Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nazar değdi galiba bana kolumu kaldıracak dermanim yok
Sokağa çıkıyorum diğer apartmanlardaki kadınlar bile çevirip soruyor ne yaptın.Çok güzel zayıfladın diye.Dün kadının biri öyle bir takip ediyor ki gözüyle yerimden kalkamıyorum bugün.
Canım çıktı bu kiloyu vereceğim diye benim kimse bilmiyor tabi.onlar pasta börek yerken bu gariban öğürerek kabak yedi diyen yok.

Ah ya gerçekten deymistir nazar.
Yani konusurken laf arasında nasıl verdin denir de çevirip sormak da nedir yani. Sen öyle baktıklarını hissettiğim anda oku bol bol hatta onlara doğru oku

Merhaba kızlar
Bugün fena şişliğim var, ya yediklerimden ya da regl dönemimden kaynaklı bitmek üzere ama anlamadım
Artıdayım üstelik
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir kase kadar erik (bu ara fena taktım buna)
Bir tabak yumurtalı ıspanak
4 dilim kaşar

Ara yine erik

Akşam 16:00
3 fırında şinitzel
2 dilim karpuz, bir dilim kavun

Canım insan hali vaktimizin zamanımızın uygun olmadığı durumlar elbette oluyor Allah razı olsun vakit ayırıp ilgileniyorsun
Ah canım ya işte bu tip durumlarda enerjiyi ona yöneltmek lazım o senin zayıflığından dem vuruyorsa senin de saçların harika görünüyor yeni mi boyattın üstündekine bayıldım yeni mi aldın gibi Bugün cildin harika görünüyor bir şey mi kullanıyorsun bir şey mi sürdün gibi
Muhtemelen regl kaynaklı canım menülerin fena değil çünkü

Ah ya gerçekten deymistir nazar.
Yani konusurken laf arasında nasıl verdin denir de çevirip sormak da nedir yani. Sen öyle baktıklarını hissettiğim anda oku bol bol hatta onlara doğru oku
Geçen gün sebzeci için indim.aparman yoneticisinin eşi,karşı apartmandan bir kadın ve alt komşum peşpeşe durdurdu mesela.Okuyordum dün kadının bakışlarına şok oldum.aksam çöp atmak icin çıktım yine dışarıdaydı yine takip ediyordu gözüyle okumayı unuttum.az önce dedim beni bir okuyun ferahladım biraz.
Hiç aklıma gelmemişti zehracim mantıklı artık yaparım öyle teşekkürler

Ben uzun suredir kiloluydum .Evden pek çıkmadım.Birden zayıflamış çıkınca göze battım sanırım.

Tabi canım nasıl dikkat çekmişsindir bilmez miyim ben 100den 65e indiğimde her gören şok oluyordu yıllarca beni görmeyip düğünümde görenler oldu bildiğin gelinlikle merdivenden yuvarlandım

Kapya biber doğrayıp dondurucuya attım benim kış hazırlıkları başladı biraz da vişne koydum meyve suyu vs yapmak için
Oh eline sağlık canım. Dün pazarda ben de gördüm kapta biber ama almayı unutmuşum

Geçenlerde konusundan aldım vişne bende paketledim koydum dondurucuya bizimkiler de çok seviyor

Oh eline sağlık canım. Dün pazarda ben de gördüm kapta biber ama almayı unutmuşum

Geçenlerde konusundan aldım vişne bende paketledim koydum dondurucuya bizimkiler de çok seviyor
Biraz yeşil fasülye koyacağım kayınvalidem yaprak yapmış o gelince onları sarıp atayım diyorum hem doğum hem kış hazırlığı

Sinitzel yağlı oluyor sanırım o yüzden 3 tane çok gibi geldi 2 dlm karpuz varken kavun olmasaymis iyiymis
Güzel menü canim afiyet olsun
İyi bari canım Zehra nin dedigini yap bundan sonra
Tabi canım nasıl dikkat çekmişsindir bilmez miyim ben 100den 65e indiğimde her gören şok oluyordu yıllarca beni görmeyip düğünümde görenler oldu bildiğin gelinlikle merdivenden yuvarlandım
Yaaa Allah'ım nasıl göz var millette öldürecekler mis seni
Günaydın

Gelemedim bu hafta çok yoğun geçti misafirlerim vardı. Gorumcem geldi onu agirlamaya çalışıyorum.
Bu hafta dikkat edemedim bı turlu.
Allah kolaylık versin canım zor oluyor yatılı misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…