Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen azaltmaya calisiyorm sagma durumunu ama cok birikiyor ya biz surekli emiyordu cunki
İnşallah alışır kolayca canım
Insallah canim ya
Insallah cnm gercekten sabrediyormcok zormus kiyamiyorm hic istedikce gunduzleri alisti sanki sorun yok da uykuya dalma uyanma skntı hep agliyor

Kayropratik mis cnm yanls yazmışım
Gecmis olsn cnm ya smdi serumtakilms okudum insallah bir an önce sifasini bulur kuzun
Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Okadr cok sey soyleniyorki bilmiyorm biz simdilik vurulmadik ama esimn is dolayisiyla yakindir

Niye damar yoluyla antibiyotik vermiyorlar ya bi kere benim kızım da öyle olmuştu damar yolu ince olduğu için bulunamadığından damardan antibiyotik veremediler o şuruba göre daha hızlı etki ediyor
Bugun seruma kattı antibiyotiği canım. Bu günden sonra 5 günde iğne olcak

İnsallah canım Allah razı olsun hepinizden

Doguran cocuklu kadından cok ii performans beklenmezmiş, yeni mezun daha azla calısan bekar cocuksuz alcaktır
Bu zihniyetten nefret ediyorum, bekar çocuksuz çoğu insandan çok daha iyi çalıştığıma bahse girerim
ne alaka yaa
bunu diyen ik umarım kadın değildir

kendi çoluğu çocuğu yok galiba
ne diyeyim yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan
ne çektiğini o da anlayacak bi gün
Aynen ben de yatılı bir okuldaydım çocuk 2 yaşına girene kadar gece nöbetim yoktu yani yasal hakkımdı bayan pansiyon müdür yardımcısından göremediğimiz mobbing kalmadı kendi nöbet tutmadığı halde şimdi çocuğu oldu okul arıyor kendine yatılı okul zormuş çocukla diye ki hala nöbet tutmuyor

yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya
Ben önceki yıl çok izledim. Bu yıl hiç başlamadım.
Hatta TV8 i kaldırdım listeden.
Eşim Survivor'a başladı izlemeye. Bende dadandım. Tüm akşamım heba oluyor.
Bu yıl başlamayacsğım. Kararlıyım

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah tez zamanda yoprlar minik kuzu
Rabbim şifa versin.

yaaaaa
işte böylelerine beter olsunlar diyesim geliyor

hadi inşallah diyeyim

Yatılı okulda ben de çalıştım 2 yıl. Çok zor. Allah çocuklara da öğretmenlere de yardım etsin. Çocuklara ayrı üzülüyordum.
Çünkü Eylül'de bırakıyorlardı. Bir daha karne tatilinde evlerine gidiyorlardı. Anne babadan ayrı çok zor
Çalışan öğretmenin de şartlar ağır. Çok fazla sorumluluk.
Ama bizim idarecilerimiz çok iyidi. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…