Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy ben de iciyim yok yok yogurt yiyim aaaa buldum ben ayran yapip iciyim daha iyi olur

yoğurt daha çok tok tutar ama emineeee :26: yoğurt ye eğer acıktıysan, keyif içinse ayran iç

kızlar, kuzucanlar ben yatıyorum çünkü acıkmaya başlıyorum. bu saatte buzluktan tavuk çıkarıp yapmak zorunda kalmasam iyi olur

eminecim ve takımımın nadide çiçeklerii, hepinize iyi geceler.

çook önemli not: yarın annemle kadınlar matinesinde olacağım. eski komşular toplaşıyor, gün yapacaklar, pastalar börekler vs neler neler havada uçuşacak düşünün öğle yemeğimi yapıp gideceğim ve sebze günüm olduğundan orada dişime göre zeytinyağlı bir şey bulursam azıcık yiyebileceğim. yanıma light danone 100 grlık yoğurdumu da alacağım. kaçamak yapmayacağım söz veriyorum size. sağ salim gidip döneceğim. çay, kahve içeceğim. ağzıma tıkıştırmaya çalışacaklar ya da bana anoreksi muamelesi yapacaklar, bu kesin. o yüzden tabağıma bi iki bir şey alıp yiyor gibi yapıp, tekrar yerine geri koymayı düşünüyorum. böylece milletin diline de düşmem. zaten ben çay servisi yapacağım onlar yerken, sen niye yemiyorsun diyene birazdan yiycem ben de bunları halledince diyeceğim veeeeeeee operasyona başlayacağım

çok fenayım dimi ama yoksa bu tombiks kadınlardan kurtulamam zaten fulyanın vintage bikini sözünden sonra artık kaçamak aklımın ucundan bile geçemez hatta ayağım yüzünden spor yapamadığıma daha bi üzüldüm şimdi

tekrardan iyi geceler fıstıklaaar

iyi geceler fistiklaaaaar ben de yatiyorum ama buse sen yoksan kim? nasil? yani liste falan? kiiiiz gec kalma yarin ne kalori harcarsin sen yaaaa

iyi geceler fistiklaaaaar ben de yatiyorum ama buse sen yoksan kim? nasil? yani liste falan? kiiiiz gec kalma yarin ne kalori harcarsin sen yaaaa

saat 1 de falan çıkıcam evden eminecim, o zamana kadar bildirim tamamlanmış olursa hallederim ben. tamamlanmazsa da olduğu kadarını hallederim. 13. takımdan yardım istersiniz. benim hallettiğimin üzerini tamamlayamazsanız. gamzeyi takıma bu hafta alamayacağız malesef kural gereği ve geçen hafta fadimecim bildirimde bulunamadığı için sanırım bu hafta kilosu ikiye bölünecek, ama bu konuyu yanlış da biliyor olabilirim. yarın sorarım 13. takım kaptanı ebruya.

büşrayı görüyorum altta, şok olmuş şekilde konuşmaları okuyor sanırım. büşracım yatmam gerek artık sana da iyi geceler bu arada

hadin kaçtım ben

geçmiş olsun tatlım. annenede sanada. nazar var kesin üstünüzde. çok cicic cici giyip gezersen nazar değer oda ancak böyle çıkar. şükür ki birşey yok. gelen mala gelsin sıkıntı yapma.

ben varım bu fikre. hatta günün hareketi diye her gece yazarım kocaman kocaman puntolarla isterseniz :) takımın sporcusu olarak vazife bilirim :)

okudum okudum okudum sizi gırtlaklamak istedim. vay arkadaş ben ne akdar alışmışım bu topic e yaa.. sanki varya ablamlar kavga etmiş gibi üzüldüm eminle. neyseki tatlıya bağlanmış. bende bazen busenin sert uslup kullandığını düşünüyorum ancak işyi niyetliliğini bildiğim için alınsamda geçiyor hemen :) hatta bi ara kendimle ilgilide endişe ettim kilom sabit bu hafta aha dedim fırçayı yedim :) fulyacımm canım psikopat psikoloğum benim. sen beni en zor anımda toparladın. sayende tekrar tekrar ve tekrar döndüm sana ne akdar teşekkür etsem az yavru kelebeğim ( kelebeğin yavrusu oluyormuydu ya?? . buseee.. sende bu takımı yerlerdeyken topicten uzakken bir araya topladın. ikinizede birşey diyemiyorum hepiciğinizi ayrı ayrı ayrı çoook kocaman seviyorum. hatta okurken resmen gözlerim doldu yani fulya ayrılcam falan yazmış bildiğin tıp tıp damladı yaşlar zıbarın yatın ikinizinde ağzını burnunu kırarım haaa bak başımı ağrıttınız. dövcem sizi

