- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.721
Afiyet olsun canım keyifli vakitler yine de bacına da sahip çık çok abartmayınGunaydinlarrrr annemlere gidiyorum parkta piknik yapacağız bugün kadın kadına
Fırsat buldukça uğrarım canlarrr
Sağol tatlımAfiyet olsun canım keyifli vakitler yine de bacına da sahip çık çok abartmayınPazartesi ara tartı var
CanımsınYahu sen benim canımsın magnum da yesen o disiplin oturmuş asla menü yazmaktan vazgeçmiyorsun herkes Melek gibi olsun
Tüm hafta nasıl spor yaptım giden yarım kilo. Yapacak birşey yok. Kim ne kadar verirse versin biz kendi yolumuza bakacağızTeşekkür ederim aslında az bile vermişim sabah iki yumurta peynir akşamda sebze yada et yiyorum millet bu diyetle haftada 3-4 kilo veriyor gerçekten bahtsızım bu kilo verme konusunda
Eline emeğine sağlık canım ,* * * 9.Takım 733. Etap * * *
Breeze96 (76/75.5/0.5/%0.658)
masal3487 (72.3/71.7/0.6/%0.830)
Ayla- (87.8/88.1/+0.3/-%0.342) yüzdesi bölünmedi (732. Etap bildirimsiz), kendi isteği ile ayrıldı
9.Takım Ortalaması: %0.382
FREECANLAR
Ucmelekannesi (72/71/1/%1.389)
Ezogelin56 (69.3/67.9/1.4/%2.020)
Fit mutlu anne(78.95/80.2/+1.25/-%1.583)
cgdmk (57.8) bildirim yapmadı
pnrrr-20 (75.5/72.7/2.8/%3.709)
Goklerce (61/60.8/0.2/%0.328)
Toprak_ Kokusu (65.6/65.8/+0.2/-%0.305)
gulsum462 (73.7/76/+2.3/-%1.040) yüzdesi üçe bölündü
Muzmus (72.1/71.5/0.6/%0.832)
Minelli (92.5/91.8/0.7/%0.757)
Beyaz Leylak (61.7/60.7/1%1.621)
9.Takım Freecanlar Ortalaması: 0.703
Çok teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
Teşekkürler canım.Aşı çok yordu sizleri.Resmen cephenin önünde savaşıyorsunuz.Allah razı olsun.kolaylıklar versin canım
Ayyy inşallah
Afiyet olsun canım
Aynen leylak kokulum migrenimi tetikledi bırakmak zorunda kaldım.
Ohh ne güzel canım şimdi pastalar börekler olur aman dikkatGunaydinlarrrr annemlere gidiyorum parkta piknik yapacağız bugün kadın kadına
Fırsat buldukça uğrarım canlarrr
Giden kilo olarak düşünme canım beden ölçümü düşün eminim çok incelmistirTüm hafta nasıl spor yaptım giden yarım kilo. Yapacak birşey yok. Kim ne kadar verirse versin biz kendi yolumuza bakacağız
Hadi kolay gelsin canım pandemi yokmuş gibi gördüğün manzaralar karşısında şok olmaya hazır olGünaydın kizlarbugün 1.5 yıldır ilk kez alış verise çıkacağım AVM ye gideceğim aşırı heycanliyim ,
Hadi ya ne yaparım acaba o durumda , şimdi buraya Araplar da gelmiştir hep offHadi kolay gelsin canım pandemi yokmuş gibi gördüğün manzaralar karşısında şok olmaya hazır ol
Of off hemde ne pastalarhh ne güzel canım şimdi pastalar börekler olur aman dikkat
Ben geçen gittiğim de nefes alamadım resmen.Herkes üstüme üstüme geliyor gibi geldiGünaydın kizlarbugün 1.5 yıldır ilk kez alış verise çıkacağım AVM ye gideceğim aşırı heycanliyim ,
Neye canım
Süper ya , sen ne alemdesin tatlışım, çok kilo aldın mı saglıklı mı beslenıyosun, çok aşerıyomusunGeçen hafta da aynı şekilde eksi yüzdedeydi Pınar = ben istese harika veriyor da alıyor da
Eşim için alışverıs yapmam lazım benım de adam hiç sevmıyor ya alışverısı , bi de saçlarımı kestırmek istitorum kıpkısaBen geçen gittiğim de nefes alamadım resmen.Herkes üstüme üstüme geliyor gibi geldi
Aklıma nirancım geldi ya saç deyinceEşim için alışverıs yapmam lazım benım de adam hiç sevmıyor ya alışverısı , bi de saçlarımı kestırmek istitorum kıpkısaşıan belimde. Ama bi sonrakibunalım için çok ta kısakestirmesemmi lazım olur
Şimdi gördüm mesajıHoş geldin tekrardan canım her şey daha iyi olacak inşallah hedef kilon mevcut kilonun en az %10 aşağısında olmalı yani 62 kiloya 55.8 hedef koyabiliyoruz istersen yarın bi tartıl 62nin üzerinde isen yani küsürü varsa56 hedef koyabiliriz başka takımda bulunduğunu belirtmişsin hangi takımdaydın ? Mezun musun canım ?
İşini hallet oyalanmadan çık canım ben kaç kere gittim alacağımı alıp hemen çıktım şükür bir şey olmadı maskeme mesafeme el hijyenine elbette dikkat ettimHadi ya ne yaparım acaba o durumda , şimdi buraya Araplar da gelmiştir hep off
Kola filan gibi paketli ürünler dışında çok da dikkat ettiğim söylenemez aşermedim ben hiç ikinci gebeliğimde de ama kilo aldımSüper ya , sen ne alemdesin tatlışım, çok kilo aldın mı saglıklı mı beslenıyosun, çok aşerıyomusun
Galiba 10. Takımdı dün baktığımda yanlış hatırlamıyorsamŞimdi gördüm mesajı
Hoş buldum
Bugün tartılmadım yarın sabah söylerim
Hedef kilomu da ona göre belirlerim o zaman
Mezun oldum evet ama hangi takımdı onu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?