- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.681
İyi aman canim dikkat edin kendinizeOoo maşallah sporlarda birbirinizi etiketleyin @Breeze96 da şu sıra çok güzel yürüyüş yapıyor
Daha iyiyim şükür canım kontrolüm vardı bugün şükür sıkıntı yokmuş evli olan görümcemin izni bitiyor bekar görümcem de kaç gündür bizde
Hallederiz inşallahHandandandan da gelir
Oo artın baya var canim sebebi nedir. Regldenmi acabaMerhaba Kızlar fena durumdayım ya neredeyse +1.5 çıkıyorum
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
1 omlet
3 dilim kaşar
2 yeşil 2 siyah zeytin
Akşam 18:00
İki kase kuru fasülye
İkişer dilim kavun karpuz
Canım şu miktarıni yazıyorsun az mı geliyor acaba? Bir de hem artı hem de tartı öncesi kuru fasulye yarın daha da artı getirir,sabah 3 dlm kaşar da fazla geldi yani kalori olarak fazla olurMerhaba Kızlar fena durumdayım ya neredeyse +1.5 çıkıyorum
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
1 omlet
3 dilim kaşar
2 yeşil 2 siyah zeytin
İki kase kuru fasülye
Canım bir de kavun karpuz üçgen dilim mi tam dilim miMerhaba Kızlar fena durumdayım ya neredeyse +1.5 çıkıyorum
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
1 omlet
3 dilim kaşar
2 yeşil 2 siyah zeytin
İki kase kuru fasülye
Malesef Perşembe menüsü değil canım tartı öncesi şişlik gaz yapacak şeyler tüketmiyoruz üstelik artı görmüşkenMerhaba Kızlar fena durumdayım ya neredeyse +1.5 çıkıyorum
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
1 omlet
3 dilim kaşar
2 yeşil 2 siyah zeytin
İki kase kuru fasülye
Perşembeye yaraşır menü canım29 temmuz perşembe
10.00
1 dlm ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık
15.30
1 fincan sütlü kahve
1 kare bitter
17 30
2 fırınlanmış kabak
4 YK sarımsaklı yoğurt
1 üçgen dlm karpuz
Şu 3bucuk litre 1 litresi Dukan birasi
Üçgen canımCanım bir de kavun karpuz üçgen dilim mi tam dilim mi
Hosbulduk canimmmTamamdır canım, inşallah bu kez 50 leri görürüm
Tekrar hoş geldin canım, inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın
Tamamdir canimmOoo maşallah sporlarda birbirinizi etiketleyin @Breeze96 da şu sıra çok güzel yürüyüş yapıyor
Daha iyiyim şükür canım kontrolüm vardı bugün şükür sıkıntı yokmuş evli olan görümcemin izni bitiyor bekar görümcem de kaç gündür bizde
Hallederiz inşallahHandandandan da gelir
Gayet güzel bir menü bence canim. Hatta akşam kofteyle salata da tuketebilirmissin sanki afiyet olsunİyi aksamlar canlar menum
Sabah 7.00 3 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 11.30
Sade turk kahvesi
Oge 13.30
1 kase corba bol acili
Ara
1 dilim karpuz
Aksam 20.00
4 kofte
Su 3 lt
Spor yuruyus 7.000 adim oldu
U UcanSupurge
Çorbanın türü nedir canım ? Köftenin yanında çorba veya salata olurmuş karpuzun miktarından emin olamadım bir üçgen dilimse ne alaİyi aksamlar canlar menum
Sabah 7.00 3 bardak su
Kahvalti 9.00
1 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 11.30
Sade turk kahvesi
Oge 13.30
1 kase corba bol acili
Ara
1 dilim karpuz
Aksam 20.00
4 kofte
Su 3 lt
Spor yuruyus 7.000 adim oldu
U UcanSupurge
Süper olur kilo verme verimin de motivasyonun da artacaktır eminim Hafize nerelerde ya ?Kizlar şekersiz 21 güne başlamayı düşünüyorum yarından itibaren. Akşamdan beri yasaklilari neler yiyeceğime baktım ara ara. Menülerimde bunu da dikkate alıp öyle yorum yapın olurmu yanlışım yada yememem gereken bişey olursa onu ayrıca uyarın
Canını sıkma yaşadın gördün bir kere saldın mı aylarca uğraştığın kilolar hop diye geri geliyor bu defa bırakmak yok güzel bir başlangıç olsun inşallah
Aynen canimmm insallahCanını sıkma yaşadın gördün bir kere saldın mı aylarca uğraştığın kilolar hop diye geri geliyor bu defa bırakmak yok güzel bir başlangıç olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?