Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fulyaaaaaaaaaaaa buseb in kötü niyetle yapmadığına eminim, üslubu bu kızın..lütfen yanlış anlama ve geri gel..sen olmazsan 9. takım eksik kalır dön bebeeeeeeemm
iste booole gelin bana ya simdi bireysel ayriliklar var di mi?hepimiz ayni degiliz iyiki de degiliz hayat hic cekilmez olurdu neden herkesin dusuncesine saygi duyulmuyor ben ooole dusunmeyebilrim,siz de benden farkli dusunebilirsiniz ama ayni sekilde dusunmuyoruz diye hadiii yakalim yikalim olmaz ki arkadaslar Buse dusuncelerini dile getirdiyse siz de kendi dusuncelerinizi belirtirsiniz mutlu oldugumuz durumlari nasil paylasiyorsak mutsuzluklarimizi da paylasalim ama alinganlik yapmayalim lutfen ayyy valla nazar diyorum baska da bisey demiyoruuum hadi herkese benden kahveeeeee (isteyen sekerli ve kremali da icebilir) demiycem lutfen diyet yapiyoruz yarinda cuma biz de bi takimiz ona gore davranin lan hepinizi seviom zaten karnimda agriyo beni dellendirmeyin ulannnn

Son düzenleme:
fulyacım ben anlamadım, neyi oylamaya sunuyoruz? sabahtan beri senden özür diliyorum ve kırmış olabilirim istemeden diyorum ama sen hala suçu kendimde aramadığımı söylemişsin benim üslubumdan dolayı yanlış anlaşılıyorum demek ki, benim yapım bu, yani niyetim kötü değil. kimleri kırmışım, kırdım mı bilmiyorum. böyleyse hepinizden özür dilerim.

ben yarışmaya delicesine önem vermiyorum, öyle olsa bu takımda işim ne bir düşünün arkadaşlar? 13. takımdan bize gel diye teklifte aldım ben, gitsem o zaman giderdim. ki o zamanlar burayı ayaklandırmak için yırtınıyordum ve tektim. gidip orda motivasyon sağlamak zorunda kalıyordum. sizinle yeni olmama rağmen, yapamadım gidemedim bırakıp. burda didindim.

artık anlatmak istemiyorum bir şeyleri. fulyacım sen alıngan yaklaştın, ben de sana yanlış üsluplla yaklaştım ve belki diğerlerine de. herkesten "özür diliyorum" umarım daha fazla üzerime gelmezsiniz.

herkese iyi geceler.

sizi objektiflige davet ediyorum sayin marti

ohh..fulyacım lütfen gidicem lafını bir daha söyleme..benim cevabımı zaten biliyorsun ve şu an küçük aşkitomda ağlıyor..sabaha yazdıklarınızı cevaplamaya çalışırım..hepinizi kocamaaan öpüyorum

gecenin son yazisini da yazip cikayim.. yarin buyuk ihtimal sonuncu olacagimiz ve bunda benim buyuk bir payim olacagi icin herkesten ozur diliyorum simdiden. haftaya acisini cikartirim soz :)
iyi geceler..

sen ve hopiş, ben ve martı gibi bir şey olamaz çünkü ben hopişi de çok seviyorum, seni de, emineyi de. gruplaşma gibi bi ilköğretim sınıfı çocuğu saçmalığı bu topikte olamaz.

bu konu burda kapanmıştır. isteyen istediğini, fikrini söyleyebilir tabi. ama ben bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağımı ve kendimi savunmayacağımı söylemek isterim. isteyen yazıklarımı okuduktan sonra istediği gibi algılayıp, hakkımda istediğini düşünmekte özgürdür.

eeeee spor yaptınız mı bakim sadece diyete uymakla olmuyor arkidişşşşşşş

ttamam canim kapansin bence de

gecenin son yazisini da yazip cikayim.. yarin buyuk ihtimal sonuncu olacagimiz ve bunda benim buyuk bir payim olacagi icin herkesten ozur diliyorum simdiden. haftaya acisini cikartirim soz :)
iyi geceler..

iğnelemeler devam ediyor. ben seninle böyle bir konu yüzünden tartışmadım, baskül konusunu hala buralara çekiyorsun. kimse takımı artı şekilde etkilediği için özür dilemek zorunda değil, böyle bir şeyden asla ve asla bahsetmedim. beni üzmeyi ne zaman bırakacaksın fulyacım? ben yapıcı davranmayı bıraktığım zaman mı yoksa?

lütfen yeter artık.

ignelemek icin soylememistim buse. lutfen ciddiye alma aslinda ortam yumusadi diye oyle soyleyiverdim, sana da degil takima yonelterek. cunku tum takim bu gece burada olmadigindan yarin listeyi gorunce soka girecek olan insanlar da olabilir neyse, lutfen tartismayalim artik cidden az once 2 tane paracetamol yuttum basim catliyor, yarin da 11 saat mesaim var artik uyumaliyim. ben psikologum ama gordugun gibi stresle basa cikmakta hic iyi degilim malesef. terzi kendi sokugunu dikemezmis benimki de o hesap.. yanlis anlama beni nolur. cidden ignelemek icin soylemedim. beni taniyan bilir benim tarzim bu degildir ben bir seye kirilinca pat pat soylerim birkac saat once burada olan sey de oydu. su an bir sorun yok herkes icinden geceni soyledi herkes birbirinden ozrunu zaten diledi. kapatalim bu konuyu artik yeni bir vukuat olursa yine acariz

tamam fuliiim fulimsin hala haberin olsun oohh yaa rahatladım valla, ne bitmez konuydu o öyle allah rahatlık versin güzel arkadaşım, bak bundan sonra nasıl davranıyorum, nasıl gaza getiriyorum ben seeniii

mini mini şortlar, vintage bikiniler ay şu vintage bikini kısımına deliriyorum ve çok istiyorum bi türlü bulamadım.