bugün giremedim özür dilerim kızlar önce üye toplantısına gittim ardından fitnessa gidecektim iptal oldu oturdum orda annemlerle birlikte ardından voleybol idmanıma gittim kızlar haber vermediği için gelmeyeceklerini oda iptal oldu geri döndüm eve kuzu kuzu. spor falan hak getire. akşam yemeğini meyve ve çokonat ile giderdim. ben yine regl olucam olamıyorum tatlı yemezsemde mümkün değil o yüzden iki gündür çokonat yiyorum.

perşembeyi cumaya bağlayan gece bildirimi 69.6

yarın giremeye bilirim fazlaca yine üye toplantısına gideceğim ama yanıma alacağım bütün yemeklerimi. öğleni evde yer çıkarım zati. meyvelerirm kalıyor brtek o yüzden meyve depoluycam yanısıma.. seviliyorsunuz kızlar çok çok çok fazla benide bi daha ağlatmayın bak valla küserim hee zaten gadınımda bugün ses vermedi bana özledim onuda.. ECEEEEEEEEEEEEEEE neredesin. yarın alıcam hesabını bunların. elin herifleriyle garılarıyla kırıştır sen daha eceeee.. bak dövmezsem seni ıslak terlikle yok pardon ıslak sopayla o dershanedeki kız dedi ya tenefüsünüzü çaldım die dahada aramadın beni güstüm sana eceee almıyom tnefüsünüzü. okutmam bak seni. evinin gadınavrusu çocuklarının anası olursun heee...

Ayyyyyyyyyyyyyyy bayılıcam sandım bir an:18: Fulyasız Busesiz eminesiz büşrasız hoppişsiz ... Yani kısacası hepinizsiz ben burda naparım
Bütün enerjimi sizden alıyorum ben.Çok üzüldüm de neyseki tatlıya bağlanmasına çok sevindim.
Bütün gece uymadımBenim bebiş nedense sabaha kadar beşik sallattı bana
Yeni cicilerimden birini giydim.Mmmmm çok cici oldu..
Dünki debelenmelerden sonrada beklediğim sonuca ulaştım allahıma şükürler olsun..

marti (///%)
btlbetul (///%)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
buzdanmadam (/ / /%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (///%)
fadime02 (/ //% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (///%)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)

9. takım yüzdesi: %

Son düzenleme:

çok sağol canım ben en son cuma sabahı kilo bildirimi sandım o yüzden yazmadım eğer herkes perşembeden yazıcaksa bende yazarım kusura bakma

selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim

dün menümü yamaya zamanım olmadı

sabah 1.5 saat spor yapıp eve geldigimde saat 11 olmuştu etrafı toplayıp ögle yemegi hazırladım ,eşim çay içince ben kozmetiklerin parasını bankaya yatırmaya gittim ,gelişte pazara uğradım balık aldım,kardeşimle eve gelip çay içtik ,ama biraz kaçamak yaptım

saat 5 gibi tekrar yeşillik almak için pazara gittim eve geldigimde saat 6 ,akşam yemegi hazırladım bir baktım saat 7 eşim geldi

bütün gün koşturmaca içindeydim

dünkü menüm

sabah 1 d çavdar ekmegi ,dereotu,çay,peynir,yarım h yumurta

ara türk kahvesi sade

3 k incir 1 b ayran
öğle 1 kase maş çorbası yagsız,1 tabah yağsız yeşil fasülye

ara 3 çay,1parça çikolata azıcık sogan halkalı cips,2 kurabiye,

akşam 1 kase maş çorbası

1 greyfurt ,yarım portakal
2 lt su 1.5 saat spor

betüül ve hilaaal ben bütün bu konuşmalarıma rağmen verdiğiniz ödev sporumu yaptım haberiniz oldun.

