyandı bu saate bide kackez memeye kalkti. Cuma gunu memeyi birakircam insallah artik yoksa ben delircem. Gerci sıcaklar geldi terlemis ondan uyandı sanrm
Maşallah ya ezo motivasyonun hiç bozulmasın inşallah çabucak gidecek gör bakGünaydın 68.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?