Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işte olay olan yorumum

arkadaşlar kimse benim de kusuruma bakmasın öyleyse ben güzelce açıklamamı yapayım, düşüncelerimi paylaşayım. ben kilo verirken motivasyon düşüklüğüm olduğundan, desteğe ihtiyacım olduğundan bi takıma girme isteği hissettim. ve bu takımın olayı da "yarışma" idi. bana cazip gelen, beni gaza getirecek olan başta buydu. bi oyun gibi kilo vereceğimi düşündüm. sonuça dedim bu bi yarışmaysa herhalde üyeler de "yarışıyor."

sonra bu takıma davet edildim geldim. baktım ki durum hiç de öyle değil, ama insanlar çok güzel. mutlu oldum ve devam ediyorum. hepinizi tanıdığıma da çok mutluyum. elimden geldiğince herkese destek olmaya çalıştım. üslubum size uygun değilse değildir, ama amacım ben nasıl kilo veriyorsam, sizin de vermenizdi. zaman zaman pozitif, ki çoğu zaman böyledir. gaza getirmeyi amaçlarım, sonuçta karakter meselesi ben bu şekilde motive ettiğimi düşündüm ve elimden geleni yaptım sizler için.

bir dönem nerdeyse hiçbiriniz doğru düzgün paylaşımda bulunmadınız, takım ruhunun gerektirdiği sorumluluğa falan da sahip değildiniz. sanırım kimsenin buna bir itirazı olmaz. ben o dönemde buraya gelin diye her yolu denedim. burda tek kaldım gibi bir şey. motivasyonumun nasıl düştüğünü bu durumda bilenler bilir. bilmeyenler burdan bilmiş olsun. ben elimden geleni yaparken beni gaza getirecek iteleyecek bi emine vardı sanırım o da arada bir gelebilirse.

neyse.

fulyacım alıntıladığım gibi cevabımı tekrar okursan, açıklamamı gayet güzel yapmışım. ben evet yarışmaya da önem veriyorum, vermeyen de vermesin. geçen hafta takımı etkiledin, hilal vs. güzelce kilo veriyorduk tam gaz. ama ben sana bir şey demedim ve demem. kimseye demem. aynı senin demediğin gibi. isteyen kilo alsın isteyen versin. elbetteki vermenizi isterim. yarışma da iyi sonuç almak da beni mutlu eder ama bunun için kimseyi suçlamam. geçen hafta da seni suçlamadım ve hatta durumunu açıklayıcı yorumlarda bulundum. baskül olayı sana saçma gelebilir ama bence hiç saçma değil. ben kv lerin sana o kadar uzak oldugunu bilemem ve gönlümden geçeni söyledim çünkü derece görmek isteyenler de var aramızda biliyorum. illa sana git gibi bir yaptırımım olmadı olamaz. ve ayrıca kilo aldığın için değil de baskül değişikliğindeki farka dikkat etmediğin için takıma yansımaması gerektiği halde, yani yazık günah boş yere gelen artılara moralim bozuldu ve açıkcası bunun da açıklamasını yapmak zorunda değilim. moral bu, bozulur bozulur. seninle veya kimseyle bu konuda senin gibi düşünmek zorunda değilim.

herkes kilo versin istiyorum kendim gibi. ve hepinizi samimi bulduğum için gerektiğinde kızarak, gerektiğinde överek motive etmeye çalıştım. kötü bi niyetim asla olmadı olamaz. bundan sonra hanginize nasıl davranacağımı daha iyi anlamış oldum ama çarpıtılmasın ki isteyen 3 isteyen 5 kilo alsın, ben bu yüzden kimseye sitem etmedim. ve etmem de. iyice okursan yorumumu sana da aldığın kilo için bir laf etmedim fulya. boş yere alınganlık yapmışsın, bütün gün içine dert etmişsin. daha fazla da bu konuda konuşmak istemiyorum açıkcası.

