Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yahu sen benim canımsın magnum da yesen o disiplin oturmuş asla menü yazmaktan vazgeçmiyorsun herkes Melek gibi olsun
Canımsın.Sana layık olmaya çalışıyorum
89 kiloya indiğim gün 75 e inersem magnum yerim demiştim.ondan yedim.
Ettim şeker ve ekmek yeminimi cumaya kadar inşallah.

Teşekkür ederim aslında az bile vermişim sabah iki yumurta peynir akşamda sebze yada et yiyorum millet bu diyetle haftada 3-4 kilo veriyor gerçekten bahtsızım bu kilo verme konusunda
Tüm hafta nasıl spor yaptım giden yarım kilo. Yapacak birşey yok. Kim ne kadar verirse versin biz kendi yolumuza bakacağız

Eline emeğine sağlık canım ,
Çok teşekkür ederim canım inan kendi işimizi yapamaz olduk bebek aşılarını zor takip ediyoruz
Gunaydinlarrrr annemlere gidiyorum parkta piknik yapacağız bugün kadın kadına
Fırsat buldukça uğrarım canlarrr
Ohh ne güzel canım şimdi pastalar börekler olur aman dikkat
Tüm hafta nasıl spor yaptım giden yarım kilo. Yapacak birşey yok. Kim ne kadar verirse versin biz kendi yolumuza bakacağız
Giden kilo olarak düşünme canım beden ölçümü düşün eminim çok incelmistir

Ben geçen gittiğim de nefes alamadım resmen.Herkes üstüme üstüme geliyor gibi geldi
Eşim için alışverıs yapmam lazım benım de adam hiç sevmıyor ya alışverısı , bi de saçlarımı kestırmek istitorum kıpkısaşıan belimde. Ama bi sonrakibunalım için çok ta kısakestirmesemmi lazım olur

Şimdi gördüm mesajı
Hoş buldum
Bugün tartılmadım yarın sabah söylerim
Hedef kilomu da ona göre belirlerim o zaman
Mezun oldum evet ama hangi takımdı onu unuttum

Süper ya , sen ne alemdesin tatlışım, çok kilo aldın mı saglıklı mı beslenıyosun, çok aşerıyomusun
Kola filan gibi paketli ürünler dışında çok da dikkat ettiğim söylenemez aşermedim ben hiç ikinci gebeliğimde de ama kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…