- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.901
Hmm anladm cnm ama suanki tarzında cok spor sayilmazki altina bi topuklu gerek sadce :) ama elbise etek yazin cok guzel oluyor haklisinşu anda çok spor bi tarzım var işe gelirken bile kanvas pantolon gömlek ve babet giyiyorum
artık biraz daha kadınsı bi tarz oluşturmak istiyorum kendime
elbiseler, etekler, topuklu ayakkabılar vs
evde de pijamayla gezip duruyorum evde daha şık ama rahat bişeler arıyorum :) tişört elbiselere baktım ama gecelik gibi duruyorlar
Hmm yok yapiyor cnm gece cisini illaki kesiyorm yoksa tasiyor zatn ama kesmeme ragmen cis oluyor. Aynen meme yeni birakti ben bekliycem 1-2 ay sonra duruma gore hareket ederm artikGece uyumadan bi saat önce sıvı alımını kes canım yatmadan hemen önce bezini değiştir sabah kalktığında kuruysa muhtemelen tutabiliyordur ama bi yandan da düşündüm de memeden yeni kesildi genelde iki farklı değişimi aynı zamanda yapmayın deniyor o geldi aklıma tuvalet eğitimi verirken yatağını ayırmamak gibi
Haklisin cnm bugun pipisi in acisindan sanrm bikackez meme dedi agladi huysuz zaten gun icindede surekli bi aglamaklı o yuzden wc egitimi icin erken karar verdm bende ztn bende hazir deglm suanda sanki :)Evet canım sonuç olarak 2 haftadır bir arpa boyu yol alamamisim gibi görünüyor
Ay ne güzel ya ben de hep tamam diyorum alış veriş yapıyorum sonra sıkılıp eskiye dönüyorumama iyidir değişiklik bence bırakma devam et,
Evet canım yeni meme bıraktı ve şuan pipisi de hassas enfeksiyon var WC ye goturdugunde istemeyebilir,çocuğu yorabilir psikolojik olarak, bakma sen şimdi memeyi bıraktı ama hala aklinda vardır ard Arda ve çocuk hastayken sakıncalı olabilir
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Bi deniyim baklm kurtarcakmiYaz menünü belki düşündüğün kadar kötü değildir öğünlerde abartmadiysan çikolata kurtarır belki
Kurabiye göz tırmalıyor5 temmuz pazartesi
10.00
2 dlm çavdar ekmeği
Domates salatalık
2 dlm peynir
5 zeytin
15.40 gibi
2 kurabiye ev yapımı
18.00
4 ksk patlıcan yemeği
2 ksk patates salatası
Domates salatalık
Şu detoks suyu ile 2 buçuk şimdilik yatana kadar 3 olur
6 kare , sufle, muffinMenum:
8:30 kahve, 2 hurma
11:30 3 yk makarna 1 tavuk gogsu ile yogurtlu soguk salata (az birsey misir da vardi)
13:30 soguk sütlü kahve, 1 muffin
17:00 1 tabak firinda sebze ( kabak, patlican, domates, biber, sogan, patates), 1 kase yogurt biraz salata
18:30 1 bardak sicak sutle 6 kare cikolata :/
4.000 Adım
2.5lt Su
Mutlaka deneyeceğim uykusuzluktan iştahım çok açıkCanım 4 şu bardagi suyu kaynatıp 2 tatlı kaşığı yeşil çayı demliyorum ben. Sonra içine yarım limon sıkıp 1 şişede maden suyu döküp gün boyu içiyorum. Tadı değişik biraz ama iştah kesiyor.
