Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 1 buçuk
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflamak istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hep kiloluydum zaten artık sıkıldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: sıradan ev hanımıyım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE
YAPABİLİRSİN: yorum paylaşım yaparım detokslara önem veririm

Merhaba Zeynep hoş geldin
Bende dün katıldım takıma
Henüz yarışmada değiliz ama olsun hazırlık aşamasındayız
İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza kavuşup sağlıklı ve mutlu bir şekilde mezun oluruz

Hoşgeldin canım ben Hatice ins hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

U UcanSupurge soracağım hep unutuyorum hamilelikte kaç kilo aldın şu an kaçıncı haftadaydin. Son haftalarda kilo alımı hızlanıyor senin nasıl gidiyor
Evet şu ara hızlı almaya başladım ilk 5 ay 5 kilo aldım son bir buçuk ayda 5 kilo daha aldım 27 haftalık olmak üzere canım 7. Aya başladık şükür 75i geçtim anlayacağın

Zeynep’cim tekrardan hoş geldin üyeliğin yeni de eski nickin neydi üyenin mezun mu izinde mi diskalifiye mi gibi durumlarına bakmamız lazım daha önce başka takımda bulunduğunu belirtmişsin çünkü

Neye canım kapışmaya mı , salıama sen aksatma şimdiden başla
Evet canım kapışmaya
Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle
Tekrar hoşgeldin canım. Ben de 75,5 kiloyum.

Evet şu ara hızlı almaya başladım ilk 5 ay 5 kilo aldım son bir buçuk ayda 5 kilo daha aldım 27 haftalık olmak üzere canım 7. Aya başladık şükür 75i geçtim anlayacağın
10 kilo şu an için iyi bence canim. 10 yada 15 kilo normal tabi ödemin falan olmazsa. Bence gayet iyi gidiyorsun ama son haftalarda az daha dikkat gerek sanırım ama hamileyken pek mümkün olmuyor sanki

U UcanSupurge soracağım hep unutuyorum hamilelikte kaç kilo aldın şu an kaçıncı haftadaydin. Son haftalarda kilo alımı hızlanıyor senin nasıl gidiyor
Ben de sordum da geçiştirmiş çok aldı heral canım süpürgem yaaaa verırsın sonra al gıtsınnnn

Hoşgeldiniz takıma

Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle
Kayınvalidemin İzmir’deki yaz stili İki yazdır köye geliyor diye kazıtmıyor köy epey serin
10 kilo şu an için iyi bence canim. 10 yada 15 kilo normal tabi ödemin falan olmazsa. Bence gayet iyi gidiyorsun ama son haftalarda az daha dikkat gerek sanırım ama hamileyken pek mümkün olmuyor sanki
Evet iştahım da açık şu sıra bulantılar vs geçince
Ben de sordum da geçiştirmiş çok aldı heral canım süpürgem yaaaa verırsın sonra al gıtsınnnn
Yok kız yazdım zaten siz hepiniz zayıflamaya çalışırken sizin motivasyonunuzu düşürmemek adına yazmıyorum bi söz vardı ya hoca osurursa cemaat sıçar misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…