- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.681
iste booole gelin bana ya simdi bireysel ayriliklar var di mi?hepimiz ayni degiliz iyiki de degiliz hayat hic cekilmez olurdu neden herkesin dusuncesine saygi duyulmuyor ben ooole dusunmeyebilrim,siz de benden farkli dusunebilirsiniz ama ayni sekilde dusunmuyoruz diye hadiii yakalim yikalim olmaz ki arkadaslar Buse dusuncelerini dile getirdiyse siz de kendi dusuncelerinizi belirtirsiniz mutlu oldugumuz durumlari nasil paylasiyorsak mutsuzluklarimizi da paylasalim ama alinganlik yapmayalim lutfen ayyy valla nazar diyorum baska da bisey demiyoruuum hadi herkese benden kahveeeeee (isteyen sekerli ve kremali da icebilir) demiycem lutfen diyet yapiyoruz yarinda cuma biz de bi takimiz ona gore davranin lan hepinizi seviom zaten karnimda agriyo beni dellendirmeyin ulannnnfulyaaaaaaaaaaaa buseb in kötü niyetle yapmadığına eminim, üslubu bu kızın..lütfen yanlış anlama ve geri gel..sen olmazsan 9. takım eksik kalır dön bebeeeeeeemm
iste booole gelin bana ya simdi bireysel ayriliklar var di mi?hepimiz ayni degiliz iyiki de degiliz hayat hic cekilmez olurdu neden herkesin dusuncesine saygi duyulmuyor ben ooole dusunmeyebilrim,siz de benden farkli dusunebilirsiniz ama ayni sekilde dusunmuyoruz diye hadiii yakalim yikalim olmaz ki arkadaslar Buse dusuncelerini dile getirdiyse siz de kendi dusuncelerinizi belirtirsiniz mutlu oldugumuz durumlari nasil paylasiyorsak mutsuzluklarimizi da paylasalim ama alinganlik yapmayalim lutfen ayyy valla nazar diyorum baska da bisey demiyoruuum hadi herkese benden kahveeeeee (isteyen sekerli ve kremali da icebilir) demiycem lutfen diyet yapiyoruz yarinda cuma biz de bi takimiz ona gore davranin lan hepinizi seviom zaten karnimda agriyo beni dellendirmeyin ulannnn
ohh..fulyacım lütfen gidicem lafını bir daha söyleme..benim cevabımı zaten biliyorsun ve şu an küçük aşkitomda ağlıyor..sabaha yazdıklarınızı cevaplamaya çalışırım..hepinizi kocamaaan öpüyorumneyse sonuc olarak herkes fikrini soyledi. ama iki taraf da takim adina konusmamali herkes kendi adina konusmali. sen kaptan yardimcisi olabilirsin ama bu bir seyi degistirmez, ben takim arkadaslarimin fikrini almak isterim. herkesin. su iki olayla ilgili: 1-benim gecen hafta kilo almam, 2-bu hafta da yeni baskul almam ve kilomun farkli cikmasi, kayinvalidemin evine gidip kontrol edecek zamanim olmamasi. farkli gorusleri almak istiyorum cunku herkes bu "yaris" konusunda senin kadar hirs yapiyor olmayabilir ve arkadaslar biraz daha anlayisli olabilir diye dusunuyorum. olmaya da bilir. en azindan herkes fikrini soylemis olur ve karar da ona gore verilir. eger gercekten de guzel guzel kilo verenler birden benim yuzumden motivasyon dusuklugu yasamislarsa ben zaten hemen yaristan cekilirim. bozuldugumdan degil, kimseyi kotu etkilemek istemedigimden. ama bu sadece bir kisinin fikri ve tum takima genelleniyorsa durum farkli olur.