menü copy paste heeeee bayıldım bu lafına. afiyet olsun yol arkadaşıııım aferin bak ne güzel kaçamak falan yapmıyorsun, nazar değmesin azimine yaa iyi ki seninle başlamışım ben de bu dukana. senin geçen gün bana dediğini copy ettim ben de şimdi ama gerçek vallahi seviliyorsun

başaracağız bu işi yolu yoook yolu yoook
bikini de güzel görünen vücut istiyoruz

haaa bi deeeeee insanlara yaslarina gore muamele yapmak bence coook yanlis diyorum bunu da bi atasozumuzle destekliyorum akil yadsta degil bastadir benim ne tanidigim insanlar var 40 yasinda ama 4 yasindaki insanin yapmayacagi seyleri yapiyorlar benim oglum mesela daha once de yazmistim 16 yasinda ama benden olgundur herseyi konusun inanin bazen kendimden utaniyorum prensip sahibi olmanin yasla ne ilgisi var yaaa kisiliktir bu yani ben simdi 43 yasimdayim Buse 23 ben buseden daha mi kisilikliyim heee ben kisilikliyim ama Buse sadece kisi ''kisi Buse''

evet ay em e kişi, şahıs, şahıs firması

valla 43 yaşında da olsan ablam falan gibi değil, kankam gibi görüyorum seni haberin olsun emineciiim

ooyy emineee emineeeeeeeee tütün koydum kesiyeeeeeeeee (uydurmasyon türkü)

o zaman bi daha copy ettim ben de cooook mutluyum seninle basladigim icin Busecim ben bukadar hizli sonuca yaklastiysam kesinlikle sen yolarkadasim oldugun icin inan.Ooooo bosver yaaaaa diyen bisey olmaz diyen arkadaslarla biz burdayiz bunu degistirmek icin bugun de bana arkadaslarim sunu ye bunu ye sukadarciktan bisey olmaz dediler onlar frambuazli pasta yerken ben o beni yerken mutlu edebilir ama bir hafta cumaya kadar ne oldu benim kilom die dusunmek beni mahveder degmez dedim icimden ama onlara bunu soyleyemedim halbuki bunlar gercek dusuncelerimdi sadce canim istemio die gecistirdim ama burda sen benim ic sesim gibi oldun aslinda bildigim ama itiraf edemediklerimi pat pat soyledin ve ben kendi bildiklerimi kendim uygulayamadigimi bunu biri bana soylerse uyabildigimi farkettim coook da iyi ettim iyi ki varsin dukandasim,arkadasim, olumune kankayiiiiiz burdayiz ve yaza bikinileri giyip odul gunlerimizde frambuazli biseyler kesin yiyciiiiz

edit: topik daha fazla kisisel tartisma platformuna donmesin diye yazdiklarimi sildim. zaten artik bir anlami da yok.

takimi daha fazla kotu etkilememek icin burada herkesin huzurunda takimdan ayrildigimi acikliyorum. herkese diyet yolunda basarilar diliyorum ben yoluma tek basima devam edecegim.

Son düzenleme:

madem devamını okumadın, okuman için tekrar kopyalıyorum fulyacım. artık beni yanlış şekilde lanse etmeyi bırakırsan çok memnun olurum. bu durum can sıkıcı olmaya başladı.

