Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yemekte şekerpare vardı çok severim kendilerini bir an şeytan dedi ye gitsin ama şu an iyiki yememişim diyorum, içim rahat çok şükür, diyete başlayıp bozduktan sonraki pişmanlık ççok kötü.

Kiz Buseeeee birde cikicam dedin saat bir bildirimini yap lutfeeeeeen tek cizelgeyi yapmaaaa ama lutfen bildirimini yap bi de yuzde nasil hesaplaniooooooo kiz bi diyiveeer

Yemekte şekerpare vardı çok severim kendilerini bir an şeytan dedi ye gitsin ama şu an iyiki yememişim diyorum, içim rahat çok şükür, diyete başlayıp bozduktan sonraki pişmanlık ççok kötü.
gamzeeeee bana pismanlik deme burda benim kadar o duyguyu bilen yoktur diyorum ilk basladigim gunler 8 tane nerdeyse bi kutu truffel yiyerek tavan yapmistim gecen haftada Dukani bozdum iki tane damla cikolatali kurabiye yedim ama kesinlikle degmiyor yedikten sonraki pismanliga helal diyorum senin iradenin onunde saygiyla ve imrenerek ve ornek alarak egiliyorum

marti (64,6/64,2/0,4/%0,62)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (55,4/55,5/-0,1/%-0,18) Kilosu sabit
buseb (69,6/69,6/0/%0)
ozdemi (65,2///%)
fadime02 (98/99/-1/%-1,02 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, hesaplamayı bilmiyorum.
trulyscrumptions (78,5/80,1/-1,6/%-2,04)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)
hoppidicik (90,9/90,8/0,1/%0,11) 2 haftalık izinden döndü, hesaplamayı bilmiyorum.

9. takım yüzdesi: %

marti (64,6/64,2/0,4/%0,61)
bsrmhmmt (///%)
buseb (///%)
buzdanmadam (/ / /%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/64,5/0,7/%1,07)
fadime02 (/ //% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (///%)
hoppidicik (90,9/90,8/% 0,11)

HOPPİDİCİK SENİNKİNİ DE HESAPLADIM

o zaman bizim yüzdeyi kim hesaplayacak bacılar??:26:..başka takımlaramı sorsak yoksa??

duzeltmeye calistim busracim evet Buse telastan karistirmis ama simdi oooldu

Son düzenleme:

eferiiim..... şeytanın dediklerini yapmıcaz biz artık...

Anacımmmmmmmm allah koruyor beni vallahi...Bir cup çikolata yedi kızlar gözümün önünde
Alışveriş merkezine gitmeyi teklif ttim yemek için.Ben de o arada ev için bir kaç bebk kilidi fln alırım dedim.Gözümün önünde yedi caniler.Bak gidrken gözün kayar çakarım arabayı bi yere dedim cıx.Yediler..
Aferin bana

Canım bak sen böyle diyince çok mutlu oldum, inşallah diyeti bozmanın pişmanlığını yaşamayız hiçbirimiz.

ben de buseye ve sana dukan diyeti konusunda çok imreniyordum biraz da sizi görünce bu kez gaza geldim bir de betüşün lahana diyeti sayesinde hatırlarsan geçen de söylemiştim, ben bir ara takıma uğrayamıyordum sonra bir geldim senin kilon son bıraktığımdan baya baya inmişti, nazarım değmesin maşallah diyeyim ikinize de

LİSTENİN SON HALİ

marti (64,6/64,2/0,4/%0,62)
bsrmhmmt(69,6/69,6/0/%0) Kilosu sabit
buseb (55,4/55,5/-0,1/%-0,18)
ozdemi (65,2/64,5/0,7/%1,07)

fadime02 (98/99/-1/%-1,02 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, hesaplamayı bilmiyorum.
trulyscrumptions (78,5/80,1/-1,6/%-2,04)
hoppidicik (90,9/90,8/0,1/%0,11) 2 haftalık izinden döndü, hesaplamayı bilmiyorum.

9. takım yüzdesi: %

kızlar yüzde hesaplamadan önce şu yapamadığımız hesaplamalar yapılmalı. 3. takımdan yardım isteyin. ben çıkmak zorundayım.

aferim acı yok rakiii..... aç kalcaz fit olcaz... abur cubur yok.... yaza görür onlar.... ben yiyiyn yiyin diyom karşımda yiyenlere bi sor neden diye onlar şişko olsun diye... onlarda olmuyo ama neysee...

Hilalciiiim takimin gururusun bu hafta bebaaaaaam bitanesin yuru be Hilal kim tutar seniiii

Ayyy şımardım ne yalan söyleyeyim.Gaz her zaman iyidir Eminoşum..Buraya geldiğimde ne kadar ümitsizdim bir bilsen..40 kg vermek istiyordum ve hayaldi benim için..Şimdiyse 9,900gr kilo verdim.4 te 1.
Demekki yol arkadaşlarına ve gaza her zaman ihtiyaç var.

Hilaaaaal ben artik diyorum ki yidinizde ne olduuuu biyeriniz mi artti heee artmis gobeginiz cikmis

aferim acı yok rakiii..... aç kalcaz fit olcaz... abur cubur yok.... yaza görür onlar.... ben yiyiyn yiyin diyom karşımda yiyenlere bi sor neden diye onlar şişko olsun diye... onlarda olmuyo ama neysee...

He kız olmuyolar vallahi.Bizim kızlar çekmecelere abur cubur istifliyo hergün 3000-5000 kalori maşallah.Ben garibanda 900-1200
Tatile ve kızımın doğum gününe şişko gitmiycem.Hep yanımda olun lütfenn..Fıstık gibi fotoğraflar çekicem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…