yok canim oylama degil, ben herkesin dusuncesini ogrenmek istedim su yuzden.. acaba sadece sen mi kotu etkilendin yoksa tum takim mi bunu anlamak icin. neyse uzerine gelmek falan degil niyetim yanlis anlama. kimsenin boyle bir amaci yok. ben de "alinganlik yapan, yakip yikan" taraf olarak gosterilmek istemiyorum ben de bundan muzdaribim. bu olayi bence unutalim gitsin. yoksa ben ve hoppis, sen ve marti gibi taraflar olacak gibi gorunuyor yok yere soguk bir ortam olusacak. herkes ozrunu diledi geride birakalim artik. gitmiyorum su an buradayim gidisata gore bakalim
sen ve hopiş, ben ve martı gibi bir şey olamaz çünkü ben hopişi de çok seviyorum, seni de, emineyi de. gruplaşma gibi bi ilköğretim sınıfı çocuğu saçmalığı bu topikte olamaz.
bu konu burda kapanmıştır. isteyen istediğini, fikrini söyleyebilir tabi. ama ben bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağımı ve kendimi savunmayacağımı söylemek isterim. isteyen yazıklarımı okuduktan sonra istediği gibi algılayıp, hakkımda istediğini düşünmekte özgürdür.
gecenin son yazisini da yazip cikayim.. yarin buyuk ihtimal sonuncu olacagimiz ve bunda benim buyuk bir payim olacagi icin herkesten ozur diliyorum simdiden. haftaya acisini cikartirim soz :)
iyi geceler..
iğnelemeler devam ediyor. ben seninle böyle bir konu yüzünden tartışmadım, baskül konusunu hala buralara çekiyorsun. kimse takımı artı şekilde etkilediği için özür dilemek zorunda değil, böyle bir şeyden asla ve asla bahsetmedim. beni üzmeyi ne zaman bırakacaksın fulyacım? ben yapıcı davranmayı bıraktığım zaman mı yoksa?
lütfen yeter artık.
ignelemek icin soylememistim buse. lutfen ciddiye alma aslinda ortam yumusadi diye oyle soyleyiverdim, sana da degil takima yonelterek. cunku tum takim bu gece burada olmadigindan yarin listeyi gorunce soka girecek olan insanlar da olabilirneyse, lutfen tartismayalim artik cidden az once 2 tane paracetamol yuttum basim catliyor, yarin da 11 saat mesaim var artik uyumaliyim. ben psikologum ama gordugun gibi stresle basa cikmakta hic iyi degilim malesef. terzi kendi sokugunu dikemezmis benimki de o hesap.. yanlis anlama beni nolur. cidden ignelemek icin soylemedim. beni taniyan bilir benim tarzim bu degildir ben bir seye kirilinca pat pat soylerim birkac saat once burada olan sey de oydu. su an bir sorun yok herkes icinden geceni soyledi herkes birbirinden ozrunu zaten diledi. kapatalim bu konuyu artik yeni bir vukuat olursa yine acariz
kiz yerim seni Fuliiiiiiis sen davet edersinde ben gelmezmiyim gelirim ama ''birbirimizin dusuncelerine katilmasak da o benim arkadasimin dusuncesi en azindan arkadasim oldugu icin saygi duyayim''diyelim gibi evrensel bi cumleyi kurduysam bundan daha objektif ne olabilir bana bi deyiver ben kendi dusuncemi soyledigimde sen bunu baska birinin dusuncesine yaklastirip(ki burada o kisi Buse) sen bana siz bi grupsunuz diosan ben seni objektiflige davet ederim. benim Buse gibi dusunmem ya da ona yakin dusunmem bizi bi grup yapmaz. tipki seninle hopisin benzer dusunmesinin sizi bi grup yapmaya yetmeyecegi gibi.Grup olabilmek icin ortak bi menfaatimizin olmasi gerekir ki bizim ne tur bi menfaatimiz olsun surda verebiliyorsak bi kac gram verebiliyoruz. inan bana kilo vermekten cok, ic sesim gibi, durustce sizlerle biseyler paylasmak, yazdiklarinizi okumak, okurken gulumseyebilmek de bir okadar zevk veriyo bana. sizi seviyorum diosam bu beraber olmanin, biseyler paylasmanin bir sonucudur bak ben de gecen hafta 200 gram verdim ben de harfi harfine uydum benim de motivasyonum dustu bi de kurabiye yedim yemez olaydim ama bu durum karsisinda biri cikipta bana bosveeer falan dese bu daha da benim motivasyonumu dusururdu simdi kimse kimseye ses cikarmasin, aman kirilir, uzulur desin, bisey demesin bu bi aldatmaca olur ben nie burdayim yaptigim hatalari yuzume vurun die pat pat yuzume soyleyin die ama herseye uyar kilo veremezsem orada da desteginizi verin diye yani heranlamda benimle olun diye ne olur gruplasma falan deme.sizi objektiflige davet ediyorum sayin marti
tamam fuliiimfulimsin hala haberin olsun oohh yaa rahatladım valla, ne bitmez konuydu o öyle allah rahatlık versin güzel arkadaşım, bak bundan sonra nasıl davranıyorum, nasıl gaza getiriyorum ben seeniii
mini mini şortlar, vintage bikinileray şu vintage bikini kısımına deliriyorum ve çok istiyorum bi türlü bulamadım.
