- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.981
Hiç güzel görünmedi gözüme cocuklarin fotosunu bastırmış her taraf boya idi kizada yedirmeyin diye düşündüm ama çocukları engellemek mümkün değildi.Ben de seni ayakta alkışlıyorum
Aynen canım doğum günlerine yapıyorlar ya masmavi veya pespembe krem şanti ben de yiyemiyorum onları hatta pamuk şeker de yememHiç güzel görünmedi gözüme cocuklarin fotosunu bastırmış her taraf boya idi kizada yedirmeyin diye düşündüm ama çocukları engellemek mümkün değildi.
Hazırım canımda bu haftaki bildirimin fotosuzdu sıkıntı olmazmiHaticem 680. Etapta izne ayrılmışsın
Ucmelekannesi (66.2/66.0/0.2/%0.30) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
69.3 e kadar seni artı olarak listeye alabiliriz (%5 kuralı) onun altına inersen izin kilonun altına düşmen gerekiyor listeye girebilmek için iyisi mi bu hafta seni alalım hazır mısın ?Ucmelekannesi
İzinde olduğun için sıkıntı olmaz canım çünkü izin kilonu baz alacağız listeye alırkenHazırım canımda bu haftaki bildirimin fotosuzdu sıkıntı olmazmi
Tamam canım liste yüzdesini etkilemeyecek degilmi eğer etkilerde düşüreceksem yuzdeyi beklerimİzinde olduğun için sıkıntı olmaz canım çünkü izin kilonu baz alacağız listeye alırken
Yani kuzum elbet etkileyecektir ama dediğim gibi çok sınırdasın şimdi almazsak uzun sürecek zaten kişi sayısı olarak iki kişi var bu hafta listeye bi muzmus var listeye girebilecek bi de sen sonraki hafta da ezo ve yakamozu alırız fotoğraflı bildirimde sorun olmazsaTamam canım liste yüzdesini etkilemeyecek degilmi eğer etkilerde düşüreceksem yuzdeyi beklerim
Tamam canım o zaman ben uyarım sana. Listede iyi gelecek bana eminimYani kuzum elbet etkileyecektir ama dediğim gibi çok sınırdasın şimdi almazsak uzun sürecek zaten kişi sayısı olarak iki kişi var bu hafta listeye bi muzmus var listeye girebilecek bi de sen sonraki hafta da ezo ve yakamozu alırız fotoğraflı bildirimde sorun olmazsa
Pamuk şekeri bende çok sevmem . Neyse güzel geçti günüm en azinda yememek için vesile isteAynen canım doğum günlerine yapıyorlar ya masmavi veya pespembe krem şanti ben de yiyemiyorum onları hatta pamuk şeker de yemem
Ben de buna eminim liste sorumluğu bilinci ile baya yol katedeceğiz inşallahTamam canım o zaman ben uyarım sana. Listede iyi gelecek bana eminim
Eline emeğine sağlık canim.9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
1.. asliogretmen : 1516 p .
2.. @Breeze96: 1288p
3.Ucmelekannesi : 720p
Hepinizi tebrik ederim kizlar
Eline emeğine sağlık canım9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
1.. asliogretmen : 1516 p .
2.. @Breeze96: 1288p
3.Ucmelekannesi : 720p
Hepinizi tebrik ederim kizlar
Ben tatilden sonra mi girerm artk sanrm 17 temmuz surem doluyor du ama ay sonu tatile gidicez tabi uzun surmesede o 5-6 gun pek dikkat edemiycem ama sonrası ve oncesi son gaz devam etmeliym Liste sorumluluguyla bende daha iyi verebiliyormYani kuzum elbet etkileyecektir ama dediğim gibi çok sınırdasın şimdi almazsak uzun sürecek zaten kişi sayısı olarak iki kişi var bu hafta listeye bi muzmus var listeye girebilecek bi de sen sonraki hafta da ezo ve yakamozu alırız fotoğraflı bildirimde sorun olmazsa
Evet canım 6 ayın o sıra doluyor elbette senin liste sorumluluğunu biliyorum tatile gideceksen tartı vs sıkıntı olur sana tatil dönüşü alalım hiç düzeni bozmadanBen tatilden sonra mi girerm artk sanrm 17 temmuz surem doluyor du ama ay sonu tatile gidicez tabi uzun surmesede o 5-6 gun pek dikkat edemiycem ama sonrası ve oncesi son gaz devam etmeliym Liste sorumluluguyla bende daha iyi verebiliyorm
Çok güzel canım afiyet olsun6 temmuz salı
10.30
1 tb ekmek
Domates salatalık
1 dlm peynir
14.20
Çeyrek ekmek kadar tavuk döner
Ayran
1 dlm yaş pasta almıştım küçüğe yedirdim kendim yemedim
18.30
Yoğurtlu temiz otu büyük kase
2 salatalık
Şu 3 litre
Eki Görüntüle 2884049
asliogretmen
60 dk. Hızlı tempo yürüyüş 180p G Goklerce
Ay ben de hiç sevmiyorum onları, kizizma doğum gününde kendim yapmıştım aşırı güzel olmusti ,Aynen canım doğum günlerine yapıyorlar ya masmavi veya pespembe krem şanti ben de yiyemiyorum onları hatta pamuk şeker de yemem
Sağ ol canım ama hep geç hazırlıyorum mahçup oluyorumEline emeğine sağlık canım
Ben de tüm pastalarını kendim yaptım hiç kalabalık doğum günü kutlamadık ondan belki de bilmiyorumÇok güzel canım afiyet olsun
Ay ben de hiç sevmiyorum onları, kizizma doğum gününde kendim yapmıştım aşırı güzel olmusti ,
Çalışan insansın canım elinden geldiği kadar Allah razı olsun zaman ayırıp ilgilenip uğraşıyorsunSağ ol canım ama hep geç hazırlıyorum mahçup oluyorum
Çalışan insansın canım elinden geldiği kadar Allah razı olsun zaman ayırıp ilgilenip uğraşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?