- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.641
Tamam hareketimizin adı Limit 20.. hangisini yapıyoruz...
Şu olur mu?
Duvara dönüp ellerimizi duvara koyalım.Ayaklar azıcık açık.Önce sağ ayak arkaya 20 defa..Sonra sol ayak arkaya 20 defa..
Sonra sağ ayak yana 20..sonra da sol ayak yana 20...
Oldu mu?
Bende işleri kolaylayayım hemen yapıcam unuturum yoksaGit bebişi al yemek yap sofra kur derken feleğim şaşıyor...
bunu mu demek istediniz.....
Kalça ve Bacak Hareketleri | SportifHareketler | Bireysel spor hareketi!
evet günün etkinliği bu arkadaşlar alt limit 20..... katılan yapan ben yaptım yazsın adetinide yazsın.... az yapan candan çok yapan yağdan.........
yes baby bunu demek istedim
benim kalçalar önceden aşağıdaydı şimdi bu hareketle az biraz toparlandı
şu an odam boş bir tur daha yapayım bari :)
ha şöyleeeehopişcanım ben bu hafta unutma diye söyledim. yoksa sana lafımız sözümüz yok, saygımız sevgimiz hürmetimiz vesayiremiz sonsuzbayılıom sana
aaaaaaa nasıl da görmemişimo zaman geçmiş olsun da dilememiş oluyorum
fadimetoscum, doncu sütyenci fadimem, kozmetikçi fadimem hatırlamıyorum ben böyle bir şey. geçmiş olsun dilemediysem affola :26:
çook geçmiş olsun canım çoooooooookkkkkkkkk
kusuruma bakma
fulyacım ben senin daha ineceğini biliyorum zaten, sende inanıyorsan problem yok canım..üzülme ..arada +1 , 2 , 3 alsanda devam et, sakın durma..canını sıkma, yaza kadar 75 altına ineceğine eminim..gunaydiiiiinnn :122:
ise gitmeden bi gecmisi okuyayim bi de bildirimimi yapayim dedim (aslinda istemeye istemeye ama napalim mecburiyet)
fulya'nin persembe bildirimi: 80.5:18: :26:
bu beni 80lerde son gorusunuz arkadaslar bunu da belirteyim.
acilen son aldigim kilolari vermem lazim sonra da kaldigim yerden devam yaza kadar durmak yok.
OTURUNCA KATLANMAYAN GOBEK VE INCE BACAKLAR ASKINA!!!!!!!!!!!!!!!!
canım busebcim şimdi beni biliyorsun , böyle kafamdan geçeni söylemezsem çatlarım patlarım..yine benim birazcık canımı sıkan bir olay var ki bilmiyorum belki takımın diğer elemanlarındada vardır aynı durum..kendi adıma konuşmak gerekirse;kv ye gidip aslında orda bi tartılsan çok iyi olurdu fulyacım. çünkü yazık yani baskül değişikliğinden doğan farkı bilmediğin için yarışmada sanırım sonuncu olacağız, kilo verenlerin motivasyonunu düşürüyor bu olay, özellikle benim.beni yanlış anlama olay kilo almış olman değil, baskül yüzünden doğan fark. iki baskül arasındaki farkı öğrenemeyeceksen de ne yapalım yani sağlık olsun. haftaya iyi bi şeyler görürüz belki yarışmada takım olarak
yettim garii..hopiiiş gördüm seni var mısın?
hahah...geldim geldim..yap yapp.....
hopiiiiş hala ordasın ve beni sallamıyosun sanırsam :)))
hahah...geldim geldim..
beybiii okudun mu yazdıklarımızı takımcanak diyoruz her gün bir hareket belirlicez isteyen heerkez yapacak.... dedim ki var msın.... fadimeeee sende var mısın?
buse beybi biraz sert evit.... yaşına veriyorum çabasına veriyorum tolere edilebilir en azından bir şey yapmaya çalışıyo biz bizi biliriz problem yok.... ama sertlik derecesi insanların katılımını etkiliyo diye düşünüyorum.... bende bu gün bunu dicektim bir şeyler yazacaktım vaz geçtim yanlış anlayıp kırılmasın diye.... seni seviyoruz buse beybi ama birazcık daha yapıcı olman hoş olur sankim....
evet günün etkinliği bu arkadaşlar alt limit 20..... katılan yapan ben yaptım yazsın adetinide yazsın.... az yapan candan çok yapan yağdan.........
yavrum spor de bana yeterki (öhhö öhhööö) , her çeşidine varım..siz hareketi belirleyin ama önce ısınmak gerekmzmi??:26:
oo busebcim bana kırılmaz, zaten kıracak birşey yazmadım..beni azıcık tanıdıysa eminim beni anlayacaktır..
