- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.721
Herkese günaydın 9.takımın güzel bayanları
Yarım saattiir geçmişi okuyorum oku oku bitmedi, dün neler olmuş burdaama neyseki tatlıya bağlanmış çok şükür
Betüş dün markete gittim ben lahanadan falan anlamam diye bir kadını çağırdım dedim abla bana güzel yapraklı lahana seçer misinbir tane seçti baktım fiyatı çok uygun bir tane daha seçtirdim kadına çünkü annem daha lmadan lahanalara göz dikmiş dolma yapacakmış neyse o iki lahana ile spora gittim spordan sonrada eve taşıdım onları kollarım koptu resmen.
Velhasış bugün başladım lahana suyunu içmeye, sabah içtim evet tadı çok kötü ama içilmeyecek gibi değil, soğumasını bekledim diktim kafayaAç karna içtim bir de akşam içicem ama sen sanki günde 3-kez içiyorsun. Ben işyerinde uğraşamam diye sabah ve akşam evde yapıp içicem.
Bu arada en son 68,5'lardayken bu sabah tartıldım 70 olmuşumiyiki bu hafta listede yokumm.
Neyse ben bu lahana diyetinden çok umutluyumm haftaya kadar sana yetişirim betüşş
marti (64,6/64,2/0,4/0,61)
btlbetul (///%)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
buzdanmadam (/ / /%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (///%)
fadime02 (/ //% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (///%)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)
9. takım yüzdesi: %
G Ü N A Y D I N Fistiklaaaaaaaaaaar
marti (64,6/64,2/0,4/%0,61)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
ozdemi (///%)
trulyscrumptions (///%)
Peki kimseden ses çıkmaıd günün spor önerisi benden çömel ve zıpla....
Eki Görüntüle 639326
nasıl uyar mıyız buna..... uygun mudur?
bana uyar valla ama akşama yaparım ancak çünkü şimdi toplantıya gidiyorum canımcım :)15 erden 3 set yapıcam söz zaten akşam yürüyüşe de gitcez annemle birlikte ordan dönünce sıcağı sıcağına yapıveririrm hemencik :) geceleri yapıcam günün hareketi bildirimini bu geceden itibaren başlatırım canım. listede hazırlarım hangi gün hangi hareketi yapıcaz diye :)
kilo bildirimi: 69.6 hesaplamadım çünkü 0 0 0 0 0 0
neyse hafta içindeki git gellerden sonra iyidir yinede. ben bugün buralarda olamayacağım kızlar kusura bakmayın. seviliyorsunuz kaçtım ben bay bayyyy...
Aç karna, 1 bardak lahana suyu
SABAH
2 yumurta
2 dilim k.ekmeği
2 zeytin
Ara: 1 elma
ÖĞLE
1 kase çorba
1 kivi
Ara: 1 armut
1 yeşil elma
AKŞAM
Aç karna 1 bardak lahana suyu
1 elma
Bol salata
45 DK SPOR+2 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇMEYİ PLANLIYORUM.
ok yarın için sporu hazırlarsın o zaman.... süpper olur....
menü gayet güzel.... sakın kaçamak yok aynen uyuyosun yazdığına..... tependeyim haaa :)
gunaydin topigim
kilo bildirimi yapayim, su pis tartiya gore bu sabahki kilom 80.1.
dun 400 gram gitmis demek ki, neyse buna da sukur
hesaplama yapmayi hala bilmiyorum :26: biri benim yerime yaparsa ve sonra bi ara bana nasil yaptigini anlatirsa coooook sevinirim zira su an acil giyinip cikmam lazim normalde cumalari gec baslarim da bu hafta fazla mesai haftasi 11 saat caliscam bugun uhuhu
gece gec gelicem, muhtemelen gitmis olursunuz ama burada olanlarla gorusuruz artik
ayyy ben bunları bıraktım uyumaya gittim (ama uyuyamadım), meğersem arkamdan daha neler yazmışlar cazular..ancak okuyabildim..buna çok güldüm hopiş olaya el atmış :)))) biz ablamla gece çok kikirdersek annem odaya girer uyuyun artık derdi aklıma o geldi....
betülcüm ben zaten doğal bir spor olan "bulaşık makinası boşaltma" eylemini gerçekleştirirken o gösterdiğin hareketi yapıyorum..zira mutfak dolabım bayağı yukarıda..ama senin için tekrar yaparımi merak etme..hopiiiş sobee..... zıplıcan mı bu gün bizlee....
ayyy ben bunları bıraktım uyumaya gittim (ama uyuyamadım), meğersem arkamdan daha neler yazmışlar cazular..ancak okuyabildim..
betülcüm ben zaten doğal bir spor olan "bulaşık makinası boşaltma" eylemini gerçekleştirirken o gösterdiğin hareketi yapıyorum..zira mutfak dolabım bayağı yukarıda..ama senin için tekrar yaparımi merak etme..
marti (64,6/64,2/0,4/%0,61)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (69,6/69,6/0/%0)
buseb (///%)
ozdemi (///%)
trulyscrumptions (///%)
hoppidicik (90,9/90,8/0,1/%0,11)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?