"fulyacım alıntıladığım gibi cevabımı tekrar okursan, açıklamamı gayet güzel yapmışım. ben evet yarışmaya da önem veriyorum, vermeyen de vermesin. geçen hafta takımı etkiledin, hilal vs. güzelce kilo veriyorduk tam gaz. ama ben sana bir şey demedim ve demem. kimseye demem. aynı senin demediğin gibi. isteyen kilo alsın isteyen versin. elbetteki vermenizi isterim. yarışma da iyi sonuç almak da beni mutlu eder ama bunun için kimseyi suçlamam. geçen hafta da seni suçlamadım ve hatta durumunu açıklayıcı yorumlarda bulundum. baskül olayı sana saçma gelebilir ama bence hiç saçma değil. ben kv lerin sana o kadar uzak oldugunu bilemem ve gönlümden geçeni söyledim çünkü derece görmek isteyenler de var aramızda biliyorum. illa sana git gibi bir yaptırımım olmadı olamaz. ve ayrıca kilo aldığın için değil de baskül değişikliğindeki farka dikkat etmediğin için takıma yansımaması gerektiği halde, yani yazık günah boş yere gelen artılara moralim bozuldu ve açıkcası bunun da açıklamasını yapmak zorunda değilim. moral bu, bozulur bozulur. seninle veya kimseyle bu konuda senin gibi düşünmek zorunda değilim.

herkes kilo versin istiyorum kendim gibi. ve hepinizi samimi bulduğum için gerektiğinde kızarak, gerektiğinde överek motive etmeye çalıştım. kötü bi niyetim asla olmadı olamaz. bundan sonra hanginize nasıl davranacağımı daha iyi anlamış oldum ama çarpıtılmasın ki isteyen 3 isteyen 5 kilo alsın, ben bu yüzden kimseye sitem etmedim. ve etmem de. iyice okursan yorumumu sana da aldığın kilo için bir laf etmedim fulya. boş yere alınganlık yapmışsın, bütün gün içine dert etmişsin. daha fazla da bu konuda konuşmak istemiyorum açıkcası.

"

ayrıca hala aynı düşüncedesin ve diretiyorsun, beni suçluyorsun. geçen hafta takımı etkiledin lafı bi suçlama yapmak değil, bi açıklama yapmak. devamını okursan görürsün. sonuçta kimimizin kilosu takımın derecesi iyi etkiler kimininki kötü, her şey olabilir ama sonuçta bi etkileşim var değil mi? bahsedilen bu... ben sana niye kilo aldın fulya dedim mi hiç, diyor muyum? hayır. ama sen beni böyle yapıyormuşum gibi lanse ediyorsun. senden bi özür bekleyen oldu mu bu konu da, hayır? ama baskül konusunda, kusura bakmayın arkadaşlar düşünemedim gibi bi ifade kullanabilirdin, yapcak bir şey yok olan oldu tarzında davranmak yerine değil mi? ister kilo ver ister kilo al, benim sana dediğim bir laf yok. bu kadar alınıp takımdan ayrılmaya kalkıyorsun. bu kadar büyütecek bir şey yok. olay senin yanlış anlamalarından ibaret. sonuçta kimse kimse gibi düşünmek, zorunda değil. seni sevdiğimi söylemiştim ve seviyorum da. bi insan olarak alıngansın, bunu fark ettim. seni istemeden kırdım, üzgünüm ama beni hala ve hala yanlış anlıyorsun.

lütfen şunu iyi bil. ister kilo al ister kilo ve kimsenin seni sorguladığı, neden aldın, neden takımı etkiledin, senin yüzünden sonuncu olduk falan dediği yok. ben sadece bu takımdaki insanların bazı takımı etkileyecek konularda daha dikkatli davranmalarını bekliyorum (baskül konusu gibi) aslında bu da yanlış çünkü kimsenin sorumluluk duygusu diğeriyle aynı değil. artık böyle bir düşüncem de yok.

ben takıma devam etmeni isterim açıkcası, gitmeni gerektirecek bir şey yapmadım. bunca açıklama yaptım, yapıyorum ve seni vazgeçirecekse yapmaya da devam ederim.

canım çok çekti şimdi eminee yaaaaa geçen gün de pastahanede kasada para öderken hemencecik yanıbaşımda duruyordu zaten frambuazlı turtalar hemen verelim şu kiloları da yiyelim

sen de benim duraklama zamanlarımda en büyük desteğimdin, diyeti bırakma durumuna gelmiştim. beni kendime getirdin. her zaman bana destek oluyorsun, teşekkürler yol arkadaşım hem bigün hiçbir şey konuşmasak bile birlikte dukan yapıyor olmamız bile başlı başına bir motivasyon kaynağı. ben bir şeyler yerken, senin de aynı benzer şeyleri yediğini ve canının çektiği şeylere rağmen senin de yemediğini düşünüp hırslanıyorum, kaçamak yapmıyorum.

