- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.941
inşallah kuzummSufle yoktuuu kendimden emin olamadim birden yedimmi acaba diyeki olsa bugun affetmezdim
Haklisin cnm aksamki öğün bozdu malesef
Aaa sasirdm demekki hepsi ayni seyi soyledigine gore var birsey :) hadi insallah yeni tarzın senide mutlu ederrr
aynen öyle kiloluyken insanın kıyafet alası gelmiyor nasılsa yakışmayacak diye ama aslında ilgisi yok yaa millet nasıl güzel şıkır şıkır giyiniyor vallahiYok canım ya bildiğin yedim yani hiç bir bahanesi ve açıklaması yok
Kurabiye dışında güzel canım
Ay tayt tsortle ben de rahat edemiyorum ya sıkıyor beni tayt ....canım sürekli üst üste gelecek hem senin hem bebeğin için çok yıpratıcı olur bence çünkü sana da iyi bir psikoloji ve sabır gerekecek
Yani çok yorum yapamayacağım
Ay ben önceden daha kotu giyiniyorum ya şimdi yine iyiyim,hele zayıflayınca biraz daha özgüven geldi daha dikkat ediyorum ve daha çok kendime yakistiriyorum önceden zaten kiloluyum yakışmaz diye almıyorsun bile
Bol bol antikorlarin olsun canimBugün aşının (Biontecht)ikinci dozunu olacam içimde bir korku var ikinci dozlarda yan etki çok oluyormuş hasta oluyormuş insanlar o yüzden bir tedirginlik var üzerimde dua edin şifa olsun beni hasta etmeden virüsten korusun
Pazartesi icin fena degil,cumaya guzel bit eksi gelir vbence.+350gram geldim.
Ödem sanırım.
Ayy en bi sevdigim sey degisikliktünaydın kızlar nabersiniz
2 gündür çok yoğunum, tarz değişikliğine gidiyorum da araştırma peşindeyim, yorgun düştüm resmen
sizler de ne var ne yok
Kesinlikle elbise al,ozellikle fisto kumas elbiseler cok moda,ya da klasik viskon kruvaze elbiselere bak mutlaka.şu anda çok spor bi tarzım var işe gelirken bile kanvas pantolon gömlek ve babet giyiyorum
artık biraz daha kadınsı bi tarz oluşturmak istiyorum kendime
elbiseler, etekler, topuklu ayakkabılar vs
evde de pijamayla gezip duruyorum evde daha şık ama rahat bişeler arıyorum :) tişört elbiselere baktım ama gecelik gibi duruyorlar
Ben de elbiseciyim,ah ah ellili kilolardayken neler neler giyerdimTayt tişört bayılırım
Oglusun nasil oldu?daha iyi mi?Kızlar bugunde olmadi ya hem tartida gordugum artı hemde adet olup canımın cikolata istemedi oglanin huysuz olmasi hepsi ust üste gelince cikolata yedm yemek sonrası birazbahane gbi oluyor ama gercktn cok kotu geliyor ya o atak
evet işyeri için elbise en şıkı geldiBol bol antikorlarin olsun canim
Pazartesi icin fena degil,cumaya guzel bit eksi gelir vbence.
Ayy en bi sevdigim sey degisiklik
Kesinlikle elbise al,ozellikle fisto kumas elbiseler cok moda,ya da klasik viskon kruvaze elbiselere bak mutlaka.
Ben de elbiseciyim,ah ah ellili kilolardayken neler neler giyerdim
Oglusun nasil oldu?daha iyi mi?
Kesinlikle hem yaz icin de tril tril giyilirevet işyeri için elbise en şıkı geldi
hem kombin derdin yok hem de daha rahat sanki
(hala daha rahatlık peşindeyim hey Allahım)
Korona oldugumda asiri bir kas agrisi yasamistim,sanirim canli virus verildigi ickn oyle olmustur insallah hemen toparlarsinMerhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atlaama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra
evet canım AlmanyaSen yurtdışındaydın değil mi hangi ülkedeydin canım ?
