- 11 Şubat 2016
- 4.114
- 19.096
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.401
G Goklerce canım sanırım bu iletimi gözden kaçırmışsın ama hiççççç sorun yok.Merhabalar Canlar
18 / 22 Haziran Spor Bildirimi
170 dk hızlı tempolu yürüyüş: 510 puan
60 dakika açık hava bisiklet : 180 puan
Toplam : 690 puan
G Goklerce
Eki Görüntüle 2876168
Eki Görüntüle 2876171 Eki Görüntüle 2876173 Eki Görüntüle 2876174 Eki Görüntüle 2876175
Başka bi sıkıntı olabilir canım rota virüsü olabilir ishal kusma devam ediyorsa üstelik antibiyotiğin hiç bir faydası yok rotaya maalesef gerçi kaka örneği vermiştiniz diye hatırlıyorum bence başka bir hastane başka bir doktora götürün yazık çocuğa cuma bildirim yapabilecek misin ?Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Boş bir söylenti canım aşı karşıtlığı yüzünden ben inanmıyorumBebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Çok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olurAllah Allah 6 gündür antibiyotik alıyor hala mı ateşli ?Bence başka doktora daha götürün dozaj az gelmiş olabilir ya da gözden kaçırılmış bir şey iki hafta uzun süre ateş için .ne çekti yavrucak inşallah şifa bulursunuz canım
Şifa olsun inşallah çok hırpalandı çocukÇok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur
Rotaya baktılar canım cıkmadı aşısını da yaptırdık. Kanda enfeksiyon fazlaymış antibiyotik yetersiz gelmiş iğne verdi şimdide serum taktı uyudu kuzum. Bu doktor çok icime sindi artık buna gelirim tabi insallah birdaha mecbur kalmayız çok yorulduk doktora git git gel. Ağlaya ağlaya helak oldu yavrumBaşka bi sıkıntı olabilir canım rota virüsü olabilir ishal kusma devam ediyorsa üstelik antibiyotiğin hiç bir faydası yok rotaya maalesef gerçi kaka örneği vermiştiniz diye hatırlıyorum bence başka bir hastane başka bir doktora götürün yazık çocuğa cuma bildirim yapabilecek misin ?
Boş bir söylenti canım aşı karşıtlığı yüzünden ben inanmıyorum
ahh yavrum benimÇok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur
Niye damar yoluyla antibiyotik vermiyorlar ya bi kere benim kızım da öyle olmuştu damar yolu ince olduğu için bulunamadığından damardan antibiyotik veremediler o şuruba göre daha hızlı etki ediyorRotaya baktılar canım cıkmadı aşısını da yaptırdık. Kanda enfeksiyon fazlaymış antibiyotik yetersiz gelmiş iğne verdi şimdide serum taktı uyudu kuzum. Bu doktor çok icime sindi artık buna gelirim tabi insallah birdaha mecbur kalmayız çok yorulduk doktora git git gel. Ağlaya ağlaya helak oldu yavrum
Tünaydın canımTünaydın herkese.
B
Çok geçmiş olsun canımRotaya baktılar canım cıkmadı aşısını da yaptırdık. Kanda enfeksiyon fazlaymış antibiyotik yetersiz gelmiş iğne verdi şimdide serum taktı uyudu kuzum. Bu doktor çok icime sindi artık buna gelirim tabi insallah birdaha mecbur kalmayız çok yorulduk doktora git git gel. Ağlaya ağlaya helak oldu yavrum
Çok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur
Ben de bayılacak gıbıyum, ik kadın aradı sinir ettiiNasıl sıcak nasıl oturduğum yerden ter boşalıyor resmen. Ev işi yapılacak ama hiç gözüm yemiyorsanırım yapmayacagim.
Kim aradı niye sinir oldun canim hayirdir işle mi ilgiliBen de bayılacak gıbıyum, ik kadın aradı sinir ettii
Yine ne dedi o şuursuzBen de bayılacak gıbıyum, ik kadın aradı sinir ettii
Ne oldu canım ?Ben de bayılacak gıbıyum, ik kadın aradı sinir ettii
İhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilirYine ne dedi o şuursuz
Maddi manevi işe iade ayrımcılık hepsinden acmayan nolsunİhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilir
İhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilir
Sakın hiçbirşeye imza atmaHem işten cıkarcaklar dogum ıznındeki birini, hemde dava acmıycam tüm haklarımı aldım diye not dusurup ımza attırcaklar akıllı sıra,zaten hakkım olan kıdem için. çünkğ niye herkesi salak sanıolar
Maddi manevi işe iade ayrımcılık hepsinden acmayan nolsun
Sakın hiçbirşeye imza atma
hemen bi avukata danış hakkın hukukun ne öğren
hayret bişe yaa aylardır oynattılar seni resmen bi de lütfediyorlar yazıklar olsun ya tamam pandemi var işyerleri zor durumda ama bunu bu şekilde yapmak ne kadar doğru ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?