Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada kizlar Alanya da yasiyorum cevremizdeki ilcelerde buyuk yanginlar var manavgat 1 saat uzakligimizda dun burada da baslattilar 2 yerde ama sondurmeyu basardilar dua edin bizlere
Ne diyecegimi şaşırıyorum onca canlıya zarar vermek bu nasıl ınsanlıktir Allah yardımcımız olsun

Ne diyecegimi şaşırıyorum onca canlıya zarar vermek bu nasıl ınsanlıktir Allah yardımcımız olsun
Amin canimm. Yani artik daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikacak mi diye dusunmekten kafayi yicez surekli annonslar yapiliyor bakalim Allahim korusun

Bu arada kizlar Alanya da yasiyorum cevremizdeki ilcelerde buyuk yanginlar var manavgat 1 saat uzakligimizda dun burada da baslattilar 2 yerde ama sondurmeyu basardilar dua edin bizlere
Ah ahhh yapanları kahruperisan etsin rabbbim. Eşimin halası Manavgat'ta bir alt mahalleleri boşaltılmış dün herkes çaresizce bekliyor. Halamizin kızı çocuğunu annesini bırakıp ise gitmek zorunda çünkü hayat ta devam ediyor aklı evde nasıl çalışır insan. Gözümüz bı yandan haberlerde biyandan telefonda.
Rabbim yardımcınız olsun canim

Gelince halıları yikamaya verdim spor yapamadim ki bu hafta.
Kolay gelsin canim ne güzel temiz temiz kullan canim
Günaydın kızlar
Cennet ülkemiz bu haldeyken gün zor aydı bizlere
#BAŞARAMAYACAKSINIZ diyerek başlıyorum güne

Kilo bildirimi
En son 60.5 ti sanırım
Bugün 59.9
Fark -600
Güzel canim dün artiyim diyince korkmuştum demekki regl sisligiymis inmiş gitmis tebrikler

Güzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi bir motivasyon olur senin için
Eki Görüntüle 2894195 @UcanSupurge
Gunaydinnnn ilk bildirim benden olsun
Hayırlı olsun canım inşallah güzel eksilerle mezun olursun
Off hiç sorma ya dünden beri o kadar üzüldüm ki hangisine uzulsem bilmiyorum, İnşallah biran önce biter yangınlar ve zarar görenlerin yaraları sarılır Allah beterinden korusun,
Günaydın kızlar
Cennet ülkemiz bu haldeyken gün zor aydı bizlere
#BAŞARAMAYACAKSINIZ diyerek başlıyorum güne

Kilo bildirimi
En son 60.5 ti sanırım
Bugün 59.9
Fark -600
Çok güzel canım tebrik ederim, inşallah kısa zamanda atlatırız bu zorlukları
Önceki cuma 70
Bu cuma 68.7
Fark -1.3
Yüzde %1.860 doğru hesaplamışimdir ins
Eki Görüntüle 2894279
Çok güzel canım tebrik ederim
Önceki:73.9
Bu hafta:74.8
Fark:+0.9
Yüzde:-1.21
Tatil dönüşü malum, inşallah biran önce eksiye gecersin

Kızlar internet pek iyi değil tek tek dönemedim Ucmelekannesi haticem eksin çok güzel YaKaMoZz-z canım artıları atıp eksiye geçmiş olman çok sevindirdi beni @Breeze96 kayınvalide yolculuk yaramadı sana haftaya çok iyi bir telafi bekliyorum G Goklerce hemşirem artın çok değil maşallah iyi korumuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…