betüül ve hilaaal ben bütün bu konuşmalarıma rağmen verdiğiniz ödev sporumu yaptım haberiniz oldun.

fulyaaaaaa hemen buraya gel bir yere gidemezsin, tamam ben gidicem, lütfen sen gel yaaaaaaaa sinirim asabım bozuldu, ben kıyamam dayanamam sana nolur gel taş bebeğim benim. çok yanlış anladın beni. bak gözlerim doldu yemin ederim. gel hadi.

canım busebcim , benim anlatmak istediğimi fulya çok iyi anlamış ve anlatmış..her kelimesine harfiyyen katılıyorum..lütfen olayı kişiselliştirmeden ve gruplaştırmadan anlamaya çalış..ama benim hissettiğim sıkıntıyı başkalarıda hissettiğine göre demekki hakkaten olumsuz giden birşeyler var demektir..olabilir, hayatımın her evresinde, okulda , evde , herşey yolunda gitmeyebilir..önemli olan karşılıklı empati kurabilmek , olayları çözüme kavuşturabilmek ki bence 9. takım bunun gayet güzel üstesinden gelebilir..:

fulya saçmalama yaa...olmaz öyle şey...

fulya saçmalama yaa...olmaz öyle şey...

editleyip silmiş yazdıklarını, başka şeyler yazıyordu aslında uzun uzun. yine beni yanlış anladı. artık ne yapacağımı şaşırdım.

fulyacım ben seni çok seviyorum inan, lütfen gelir misin? seni aramızda görmek istiyoruz. olmaz böyle şey. kızışırız da sevişiriz de. yapma böyle halledilmeyecek şeyler değil. bak açıklamalarımı yapıyorum ben sana. her konuda aynı düşünmek zorunda değilim. medeni insanlarız, nolur aramızda dön tamam mı

ayrılma kararın kabul edilmemiştir, meclisten dönmüştür

hopişcanım, her kelimesine katılıyorsan yaptığım açıklamaları okumadıysan okumanı temenni ederim. :26: açıklamalarımı yaptım. olayın fulyanın kilo alması olmadığından üzerine basa basa bahsettim. eğer hala anlatamadıysam daha fazla konuşmak istemiyorum açıkcası. çünkü başka bi açıklamam kelimem anlatımım kalmadı, tıkandım.

BU MESAJ X 1000

gel buraya

fulyaaaaaaaaaaaa buseb in kötü niyetle yapmadığına eminim, üslubu bu kızın..lütfen yanlış anlama ve geri gel..sen olmazsan 9. takım eksik kalır dön bebeeeeeeemm

alindim evet ama bu benim sectigim bir sey degil bir anda gelisti. hoppis de mesela sezmis bana onu soyleyis tonundaki rahatsiz edici kismi. tek ben olsam neyse.. neden sadece beni alinganlikla suclamaktansa biraz da kendi icine donup bakmiyorsun belki de bu kez gercekten de bir hata yapmissindir belki de istemeden de olsa birini kiracak bir sey soylemissindir. olabilir bu normal degil mi..