allah rahatlık versin kuzucan, iyi geceleeeeeerrrrr
kiz yerim seni Fuliiiiiiis sen davet edersinde ben gelmezmiyim gelirim ama ''birbirimizin dusuncelerine katilmasak da o benim arkadasimin dusuncesi en azindan arkadasim oldugu icin saygi duyayim''diyelim gibi evrensel bi cumleyi kurduysam bundan daha objektif ne olabilir bana bi deyiver ben kendi dusuncemi soyledigimde sen bunu baska birinin dusuncesine yaklastirip(ki burada o kisi Buse) sen bana siz bi grupsunuz diosan ben seni objektiflige davet ederim. benim Buse gibi dusunmem ya da ona yakin dusunmem bizi bi grup yapmaz. tipki seninle hopisin benzer dusunmesinin sizi bi grup yapmaya yetmeyecegi gibi.Grup olabilmek icin ortak bi menfaatimizin olmasi gerekir ki bizim ne tur bi menfaatimiz olsun surda verebiliyorsak bi kac gram verebiliyoruz. inan bana kilo vermekten cok, ic sesim gibi, durustce sizlerle biseyler paylasmak, yazdiklarinizi okumak, okurken gulumseyebilmek de bir okadar zevk veriyo bana. sizi seviyorum diosam bu beraber olmanin, biseyler paylasmanin bir sonucudur bak ben de gecen hafta 200 gram verdim ben de harfi harfine uydum benim de motivasyonum dustu bi de kurabiye yedim yemez olaydim ama bu durum karsisinda biri cikipta bana bosveeer falan dese bu daha da benim motivasyonumu dusururdu simdi kimse kimseye ses cikarmasin, aman kirilir, uzulur desin, bisey demesin bu bi aldatmaca olur ben nie burdayim yaptigim hatalari yuzume vurun die pat pat yuzume soyleyin die ama herseye uyar kilo veremezsem orada da desteginizi verin diye yani heranlamda benimle olun diye ne olur gruplasma falan deme.
bak ikimiz de vatanimizdan cooook uzaktayiz biz bizim dilimizi konusan bizim kafamizla dusunen ve bizim gulebildiklerimize gulebilen insanlara bu kadar hasretken burda yaptigimiz onlara karsi haksizlik degil mi.Ozlemimizin sonucu bu mu olmali.Bi dusun aksama kadar kimlere ne kadar hosgorulu davraniyoruz burda birbirimize neden bu kadar hosgorusuz oluyoruz.
ayyy ben de iciyim yok yok yogurt yiyim aaaa buldum ben ayran yapip iciyim daha iyi olurvalla ağzım kurudu midem kazındı. gittim lıkır lıkır 2 bardak suyumu içtim, 3 yk da yoğurt gönderdim mideme, ooohh
sen hedef kilona ulas sana buradan gondericem bitane vintage bikini, soz. en firfirlisindan
Fulyacim oluyo booole seyler takma kafana sen de gercekten zor gunler gecirdin ama gecti gitti:119: onemli olan biz beraberiz 9.takimiz :118:ve birbirimizi sevioz veeeeee olumune khankhayiiizhaklisin canim az once de dedigim gibi sanirim biraz fazla hassaslastim haddinden fazla uzuldum neyse gecti artik iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?