Şu olur mu?
Duvara dönüp ellerimizi duvara koyalım.Ayaklar azıcık açık.Önce sağ ayak arkaya 20 defa..Sonra sol ayak arkaya 20 defa..
Oldu mu?
geçmiş olsun Buse....
Evet artık kaçamakları bi kenara bırakıp silkelenelim kendimize gelelimHerkes kaçamak kaçamak kaçamak :18::18::18::18::18:
Geçmiş olsun canım..
Şu olur mu?
Oldu mu?
ha şöyleeee..büyüklerine hürmet göster , saygıda kusur etme bakimm..azıcık cazusun ama bende seni seviyorum bebeem
fulyacım ben senin daha ineceğini biliyorum zaten, sende inanıyorsan problem yok canım..üzülme ..arada +1 , 2 , 3 alsanda devam et, sakın durma..canını sıkma, yaza kadar 75 altına ineceğine eminim..
canım busebcim şimdi beni biliyorsun , böyle kafamdan geçeni söylemezsem çatlarım patlarım..yine benim birazcık canımı sıkan bir olay var ki bilmiyorum belki takımın diğer elemanlarındada vardır aynı durum..kendi adıma konuşmak gerekirse;
..burada bir amaç için yazışıyoruz, hepimizin derdi ortak..hepimiz zayıflamak istiyoruz ama hepimizin iradesi güçlü değil..ayşe nin iradesi daha sağlamdır ve daha çabuk kilo verir fakat fatma nın iradesi zayıfdır ama isteklidir yavaş yavaş kilo verir..tabii fatma nın irade zayıf olduğu için bir alır bir verir, kaplumbağa hızıyla gider....o zaman fatma ya " aa, olmaz !!..her hafta kilo vermelisin, , senin yüzünden derece yapamadık" dersen fatma ya yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmış olursun..bu sefer fatma ne yapar biliyormusun, yalan söylemeye başlar...önce takıma , sonra kendine..(çocuk yetiştirirkende aynı kural geçerlidir)..sana kilo verdim der, aslında kilo verememiştir belkide almıştır..ama ayşe ye söylesen bunu belki onu daha çok motive edeceksin , daha hızlı kilo vermesine yardımcı olacaksın ama fatma ya söylenmemeli bence....
şimdi " ama o zaman benim motivasyonum düşüyor" dediğini duyar gibiyim ama herkesden aynı performansı beklemek bence doğru değil.."senin yüzünden dereceye giremedik" yerine (ki bunu iyi niyetle yaptığınıda biliyorum) "olsun, bir dahaki hafta verirsin" demek bence daha insancıl geliyor..hem belki bu hafta destek verdiğin arkadaşın bir dahaki hafta sana destek verir he??olmamı gulüm?
bu konuda bir fikri olan varsa veya "hayır hopiş , yanlış düşünüyorsun " diyen olursa lütfen fikrini yazsın , burada konuşalım..muhatabım buseb nezdinde bütün takımdır..
yettim garii..
