- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.001
Ah ya gerçekten deymistir nazar.Nazar değdi galiba bana kolumu kaldıracak dermanim yok
Sokağa çıkıyorum diğer apartmanlardaki kadınlar bile çevirip soruyor ne yaptın.Çok güzel zayıfladın diye.Dün kadının biri öyle bir takip ediyor ki gözüyle yerimden kalkamıyorum bugün.
Canım çıktı bu kiloyu vereceğim diye benim kimse bilmiyor tabi.onlar pasta börek yerken bu gariban öğürerek kabak yedi diyen yok.
Canım insan hali vaktimizin zamanımızın uygun olmadığı durumlar elbette oluyor Allah razı olsun vakit ayırıp ilgileniyorsunVallahi bende mahcup oldum bugün . Cuma cumartesi fırsat bulamadım sonrada tam listeyi yapıyım diye elime alıyorum ya küçük geliyor yada büyükler kuran kursu için komege kaydetmiştim benim telden giriyorlar tablette kamera olmadığı için. Sonra da unutuyorum . Neyse dur bu cuma ins direk listeyi sen paylasinca yapıyım kusura bakma canim
Ah canım ya işte bu tip durumlarda enerjiyi ona yöneltmek lazım o senin zayıflığından dem vuruyorsa senin de saçların harika görünüyor yeni mi boyattın üstündekine bayıldım yeni mi aldın gibi Bugün cildin harika görünüyor bir şey mi kullanıyorsun bir şey mi sürdün gibiNazar değdi galiba bana kolumu kaldıracak dermanim yok
Sokağa çıkıyorum diğer apartmanlardaki kadınlar bile çevirip soruyor ne yaptın.Çok güzel zayıfladın diye.Dün kadının biri öyle bir takip ediyor ki gözüyle yerimden kalkamıyorum bugün.
Canım çıktı bu kiloyu vereceğim diye benim kimse bilmiyor tabi.onlar pasta börek yerken bu gariban öğürerek kabak yedi diyen yok.
Muhtemelen regl kaynaklı canım menülerin fena değil çünküMerhaba kızlar
Bugün fena şişliğim var, ya yediklerimden ya da regl dönemimden kaynaklı bitmek üzere ama anlamadım
Artıdayım üstelik
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir kase kadar erik (bu ara fena taktım buna)
Bir tabak yumurtalı ıspanak
4 dilim kaşar
Ara yine erik
Akşam 16:00
3 fırında şinitzel
2 dilim karpuz, bir dilim kavun
Çok güzel canım maşallah7 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir iki yumurta dan omlet
Domates biber
16üzüm tanesi
Ara:4kayısı
Akşam:17.30
4yk menemen
Bir çatal peynir
Su:2litre
Spor:7000adım
70puan
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Geçen gün sebzeci için indim.aparman yoneticisinin eşi,karşı apartmandan bir kadın ve alt komşum peşpeşe durdurdu mesela.Okuyordum dün kadının bakışlarına şok oldum.aksam çöp atmak icin çıktım yine dışarıdaydı yine takip ediyordu gözüyle okumayı unuttum.az önce dedim beni bir okuyun ferahladım biraz.Ah ya gerçekten deymistir nazar.
Yani konusurken laf arasında nasıl verdin denir de çevirip sormak da nedir yani. Sen öyle baktıklarını hissettiğim anda oku bol bol hatta onlara doğru oku
Hiç aklıma gelmemişti zehracim mantıklı artık yaparım öyle teşekkürlerCanım insan hali vaktimizin zamanımızın uygun olmadığı durumlar elbette oluyor Allah razı olsun vakit ayırıp ilgileniyorsun
Ah canım ya işte bu tip durumlarda enerjiyi ona yöneltmek lazım o senin zayıflığından dem vuruyorsa senin de saçların harika görünüyor yeni mi boyattın üstündekine bayıldım yeni mi aldın gibi Bugün cildin harika görünüyor bir şey mi kullanıyorsun bir şey mi sürdün gibi
Muhtemelen regl kaynaklı canım menülerin fena değil çünkü
75ten sıkıldım 74 gelse. Bir takıldı 75e inemedim bir türlü 74e bu haftaÇok güzel canım maşallah
Tabi canım nasıl dikkat çekmişsindir bilmez miyim ben 100den 65e indiğimde her gören şok oluyordu yıllarca beni görmeyip düğünümde görenler oldu bildiğin gelinlikle merdivenden yuvarlandımGeçen gün sebzeci için indim.aparman yoneticisinin eşi,karşı apartmandan bir kadın ve alt komşum peşpeşe durdurdu mesela.Okuyordum dün kadının bakışlarına şok oldum.aksam çöp atmak icin çıktım yine dışarıdaydı yine takip ediyordu gözüyle okumayı unuttum.az önce dedim beni bir okuyun ferahladım biraz.
