- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.381
İnşallah alışır kolayca canımDenedm cnm bundan 2 ay once ama vermiycem diyince anlamiyor kafasini vuriyodu duvarlara bende arada salca vs surdm oyle olmadi sil diyodu artk bi ver bi verme kafasi karışıyor du o yuzden bu sekil yapmak zorunda kaldm aslinda gunduz cok Problem yok ama gece zorliycam belli uykuya dalmakta zorlanan bir cocuk zten
inşallah canımmKolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersin
İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun ins
Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsin
Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin bence
Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladım
Sabah 1 yumurtayla yağsız tavada omlet yaptım yanında 1 dlm peynir maydonoz yedim 11 gibi. Az öncede fırında 2 kabağını yedim yoğurtla akşam 8 gibi kahve ve 2 ceviz yerim acikirsam
cnım çok geçmiş olsunKizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmışağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
anlattım canımDiğer bakıcı ile yaşadığın sorunları da anlatsaydın Yasemin herşeyi önceden bilsin ki ona göre davransın
Fizik tedavi demedi canım, yüzme falan önerdi ama nasıl fırsat bulup gideceğim ...off evet Magnum is yerinde alıyorlarAy o zıkkımlar bende de var fizik tedavi önerdi de gidemedim ki hiç sen ihmal etme bari canım
Çok güzel değil mi ya
Tarhana patates ikisi de karbonhidrat tereyağında yumurtayı ekmeksiz mi yedin ?
Magnum mu
Akşam birden fazla karbonhidrat bir arada kalabalık geliyor göze
Sporun menün on numara beş yıldız
Evet canım evde daha kotu olurum diye korktum, amin sağ ol canımProfesyonel birinden al pilates dersini zor çünkü sakata gelme canım şifa bulursun inşallah
Canım akşam kola çok kötü olmuşHayırlı geceler hanımlar
Yine boşladim yazamadım.
Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz
14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek
16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.
19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola
10dk cik tempolu yuruyebildim
Çok sağ ol canım, ağrıyor zaten yapamıyorumGeçmiş olsun canım.
Eğilirken ve uzanırken dikkat et. Ani hareketler çok zorluyor.
Sabret canım çok zorlu süreçler ama sabredince geçiyor,şimdi çok gibi gelebilir ama sagdikca gerçekten azalıyor elinle de sagabilirsin makineyle de , tamamen boşaltma rahatlacak kadar sağ azalacaktırGunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar
Kayroterapi hiç duymamıştım canım, sağ ol araştırayım ben onuSagol cnm insallah
Amin cnm insallah
Anladm cnm hayirlisiyla alisir insallah hemen
Hmm adet zamanin falanmi odem vsdir belki bi anda gider pes etme
Bende carsamba gnu pazardn alip yapcm insallah hadi iyi eksiler getirsin n bize :)
Aaa cok gecmis olsn ya zor vallahi gercekten fizik tedavi en mantiklisi sanki bide duydunmu hic bilmem kayroterapi diye bir bak istersn oda iyi gelyr bu tarz seylere
Sagol cnm
Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur
Haklisin cnm hic oyle dusunmemistim biraz dha planlı hareket etmeliyim
Cok guzel menün ve sporun cnm
Çok sağ ol canım sordum plates yüzme falan dedi, ağrı kesici verdiinşallah canımm
cnım çok geçmiş olsun
doktora sorsaydın keşke ne yapabilirim bu durumda diye o sana hareket verirdi
anlattım canım
tek tek hepsini söyledim
artık umarım anlamıştır
Ya süpürgem insaf etAy o zıkkımlar bende de var fizik tedavi önerdi de gidemedim ki hiç sen ihmal etme bari canım
Çok güzel değil mi ya
Tarhana patates ikisi de karbonhidrat tereyağında yumurtayı ekmeksiz mi yedin ?
Magnum mu
Akşam birden fazla karbonhidrat bir arada kalabalık geliyor göze
Sporun menün on numara beş yıldız
Lavaş hariç gusel canımHayırlı geceler hanımlar
Yine boşladim yazamadım.
Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz
14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek
16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.
19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola
10dk cik tempolu yuruyebildim
İki karbonhidrat bir arada sevmiyorum ya masterchef de başladı söylenir dururum artıkYa süpürgem insaf et
yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güyaİki karbonhidrat bir arada sevmiyorum ya masterchef de başladı söylenir dururum artık
Allah Allah 6 gündür antibiyotik alıyor hala mı ateşli ?Bence başka doktora daha götürün dozaj az gelmiş olabilir ya da gözden kaçırılmış bir şey iki hafta uzun süre ateş için .ne çekti yavrucak inşallah şifa bulursunuz canımKızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
İki karbonhidrat bir arada sevmiyorum ya masterchef de başladı söylenir dururum artık
Ahh yavrum yaaKızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Corona testi yaptırdınız mı canım.Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Ay beide benideyaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya
Allah Allah 2 hafta düşmeyen ateş çok sanki canim. Başka doktora götür kızların dediği gibi antibiyotik hemen toparlıyor çünkü ya dozajı az geldiKızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Biz düşünmüyos biontec olduk ikimizde. Valla asiyla ilgili o kadar çok şey söyleniyorki gözümüzu kapatıp vurunduk.Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Canım, çok geçmiş olsun.Kizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmışağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
Canımmm teşekkür ederim, emeğine sağlık9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 2337p
2. @Ezogelin56:300 p
3. asliogretmen : 240p
Hepinizi tebrik ederim kizlarözellikle seni @Breeze96 harika spor yaptin puanlamada hata varsa kusura bakmayın iki telefondan toparladım puanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?