Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç güzel görünmedi gözüme cocuklarin fotosunu bastırmış her taraf boya idi kizada yedirmeyin diye düşündüm ama çocukları engellemek mümkün değildi.
Aynen canım doğum günlerine yapıyorlar ya masmavi veya pespembe krem şanti ben de yiyemiyorum onları hatta pamuk şeker de yemem

Haticem 680. Etapta izne ayrılmışsın
Ucmelekannesi (66.2/66.0/0.2/%0.30) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
69.3 e kadar seni artı olarak listeye alabiliriz (%5 kuralı) onun altına inersen izin kilonun altına düşmen gerekiyor listeye girebilmek için iyisi mi bu hafta seni alalım hazır mısın ? Ucmelekannesi

Hazırım canımda bu haftaki bildirimin fotosuzdu sıkıntı olmazmi

Tamam canım liste yüzdesini etkilemeyecek degilmi eğer etkilerde düşüreceksem yuzdeyi beklerim
Yani kuzum elbet etkileyecektir ama dediğim gibi çok sınırdasın şimdi almazsak uzun sürecek zaten kişi sayısı olarak iki kişi var bu hafta listeye bi muzmus var listeye girebilecek bi de sen sonraki hafta da ezo ve yakamozu alırız fotoğraflı bildirimde sorun olmazsa

Tamam canım o zaman ben uyarım sana. Listede iyi gelecek bana eminim

Ben tatilden sonra mi girerm artk sanrm 17 temmuz surem doluyor du ama ay sonu tatile gidicez tabi uzun surmesede o 5-6 gun pek dikkat edemiycem ama sonrası ve oncesi son gaz devam etmeliym Liste sorumluluguyla bende daha iyi verebiliyorm

Ben tatilden sonra mi girerm artk sanrm 17 temmuz surem doluyor du ama ay sonu tatile gidicez tabi uzun surmesede o 5-6 gun pek dikkat edemiycem ama sonrası ve oncesi son gaz devam etmeliym Liste sorumluluguyla bende daha iyi verebiliyorm
Evet canım 6 ayın o sıra doluyor elbette senin liste sorumluluğunu biliyorum tatile gideceksen tartı vs sıkıntı olur sana tatil dönüşü alalım hiç düzeni bozmadan

Çok güzel canım afiyet olsun
Aynen canım doğum günlerine yapıyorlar ya masmavi veya pespembe krem şanti ben de yiyemiyorum onları hatta pamuk şeker de yemem
Ay ben de hiç sevmiyorum onları, kizizma doğum gününde kendim yapmıştım aşırı güzel olmusti ,

Çok güzel canım afiyet olsun

Ay ben de hiç sevmiyorum onları, kizizma doğum gününde kendim yapmıştım aşırı güzel olmusti ,
Ben de tüm pastalarını kendim yaptım hiç kalabalık doğum günü kutlamadık ondan belki de bilmiyorum
Sağ ol canım ama hep geç hazırlıyorum mahçup oluyorum
Çalışan insansın canım elinden geldiği kadar Allah razı olsun zaman ayırıp ilgilenip uğraşıyorsun

Çalışan insansın canım elinden geldiği kadar Allah razı olsun zaman ayırıp ilgilenip uğraşıyorsun
Vallahi bende mahcup oldum bugün . Cuma cumartesi fırsat bulamadım sonrada tam listeyi yapıyım diye elime alıyorum ya küçük geliyor yada büyükler kuran kursu için komege kaydetmiştim benim telden giriyorlar tablette kamera olmadığı için. Sonra da unutuyorum . Neyse dur bu cuma ins direk listeyi sen paylasinca yapıyım kusura bakma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…