- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.761
Tamamı degil saçımı actigim zaman ensemde boyu.Belli olmuyor.yarıdan bağlanınca belli oluyor.şunun gibi yaniKayınvalidemin İzmir’deki yaz stiliİki yazdır köye geliyor diye kazıtmıyor köy epey serin
Evet iştahım da açık şu sıra bulantılar vs geçince
Yok kız yazdım zaten siz hepiniz zayıflamaya çalışırken sizin motivasyonunuzu düşürmemek adına yazmıyorum bi söz vardı ya hoca osurursa cemaat sıçar misali
Kayınvalidem de böyle ediyor yoksa İzmir’in sıcağında isilik oluyor boynuTamamı degil saçımı actigim zaman ensemde boyu.Belli olmuyor.yarıdan bağlanınca belli oluyor.şunun gibi yani
Eki Görüntüle 2881917
4 gibi bitiyorsa yeme işi ertesi gün baya eksi görüyorsundur tartıdaKızlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Minicik ısırık çikolata fındık kadar falan
Minik oğlan sabah ağzıma sokuşturdu
3 dilim hindi füme
Kaşar
2 ceviz içi
Domates salatalık
Ara (normalde yapmıyorum )
İki dilim karpuz
Akşam 16:00 ( bu saatlerde yemeye son veriyorum)
2 dilim şinitzel ( fırında)
4 kayısı
Bundan sonra içecekle devam
HoşbuldumHoşgeldiniz takıma
Hoşbuldum inşallah biran önce veririz kilolarıEvet canım kapışmaya
Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle
Tekrar hoşgeldin canım. Ben de 75,5 kiloyum.
Ha ben onu yanlış anladım ya hayır hiçbir takımda olmadım benZeynep’cim tekrardan hoş geldin üyeliğin yeni de eski nickin neydi üyenin mezun mu izinde mi diskalifiye mi gibi durumlarına bakmamız lazım daha önce başka takımda bulunduğunu belirtmişsin çünkü
Hoşbuldum inşallah hep beraber ulaşırızHoşgeldin canım ben Hatice ins hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Tamam canım sorun yok o zamanHa ben onu yanlış anladım ya hayır hiçbir takımda olmadım ben
İnşallah canımHoşbuldum inşallah biran önce veririz kiloları
Vavvv çok tarzTamamı degil saçımı actigim zaman ensemde boyu.Belli olmuyor.yarıdan bağlanınca belli oluyor.şunun gibi yani
Eki Görüntüle 2881917
İlk başlarda evet4 gibi bitiyorsa yeme işi ertesi gün baya eksi görüyorsundur tartıda
Aynen vücut alışıyor gerçekten.İlk başlarda evet
Sonra vücut buna alışınca çok fark olmuyor
Ah leylak ah yarın da dengelemeye çalış menünle anca dengelenirBugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacamama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden
Hamilesin canım keşke gitmeseydin.Çok dikkat etKoronadan beri ilk defa düğüne gidiyoruz eşimin iş arkadaşının korkuyorum
Maske indirmem zaten asla takı takıp çok beklemeden çıkarız artıkHamilesin canım keşke gitmeseydin.Çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?