Tam kayınvalidemlerin köyü biz de öyle bir yere gidiyoruz
aşı olanlara 2 3 gün spor yqpmak önerilmiyorMerhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atlaama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra
İnşallah canım herhalde korona olsam şiddetli kas ağrısı çekecektim belli oldu.Perşembe memlekete gidiyorum inşallah toparlarım.Korona oldugumda asiri bir kas agrisi yasamistim,sanirim canli virus verildigi ickn oyle olmustur insallah hemen toparlarsin
Aşıdan bir gün önce yaptım canım ama uzun süre spor yaomayınca çok hamlamışım elim ayağım titremişti zaten keşke yapmasaydım aşının etkisi de 16 saat sonra çıkmaya başladı bütün ağrılar birleşti neyse antikor olsun şifa olsun da çekerim artık.ağrı kesici antikor üretimini azaltıyor diye ağrı kesici de içmiyorum inşallah 1.5 sene falan korur bu aşıaşı olanlara 2 3 gün spor yqpmak önerilmiyor
İns bu gece rahat uyursunuz canimValla yipratiyor insan ya Allahtan sonrasi uzun uyumus da dinlenmisiz
bilmiyorm ama yoruyor gercktn pipimizdendir belki insallah bu gece iyi uyur diyorm
Geçmiş olsun canım. Sen korona geçirmiştim degilmi korona geçirenlere biontec aşısı tek doz yetiyormus diye birşey duydum asli varmı acaba G Goklerce canim oylemiMerhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atlaama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra
Yok geçirmedim canım ama hastalığı geçirenlere ve 2 doz sinovac olanlara tek doz biontecht uygulanıyor doğru bu benim 2.dozum
Biontec o kadar koruması yuksekmi yani hayırlısı olsun 2. Aşıdan kurtuldum o zaman benYok geçirmedim canım ama hastalığı geçirenlere ve 2 doz sinovac olanlara tek doz biontecht uygulanıyor doğru bu benim 2.dozum
inşş canım inşşİnşallah canım herhalde korona olsam şiddetli kas ağrısı çekecektim belli oldu.Perşembe memlekete gidiyorum inşallah toparlarım.
Aşıdan bir gün önce yaptım canım ama uzun süre spor yaomayınca çok hamlamışım elim ayağım titremişti zaten keşke yapmasaydım aşının etkisi de 16 saat sonra çıkmaya başladı bütün ağrılar birleşti neyse antikor olsun şifa olsun da çekerim artık.ağrı kesici antikor üretimini azaltıyor diye ağrı kesici de içmiyorum inşallah 1.5 sene falan korur bu aşı
3.doz olursan 1.5 sene diyorlar ama söylenti tabi bana 1 sene de yeter seneye Allah kerimBiontec o kadar koruması yuksekmi yani hayırlısı olsun 2. Aşıdan kurtuldum o zaman ben
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atlaama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra
Daha iyi cnm sukur surerken aciyor agliyor ama huysuzlugu kalmadi pekBol bol antikorlarin olsun canim
Pazartesi icin fena degil,cumaya guzel bit eksi gelir vbence.
Ayy en bi sevdigim sey degisiklik
Kesinlikle elbise al,ozellikle fisto kumas elbiseler cok moda,ya da klasik viskon kruvaze elbiselere bak mutlaka.
Ben de elbiseciyim,ah ah ellili kilolardayken neler neler giyerdim
Oglusun nasil oldu?daha iyi mi?
Ayy kotu olmus cnm insallah cabuk gecer ağrıları toparlarsinMerhaba kızlar aşının yan etkisi regl ağrısı ve pazar günü yaptığım sporun korkunç kas ağrısı birleşti . Yatıyorum iş güç duruyor hiç diyete de dikkat etmedim evde ne varsa yedim biraz toparladıktan sonra başlıyacam yine.Uzun süredir spor yapma sen sonra tut içinde 200 squat olan 200 zıplama ve bir sürü zor hareket olan videoyu yap peşinden de 200 ip atlaama acısı 2 gün sonra çıktı .inanın eğileöiyorum bacaklarım felaket kesik kesik sanki neyse daha kontrollü olurum bundan sonra
Ne guzel ya cok sevindm cocuklar icin sanada iyi gelmis belli ki :)Bugün büyüğün ilkokul öğretmeni ile parkta bulustuk . Sınıfta mezuniyet kutlaması yapmak istiyorduk sinifca pandemiden olmadı. Sınıf parası varmış öğretmenimiz de çocuklara döner yaptırmış birde güzel bir yaş pasta ufaak çaplı bir mezuniyet yaptı çocuklara.
Ayy nasıl mutlu oldular hepsi tanıdık bir yüz görmek çok hoşlarına gitti çocukların ozlemisler birbirlerini. Bende velileri özlemişim gerçekten aile gibi olmuştum hepsiyle 4 senedir.
O yüzden gelemedim canlar az sonra menümü yazarım ins
Insallah canim aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?