benim sorunum su buse. sen benim yaptigimi sorumsuzluk olarak goruyorsun ama ben gormuyorum. sen tarti degisme olayini ozur dilemem gereken bir unsur olarak gosteriyorsun ben buna katilmiyorum. boyle kucuk kucuk fikir ayriliklarimiz da var. benim dedigim su, bu aralar bocaliyorum, tasindigim icin tartim da degisti yapacak bir sey yok. sen tabi ki benim evimin kv'ye ne uzaklikta oldugunu bilemezsin ona lafim yok. ben kendi kilomu bilmek istemez miyim.. kvlere gidecek durumum olsa ben bu yarisma icin degil kendim icin bilakis gider iki tartiyi kiyaslardim hem de hic vakit kaybetmeden. tartida 80leri gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu ve tartinin hikmeti oldugunu dusundum, tabi ki gercegin ortaya cikmasini ben de istiyorum.. herseyden once kendim icin. ama napalim uzakta oturuyorlar ve su an bu imkana sahip degilim. gecen kvlere apar topar gidisimiz de esimle cikan bir sorun yuzundendi. her gun kvlere gidiyor cunku babasi ile calisiyor esim. babasinin da home ofis'i var. o yuzden her gun orada.. gitmisken orada kalan kiyafetlerimi getirecekti. ben isten geldim ne goreyim o kiyafetler yerine bir bavul dolusu cope atilacak eski kiyafeti getirmis. cok sinir oldum cunku o aksam icin yaptigim tum plan bosa gitti. ben trip atinca da esim hadi gidelim o zaman dedi paldir kuldur kvlere gittik habersiz falan.. durum buyken aklimin ucundan bile gecmedi orada tartilmak. yani anlayacagin buse takimin kotulugu icin bir sey yapmak istemiyorum ben de... ama oldu bir kere. ozur beklemissin yani insanlik hali boyle bir durum olmus ben zaten uzulmusken bir de benden ozur beklenince bu bana tuhaf geliyor. ben bir hata yapmadim ki.. bildirim yapmak sorumluluktur mesela bildirim yapmayi bir kere unuttugumda kac kere ozur dilemistim hatirlarsan. cunku sanildigi gibi sorumsuz biri degilim hatta tam tersi. ama bu olayi bir sorumsuzluk ornegi olarak gormuyorum.

ikinci sorunum da su, iki hafta sonuncu olsaniz ne olur bunu anlamiyorum, inan ki anlayamiyorum. yine ve yeniden soyluyorum, tam tersi oldugu zamanlar da olmustu. sizin motivasyonunuz takimin derecesine mi bagli? iste bunu anlamiyorum buse. sen diyetini yap, takimda arkadaslarinla paslas, genel siralamada kisisel derece yap mesela. harika.. takimda bir baskul sorunu olmus takimin ortalamasi dusmus bu bir talihsizlik evet.ama bu senin motivasyonunu kotu etkilememeli.. benim dusuncem bu yonde oldugundan burada da zitlasiyoruz.

takimdan ayrilma kararimin sebebi benimle konusma tarzinda sezdigim suclama ve ignelemelerdi. cunku ben takim icinde huzur olsun isterim. giren cikan olur, diyeti bozan olur, takim birinci olur, sekizinci olur.. yillardir bu takim burada ve bunlarin hepsi yasandi ve yasanacak. ama su takim tarihinde yeni baskul aldigi icin ozur dilemesi gereken, takim derecesini etkiledigi (ima etme seklinde bile olsa) topigin gundeminde olan ilk ve tek kisi benim ve iste ben de buna cok bozuluyorum. diyorum onca zaman bu topikte herkesi motive etmeye calisirken, saatlerde dil dokerken iyiydim de simdi neden boyle oldum diyorum. herkes kilo alirken benim motivasyonum kotu etkilenmedigi gibi ben herkesi caydirmak icin ugrasiyordum simdi ayni anlayis bana neden gosterilmiyor diyorum.