Hiç aklıma gelmemişti zehracim mantıklı artık yaparım öyle teşekkürler
Ben uzun suredir kiloluydum .Evden pek çıkmadım.Birden zayıflamış çıkınca göze battım sanırım.
İneceksin nerelerden geldik bi 74 mü gelmeyecek he heyy75ten sıkıldım 74 gelse. Bir takıldı 75e inemedim bir türlü 74e bu hafta
Canım ya nazar değmiş.Allah korumuşTabi canım nasıl dikkat çekmişsindir bilmez miyim ben 100den 65e indiğimde her gören şok oluyordu yıllarca beni görmeyip düğünümde görenler oldu bildiğin gelinlikle merdivenden yuvarlandım
İyiki varsınİneceksin nerelerden geldik bi 74 mü gelmeyecek he heyy
Eline emegine sağlık canım.tebrikler kızlar9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
1.. asliogretmen : 1516 p .
2.. @Breeze96: 1288p
3.Ucmelekannesi : 720p
Hepinizi tebrik ederim kizlar
Kapya biber doğrayıp dondurucuya attım benim kış hazırlıkları başladı biraz da vişne koydum meyve suyu vs yapmak içinGunaydinlarrrr
Sabah yürüyüşü yapıldı güne enerjik başlandı
9. Takımın güzel hatunları tartıya ramak kala neler yapiyorsunuz
Misafir geldi mi düzen epey bozuluyor neyse ki kendi evindesinGünaydın
Gelemedim bu hafta çok yoğun geçti misafirlerim vardı. Gorumcem geldi onu agirlamaya çalışıyorum.
Bu hafta dikkat edemedim bı turlu.
Oh eline sağlık canım. Dün pazarda ben de gördüm kapta biber ama almayı unutmuşumKapya biber doğrayıp dondurucuya attım benim kış hazırlıkları başladı biraz da vişne koydum meyve suyu vs yapmak için
Biraz yeşil fasülye koyacağım kayınvalidem yaprak yapmış o gelince onları sarıp atayım diyorum hem doğum hem kış hazırlığıOh eline sağlık canım. Dün pazarda ben de gördüm kapta biber ama almayı unutmuşum
Geçenlerde konusundan aldım vişne bende paketledim koydum dondurucuya bizimkiler de çok seviyor
Sinitzel yağlı oluyor sanırım o yüzden 3 tane çok gibi geldi 2 dlm karpuz varken kavun olmasaymis iyiymisMerhaba kızlar
Bugün fena şişliğim var, ya yediklerimden ya da regl dönemimden kaynaklı bitmek üzere ama anlamadım
Artıdayım üstelik
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir kase kadar erik (bu ara fena taktım buna)
Bir tabak yumurtalı ıspanak
4 dilim kaşar
Ara yine erik
Akşam 16:00
3 fırında şinitzel
2 dilim karpuz, bir dilim kavun
Güzel menü canim afiyet olsun7 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir iki yumurta dan omlet
Domates biber
16üzüm tanesi
Ara:4kayısı
Akşam:17.30
4yk menemen
Bir çatal peynir
Su:2litre
Spor:7000adım
70puan
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
İyi bari canım Zehra nin dedigini yap bundan sonraGeçen gün sebzeci için indim.aparman yoneticisinin eşi,karşı apartmandan bir kadın ve alt komşum peşpeşe durdurdu mesela.Okuyordum dün kadının bakışlarına şok oldum.aksam çöp atmak icin çıktım yine dışarıdaydı yine takip ediyordu gözüyle okumayı unuttum.az önce dedim beni bir okuyun ferahladım biraz.
Hiç aklıma gelmemişti zehracim mantıklı artık yaparım öyle teşekkürler
Ben uzun suredir kiloluydum .Evden pek çıkmadım.Birden zayıflamış çıkınca göze battım sanırım.
Yaaa Allah'ım nasıl göz var millette öldürecekler mis seniTabi canım nasıl dikkat çekmişsindir bilmez miyim ben 100den 65e indiğimde her gören şok oluyordu yıllarca beni görmeyip düğünümde görenler oldu bildiğin gelinlikle merdivenden yuvarlandım
Allah kolaylık versin canım zor oluyor yatılı misafirGünaydın
Gelemedim bu hafta çok yoğun geçti misafirlerim vardı. Gorumcem geldi onu agirlamaya çalışıyorum.
Bu hafta dikkat edemedim bı turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?