yeaap bende yaptım kapının eşiğine geçtim yanlara tutundum özgür özgür yaptım hareketlerimi.... nasıl hamlamışıım bacacıklarım titredi.... ama süper geldi doğrusuu...

gecenin son yazisini da yazip cikayim.. yarin buyuk ihtimal sonuncu olacagimiz ve bunda benim buyuk bir payim olacagi icin herkesten ozur diliyorum simdiden. haftaya acisini cikartirim soz :)
iyi geceler..

bunlar kardeş kavgası ben küstüm gidiyorum yok.... derdimizi konuşarak çözcez... gitmek yok..... daha vereceğimiz kilolar var....

buna çok güldüm hopiş olaya el atmış :)))) biz ablamla gece çok kikirdersek annem odaya girer uyuyun artık derdi aklıma o geldi....

Beybiler

bu günkü kilom 67.8 nihayet ödemlerimi attım....

lahana suyum kaynadı soğumakta

sabah 3 minik salatalık 6 fındık 1b form çayı
ara 3 kayısı +lahana suyu
öğle domatesli biberli 2yumurtalı menemen yağsız tuzsuz teflon tavayı icat edene burdan öpücüklerimi yolluyorum+lahana suyu
ara 2 mandalina
akşam 1 elma yanına peynir veya yoğurt+lahana suyu

dün akşam kahve içmeye gittik bir mocha istedim ayyy ne biçim bir şey getirdiler.... bir yudum içtim koca kadeh gibi bir bardakta basmışlar şekeri sıfır kalite ne görüntü var ne bir şey daha da içmedim.... bıraktım olduğu gibi... manyak mıyım ben onu içicem.... burda az yiyeym diye bi tarafımı yırtıyom içermiyim ben onu.... birde yarısını döküyolar ya uyuz oluyorum....

ben varım bu fikre. hatta günün hareketi diye her gece yazarım kocaman kocaman puntolarla isterseniz :) takımın sporcusu olarak vazife bilirim :)

evet takımın sporcusu hadi bize günün ödevini ver bakalım..... gördüğüm kadarıyla herkez katıldı bu fikre iyide oldu.... en azından takım olarak bir şey yapmış olcaz en azından herkez en az bi hareket yapmış olcak süpper :)

Noraaa lahanalı haberlerini bekliyorum.... bence işe yarıcak gibi.....

takııım takım herkez yediğini içtiğini yazsın please.... nerdesiniz loooww...

Herkese günaydın 9.takımın güzel bayanları

Yarım saattiir geçmişi okuyorum oku oku bitmedi, dün neler olmuş burda ama neyseki tatlıya bağlanmış çok şükür

Betüş dün markete gittim ben lahanadan falan anlamam diye bir kadını çağırdım dedim abla bana güzel yapraklı lahana seçer misin bir tane seçti baktım fiyatı çok uygun bir tane daha seçtirdim kadına çünkü annem daha lmadan lahanalara göz dikmiş dolma yapacakmış neyse o iki lahana ile spora gittim spordan sonrada eve taşıdım onları kollarım koptu resmen.

Velhasış bugün başladım lahana suyunu içmeye, sabah içtim evet tadı çok kötü ama içilmeyecek gibi değil, soğumasını bekledim diktim kafaya Aç karna içtim bir de akşam içicem ama sen sanki günde 3-kez içiyorsun. Ben işyerinde uğraşamam diye sabah ve akşam evde yapıp içicem.

Bu arada en son 68,5'lardayken bu sabah tartıldım 70 olmuşum iyiki bu hafta listede yokumm.

Neyse ben bu lahana diyetinden çok umutluyumm haftaya kadar sana yetişirim betüşş

Ben dediğiniz hareketi dün 30'ar defa 4-5 tur halinde yapmışımdır dün 45 dk'da spor yaptımm.

Bugünün hareketini belirleyelim de hemen yapıvereyim

bsrmhmmt hareketi seç çabuk yoksa totomdan hareket uydurcam bilesin....

Peki kimseden ses çıkmaıd günün spor önerisi benden çömel ve zıpla....

nasıl uyar mıyız buna..... uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…