Çikolataya gelene kadar bence güzelmiş menü.Menum:
11:30 3 yk makarna 1 tavuk gogsu ile yogurtlu soguk salata (az birsey misir da vardi)
17:00 1 tabak firinda sebze ( kabak, patlican, domates, biber, sogan, patates), 1 kase yogurt biraz salata
4.000 Adım
2.5lt Su
Küçüğe yedirirken ne ara ağzıma attım bilmiyomKurabiye göz tırmalıyor
6 kare , sufle, muffin
Benim de bilmem yüz kaçıncı tarz değişikliği kararım bi bilsenEvet canım sonuç olarak 2 haftadır bir arpa boyu yol alamamisim gibi görünüyor
Ay ne güzel ya ben de hep tamam diyorum alış veriş yapıyorum sonra sıkılıp eskiye dönüyorumama iyidir değişiklik bence bırakma devam et,
Evet canım yeni meme bıraktı ve şuan pipisi de hassas enfeksiyon var WC ye goturdugunde istemeyebilir,çocuğu yorabilir psikolojik olarak, bakma sen şimdi memeyi bıraktı ama hala aklinda vardır ard Arda ve çocuk hastayken sakıncalı olabilir
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Bugün epeeeyyyy bi talan ettim siteleri de üstümde görmeden alamadımYorgunluktan ödem tutmuş olabilirsin bence dikkat edersen cumaya hallolur
Ooo bizide haberdar ett değişikliklerden. Neler alıyorsun at bizede gozumuz gönlümüz acilsin
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Ben de öyle düşünürdüm ta kiiii annem görümcem kayınvalidem sözleşmiş gibi yüzüne gözüne bakıyorsun da kıyafetlerine dikkat etmiyorsun diyene kadarHmm anladm cnm ama suanki tarzında cok spor sayilmazki altina bi topuklu gerek sadce :) ama elbise etek yazin cok guzel oluyor haklisin
Evde aynen bende hep rahat takılıyor Supurge demis tayt tisort en iyisi ama tayt beni geriyor ya cocuk yokken giyiyordumda aslinda
Hmm yok yapiyor cnm gece cisini illaki kesiyorm yoksa tasiyor zatn ama kesmeme ragmen cis oluyor. Aynen meme yeni birakti ben bekliycem 1-2 ay sonra duruma gore hareket ederm artik
Haklisin cnm bugun pipisi in acisindan sanrm bikackez meme dedi agladi huysuz zaten gun icindede surekli bi aglamaklı o yuzden wc egitimi icin erken karar verdm bende ztn bende hazir deglm suanda sanki :)
Sufle yoktuuu kendimden emin olamadim birden yedimmi acaba diyeKurabiye göz tırmalıyor
6 kare , sufle, muffin
Haklisin cnm aksamki öğün bozdu malesefÇikolataya gelene kadar bence güzelmiş menü.
En azından 2 kare bari olsaymis cikolata
Küçüğe yedirirken ne ara ağzıma attım bilmiyom.
Suçlu ellerim(dediğine kendi bile inanmayan hatice
Aaa sasirdm demekki hepsi ayni seyi soyledigine gore var birsey :) hadi insallah yeni tarzın senide mutlu ederrrBenim de bilmem yüz kaçıncı tarz değişikliği kararım bi bilsen
İnşallah sonunu getiririm
Yorgunluktan ödem tutmuş olabilirsin bence dikkat edersen cumaya hallolur
Bugün epeeeyyyy bi talan ettim siteleri de üstümde görmeden alamadım
Beğendiğim olursa gönderirim size de
Ben de öyle düşünürdüm ta kiiii annem görümcem kayınvalidem sözleşmiş gibi yüzüne gözüne bakıyorsun da kıyafetlerine dikkat etmiyorsun diyene kadar
Şıkır şıkır giyin işe gidiyorsun gençsin daha falan deyince azıcık bozulmadım desem yalan olur
Halbuki ben kendimi çok şık zannederdim
Harikasın canım5 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
14.00
4kayısı
1 nektari
Aksam:17.00
4yk fırın poşetinde etsiz türlü(patates yok)
4yk yoğurt
Su:3litre
Spor:22dk zumba class
40dk 400kalorilik aerobik zumba
30dk zumba
368 puanEki Görüntüle 2883234
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Canımsın yaİyi Geceler Canlarım
Son günler biraz yoğun olunca gelemedim. Hepinizden özür dilerim. Birazdan adım yarışması sonucunu açıklayacağım.
