Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hmm anladm cnm ama suanki tarzında cok spor sayilmazki altina bi topuklu gerek sadce :) ama elbise etek yazin cok guzel oluyor haklisin

Evde aynen bende hep rahat takılıyor Supurge demis tayt tisort en iyisi ama tayt beni geriyor ya cocuk yokken giyiyordumda aslinda
Hmm yok yapiyor cnm gece cisini illaki kesiyorm yoksa tasiyor zatn ama kesmeme ragmen cis oluyor. Aynen meme yeni birakti ben bekliycem 1-2 ay sonra duruma gore hareket ederm artik
Haklisin cnm bugun pipisi in acisindan sanrm bikackez meme dedi agladi huysuz zaten gun icindede surekli bi aglamaklı o yuzden wc egitimi icin erken karar verdm bende ztn bende hazir deglm suanda sanki :)

Menum:

8:30 kahve, 2 hurma

11:30 3 yk makarna 1 tavuk gogsu ile yogurtlu soguk salata (az birsey misir da vardi)

13:30 soguk sütlü kahve, 1 muffin

17:00 1 tabak firinda sebze ( kabak, patlican, domates, biber, sogan, patates), 1 kase yogurt biraz salata

18:30 1 bardak sicak sutle 6 kare cikolata :/

4.000 Adım
2.5lt Su

Kurabiye göz tırmalıyor
6 kare , sufle, muffin

Mutlaka deneyeceğim uykusuzluktan iştahım çok açık

Çikolataya gelene kadar bence güzelmiş menü.
En azından 2 kare bari olsaymis cikolata
Kurabiye göz tırmalıyor

6 kare , sufle, muffin
Küçüğe yedirirken ne ara ağzıma attım bilmiyom.

Suçlu ellerim(dediğine kendi bile inanmayan hatice

Benim de bilmem yüz kaçıncı tarz değişikliği kararım bi bilsen
İnşallah sonunu getiririm

Yorgunluktan ödem tutmuş olabilirsin bence dikkat edersen cumaya hallolur

Ooo bizide haberdar ett değişikliklerden. Neler alıyorsun at bizede gozumuz gönlümüz acilsin

Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Bugün epeeeyyyy bi talan ettim siteleri de üstümde görmeden alamadım
Beğendiğim olursa gönderirim size de

Ben de öyle düşünürdüm ta kiiii annem görümcem kayınvalidem sözleşmiş gibi yüzüne gözüne bakıyorsun da kıyafetlerine dikkat etmiyorsun diyene kadar
Şıkır şıkır giyin işe gidiyorsun gençsin daha falan deyince azıcık bozulmadım desem yalan olur
Halbuki ben kendimi çok şık zannederdim

5 Temmuz menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin

14.00
4kayısı
1 nektari

Aksam:17.00
4yk fırın poşetinde etsiz türlü(patates yok)
4yk yoğurt

Su:3litre
Spor:22dk zumba class
40dk 400kalorilik aerobik zumba
30dk zumba
368 puan
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Kurabiye göz tırmalıyor

6 kare , sufle, muffin
Sufle yoktuuu kendimden emin olamadim birden yedimmi acaba diye ki olsa bugun affetmezdim
Çikolataya gelene kadar bence güzelmiş menü.
En azından 2 kare bari olsaymis cikolata

Küçüğe yedirirken ne ara ağzıma attım bilmiyom.

Suçlu ellerim(dediğine kendi bile inanmayan hatice
Haklisin cnm aksamki öğün bozdu malesef
Aaa sasirdm demekki hepsi ayni seyi soyledigine gore var birsey :) hadi insallah yeni tarzın senide mutlu ederrr

Ooo bizide haberdar ett değişikliklerden. Neler alıyorsun at bizede gozumuz gönlümüz acilsin

Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Yok canım ya bildiğin yedim yani hiç bir bahanesi ve açıklaması yok
Kurabiye dışında güzel canım
Ay tayt tsortle ben de rahat edemiyorum ya sıkıyor beni tayt ....canım sürekli üst üste gelecek hem senin hem bebeğin için çok yıpratıcı olur bence çünkü sana da iyi bir psikoloji ve sabır gerekecek
Yani çok yorum yapamayacağım
Ay ben önceden daha kotu giyiniyorum ya şimdi yine iyiyim,hele zayıflayınca biraz daha özgüven geldi daha dikkat ediyorum ve daha çok kendime yakistiriyorum önceden zaten kiloluyum yakışmaz diye almıyorsun bile

Canımsın ya Nasılsın ? Ne yoğunluğun vardı ?
Çok şükür Zehram iyiyim, geçen hafta bir gün öğrencilerimi ziyaret ettim, başka bir gün oğlumun ana sınıfı mezuniyeti vardı. Cuma günü karne telaşı, hafta sonu köyde kayınvalideydim vs derken gelemedim bir türlü. Ama aklım hep dizdeydi.
Bugünlerde bir de kitap incelemesi yapıyorum. Oldukça vaktimi alıyor.
Benden böyle umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…