Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sagol canim. Kayseride baya iyi bi hastanede iyi bi doktora gidiyorduk ama bugun baska bi doktora geldik dediğin gibi antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi serum taktı uyuyor, iğne verdi 5 gün inşallah bu sefer iyi olur
Hadi inşallah canım.
Şifa olsun kuzuya.

Hak hukuk vicdan olmayınca insanlarda.
Bence de hakkını sonuna kadar ara canım.
Önce avukatla görüş ve öğle adım at

Amin canım şimdi gündüzlü okuldayım şükür dersine git gel orda her çocuktan sorumlu hissediyorsun hasta mı ? Aç mı ? Mutsuz mu ?

Merhabalar

Kontrol edemiyorum menülerimi

Sabah 11.00
2 tatlı k bal .
1 tatlı k.kaymak
2dilim ekmek

15.30
Bir gofret

17:15
Bir salçalı yumurta kızıma yaptım çok az yedi. Gerisini ben yedim.
2 dilim ekmek

18: 30
İki köfte, iki dilim patates kızartma
Bir dilim ekmek
Bir b ayran

Ekmeğe yemin edecem böyle olmicak.

Gofret olmasa hadi ekmeği tolere edebiliriz de bilemedim

Iyi aksamlar kızlar bugun aksam bi agladik ya ne zormus meme biraktirma piskolojik olark istiyor verememk uzulmesi falan bazen diyorm 2 - 3ay dhami emzirseydm belki daha hazir olurdu belkide yine boyle olurdu bilemiyorm suan zorla uykuya daldı kuzum bende uyumayi dusunuyorm cnku düzen kalmadi nekadr uyur bilmem

Menum:

6:30 kahve ile 1 zuber

10:30 1 adet yumurta ile omlet, 2 tb ekmegi ile sucuklu tost , 1 dilim kașar, 5 zeytin

12:30 soguk kahve sütlü

17:30 ince dilim kiymali Lasagne, Salata, yarım kase cacık

7.000 Adım
2.5lt Su

Oyy kiyamam yaa cok zor bende cok etkileniyorum. Kızımın gece emmesini bıraktırmak istiyorum ama zorlaniyorum. Oğlumda kademeli biraktirmistim canim kolay olmuştu kizimida öyle düşünüyorum. Önce tek memeye düşürüp diğerinin bitmesini bekledim. Sonra emme surelerjni uzattim sütüm yavaş yavaş azaldı. Sonra biten memeyi verdim her istediğinde aa bak bitmiş falan dedim. Oda gelmediğini görünce kabullenmiş oluyordu. Yani emmek istediginde emiyordu ama olmadığını kendi görüyor du daha kolay oluyordu

Alışır canım ilk gün elbet zorlanacaktı sabırlı ol en fazla 3 gün zorlanır sonra yavaş yavaş alışır inşallah
Menum:

6:30 kahve ile 1 zuber

10:30 1 adet yumurta ile omlet, 2 tb ekmegi ile sucuklu tost , 1 dilim kașar, 5 zeytin

12:30 soguk kahve sütlü

17:30 ince dilim kiymali Lasagne, Salata, yarım kase cacık

7.000 Adım
2.5lt Su
Dimek lazanya yedin uzun zamandır yapmıyorum ben de yapayım ama kalorisi çok hacı ya

Canım iki gün sabredin . Sonra unutuyorlar.
Bıraktırıp geri dönmek bence daha kötü. Çünkü o ağlayınca mızmızlanınca istediğinin olduğunu düşünecek.
Küçük de olsalar cin gibiler hepsi.

Gofret dışında güzel bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…