Yok canım ya bildiğin yedim yani hiç bir bahanesi ve açıklaması yokYorgunluktan ödem tutmuş olabilirsin bence dikkat edersen cumaya hallolur
Ooo bizide haberdar ett değişikliklerden. Neler alıyorsun at bizede gozumuz gönlümüz acilsin
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Kurabiye dışında güzel canım5 temmuz pazartesi
10.00
2 dlm çavdar ekmeği
Domates salatalık
2 dlm peynir
5 zeytin
15.40 gibi
2 kurabiye ev yapımı
18.00
4 ksk patlıcan yemeği
2 ksk patates salatası
Domates salatalık
Şu detoks suyu ile 2 buçuk şimdilik yatana kadar 3 olur
Ay tayt tsortle ben de rahat edemiyorum ya sıkıyor beni tayt ....canım sürekli üst üste gelecek hem senin hem bebeğin için çok yıpratıcı olur bence çünkü sana da iyi bir psikoloji ve sabır gerekecekHmm anladm cnm ama suanki tarzında cok spor sayilmazki altina bi topuklu gerek sadce :) ama elbise etek yazin cok guzel oluyor haklisin
Evde aynen bende hep rahat takılıyor Supurge demis tayt tisort en iyisi ama tayt beni geriyor ya cocuk yokken giyiyordumda aslinda
Hmm yok yapiyor cnm gece cisini illaki kesiyorm yoksa tasiyor zatn ama kesmeme ragmen cis oluyor. Aynen meme yeni birakti ben bekliycem 1-2 ay sonra duruma gore hareket ederm artik
Haklisin cnm bugun pipisi in acisindan sanrm bikackez meme dedi agladi huysuz zaten gun icindede surekli bi aglamaklı o yuzden wc egitimi icin erken karar verdm bende ztn bende hazir deglm suanda sanki :)
Yani çok yorum yapamayacağımMenum:
4.000 Adım
2.5lt Su
Ay ben önceden daha kotu giyiniyorum ya şimdi yine iyiyim,hele zayıflayınca biraz daha özgüven geldi daha dikkat ediyorum ve daha çok kendime yakistiriyorum önceden zaten kiloluyum yakışmaz diye almıyorsun bileBenim de bilmem yüz kaçıncı tarz değişikliği kararım bi bilsen
İnşallah sonunu getiririm
Yorgunluktan ödem tutmuş olabilirsin bence dikkat edersen cumaya hallolur
Bugün epeeeyyyy bi talan ettim siteleri de üstümde görmeden alamadım
Beğendiğim olursa gönderirim size de
Ben de öyle düşünürdüm ta kiiii annem görümcem kayınvalidem sözleşmiş gibi yüzüne gözüne bakıyorsun da kıyafetlerine dikkat etmiyorsun diyene kadar
Şıkır şıkır giyin işe gidiyorsun gençsin daha falan deyince azıcık bozulmadım desem yalan olur
Halbuki ben kendimi çok şık zannederdim
NİCKLER | 25 Haziran | 26 Haziran | 27 Haziran | 28 Haziran | 29 Haziran | 30 Haziran | 01 Temmuz | Toplam |
| @Breeze96 | 11.162 | 10.313 | 11.023 | 10.000 | 8.000 | 10.729 | 61.227 | |
|
| 6.590 | 5.032 | 11.119 | 12.816 | 8.956 | 10.038 | 10.260 | 64.811 |
| M Manolya15 | 6.000 | 6.000 | ||||||
|
| 10.472 | 8.911 | 4.532 | 23.915 | ||||
|
| 10.000 | 2.000 | 7.000 | 19.000 | ||||
| G Goklerce | 9.000 | 7.000 | 8.000 | 7.000 | 31.000 | |||
Çok şükür Zehram iyiyim, geçen hafta bir gün öğrencilerimi ziyaret ettim, başka bir gün oğlumun ana sınıfı mezuniyeti vardı. Cuma günü karne telaşı, hafta sonu köyde kayınvalideydim vs derken gelemedim bir türlü. Ama aklım hep dizdeydi.Canımsın yaNasılsın ? Ne yoğunluğun vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?