Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldiniz

ben bugün kilo bildirimi yqpamadım maalesef hiç vaktim olmadı sürekli bir.koşturmaca. şimdi elime alabildim teli. çarşamba sınavım var bir yandan da ona çalılıyorum ama bugün yemek bildirimi yapayım bir yerden başlayayım inş yolunda gider her şey. ama ben saat saat hatırlamıyorum o yüzden total de ne yediğimi yqzacağım.

1 fincan nescafe kremalı şekerli
1 yemek tabağı pırasa yemeği
2 çorba kasesi havuç çorbası
3 4 tane çubuk kraker
1 avuç fıstık

Yine götürmüşsün miniyi
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun nice mezuniyetleri olsun inşallah canım kolay gelsin benim de köye gidişim yakındır umarım çok kalmayız
Afiyet olsun canım biraz salata , yoğurt kahvaltıda peynir yumurta vs eklesen daha dengeli gelecek göze ah bi de üçü bir arada var tabi sade Türk kahvesi veya sütlü Türk kahvesi denesen daha iyi olmaz mı ?
bir de bana bildirim yaodıysanız bazen bildirim geliyoe bqzen gelmiyor. ben normal akış içerisinde okurken denk gelirsem görüyorum. neden boyle oluyor ki acep
Altlarda kalıyordur muhtemelen canım fark etmiyorsundur

türk kahvesi wvet daha güzel olur aynen ama türk marketinden almayı unutmuşuz bir daha ne zaman gideriz bilmiyorum. gidince alırız o zaman inş alınca.

2 saatir uyanan cocugu uyutmaya calisiyorm ya artik sabrim kalmadi dunde biturlu dalamamisti. Ilk hafta iyi gibiydi hemen tekrar uyuyordu smdi dalamiyor sanki ayagimda salliyorm en az 1bucuk saatir kollarm kopuyor cunki biraksam agliyor :/
ahh ya bu uyku bizim de sorun valla çok yoruldum ya çok zorlanıyorum ben de Allah hepimizin yardımcısı olsun

Teşekkür ederiz canım benim. Benim de kendi köyüme gitme ihtimalim var bu perşembe . Henüz kesinleşmedi. Kesinleşsin mutlaka yazarım çünkü köyüm köy gibi bir köy. Ne dolmuş geçer, ne telefon çeker

Güzel menü canim afiyet olsun
Magnum olmasa süper menü canim
Emeğine sağlık canim
Baya yoğun geçmiş. Bizde aynı durumlar iyiyiz canim
2 saatir uyanan cocugu uyutmaya calisiyorm ya artik sabrim kalmadi dunde biturlu dalamamisti. Ilk hafta iyi gibiydi hemen tekrar uyuyordu smdi dalamiyor sanki ayagimda salliyorm en az 1bucuk saatir kollarm kopuyor cunki biraksam agliyor :/
Allah Allah bir sıkıntısı var demekki. Alışır canım şimdi uyku düzeni oluşturmaya çalışıyor belkide ondandir

türk kahvesi wvet daha güzel olur aynen ama türk marketinden almayı unutmuşuz bir daha ne zaman gideriz bilmiyorum. gidince alırız o zaman inş alınca.
Sen yurtdışındaydın değil mi hangi ülkedeydin canım ?
Tam kayınvalidemlerin köyü biz de öyle bir yere gidiyoruz

ahh ya bu uyku bizim de sorun valla çok yoruldum ya çok zorlanıyorum ben de Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla yipratiyor insan ya Allahtan sonrasi uzun uyumus da dinlenmisiz
bilmiyorm ama yoruyor gercktn pipimizdendir belki insallah bu gece iyi uyur diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…