- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.021
Sarılı yaprak ne kadar güzel oluyor canım gerçekten.Biraz yeşil fasülye koyacağım kayınvalidem yaprak yapmış o gelince onları sarıp atayım diyorum hem doğum hem kış hazırlığı
Menemenlik filan domates suyu da yapsam iyi olur aman bitmiyor kiSarılı yaprak ne kadar güzel oluyor canım gerçekten.
Doğumdan sonra eline gelir . Zaten yaz bundan sonra kış hazirligiyla geçer artık
Dikkat et canım kendine, vallahi nazar çok oluyor bol bol okuNazar değdi galiba bana kolumu kaldıracak dermanim yok
Sokağa çıkıyorum diğer apartmanlardaki kadınlar bile çevirip soruyor ne yaptın.Çok güzel zayıfladın diye.Dün kadının biri öyle bir takip ediyor ki gözüyle yerimden kalkamıyorum bugün.
Canım çıktı bu kiloyu vereceğim diye benim kimse bilmiyor tabi.onlar pasta börek yerken bu gariban öğürerek kabak yedi diyen yok.
Ccok güzel canım afiyet olsun7 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir iki yumurta dan omlet
Domates biber
16üzüm tanesi
Ara:4kayısı
Akşam:17.30
4yk menemen
Bir çatal peynir
Su:2litre
Spor:7000adım
70puan
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Offf ne yapayım çalışıyorum çok fazla ekşi de değilimGunaydinlarrrr
Sabah yürüyüşü yapıldı güne enerjik başlandı
9. Takımın güzel hatunları tartıya ramak kala neler yapiyorsunuz
Ay hiç sevmiyorum bu kış hazırlıklarını bir de bahçeden yolluyor kb bitiremiyorum dondurucuya atıyorum onlar da bitmiyor kışınSarılı yaprak ne kadar güzel oluyor canım gerçekten.
Doğumdan sonra eline gelir . Zaten yaz bundan sonra kış hazirligiyla geçer artık
Ya ben hiç sevmiyorum menemnlik ,domatesi direk atıyorum dondurucuyaMenemenlik filan domates suyu da yapsam iyi olur aman bitmiyor ki
Aynen bende seviyorum menemen bu sene bende yaparım kavanozlara dok ye güzel oluyorMenemenlik filan domates suyu da yapsam iyi olur aman bitmiyor ki
Kolay gelsin olsun ekşi eksidir canim benimOfff ne yapayım çalışıyorum çok fazla ekşi de değilim
Ay gerçekten bazen yoruyor bu hazırlıklar kolay gelsin sanadaAy hiç sevmiyorum bu kış hazırlıklarını bir de bahçeden yolluyor kb bitiremiyorum dondurucuya atıyorum onlar da bitmiyor kışın
Dondurucum öyle bir doluyor ki domatese yer kalmıyor yoksa ben de dondurucuya koyardım kurban eti, köyden tereyağı peynir alıyoruz biraz meyve suyu için vişne kızılcık mürdüm eriği filan yeşil fasülye biraz da sarma börek poğaça vs koyunca hiç yer kalmıyorDikkat et canım kendine, vallahi nazar çok oluyor bol bol oku
Ccok güzel canım afiyet olsun
Offf ne yapayım çalışıyorum çok fazla ekşi de değilim
Ay hiç sevmiyorum bu kış hazırlıklarını bir de bahçeden yolluyor kb bitiremiyorum dondurucuya atıyorum onlar da bitmiyor kışın
Ya ben hiç sevmiyorum menemnlik ,domatesi direk atıyorum dondurucuya
Tamamdir cnm hadi insallah listedeyken guzel verebiliyorm boyle biturlu düzen tuturamiyorm malesefEvet canım 6 ayın o sıra doluyor elbette senin liste sorumluluğunu biliyorum tatile gideceksen tartı vs sıkıntı olur sana tatil dönüşü alalım hiç düzeni bozmadan
Masallah sana :) benm olmadi bu hafta pek motive de olamadm hafta basi adet olup +1.5kg gorunce boyle olduGunaydinlarrrr
Sabah yürüyüşü yapıldı güne enerjik başlandı
9. Takımın güzel hatunları tartıya ramak kala neler yapiyorsunuz
Misafir olunca oyle oluyor ya malesef nekadar kalicak belli mkGünaydın
Gelemedim bu hafta çok yoğun geçti misafirlerim vardı. Gorumcem geldi onu agirlamaya çalışıyorum.
Bu hafta dikkat edemedim bı turlu.
Menü de spor da şahane canım8 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates biber
4 zeytin
Ara: 1bardak süt
2minik nektar
Aksam:17.30
Avuç ici kadar tavuk
Salata
Yoğurt
Su:2,5 litre
Spor:90dk tempolu yürüyüş
20dk kardio
350 puan
Eki Görüntüle 2885120
Çok güzel canım şu miktarıni da yazsan süper olurMerhaba kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
4-5 erik
3 hindi füme
4 dilim kaşar
Ara
4 erik
Akşam 16:30
Bir tabak fırında tavuklu sebze yemeği
Çok güzel canım8 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates biber
4 zeytin
Ara: 1bardak süt
2minik nektar
Aksam:17.30
Avuç ici kadar tavuk
Salata
Yoğurt
Su:2,5 litre
Spor:90dk tempolu yürüyüş
20dk kardio
350 puan
Eki Görüntüle 2885120
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
4-5 erik
3 hindi füme
4 dilim kaşar
Ara
4 erik
Akşam 16:30
Bir tabak fırında tavuklu sebze yemeği
Karbonhidrat olsa da kalori azKizlar gelemedim fazla önce dün ki menümü yazayım
07.07.2021
11.00 sütlü kahve
13.00.
4 YK yulaf, 3 ceviz 3 kayısı, 1.5. Sb sut
16.00 sade kahve, yarım dilim börek
18.00. 2 sk patates kavurma , yoğurt
20.00. 2 hurma.
Şu:2.5 lt.
Adım 7 binasliogretmen
Afiyet olsun canım08.07.2021
11.00 sütlü kahve
12.30. 3 YK menemen, 1 dlm peynir, 2 dlm ekmek,3 taze kayısı
16.00 sade kahve
17.30. 3 sk taze fasulye, 3 üçgen dilim karpuz
Şu : 3 lt
Adım 7 binasliogretmen
Öyle bir gidiyor ki gitmiyorsa kabak yenmemiştir çocuk haklıDün öğlen dr now u izliyordum (ağır yaşamlar) kadın dr nowa ağlıyor ne yapsam gitmiyor zayıflayamıyorum diye.Küçük oğlum kabak yeseydi zayıflardı degil mi anne dediÇocugum kabağı mucize sanıyor.
Öyle bir gidiyor ki gitmiyorsa kabak yenmemiştir çocuk haklıkabak yerine pizza hamburger gömüyorlardır
hahahahah yazık çocuğa nasıl da etkilenmişDün öğlen dr now u izliyordum (ağır yaşamlar) kadın dr nowa ağlıyor ne yapsam gitmiyor zayıflayamıyorum diye.Küçük oğlum kabak yeseydi zayıflardı degil mi anne dediÇocugum kabağı mucize sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?