- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.701
Kizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
Hoşgeldin canımMerhaba 9. Takım fit hatunları
Bana da yer var mı acaba
Teşekkürler canım.Aşı çok yordu sizleri.Resmen cephenin önünde savaşıyorsunuz.Allah razı olsun.kolaylıklar versin canımÇok iyi canım afiyet olsun
Ooo turşu tartı öncesi yapar canım keşke yemeseydin senin için motivasyon olurdu
Canım benim salma kendini, aktiviteler yap spora yazılacaktın ya erteleme basla
Çok güzel canım tebrik ederim
Ahh ya ne güzel 7 leri gormustun neden yaptın kendine
Güzel canım tebrik ederim
Harika sonuç canım tebrik ederim
İnşallah gelir canım şu 50 Lee ben çok uzun zamandır görmedim çünkü
Ayyy inşallahKız helal olsun size,harika temsil edeceksiniz
Hoş geldin aramıza, inşallah bu zorlu süreci kolaylıkla atlatırsın ,
Afiyet olsun canım02.07.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm ekşi maya ekmek,1 Tk reçel
16.00 sade kahve
17.30
4 YK patlıcan yemeği,4 YK bezelye kavurma,3 YK makarna
21.00. 2 top sade dondurma
Şu: 3 lt
11 bin adımasliogretmen
Aynen leylak kokulum migrenimi tetikledi bırakmak zorunda kaldım.Meleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Ezocum ödemdir ödem gayet güzel gidiyorsun keşke listede olsaydın haa bu arada WC deyince aklımızda canlanan bir imge var zaten ne diye görsel açıklama koyuyon
Mutsuzluğun sebebi başka şeyler anksiyete olabilir fakat kilonun da etkisi var 2 hafta önce buraya kızlar çok kötüyüm kilo aldım mutsuzum diyet yspmak istemiyorum diye mesajlar atıyordum bi şekilde başladım inan şimdi daha iyiyim.sende olacaksın inşallah
Süpeeeerrrrr 7 lerde yol yarılandı hedefe kaldı son 10
Tebrikler kızlarhaftaya fazla fazla eksiler görün inşallah
Canım korumak istiyorsan harika gidiyorsun bence ama fıtıklarından ötürü 2-3 kilo vermek istiyorsan o da bu hafta olmazsa haftaya gider inşallah çünkü 18 kilo gittiyse 2 kilo da gider hem de paşa paşa gider
Hoşgeldiniz boyumuz aynı aslında kilomuzda aynı sayılır yani şuanki görünüşünüzü tahmin edebiliyorum bence bu kilo da gayet güzeldir ama insan 6 larda kalmak istemiyor değil mi ?çünkü 62 oluyor 63 .Sonra devam ediyor. 50 li sayılar psikoljik sınır gibi bende de .ama verilecek çok az kilonuz var kolayca verirsiniz buralardan ayrılmayın derim
Hosgeldin canım.İlk sayfadaki formu doldur tanıyalım seniMerhaba herkese bende aranıza katılmak istiyorum
Eşin evde yoktu zannedersem o saate kadar oturduğuna göre komşununGunaydin kızlar dun alintilar bırktı birsuru ama gelip bi cvp veremedim aksam uzeri oglan skldı komsuyu cagirdm 1 bucuk saat sonrasi geldi saat9a geliyodu ztn oglanin uyku saati sasti namazlari kaldı. Oyun derken terledi oglani bidha yikadim falan gece 1 de anca uyudk komsu da 11bucuk gitti.
