Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah alışır kolayca canım

inşallah canımm

cnım çok geçmiş olsun
doktora sorsaydın keşke ne yapabilirim bu durumda diye o sana hareket verirdi

Diğer bakıcı ile yaşadığın sorunları da anlatsaydın Yasemin herşeyi önceden bilsin ki ona göre davransın
anlattım canım
tek tek hepsini söyledim
artık umarım anlamıştır

Fizik tedavi demedi canım, yüzme falan önerdi ama nasıl fırsat bulup gideceğim ...off evet Magnum is yerinde alıyorlar
Profesyonel birinden al pilates dersini zor çünkü sakata gelme canım şifa bulursun inşallah
Evet canım evde daha kotu olurum diye korktum, amin sağ ol canım
Canım akşam kola çok kötü olmuş
Geçmiş olsun canım.
Eğilirken ve uzanırken dikkat et. Ani hareketler çok zorluyor.
Çok sağ ol canım, ağrıyor zaten yapamıyorum
Sabret canım çok zorlu süreçler ama sabredince geçiyor,şimdi çok gibi gelebilir ama sagdikca gerçekten azalıyor elinle de sagabilirsin makineyle de , tamamen boşaltma rahatlacak kadar sağ azalacaktır
Kayroterapi hiç duymamıştım canım, sağ ol araştırayım ben onu
inşallah canımm

cnım çok geçmiş olsun
doktora sorsaydın keşke ne yapabilirim bu durumda diye o sana hareket verirdi

anlattım canım
tek tek hepsini söyledim
artık umarım anlamıştır
Çok sağ ol canım sordum plates yüzme falan dedi, ağrı kesici verdi

Ya süpürgem insaf et

Lavaş hariç gusel canım

Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..

Allah Allah 6 gündür antibiyotik alıyor hala mı ateşli ?Bence başka doktora daha götürün dozaj az gelmiş olabilir ya da gözden kaçırılmış bir şey iki hafta uzun süre ateş için .ne çekti yavrucak inşallah şifa bulursunuz canım

Ahh yavrum yaa
Leylağın da dediği gibi başka bi doktora daha götürün canım, antibiyotiğin 6. gününde hala ateşi olmaması gerekmez mi

Corona testi yaptırdınız mı canım.

yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya
Ay beide benide
Allah Allah 2 hafta düşmeyen ateş çok sanki canim. Başka doktora götür kızların dediği gibi antibiyotik hemen toparlıyor çünkü ya dozajı az geldi
Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Biz düşünmüyos biontec olduk ikimizde. Valla asiyla ilgili o kadar çok şey söyleniyorki gözümüzu kapatıp vurunduk.

Canım, çok geçmiş olsun.
Canımmm teşekkür ederim, emeğine sağlık
ama sanki benim puanım daha yüksek olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…