- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.681
Hoş buldummKız helal olsun size,harika temsil edeceksiniz
Hoş geldin aramıza, inşallah bu zorlu süreci kolaylıkla atlatırsın ,
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldiniz vermek istediğiniz kilo az zaten burda sohbet muhabbet ederken hızlıca gider
Geçmiş olsun canım ama yoktur bişey sabaha daha rahat uyanirsin.
Boynun nasıl oldu kremler ise yariyormu
Meleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yokÇarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.
Ezocum ödemdir ödem gayet güzel gidiyorsun keşke listede olsaydın haa bu arada WC deyince aklımızda canlanan bir imge var zaten ne diye görsel açıklama koyuyonKızlar 67.5 olamadımwc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Mutsuzluğun sebebi başka şeyler anksiyete olabilir fakat kilonun da etkisi var 2 hafta önce buraya kızlar çok kötüyüm kilo aldım mutsuzum diyet yspmak istemiyorum diye mesajlar atıyordum bi şekilde başladım inan şimdi daha iyiyim.sende olacaksın inşallahgünaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
Süpeeeerrrrr 7 lerde yol yarılandı hedefe kaldı son 10
Merhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Tebrikler kızlargeçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Canım korumak istiyorsan harika gidiyorsun bence ama fıtıklarından ötürü 2-3 kilo vermek istiyorsan o da bu hafta olmazsa haftaya gider inşallah çünkü 18 kilo gittiyse 2 kilo da gider hem de paşa paşa giderKizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
Hoşgeldiniz boyumuz aynı aslında kilomuzda aynı sayılır yani şuanki görünüşünüzü tahmin edebiliyorum bence bu kilo da gayet güzeldir ama insan 6 larda kalmak istemiyor değil mi ?çünkü 62 oluyor 63 .Sonra devam ediyor. 50 li sayılar psikoljik sınır gibi bende de .ama verilecek çok az kilonuz var kolayca verirsiniz buralardan ayrılmayın derim9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ: boşanmak üzere
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 oğlum var, 4 ve10 yaşlarında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı (şimdilik)
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır (çok şükür)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: yemeyi çok seviyorum
Yiyecekleri dengeleme sorunum var
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: çocuklarımla vakit geçiriyorum. Zorlu bir süreçten geçtim atlatmak üzereyim
Resim öğretmenliği için güzel sanatlara hazırlık aşamasındayım şimdilik böyle
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: düzenli spor ve hiç kaçamak yapmadan İyi bir yoldaş olacağım sizlere
Her gün sizlerleyim
Hoş geldin tekrardan canım her şey daha iyi olacak inşallah hedef kilon mevcut kilonun en az %10 aşağısında olmalı yani 62 kiloya 55.8 hedef koyabiliyoruz istersen yarın bi tartıl 62nin üzerinde isen yani küsürü varsa56 hedef koyabiliriz başka takımda bulunduğunu belirtmişsin hangi takımdaydın ? Mezun musun canım ?9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ: boşanmak üzere
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 oğlum var, 4 ve10 yaşlarında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı (şimdilik)
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır (çok şükür)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: yemeyi çok seviyorum
Yiyecekleri dengeleme sorunum var
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: çocuklarımla vakit geçiriyorum. Zorlu bir süreçten geçtim atlatmak üzereyim
Resim öğretmenliği için güzel sanatlara hazırlık aşamasındayım şimdilik böyle
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: düzenli spor ve hiç kaçamak yapmadan İyi bir yoldaş olacağım sizlere
Her gün sizlerleyim
Hahahaha severım o emojiyi ,Meleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Ezocum ödemdir ödem gayet güzel gidiyorsun keşke listede olsaydın haa bu arada WC deyince aklımızda canlanan bir imge var zaten ne diye görsel açıklama koyuyon
