Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah kuzumm

aynen öyle kiloluyken insanın kıyafet alası gelmiyor nasılsa yakışmayacak diye ama aslında ilgisi yok yaa millet nasıl güzel şıkır şıkır giyiniyor vallahi

Bol bol antikorlarin olsun canim
+350gram geldim.
Ödem sanırım.
Pazartesi icin fena degil,cumaya guzel bit eksi gelir vbence.
tünaydın kızlar nabersiniz

2 gündür çok yoğunum, tarz değişikliğine gidiyorum da araştırma peşindeyim, yorgun düştüm resmen

sizler de ne var ne yok
Ayy en bi sevdigim sey degisiklik
Kesinlikle elbise al,ozellikle fisto kumas elbiseler cok moda,ya da klasik viskon kruvaze elbiselere bak mutlaka.
Tayt tişört bayılırım
Ben de elbiseciyim,ah ah ellili kilolardayken neler neler giyerdim
Kızlar bugunde olmadi ya hem tartida gordugum artı hemde adet olup canımın cikolata istemedi oglanin huysuz olmasi hepsi ust üste gelince cikolata yedm yemek sonrası biraz bahane gbi oluyor ama gercktn cok kotu geliyor ya o atak
Oglusun nasil oldu?daha iyi mi?

evet işyeri için elbise en şıkı geldi
hem kombin derdin yok hem de daha rahat sanki
(hala daha rahatlık peşindeyim hey Allahım )

Merhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atla ama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra

Korona oldugumda asiri bir kas agrisi yasamistim,sanirim canli virus verildigi ickn oyle olmustur insallah hemen toparlarsin

aşı olanlara 2 3 gün spor yqpmak önerilmiyor

Korona oldugumda asiri bir kas agrisi yasamistim,sanirim canli virus verildigi ickn oyle olmustur insallah hemen toparlarsin
İnşallah canım herhalde korona olsam şiddetli kas ağrısı çekecektim belli oldu.Perşembe memlekete gidiyorum inşallah toparlarım.
aşı olanlara 2 3 gün spor yqpmak önerilmiyor
Aşıdan bir gün önce yaptım canım ama uzun süre spor yaomayınca çok hamlamışım elim ayağım titremişti zaten keşke yapmasaydım aşının etkisi de 16 saat sonra çıkmaya başladı bütün ağrılar birleşti neyse antikor olsun şifa olsun da çekerim artık.ağrı kesici antikor üretimini azaltıyor diye ağrı kesici de içmiyorum inşallah 1.5 sene falan korur bu aşı

Bugün büyüğün ilkokul öğretmeni ile parkta bulustuk . Sınıfta mezuniyet kutlaması yapmak istiyorduk sinifca pandemiden olmadı. Sınıf parası varmış öğretmenimiz de çocuklara döner yaptırmış birde güzel bir yaş pasta ufaak çaplı bir mezuniyet yaptı çocuklara.
Ayy nasıl mutlu oldular hepsi tanıdık bir yüz görmek çok hoşlarına gitti çocukların ozlemisler birbirlerini. Bende velileri özlemişim gerçekten aile gibi olmuştum hepsiyle 4 senedir.

O yüzden gelemedim canlar az sonra menümü yazarım ins

Valla yipratiyor insan ya Allahtan sonrasi uzun uyumus da dinlenmisiz

bilmiyorm ama yoruyor gercktn pipimizdendir belki insallah bu gece iyi uyur diyorm
İns bu gece rahat uyursunuz canim
Geçmiş olsun canım. Sen korona geçirmiştim degilmi korona geçirenlere biontec aşısı tek doz yetiyormus diye birşey duydum asli varmı acaba G Goklerce canim oylemi

Geçmiş olsun canım. Sen korona geçirmiştim degilmi korona geçirenlere biontec aşısı tek doz yetiyormus diye birşey duydum asli varmı acaba G Goklerce canim oylemi
Yok geçirmedim canım ama hastalığı geçirenlere ve 2 doz sinovac olanlara tek doz biontecht uygulanıyor doğru bu benim 2.dozum

inşş canım inşş

evet evet Almanya da tek doz yapılıyor ama Tr de bilmiyorum

Çok geçmiş olsun
200 squatı nasıl yaptın ya bana hiç yapamazmışım gibi geliyor
Gün için de mi yoksa bir seferde mi 200

Merhaba kızlar
Bugün bayağı yoğundum.
Menü bildirimi

Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
3 dilim kaşar
3 çatal vişne reçeli (çatalın ucuyla)
Domates salatalık

Akşam 14:30
Bir tabak bulgur pilavı
3-4 dilim karpuz
4-5 adet erik

19:00
Bir avuç karışık kuruyemiş

Daha iyi cnm sukur surerken aciyor agliyor ama huysuzlugu kalmadi pek
Ayy kotu olmus cnm insallah cabuk gecer ağrıları toparlarsin
Ne guzel ya cok sevindm cocuklar icin sanada iyi gelmis belli ki :)

Insallah canim aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…