- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.741
gamzeeeee bana pismanlik deme burda benim kadar o duyguyu bilen yoktur diyorum ilk basladigim gunler 8 tane nerdeyse bi kutu truffel yiyerek tavan yapmistim gecen haftada Dukani bozdum iki tane damla cikolatali kurabiye yedim ama kesinlikle degmiyor yedikten sonraki pismanliga helal diyorum senin iradenin onunde saygiyla ve imrenerek ve ornek alarak egiliyorumYemekte şekerpare vardı çok severim kendilerinibir an şeytan dedi ye gitsin ama şu an iyiki yememişim diyorum, içim rahat çok şükür, diyete başlayıp bozduktan sonraki pişmanlık ççok kötü.
marti (64,6/64,2/0,4/%0,62)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt (55,4/55,5/-0,1/%-0,18) Kilosu sabit
buseb (69,6/69,6/0/%0)
ozdemi (65,2///%)
fadime02 (98/99/-1/%-1,02 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, hesaplamayı bilmiyorum.
trulyscrumptions (78,5/80,1/-1,6/%-2,04)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)
hoppidicik (90,9/90,8/0,1/%0,11) 2 haftalık izinden döndü, hesaplamayı bilmiyorum.
9. takım yüzdesi: %
duzeltmeye calistim busracim evet Buse telastan karistirmis ama simdi oooldumarti (64,6/64,2/0,4/%0,62)
btlbetul (68/67,8/0,2/%0,29)
bsrmhmmt(69,6/69,6/0/%0) Kilosu sabit
buseb (55,4/55,5/-0,1/%-0,18)
ozdemi (65,2///%)
fadime02 (98/99/-1/%-1,02 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, hesaplamayı bilmiyorum.
trulyscrumptions (78,5/80,1/-1,6/%-2,04)
lypsa (94,2/93,2/1/%1,06)
hoppidicik (90,9/90,8/0,1/%0,11) 2 haftalık izinden döndü, hesaplamayı bilmiyorum.
9. takım yüzdesi: %
Yemekte şekerpare vardı çok severim kendilerinibir an şeytan dedi ye gitsin ama şu an iyiki yememişim diyorum, içim rahat çok şükür, diyete başlayıp bozduktan sonraki pişmanlık ççok kötü.
herkes bildirimini yapsin tamamlaninca 3.takimdan yardim alicaaaaz Buse simdi sirasimiydi kadinlar matinasinin yaaaao zaman bizim yüzdeyi kim hesaplayacak bacılar??:26:..başka takımlaramı sorsak yoksa??
gamzeeeee bana pismanlik deme burda benim kadar o duyguyu bilen yoktur diyorum ilk basladigim gunler 8 tane nerdeyse bi kutu truffel yiyerek tavan yapmistim gecen haftada Dukani bozdum iki tane damla cikolatali kurabiye yedim ama kesinlikle degmiyor yedikten sonraki pismanliga helal diyorum senin iradenin onunde saygiyla ve imrenerek ve ornek alarak egiliyorum
Anacımmmmmmmm allah koruyor beni vallahi...Bir cup çikolata yedi kızlar gözümün önünde
Alışveriş merkezine gitmeyi teklif ttim yemek için.Ben de o arada ev için bir kaç bebk kilidi fln alırım dedim.Gözümün önünde yedi caniler.Bak gidrken gözün kayar çakarım arabayı bi yere dedim cıx.Yediler..
Aferin bana
Hilalciiiim takimin gururusun bu hafta bebaaaaaam bitanesin yuru be Hilal kim tutar seniiii
Hilaaaaal ben artik diyorum ki yidinizde ne olduuuu biyeriniz mi artti heee artmis gobeginiz cikmisAnacımmmmmmmm allah koruyor beni vallahi...Bir cup çikolata yedi kızlar gözümün önünde
Alışveriş merkezine gitmeyi teklif ttim yemek için.Ben de o arada ev için bir kaç bebk kilidi fln alırım dedim.Gözümün önünde yedi caniler.Bak gidrken gözün kayar çakarım arabayı bi yere dedim cıx.Yediler..
Aferin bana
aferim acı yok rakiii..... aç kalcaz fit olcaz... abur cubur yok.... yaza görür onlar.... ben yiyiyn yiyin diyom karşımda yiyenlere bi sor neden diye onlar şişko olsun diye... onlarda olmuyo ama neysee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?