busecim bak sen acik acik soylemesen de soyleyis tarzin beni suclu hissettiriyor kotu oluyorum. anlatmak istediigm bu. yabanci gibi hissediyorum o zaman da takima. ben takim arkadaslarimi kotu etkilemeyi hic ister miyim sen de bir bunu dusun... cidden bak gecen yil takimdan cikis istemistim geri donmek uzere diye. cunku motivasyonum dustugunde toparlayamamistim haftalar gecmisti artik utaniyordum kilom ayni veya artilardayim demeye. kimseyi daha fazla etkilememek icin de ciktim, ne kimseyle bir sorun yasadim ne birsey.. eski takim kaptanimla ve burada olmayan birkac uyeyle hala gorusurum facebooktan vs. eger durum simdi de oyle olsa yine aynisini yapardim. ama diyorum ya, bu hafta daha iyiyim irademe daha hakimim.. diyet moduna yavas yavas giriyorum. o yuzden cikmayi dusunmedim acikcasi, nasil olsa kendime geliyorum haftaya eksilerde olurum yine eski moduma geri donerim dedim. iki hafta ust uste takimi etkilemis olmamin kimse icin bir sorun oldugunu bilmedigim icin cikmayi dusunmedim. ama vaziyet benim dusundugumden farkliymis. seni suclamak istemiyorum. gercekten oyle anlasildigi icin de uzgunum aslinda. ama bugun bu olaya haddinden fazla uzuldugumden biraz fazla hassas davraniyor oldugumun da farkindayim. ama dedigim gibi (ve tekrar ediyorum, hoppisin de sana hatirlattigi gibi) belki de soyleyis tarzinda bir sorun vardi cunku kendimi cok kotu hissettim o yaziyi okuyunca. cok alinganmissin diye tum sorumlulugu bana yukleme lutfen. degil seninle bu takimda kimseyle aramda bir sorun olsun istemiyorum burasi benim evim gibi oldu yillardir artik. sen aramizda yeni sayilirsin motivasyonun da su an tavan. cok da hirslisin, guzel.. ama bu takima dukan baskisini kim yapti bir hatirla. burada herkesi kim galeyana getirdi, kim her gun saatlerce dil dokup gaz veriyordu bir hatirla. benim o donem diyet moduna giremeyenlere karsi takindigim yapici tutumu ben su an sizden bekliyorum benim derdim bu yani.

neyse sonuc olarak herkes fikrini soyledi. ama iki taraf da takim adina konusmamali herkes kendi adina konusmali. sen kaptan yardimcisi olabilirsin ama bu bir seyi degistirmez, ben takim arkadaslarimin fikrini almak isterim. herkesin. su iki olayla ilgili: 1-benim gecen hafta kilo almam, 2-bu hafta da yeni baskul almam ve kilomun farkli cikmasi, kayinvalidemin evine gidip kontrol edecek zamanim olmamasi. farkli gorusleri almak istiyorum cunku herkes bu "yaris" konusunda senin kadar hirs yapiyor olmayabilir ve arkadaslar biraz daha anlayisli olabilir diye dusunuyorum. olmaya da bilir. en azindan herkes fikrini soylemis olur ve karar da ona gore verilir. eger gercekten de guzel guzel kilo verenler birden benim yuzumden motivasyon dusuklugu yasamislarsa ben zaten hemen yaristan cekilirim. bozuldugumdan degil, kimseyi kotu etkilemek istemedigimden. ama bu sadece bir kisinin fikri ve tum takima genelleniyorsa durum farkli olur.

yahu busebcim ben sana ne dedim..olay fulya sorunu değil zaten , fulya olayı üzerine alınmış ve dolayısıyla durumu kendi üzerinden anlatmış..bende fulyanın kendi şahsı üzerinden anlattığı duruma katılıyorum diyorum....yani böyle böyle rahatsız edici bir durum var, konuşalım halledelim diyorum...
sabah erken kalmak zorundayım lütfen olayı daha fazla büyütmeyin canlarım, ve fulya lütfen dööööööönnn!!...

fulyaaaaaaaaaaaa buseb in kötü niyetle yapmadığına eminim, üslubu bu kızın..lütfen yanlış anlama ve geri gel..sen olmazsan 9. takım eksik kalır dön bebeeeeeeemm

hoppisim 1 yil aradan sonra takima donmemin ve su an hala burada olmamin sebebisin sen zaten elimden gelse gelip sana komsu olcam o kadar seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…