Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir yılda iki kez izin alabiliyorsun canım bi önceki iznin geçen yılda idi bu yılki ilk iznin diye biliyorum iyi tatiller diliyorum canım bi bakayım mezuniyet şartın tutuyor mu diye

Selam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam

Bence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıkları

Bence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıkları
Ben de cok strese gırıyorum, benden giden daha mı fazla kendımı aılemı herkesı strese sokuyorum , cok kararsızım 1 ay sürem var dusuneyım bakalım , dün bukdr çirkinleşen davada nekdr çirkınlesır kımbılır

Masal3487 (69/66,2/2,8/%4)mezun üye geri döndü, bk:69 bt :31.08.019 h:58
Bi kere mezun olmuşsun canım daha sonra 638. Etap 11.09.2019 da tekrar listeye girip 647de izne ayrılmışsın geçen sene izinden listeye almışız seni şu an listeye başlangıç kilonun da üzerinde olduğun için hiç bir şekilde mezuniyet şansımız yok izne ayrılmak istiyor notu düşeceğim masal3487

Tebrikler canım
1.15 gitti canım çok şükür
Gecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88
Tebrikler canım
Sonucundan bisey çıkacağına inanıyorsan uğraş.Cok bisey de olmayacaksa yıpratma kendini canım
Süpper harıkasınnnn
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…