oyy canım ben fulya için değil geneli baz alarak konuşmuştum, sen neden fulyada takıldın..sen onu merak etme, küllerinden doğar fulişim..ona olan inancım sonsuz..ama madem konusu açıldı örnek vereceksek fadime yi verebiliriz..kendisi bir aralar depresyon hapları kullanıyordu, şu an bıraktımı bilmyorum ama o haplar onun kilo vermesini zorlaştırıyordu..veya herhangi bir arkadaşımızın bambaşka sorunları olabilir, ne yaşadığını , nasıl yaşadığını bilmiyoruzki değilmi canım....demek istediğim teşvik edelim ama buradan uzaklaştırmadan , takımdan soğutmadan.."takıma katıldığın için kilo vermek zorundasın" gibi değilde "kendi iyiliğin için kilo vefrmelisin arkadaşım" gibi..hopiscanim ben fulya kilo aldi diye bir sey demedim. haftada 2 kg aldigini gorunce cok sasirdim. cunku vermek icin tekrar caba sarf ettigini biliyorum. motivasyonumu bozan sey kilo almasindan cok baskul olayi oldu acikcasi. dikkat edilmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum. yoksa hepimiz kilo alip verebiliriz. ki fulya ev tasidi durimunu cok iyi anliuorum ayni seyleri bikac ay once ben yasadimm cunku :) ayricaa. uslubum sert gelebilir ama fulya zaten cok guzel kilo verebilen bi insan. veremeyen biri olsa cok daha dikkatli olurum. emineye nasil yaklastigima bakarsaniz gorebilirsiniz :) bu bi ornek. ayrica fulyayi da cok seviyor. ona da ayri bi sevgim var. eger bana kirildiysa cok uzulurum ama benim morali bozan sey baskul oldu fulyanin kilo almasindan cok. bu boyle bilinsin.
sana tesekkur ederim hopiscanim beni uyardigin icin daha dikkatli olacagim :) betulcum yasim 23, pek de ufak sayilmam. disiplinli bi insanim. genelde boyleyim. karakter meselesi. bikac hafta once kimse paylasimda bulunmuyorken ben bu yuzden cigiriyordum burda :) ben motive ettigimi dusunurken motivasyon dusuruyormusum demek. daha farkli yaklasirim ben de dikkat ederim :)
fulyaciim sarisin bombam ingiliz kralicem seni cok seviyorum ve hepinizi dee
oyy canım ben fulya için değil geneli baz alarak konuşmuştum, sen neden fulyada takıldın..sen onu merak etme, küllerinden doğar fulişim..ona olan inancım sonsuz..ama madem konusu açıldı örnek vereceksek fadime yi verebiliriz..kendisi bir aralar depresyon hapları kullanıyordu, şu an bıraktımı bilmyorum ama o haplar onun kilo vermesini zorlaştırıyordu..veya herhangi bir arkadaşımızın bambaşka sorunları olabilir, ne yaşadığını , nasıl yaşadığını bilmiyoruzki değilmi canım....demek istediğim teşvik edelim ama buradan uzaklaştırmadan , takımdan soğutmadan.."takıma katıldığın için kilo vermek zorundasın" gibi değilde "kendi iyiliğin için kilo vefrmelisin arkadaşım" gibi..
ayrıca disiplinli bir insan olduğunu bu hoppiş arkadaşın anladı zaten merak etme..buraya pek yansıtmasamda aslında bende öyleyimdir biliyormusun..burada makara kukara yaptığıma bakma..artılarını çok gördüm, sende fazlasıyla göreceksin canım..(boğazım hariç)
şimdi sen bundan sonra ne yapacaksın biliyormusun, hoppiş arkadaşını dürtmeye, itelemeye kakalamaya devam edeceksin..bir gün gelmeyince yine bas bas bağıracaksın "hoppiş nerde?? "diye..bende buseb gelmediğinde veyahut fulya, betül, fadime vs.. gelmediğinde "nerdesiniz" diye bağırmaya devam edicem...hepiniz benim için değerlisiniz, siz olmasanız ben kime yazarım , kimle dertleşirim..
amaaaaaaa sen daha 23 yaşındamısın:53...beeebek beeebek... 54: )
kv ye gidip aslında orda bi tartılsan çok iyi olurdu fulyacım. çünkü yazık yani baskül değişikliğinden doğan farkı bilmediğin için yarışmada sanırım sonuncu olacağız, kilo verenlerin motivasyonunu düşürüyor bu olay, özellikle benim.beni yanlış anlama olay kilo almış olman değil, baskül yüzünden doğan fark. iki baskül arasındaki farkı öğrenemeyeceksen de ne yapalım yani sağlık olsun. haftaya iyi bi şeyler görürüz belki yarışmada takım olarak
hopiscanim ben fulya kilo aldi diye bir sey demedim. haftada 2 kg aldigini gorunce cok sasirdim. cunku vermek icin tekrar caba sarf ettigini biliyorum. motivasyonumu bozan sey kilo almasindan cok baskul olayi oldu acikcasi. dikkat edilmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum. yoksa hepimiz kilo alip verebiliriz. ki fulya ev tasidi durimunu cok iyi anliuorum ayni seyleri bikac ay once ben yasadimm cunku :) ayricaa. uslubum sert gelebilir ama fulya zaten cok guzel kilo verebilen bi insan. veremeyen biri olsa cok daha dikkatli olurum. emineye nasil yaklastigima bakarsaniz gorebilirsiniz :) bu bi ornek. ayrica fulyayi da cok seviyor. ona da ayri bi sevgim var. eger bana kirildiysa cok uzulurum ama benim morali bozan sey baskul oldu fulyanin kilo almasindan cok. bu boyle bilinsin.