Mutsuzluğun sebebi başka şeyler anksiyete olabilir fakat kilonun da etkisi var 2 hafta önce buraya kızlar çok kötüyüm kilo aldım mutsuzum diyet yspmak istemiyorum diye mesajlar atıyordum bi şekilde başladım inan şimdi daha iyiyim.sende olacaksın inşallah
Tebrikler kızlarhaftaya fazla fazla eksiler görün inşallah
Canım korumak istiyorsan harika gidiyorsun bence ama fıtıklarından ötürü 2-3 kilo vermek istiyorsan o da bu hafta olmazsa haftaya gider inşallah çünkü 18 kilo gittiyse 2 kilo da gider hem de paşa paşa gider
Hoşgeldiniz boyumuz aynı aslında kilomuzda aynı sayılır yani şuanki görünüşünüzü tahmin edebiliyorum bence bu kilo da gayet güzeldir ama insan 6 larda kalmak istemiyor değil mi ?çünkü 62 oluyor 63 .Sonra devam ediyor. 50 li sayılar psikoljik sınır gibi bende de .ama verilecek çok az kilonuz var kolayca verirsiniz buralardan ayrılmayın derim
Vay vayyyyyy 5 lere ramak kalaaa, çok kıskandım şimdi seni bak, masallahhhhhhhhGeçen Cuma 61.7
Bu Cuma. 60.7
Fark -1 kg
Meleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Ezocum ödemdir ödem gayet güzel gidiyorsun keşke listede olsaydın haa bu arada WC deyince aklımızda canlanan bir imge var zaten ne diye görsel açıklama koyuyon
Mutsuzluğun sebebi başka şeyler anksiyete olabilir fakat kilonun da etkisi var 2 hafta önce buraya kızlar çok kötüyüm kilo aldım mutsuzum diyet yspmak istemiyorum diye mesajlar atıyordum bi şekilde başladım inan şimdi daha iyiyim.sende olacaksın inşallah
Canım korumak istiyorsan harika gidiyorsun bence ama fıtıklarından ötürü 2-3 kilo vermek istiyorsan o da bu hafta olmazsa haftaya gider inşallah çünkü 18 kilo gittiyse 2 kilo da gider hem de paşa paşa gider
Hoşgeldiniz boyumuz aynı aslında kilomuzda aynı sayılır yani şuanki görünüşünüzü tahmin edebiliyorum bence bu kilo da gayet güzeldir ama insan 6 larda kalmak istemiyor değil mi ?çünkü 62 oluyor 63 .Sonra devam ediyor. 50 li sayılar psikoljik sınır gibi bende de .ama verilecek çok az kilonuz var kolayca verirsiniz buralardan ayrılmayın derim
EvetYaKaMoZz-z (57,3/57,0/0,3/%0,52)Mezun olmak istiyor.
Geçen yıl mezun olmuşsun canım baktım şimdiYaKaMoZz-z
Elbette canım ben de inanıyorum bunaEvet
Yeniden yapacağıma çok inanıyorum
Sizlerin desteğiyle
Teşekkür ederimMeleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Allah korusun aklına getirme kötüyü hemen başka belirti yoksa ishal herkesde dönemlik oluyorHahahaha severım o emojiyi ,ay işin şakası ben bikaç gundur ishalim, baska bişey yok, korona degılımdır ıns
Evet canım iyi olur gercektenCanım motivasyonu kaybettiysen izne ayrılmak ister misin ? Cidden takım işi sorumluluk işi
Tamam canım sagol ❤❤Mesajını yeni okudum canım kendi isteği ile ayrıldı notunu düşüyorum
Boynum iyi canım ilaçlar rahatlattı,inşallah sabha birseykalmaz dediğin gibiHoşgeldiniz vermek istediğiniz kilo az zaten burda sohbet muhabbet ederken hızlıca gider
Geçmiş olsun canım ama yoktur bişey sabaha daha rahat uyanirsin.
Boynun nasıl oldu kremler ise yariyormu
Canım aslında şuan yaptığım hem koruma hem de az da olsa dikkat ederek biraz daha vermek ,önceki gibi çok sıkı gidemiyorum sanırım biraz sıkıldım kendimce şöyle birşey düşündüm haftaada 3 Gün aşırı abartmadan rahat geçirmek 4 gün dikkatli geçirmek şeklinde ,çalışırken bir düzen kurdum kendime diyet olayı rahat oluyor evde canım birseyler yemek istiyor o yüzden işte rahattım , haftaya memlekete gidince bu kez çok abrtmayacagim inşallahMeleğim bu detoksu yapan bazı kişilerde başağrısı oluyormuş kalori çok düşük olduğu için sanırım ben de aldım ama hiç kabak sevmiyorum yiyesim yok
Çok iyi canım tebrik ederimGeçen Cuma 61.7
Bu Cuma. 60.7
Fark -1 kg
Oo super ekşi canimGeçen Cuma 61.7
Bu Cuma. 60.7
Fark -1 kg
Oldum canım aşı oldugum gun basladı sanki
Yan etki mi yaptı acaba ?Oldum canım aşı oldugum gun basladı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?