allah rahatlık versin kuzucan, iyi geceleeeeeerrrrr

Son düzenleme:
nadide takımımın nadide çiçekleri şuan yaşananlardan dolayı şok geçiriyor olabilirsiniz, ama hepsi geçti ve tatlıya bağlandı. lütfen yaşananları okuyunca sizde üzerine ortamı germeyin ve ona göre davranın. bu bir emir değildir tabiki ricadır, herkes birbirini sevsin, öpsün sarılsın.

çıldırdım sanırım

bundan sonra sizlere çoook daha farklı yaklaşacağım, ya da başaramazsam (karakteristik nedenlerden ötürü) o zaman da yaklaşmayacağım ki sizi kırmış olmayayım istemeden. ne şirret bir karıyım ben yaaaaaaa "hepinizi" çook seviyorum.

sizi objektiflige davet ediyorum sayin marti
kiz yerim seni Fuliiiiiiis sen davet edersinde ben gelmezmiyim gelirim ama ''birbirimizin dusuncelerine katilmasak da o benim arkadasimin dusuncesi en azindan arkadasim oldugu icin saygi duyayim''diyelim gibi evrensel bi cumleyi kurduysam bundan daha objektif ne olabilir bana bi deyiver ben kendi dusuncemi soyledigimde sen bunu baska birinin dusuncesine yaklastirip(ki burada o kisi Buse) sen bana siz bi grupsunuz diosan ben seni objektiflige davet ederim. benim Buse gibi dusunmem ya da ona yakin dusunmem bizi bi grup yapmaz. tipki seninle hopisin benzer dusunmesinin sizi bi grup yapmaya yetmeyecegi gibi.Grup olabilmek icin ortak bi menfaatimizin olmasi gerekir ki bizim ne tur bi menfaatimiz olsun surda verebiliyorsak bi kac gram verebiliyoruz. inan bana kilo vermekten cok, ic sesim gibi, durustce sizlerle biseyler paylasmak, yazdiklarinizi okumak, okurken gulumseyebilmek de bir okadar zevk veriyo bana. sizi seviyorum diosam bu beraber olmanin, biseyler paylasmanin bir sonucudur bak ben de gecen hafta 200 gram verdim ben de harfi harfine uydum benim de motivasyonum dustu bi de kurabiye yedim yemez olaydim ama bu durum karsisinda biri cikipta bana bosveeer falan dese bu daha da benim motivasyonumu dusururdu simdi kimse kimseye ses cikarmasin, aman kirilir, uzulur desin, bisey demesin bu bi aldatmaca olur ben nie burdayim yaptigim hatalari yuzume vurun die pat pat yuzume soyleyin die ama herseye uyar kilo veremezsem orada da desteginizi verin diye yani heranlamda benimle olun diye ne olur gruplasma falan deme.
bak ikimiz de vatanimizdan cooook uzaktayiz biz bizim dilimizi konusan bizim kafamizla dusunen ve bizim gulebildiklerimize gulebilen insanlara bu kadar hasretken burda yaptigimiz onlara karsi haksizlik degil mi.Ozlemimizin sonucu bu mu olmali.Bi dusun aksama kadar kimlere ne kadar hosgorulu davraniyoruz burda birbirimize neden bu kadar hosgorusuz oluyoruz.

Son düzenleme:
valla ağzım kurudu midem kazındı. gittim lıkır lıkır 2 bardak suyumu içtim, 3 yk da yoğurt gönderdim mideme, ooohh

sen hedef kilona ulas sana buradan gondericem bitane vintage bikini, soz. en firfirlisindan

haklisin canim az once de dedigim gibi sanirim biraz fazla hassaslastim haddinden fazla uzuldum neyse gecti artik iyiyim

sen hedef kilona ulas sana buradan gondericem bitane vintage bikini, soz. en firfirlisindan

neeğyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaağğğğğğğmmmmm çok feci fena oha sevindim

eyvahlar olsuuuuuuunnnnnnnnnnnn hedef kilosuna ulaşmayan koca götlü, su aygırı gibi buruş buruş suratlı olsuuuuuuunnnnnnn

çekilin kenaraaaaa yettim gariiiiiiii

haklisin canim az once de dedigim gibi sanirim biraz fazla hassaslastim haddinden fazla uzuldum neyse gecti artik iyiyim
Fulyacim oluyo booole seyler takma kafana sen de gercekten zor gunler gecirdin ama gecti gitti:119: onemli olan biz beraberiz 9.takimiz :118:ve birbirimizi sevioz veeeeee olumune khankhayiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…