Günaydın canım hoş geldin ilk sayfadaki takım kurallarını okur kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımMerhaba herkese bende aranıza katılmak istiyorum
Aynen gececiydi esim 12de geliyordu cnmEşin evde yoktu zannedersem o saate kadar oturduğuna göre komşunun
Pınar napmıs ole masallahhh* * * 9.Takım 733. Etap * * *
Breeze96 (76/75.5/0.5/%0.658)
masal3487 (72.3/71.7/0.6/%0.830)
Ayla- (87.8/88.1/+0.3/-%0.342) yüzdesi bölünmedi (732. Etap bildirimsiz), kendi isteği ile ayrıldı
9.Takım Ortalaması: %0.382
FREECANLAR
Ucmelekannesi (72/71/1/%1.389)
Ezogelin56 (69.3/67.9/1.4/%2.020)
Fit mutlu anne(78.95/80.2/+1.25/-%1.583)
cgdmk (57.8) bildirim yapmadı
pnrrr-20 (75.5/72.7/2.8/%3.709)
Goklerce (61/60.8/0.2/%0.328)
Toprak_ Kokusu (65.6/65.8/+0.2/-%0.305)
gulsum462 (73.7/76/+2.3/-%1.040) yüzdesi üçe bölündü
Muzmus (72.1/71.5/0.6/%0.832)
Minelli (92.5/91.8/0.7/%0.757)
Beyaz Leylak (61.7/60.7/1%1.621)
9.Takım Freecanlar Ortalaması: 0.703
Anladım canım tahmin ettim benim eşim de balığa gidecekmiş pazar sabaha karşı ben ne yapsam devrilip yatsam mıAynen gececiydi esim 12de geliyordu cnm
Geçen hafta da aynı şekilde eksi yüzdedeydi Pınar = ben istese harika veriyor da alıyor daPınar napmıs ole masallahhh
Masallah ozaman cok guzel eksi cnm tbrkler18 hazıran 71
Bu cuma 70
İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Sagolasin cnmEvet canım dün yanında detoks suyu götürmüştüm gün boyu onu içtim tabi önceki günlerdeki kabak bence etkili oldu gitmeyecek sanmıştım ama
Harikasın tatlım
Tebrikler kuzum
Evet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canim
Tebrikler kuzum gayet guzel
Harikasın pınar
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canim
Sagol cnm insallah :)Oh şükür devam aynen
Haftaya telafi edrsn cnm erken tartilmak etkilemistirMerhabalar
Geçen hafta 65.600
Bu hafta 65.800
+200
Disardayim evde erken tartilip çıktım.
Haftaya daha iyi olacağına söz veriyorum.
Sagol canimMasallah canım
Tbrkler cnm korumada eksi cok iyiKizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
İki hafta önce: 87.8
Bu hafta: 88.1
Fark +300
Çok iyi canım afiyet olsun
Ooo turşu tartı öncesi yapar canım keşke yemeseydin senin için motivasyon olurdu
Canım benim salma kendini, aktiviteler yap spora yazılacaktın ya erteleme basla
Çok güzel canım tebrik ederim
Ahh ya ne güzel 7 leri gormustun neden yaptın kendine
Harika sonuç canım tebrik ederim
İnşallah gelir canım şu 50 Lee ben çok uzun zamandır görmedim çünkü
Hahha mantikli yatmak en iyisiAnladım canım tahmin ettim benim eşim de balığa gidecekmiş pazar sabaha karşı ben ne yapsam devrilip yatsam mı
Pınar bu yuzdenin sırrı ne kızzzzMasallah ozaman cok guzel eksi cnm tbrkler
Sagolasin cnm
Sagol cnm insallah :)
Haftaya telafi edrsn cnm erken tartilmak etkilemistir
Sagol canim
Tbrkler cnm korumada eksi cok iyi
uzuldum ayrilmana da insallah hayirlisi olur hakkinda
Yahu sen benim canımsın magnum da yesen o disiplin oturmuş asla menü yazmaktan vazgeçmiyorsun herkes Melek gibi olsun2 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
Kk beyaz peynir
2yumurtadan omlet
2dilim ekmek
Ara:16 tane dut
Aksam:16.00
2köfte
Kk beyaz peynir
Yarım fırında baharatlı patates
2dilim ekmek
1ck çilek receli
17.00
1minik clasik magnum
Su:2 litre
Spor:60dk zumba
22dk zumba clasik
328puan
11bin adım
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Teşekkür ederim aslında az bile vermişim sabah iki yumurta peynir akşamda sebze yada et yiyorum millet bu diyetle haftada 3-4 kilo veriyor gerçekten bahtsızım bu kilo verme konusundaOo super ekşi canim
Metabolizma hızın yavaş belki de kas oranın düşükTeşekkür ederim aslında az bile vermişim sabah iki yumurta peynir akşamda sebze yada et yiyorum millet bu diyetle haftada 3-4 kilo veriyor gerçekten bahtsızım bu kilo verme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?