- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.781
Bayıldım cok tarzzzzEvet canım kapışmaya
Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle
Tekrar hoşgeldin canım. Ben de 75,5 kiloyum.
Yaaa dengelersin bence bir şekilde korumayı basaracaksin canimBugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacamama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden
Maskeni indirmeden bence birşey olmaz canım. Ellerini de sık sık dezenfekte et rabbim korusun insKoronadan beri ilk defa düğüne gidiyoruz eşimin iş arkadaşının korkuyorum
2. Oğlumu 106 ile doğurdum65 ile başlayıp 90la doğuma gitmişmliğim var
Sagol cnm gecen hafta +1.6 kg vardi o yuzden aslinda tam da hepsi eksi denemezPınar napmıs ole masallahhh
Aynen bogazimi tutsam guzel gidicek de işte :/ ama bu defa kararliym tatile kadar 6lari gorucemmGeçen hafta da aynı şekilde eksi yüzdedeydi Pınar = ben istese harika veriyor da alıyor da
Genel seyler cnm cikolata abur cubur yemedim Karbon minimum aksamlari genelde protein tuketmeye calistim. Sabah yumurta beni tok tutuyor onu yedim ve bence spor ikisi bir olunca harikalar olabilliyor bide bu son kiloları yeni almistm o yuzden de iyi gidiyorPınar bu yuzdenin sırrı ne kızzzz
Nasıl gecti canimGünaydın kizlarbugün 1.5 yıldır ilk kez alış verise çıkacağım AVM ye gideceğim aşırı heycanliyim ,
Deli yaa kipkis kestirme bence begenmezsin uzun kullaniyorsan normaldeEşim için alışverıs yapmam lazım benım de adam hiç sevmıyor ya alışverısı , bi de saçlarımı kestırmek istitorum kıpkısaşıan belimde. Ama bi sonrakibunalım için çok ta kısakestirmesemmi lazım olur
Merhaba hosgeldn umarm biran önce gider kilolarADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 1 buçuk
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflamak istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hep kiloluydum zaten artık sıkıldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: sıradan ev hanımıyım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE
YAPABİLİRSİN: yorum paylaşım yaparım detokslara önem veririm
Sende hosgeldin canim, zamanla kaynasiriz insallahMerhaba Zeynep hoş geldin
Bende dün katıldım takıma
Henüz yarışmada değiliz ama olsun hazırlık aşamasındayız
İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza kavuşup sağlıklı ve mutlu bir şekilde mezun oluruz
Bence cok iyi cnm insallah az kiloya bitirrsn ama son zamanlarin tam sicaklar odem olmaz insallah ben cok olmustumEvet şu ara hızlı almaya başladım ilk 5 ay 5 kilo aldım son bir buçuk ayda 5 kilo daha aldım 27 haftalık olmak üzere canım 7. Aya başladık şükür 75i geçtim anlayacağın
Nasıl gecti cnmKoronadan beri ilk defa düğüne gidiyoruz eşimin iş arkadaşının korkuyorum
İnşallah canım benim de en korktuğum ödem kızımda 32 sonrası ödem olmaya başlamıştımBence cok iyi cnm insallah az kiloya bitirrsn ama son zamanlarin tam sicaklar odem olmaz insallah ben cok olmustum
Şükür canım çok durmadık takı takıp çıktık yakınımız değil sonuçtaNasıl gecti cnm
Insallah olmaz cnm ödem tuzlu ya dikkat edip otururken ayaklarni yukari uzat biliyorsun dur gerci soyluyorm yinede :)İnşallah canım benim de en korktuğum ödem kızımda 32 sonrası ödem olmaya başlamıştım
Şükür canım çok durmadık takı takıp çıktık yakınımız değil sonuçta
Kızımda çok ayakta kalıyordum 37ye kadar çalıştım 37den sonra dip köşe yaptım filan ondan mı oldu diye düşünüyorum bazenInsallah olmaz cnm ödem tuzlu ya dikkat edip otururken ayaklarni yukari uzat biliyorsun dur gerci soyluyorm yinede :)
Canım ya inşallah canını sıkan ciddi bir mevzu değildirKızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
Yok canım anksiyetem ve panik atağım var tedavi oluyorumCanım ya inşallah canını sıkan ciddi bir mevzu değildir
Anladım canım aynı durum çok sevdiğim bir arkadaşımda da var ilaç kullanıyor düzenli canını sıkan durumlarda atak geçiriyor geneldeYok canım anksiyetem ve panik atağım var tedavi oluyorum
Zamansız bazen yokluyor
Benim ataklarım çok zamansız uykuda bile yakalıyorAnladım canım aynı durum çok sevdiğim bir arkadaşımda da var ilaç kullanıyor düzenli canını sıkan durumlarda atak geçiriyor genelde
Hoşgeldin cnm..Benim ataklarım çok zamansız uykuda bile yakalıyor
Can sıkıntısından ziyade anksiyete sebep oluyor buna
Etkisi illaki vardır tabiki cnm insallah bu defa daha iyi gecer cnmKızımda çok ayakta kalıyordum 37ye kadar çalıştım 37den sonra dip köşe yaptım filan ondan mı oldu diye düşünüyorum bazen
Gecmis olsn cnm saglik en onemli si tabikiKızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?