Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başka bi sıkıntı olabilir canım rota virüsü olabilir ishal kusma devam ediyorsa üstelik antibiyotiğin hiç bir faydası yok rotaya maalesef gerçi kaka örneği vermiştiniz diye hatırlıyorum bence başka bir hastane başka bir doktora götürün yazık çocuğa cuma bildirim yapabilecek misin ?
Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Boş bir söylenti canım aşı karşıtlığı yüzünden ben inanmıyorum

Çok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur

Rotaya baktılar canım cıkmadı aşısını da yaptırdık. Kanda enfeksiyon fazlaymış antibiyotik yetersiz gelmiş iğne verdi şimdide serum taktı uyudu kuzum. Bu doktor çok icime sindi artık buna gelirim tabi insallah birdaha mecbur kalmayız çok yorulduk doktora git git gel. Ağlaya ağlaya helak oldu yavrum

Niye damar yoluyla antibiyotik vermiyorlar ya bi kere benim kızım da öyle olmuştu damar yolu ince olduğu için bulunamadığından damardan antibiyotik veremediler o şuruba göre daha hızlı etki ediyor

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin kuzuma

Allah şifa versin canım
Çok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur

Hem işten cıkarcaklar dogum ıznındeki birini, hemde dava acmıycam tüm haklarımı aldım diye not dusurup ımza attırcaklar akıllı sıra,zaten hakkım olan kıdem için. çünkğ niye herkesi salak sanıolar
İhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilir
Maddi manevi işe iade ayrımcılık hepsinden acmayan nolsun

İhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilir

Sakın hiçbirşeye imza atma
hemen bi avukata danış hakkın hukukun ne öğren
hayret bişe yaa aylardır oynattılar seni resmen bi de lütfediyorlar yazıklar olsun ya tamam pandemi var işyerleri zor durumda ama bunu bu şekilde yapmak ne kadar doğru ya

Yok kız ilan vermosler gizli firma olarak gordum kariyerde , yalan, zor durumda fln degıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…