yooook Buseeeeeem bende kacamak yoook cezasini kendim oduyoruuum bu hafta ya veremezssem die valla herseye uycam die anamdan emdigim sut burnumdan geldi yoooo ben artik o seytana uymammmmmben kahvaltıya gidiyorum, bu hafta kendimi hiç beğenmedim. bugün sıkı bi şekilde diyetime asılıp yarın takım için eksiyi görmem lazım ama takımda birileri artıda çıkıp diyetine uymayınca bütün enerjim hevesim gidiyor.
kaçamak yapmayın artık
caniiiim dun teker bugun kaza cok sukur annen iyiymis cok gecmis olsun canim umarim son olur kesin nazar diyorum allah kem gozlerden korusungamzecim izinli yazıldın ya ondan yoksun kuzum.
kızlar ben acil çıkıyorum annemin arabya belediye otosu vurmuşneyski canına bi şey olmamış. aynası kopmuş. sanayiye tamier ettirmeye gidioz. ordan da köpeğimle ilgilencem. yemeğimi yanıma alıyorum. komsuda pişircem
okuyamadım geçmişi haberiniz olsun gelince bakcam
yessssssss ben variiiiimherkez yediklerini yazsın mesala hergün.... kaçamağınıda yazsın..... spor yaptıysa yazsın yapmadıysa yapmadım yazsın.... 20 kere tavana zıplamak gibi günlük alt limiti 20 olan hepimizin o gün yaptığı bir eylemimiz olsun. eylenceli olur bence..... mesela şöyle diyelim herkez 20 sağa 20 sola esnesin gün içinde yapsın bunu.... bu gün herkez bunu yapsın diyelim yapanlar yaptım yazsın olmaz mı..... grup olmamızın bir anlamı olsun bence... birlikte bir eylemimiz olsun.... tartışmaya açık bir öneridir...
o ne kiz hic bisey anlamadim belki bisey ifade eder die duvarin onunde durdum ama iiggh olmuoZayıflama yolunda herşeye varım ben
şimdi şu ayağımdaki topukluları çıkarıp ellerimi kapıya yaslayıp her iki bacağım içinde 30 kalça kaldırma hareketi yapıcam ben :)
hah simdi olduuuu tamam simdi anladimTamam hareketimizin adı Limit 20.. hangisini yapıyoruz...
Şu olur mu?
Oldu mu?
Buseciiime laf yok bi ara dagilmistik sayesinde toparlandik. forumda yazismak iteyen arkadaslar baska topiklerde de yazisim da bulusabilirler ama takim topiginde yazismak istiyorlarsa takim ruhuna uygun hareket etmeliler,takim demek yarisma demktir ve grup birbirine uygun davranarak yarisir ancak, yoksa hep yenilgiye mahkumdur surekli yenilen takimlar da kaybolmaya mahkumdur diyorum baska da bisey demiyorum zaten ben de cok kotu bi gun gecirdiiiimyahu ben şimdi takım arkadaşlarımı takımdan soğutup uzaklaştırıyor muyum yaane yaşadığını kimse kimsenin bilmiyor, öyle yaklaşmamız gerekiyorsa kkimseyi ne uyarabilirim, ne de kızabilirim. yani kızmak dediğim biliyorsun " " dan bahsediyorum. :26: nasıl bas bas bağıracağım artık hopişcanım? sen demedin mi kilo veremeyenler, gelmeyenler neler yaşıyor bilemeyiz diye. ben en iyisi susayım artık.
emine yol arkadaşımdır, onun kaçamaklarına susmam haberi olsun. beni böyle sevmezse de sevmesin, ben susmam
kimse kilo vermek zorunda değil, takım puanı da bundan gari umurumda değil valla. çatır çatır alın gari.
ay sizi seviyorum banane naparsanız yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?