- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.421
Aynen azaltmaya calisiyorm sagma durumunu ama cok birikiyor ya biz surekli emiyordu cunkiZorlama bari canım dikkat et aman
Aynen maşallah. Ben yürüyüş arkasına yapıyorum birde hareketlerin sonuna doğru yanıyor bacakalrim
Benim hiç birikmemisti sütüm zaten çok yoktu. Olmazsın ins mastır. Ama sagdikca devamı gelir dediğin gibi
Video bu canim
Insallah canim yaİnşallah alışır kolayca canım
Insallah cnm gercekten sabrediyormcok zormus kiyamiyorm hic istedikce gunduzleri alisti sanki sorun yok da uykuya dalma uyanma skntı hep agliyorFizik tedavi demedi canım, yüzme falan önerdi ama nasıl fırsat bulup gideceğim ...off evet Magnum is yerinde alıyorlar
Evet canım evde daha kotu olurum diye korktum, amin sağ ol canım
Canım akşam kola çok kötü olmuş
Çok sağ ol canım, ağrıyor zaten yapamıyorum
Sabret canım çok zorlu süreçler ama sabredince geçiyor,şimdi çok gibi gelebilir ama sagdikca gerçekten azalıyor elinle de sagabilirsin makineyle de , tamamen boşaltma rahatlacak kadar sağ azalacaktır
Kayroterapi hiç duymamıştım canım, sağ ol araştırayım ben onu
Çok sağ ol canım sordum plates yüzme falan dedi, ağrı kesici verdi
Gecmis olsn cnm ya smdi serumtakilms okudum insallah bir an önce sifasini bulur kuzunKızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Okadr cok sey soyleniyorki bilmiyorm biz simdilik vurulmadik ama esimn is dolayisiyla yakindirBebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
eee peki seninle dertleri ne yaaYok kız ilan vermosler gizli firma olarak gordum kariyerde , yalan, zor durumda fln degıller
Aminn canım çok sagolahh yavrum benim
Rabbim şifasını versin
Bugun seruma kattı antibiyotiği canım. Bu günden sonra 5 günde iğne olcakNiye damar yoluyla antibiyotik vermiyorlar ya bi kere benim kızım da öyle olmuştu damar yolu ince olduğu için bulunamadığından damardan antibiyotik veremediler o şuruba göre daha hızlı etki ediyor
Amin canım sağolAllah şifa versin canım
İnsallah canım Allah razı olsun hepinizdenAynen azaltmaya calisiyorm sagma durumunu ama cok birikiyor ya biz surekli emiyordu cunki
Insallah canim ya
Insallah cnm gercekten sabrediyormcok zormus kiyamiyorm hic istedikce gunduzleri alisti sanki sorun yok da uykuya dalma uyanma skntı hep agliyor
Kayropratik mis cnm yanls yazmışım
Gecmis olsn cnm ya smdi serumtakilms okudum insallah bir an önce sifasini bulur kuzun
Okadr cok sey soyleniyorki bilmiyorm biz simdilik vurulmadik ama esimn is dolayisiyla yakindir
Doguran cocuklu kadından cok ii performans beklenmezmiş, yeni mezun daha azla calısan bekar cocuksuz alcaktıreee peki seninle dertleri ne yaa
yeni eleman demek işi baştan anlatmak öğretmek demek
inşallah bulamazlar istedikleri gibi birini
Bu zihniyetten nefret ediyorum, bekar çocuksuz çoğu insandan çok daha iyi çalıştığıma bahse girerimDoguran cocuklu kadından cok ii performans beklenmezmiş, yeni mezun daha azla calısan bekar cocuksuz alcaktır
Şifa olsun da inşallah toparlansın çocukcağızBugun seruma kattı antibiyotiği canım. Bu günden sonra 5 günde iğne olcak
Kadın canım.önyaegı. yasamadan nerden bılıolarsa.Bu zihniyetten nefret ediyorum, bekar çocuksuz çoğu insandan çok daha iyi çalıştığıma bahse girerim
ne alaka yaa
bunu diyen ik umarım kadın değildir
kendi çoluğu çocuğu yok galibaKadın canım.önyaegı. yasamadan nerden bılıolarsa.
Hoşbulduk canımHoşgeldin cnm.
Aynen ben de yatılı bir okuldaydım çocuk 2 yaşına girene kadar gece nöbetim yoktu yani yasal hakkımdı bayan pansiyon müdür yardımcısından göremediğimiz mobbing kalmadı kendi nöbet tutmadığı halde şimdi çocuğu oldu okul arıyor kendine yatılı okul zormuş çocukla diye ki hala nöbet tutmuyorkendi çoluğu çocuğu yok galiba
ne diyeyim yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan
ne çektiğini o da anlayacak bi gün
Ben önceki yıl çok izledim. Bu yıl hiç başlamadım.yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
yaaaaaAynen ben de yatılı bir okuldaydım çocuk 2 yaşına girene kadar gece nöbetim yoktu yani yasal hakkımdı bayan pansiyon müdür yardımcısından göremediğimiz mobbing kalmadı kendi nöbet tutmadığı halde şimdi çocuğu oldu okul arıyor kendine yatılı okul zormuş çocukla diye ki hala nöbet tutmuyor
hadi inşallah diyeyimBen önceki yıl çok izledim. Bu yıl hiç başlamadım.
Hatta TV8 i kaldırdım listeden.
Eşim Survivor'a başladı izlemeye. Bende dadandım. Tüm akşamım heba oluyor.
Bu yıl başlamayacsğım. Kararlıyım
Yatılı okulda ben de çalıştım 2 yıl. Çok zor. Allah çocuklara da öğretmenlere de yardım etsin. Çocuklara ayrı üzülüyordum.Aynen ben de yatılı bir okuldaydım çocuk 2 yaşına girene kadar gece nöbetim yoktu yani yasal hakkımdı bayan pansiyon müdür yardımcısından göremediğimiz mobbing kalmadı kendi nöbet tutmadığı halde şimdi çocuğu oldu okul arıyor kendine yatılı okul zormuş çocukla diye ki hala nöbet tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?