- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.041
Bir yılda iki kez izin alabiliyorsun canım bi önceki iznin geçen yılda idi bu yılki ilk iznin diye biliyorum iyi tatiller diliyorum canım bi bakayım mezuniyet şartın tutuyor mu diyeEki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836
Kac haftadir 500-600 gr gidiyor
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.
Bence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıklarıSelam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam
Ben de cok strese gırıyorum, benden giden daha mı fazla kendımı aılemı herkesı strese sokuyorum , cok kararsızım 1 ay sürem var dusuneyım bakalım , dün bukdr çirkinleşen davada nekdr çirkınlesır kımbılırBence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıkları
Hey maşallah geliyor 6lar
İnşallahHey maşallah geliyor 6lar
Süpper harıkasınnnn
Tebrikler canımEki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836
Kac haftadir 500-600 gr gidiyor
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.
1.15 gitti canım çok şükür@Breeze96 canim sen ne kadar verdin bu hafta?
Benim kilo vermelerim cok yavasladi,memleket donusu iyi vir diyetisyene gitmek istiyorum,Bursada iyi bir diyetisyen bilen diyan var mi? Ya da online destek alabilecegim,mehtap yakut dusunuyordum o da cok pahali,baska onerisi olan var mi?
Tebrikler canımGecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88
Sonucundan bisey çıkacağına inanıyorsan uğraş.Cok bisey de olmayacaksa yıpratma kendini canımBen de cok strese gırıyorum, benden giden daha mı fazla kendımı aılemı herkesı strese sokuyorum , cok kararsızım 1 ay sürem var dusuneyım bakalım , dün bukdr çirkinleşen davada nekdr çirkınlesır kımbılır
teşekkürler canımSüpper harıkasınnnn
Anam ne kadar esneksiniz ben bu hareketleri yapamam tutulur kalırımBasenler ve kalça gitmiyor bir türlü platese başlamak istiyorum iki haftalık yapmak isteyen olursa
Zehram dur daha denemedim.yapabilirim inşallah.Anam ne kadar esneksiniz ben bu hareketleri yapamam tutulur kalırım
İnşallah canım ben eğilip bükülmeli şeyleri yapamıyorum hiçZehram dur daha denemedim.yapabilirim inşallah.
Günaydın kızlar
Harika sonuç canım mezun üye olduğun için seni haftaya listeye alabilirizKilo bildirimi
Geçen hafta 62
Bu hafta 60.9
Fark -1.1
Yüzde 1.774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?