- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.701
Ne diyecegimi şaşırıyorum onca canlıya zarar vermek bu nasıl ınsanlıktir Allah yardımcımız olsunBu arada kizlar Alanya da yasiyorum cevremizdeki ilcelerde buyuk yanginlar var manavgat 1 saat uzakligimizda dun burada da baslattilar 2 yerde ama sondurmeyu basardilar dua edin bizlere
Amin canimm. Yani artik daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikacak mi diye dusunmekten kafayi yicez surekli annonslar yapiliyor bakalim Allahim korusunNe diyecegimi şaşırıyorum onca canlıya zarar vermek bu nasıl ınsanlıktir Allah yardımcımız olsun
Ah ahhh yapanları kahruperisan etsin rabbbim. Eşimin halası Manavgat'ta bir alt mahalleleri boşaltılmış dün herkes çaresizce bekliyor. Halamizin kızı çocuğunu annesini bırakıp ise gitmek zorunda çünkü hayat ta devam ediyor aklı evde nasıl çalışır insan. Gözümüz bı yandan haberlerde biyandan telefonda.Bu arada kizlar Alanya da yasiyorum cevremizdeki ilcelerde buyuk yanginlar var manavgat 1 saat uzakligimizda dun burada da baslattilar 2 yerde ama sondurmeyu basardilar dua edin bizlere
Bende öyle düşünüyorum canim.Süper olur kilo verme verimin de motivasyonun da artacaktır eminim Hafize nerelerde ya ?
Başlangıçlar güzeldir hoşgeldin tekrardan canim
Gelince halıları yikamaya verdim spor yapamadim ki bu hafta.Kız nabıon beni spor konusunda gazlasana, hangi videoları yapıon
Kolay gelsin canim ne güzel temiz temiz kullan canimGelince halıları yikamaya verdim spor yapamadim ki bu hafta.
Güzel canim dün artiyim diyince korkmuştum demekki regl sisligiymis inmiş gitmis tebriklerGünaydın kızlar
Cennet ülkemiz bu haldeyken gün zor aydı bizlere
#BAŞARAMAYACAKSINIZ diyerek başlıyorum güne
Kilo bildirimi
En son 60.5 ti sanırım
Bugün 59.9
Fark -600
Sağol canım.Kolay gelsin canim ne güzel temiz temiz kullan canim
Güzel canim dün artiyim diyince korkmuştum demekki regl sisligiymis inmiş gitmis tebrikler
Üzgünüm kızlarÖnceki:73.9
Bu hafta:74.8
Fark:+0.9
Yüzde:-1.21
Güzel menü canım afiyet olsunİyi aksamlar canlar menum
Sabah 7.00 3 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 11.30
Sade turk kahvesi
Oge 13.30
1 kase corba bol acili
Ara
1 dilim karpuz
Aksam 20.00
4 kofte
Su 3 lt
Spor yuruyus 7.000 adim oldu
U UcanSupurge
Çok iyi bir motivasyon olur senin içinKizlar şekersiz 21 güne başlamayı düşünüyorum yarından itibaren. Akşamdan beri yasaklilari neler yiyeceğime baktım ara ara. Menülerimde bunu da dikkate alıp öyle yorum yapın olurmu yanlışım yada yememem gereken bişey olursa onu ayrıca uyarın
Hayırlı olsun canım inşallah güzel eksilerle mezun olursun
Off hiç sorma ya dünden beri o kadar üzüldüm ki hangisine uzulsem bilmiyorum, İnşallah biran önce biter yangınlar ve zarar görenlerin yaraları sarılırBu arada kizlar Alanya da yasiyorum cevremizdeki ilcelerde buyuk yanginlar var manavgat 1 saat uzakligimizda dun burada da baslattilar 2 yerde ama sondurmeyu basardilar dua edin bizlere
Çok güzel canım tebrik ederim, inşallah kısa zamanda atlatırız bu zorluklarıGünaydın kızlar
Cennet ülkemiz bu haldeyken gün zor aydı bizlere
#BAŞARAMAYACAKSINIZ diyerek başlıyorum güne
Kilo bildirimi
En son 60.5 ti sanırım
Bugün 59.9
Fark -600
Çok güzel canım tebrik ederim
Tatil dönüşü malum, inşallah biran önce eksiye gecersinÖnceki:73.9
Senin artı geldiğini çok nadir görmüşümdür canim. Regl dönemi falanmi. Haftaya cumaya hallerdersin daha fazla eksiyleÖnceki:73.9
Hadi bakalım canim sen halledersinKizlar günaydın, bugün bildirimimi yapayım ve baslayim inşallah biran önce veririm bu eklenenleriEki Görüntüle 2894318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?