Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız helal olsun size,harika temsil edeceksiniz

Hoş geldin aramıza, inşallah bu zorlu süreci kolaylıkla atlatırsın ,
Hoş buldumm
İnşallah bir an evvel atlatırım
Hoşgeldiniz vermek istediğiniz kilo az zaten burda sohbet muhabbet ederken hızlıca gider

Geçmiş olsun canım ama yoktur bişey sabaha daha rahat uyanirsin.
Boynun nasıl oldu kremler ise yariyormu
Teşekkür ederim hoş buldum
İnşallah, bunun için buradayım. Kendime de sizlere de çok güveniyorum

Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.
Meleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Kızlar 67.5 olamadım wc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Ezocum ödemdir ödem gayet güzel gidiyorsun keşke listede olsaydın haa bu arada WC deyince aklımızda canlanan bir imge var zaten ne diye görsel açıklama koyuyon
Mutsuzluğun sebebi başka şeyler anksiyete olabilir fakat kilonun da etkisi var 2 hafta önce buraya kızlar çok kötüyüm kilo aldım mutsuzum diyet yspmak istemiyorum diye mesajlar atıyordum bi şekilde başladım inan şimdi daha iyiyim.sende olacaksın inşallah
Eki Görüntüle 2881105

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65
Süpeeeerrrrr 7 lerde yol yarılandı hedefe kaldı son 10
Eki Görüntüle 2881155
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Mı es es

Bufta

geçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Tebrikler kızlar haftaya fazla fazla eksiler görün inşallah
Canım korumak istiyorsan harika gidiyorsun bence ama fıtıklarından ötürü 2-3 kilo vermek istiyorsan o da bu hafta olmazsa haftaya gider inşallah çünkü 18 kilo gittiyse 2 kilo da gider hem de paşa paşa gider
Hoşgeldiniz boyumuz aynı aslında kilomuzda aynı sayılır yani şuanki görünüşünüzü tahmin edebiliyorum bence bu kilo da gayet güzeldir ama insan 6 larda kalmak istemiyor değil mi ?çünkü 62 oluyor 63 .Sonra devam ediyor. 50 li sayılar psikoljik sınır gibi bende de .ama verilecek çok az kilonuz var kolayca verirsiniz buralardan ayrılmayın derim

Hoş geldin tekrardan canım her şey daha iyi olacak inşallah hedef kilon mevcut kilonun en az %10 aşağısında olmalı yani 62 kiloya 55.8 hedef koyabiliyoruz istersen yarın bi tartıl 62nin üzerinde isen yani küsürü varsa56 hedef koyabiliriz başka takımda bulunduğunu belirtmişsin hangi takımdaydın ? Mezun musun canım ?

Hahahaha severım o emojiyi , ay işin şakası ben bikaç gundur ishalim, baska bişey yok, korona degılımdır ıns

Bekarlık kilom 55 olsam keşkeeeee, hedefim büyüyor artık

Teşekkür ederim hoş buldum
Bu kilolarda çok rahatsız oluyorum
50 ki kilolarda daha özgür hareketlerim
Ve kilo alımı bi başladığı zaman sonu gelmiyor sanki
Neyse zararın neresinden dönülse kardır

Hoşgeldiniz vermek istediğiniz kilo az zaten burda sohbet muhabbet ederken hızlıca gider

Geçmiş olsun canım ama yoktur bişey sabaha daha rahat uyanirsin.
Boynun nasıl oldu kremler ise yariyormu
Boynum iyi canım ilaçlar rahatlattı,inşallah sabha birseykalmaz dediğin gibi
Canım aslında şuan yaptığım hem koruma hem de az da olsa dikkat ederek biraz daha vermek ,önceki gibi çok sıkı gidemiyorum sanırım biraz sıkıldım kendimce şöyle birşey düşündüm haftaada 3 Gün aşırı abartmadan rahat geçirmek 4 gün dikkatli geçirmek şeklinde ,çalışırken bir düzen kurdum kendime diyet olayı rahat oluyor evde canım birseyler yemek istiyor o yüzden işte rahattım , haftaya memlekete gidince bu kez çok abrtmayacagim inşallah
Geçen Cuma 61.7
Bu Cuma. 60.7
Fark -1 kg
Çok iyi canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…