Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 1 litrelik suya yap 3 öğün iç.... her öğünde taze yapmana gerek yok... ama her gün taze yapacan..... sabah yaptığından koy bir şişeye götür işe öğlende içiver....

marti (64,6/64,2/0,4/%0,61)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
buzdanmadam (/ / /%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (///%)
fadime02 (/ //% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (///%)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)

9. takım yüzdesi: %

G Ü N A Y D I N Fistiklaaaaaaaaaaar

Son düzenleme:

Geçen hafta 68

Bu hafta 67.8

Betulcum ekledim seni

Kizlar sabah kahvaltim: iki yumurta b.peynir coook aci biber ve hindi salamli omlet yaninda domates hmmmmmm superdiiii

Peki kimseden ses çıkmaıd günün spor önerisi benden çömel ve zıpla....

Eki Görüntüle 639326

nasıl uyar mıyız buna..... uygun mudur?

bana uyar valla ama akşama yaparım ancak çünkü şimdi toplantıya gidiyorum canımcım :) 15 erden 3 set yapıcam söz zaten akşam yürüyüşe de gitcez annemle birlikte ordan dönünce sıcağı sıcağına yapıveririrm hemencik :) geceleri yapıcam günün hareketi bildirimini bu geceden itibaren başlatırım canım. listede hazırlarım hangi gün hangi hareketi yapıcaz diye :)

kilo bildirimi: 69.6 hesaplamadım çünkü 0 0 0 0 0 0

neyse hafta içindeki git gellerden sonra iyidir yinede. ben bugün buralarda olamayacağım kızlar kusura bakmayın. seviliyorsunuz kaçtım ben bay bayyyy...

Aç karna, 1 bardak lahana suyu

SABAH
2 yumurta
2 dilim k.ekmeği
2 zeytin

Ara: 1 elma

ÖĞLE
1 kase çorba
1 kivi

Ara: 1 armut
1 yeşil elma

AKŞAM
Aç karna 1 bardak lahana suyu
1 elma
Bol salata

45 DK SPOR+2 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇMEYİ PLANLIYORUM.

ok yarın için sporu hazırlarsın o zaman.... süpper olur....

menü gayet güzel.... sakın kaçamak yok aynen uyuyosun yazdığına..... tependeyim haaa :)

gunaydin topigim

kilo bildirimi yapayim, su pis tartiya gore bu sabahki kilom 80.1.
dun 400 gram gitmis demek ki, neyse buna da sukur

hesaplama yapmayi hala bilmiyorum :26: biri benim yerime yaparsa ve sonra bi ara bana nasil yaptigini anlatirsa coooook sevinirim zira su an acil giyinip cikmam lazim normalde cumalari gec baslarim da bu hafta fazla mesai haftasi 11 saat caliscam bugun uhuhu

gece gec gelicem, muhtemelen gitmis olursunuz ama burada olanlarla gorusuruz artik

400 gr 400 grdır..... şşş ben anlamam eve gelir gelmez ne kaa yorgun olursan ol o spor yapılacak..... 20 kere çömelecek kalkıp zıplıcan..... akşama kontrol etcem....

buna çok güldüm hopiş olaya el atmış :)))) biz ablamla gece çok kikirdersek annem odaya girer uyuyun artık derdi aklıma o geldi....
ayyy ben bunları bıraktım uyumaya gittim (ama uyuyamadım), meğersem arkamdan daha neler yazmışlar cazular..ancak okuyabildim..

hopiiiş sobee..... zıplıcan mı bu gün bizlee....
betülcüm ben zaten doğal bir spor olan "bulaşık makinası boşaltma" eylemini gerçekleştirirken o gösterdiğin hareketi yapıyorum..zira mutfak dolabım bayağı yukarıda..ama senin için tekrar yaparımi merak etme..

marti (64,6/64,2/0,4/%0,61)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
buzdanmadam (/ / /%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (///%)
fadime02 (/ //% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (///%)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)
hoppidicik (90,9/90,8/yüzde işini bilen varsa hesaplasın loo

9. takım yüzdesi: %

benim yüzdeye tikkat!!

Son düzenleyen: Moderatör:

yooo o ayrı bu ayrıı... sporada gitsen burdaki etkinlik ayrı deyip yapılmalı bence...

simdi listeye busra ve fulyayi ekleyim dedim ama busraya hep sifir mi diycem ? Fulyanin da gecen haftaki kilosunu bilsem hesapliycam gecmisi kontrol eden varsa bi zahmet sooleyinde hesaplayim kizlaaaaaar :26:

takıma katıldığımdan beri ilk defa bbu hafta artıda çıkmadın gururunu yaşıyorum

kilom 55.5

alın size artıııııııııııııııı

sıfır kaçamak ve artıııııııııı

gari de gari garii, artı da artı artııı

eyvaağğh eyvaağğhh

iveett hilalciğime ve emineciğimee listeyi hazırladıkları için çook teşekkürler hopişcanım ben senin ve fulyanın, hesaplayamayanların hesaplamalarını yaparım, no problemo
rahat olun bacılar

hopisim yuzden tamam umarim biseyleri yanlis yapmiyorumdur:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…