Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hopisim cok kolay yuzde hesaplamak sooole:
gecen haftayla bu haftanin farkini bul
farki gecen haftaya bol
sonucu yuzle carp bu kadarcik
ben de yillardir okeyde tas dagitmayi bilmiyorum die hala tas dagitmiyorum oysa eminim biraz ugrassam olacak ama nasil olsa bilmiyorum deyince birileri dagitiyo die hep gecistiriyorum

betul ve ben varim baska kimler burdaaaa huhuuuu aaa busrada gelmiiiis iki tane de ziyaretcimiz var biri Buse digeri Fulya olabilir mi yoldadirlar telden okuyolar kesin

Son düzenleme:
kızlar ben geliverdim :) nasılsınız?? menümü yazıp spor yapıcam bugünün hareketini yani :)

sabah:
4kuru kayısı 1 bardak limonlu su

kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
patlıcanlı salça

öğlen:
2 köfte
salata
makarna ( 4 yemek kaşğı)

ara:
kocaman bir elmanın çeyreği

ara:
1 çokonat

akşam:
yoğurt
kabak dolması ( 1 adet bütün kabak)
şehriyeli tavuk çorbası

ara:
kestane
meyve

spor:
bütün gün topuklu ayakkabı üstünde durmak bir yana dursun :)

20 dakika yürüyüş
15 erden 3 set yani 45 tane günün hareketi

su:
henüz 1 - 1.5 litre falan 2 olur akşama :)

o cokonat ne, o hiii

waaayyy araya bak... çokonaat... arayı bayaa açıyosun olmuyo .... 20 dakka yürüyüşün çokonata gitti.....

15 dakka bisiklete bindim, günün hareketini yaptım şimdide dünkü kalça hareketini yapıcam bi de becerebilirsem 20 mekik çekicem....

kuzucanlaar ben geldiim. ben yokken kimse liste işiyle ilgilenmedi mi yardım isteyin demiştim yahu :26: gözünüzü seveyim böyle yapmayın kız, isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara
ben hiiç kaçamak yapmadım görseniz masada neler vardı ama yan gözle bile bakmadım herkes bana bayıldı, talibim bile çıktı yahu kadının teki gözüne kestirdi beni çıldırdı soruyor da soruyor. numaramı istiyor, facebook istiyor. dedim face yok. tel de veremem ay neler neler ppooff. çocuğun fotosunu gösterdi inş mühendisi sonuncu sınıf cocuk hemi de yahuşukluuu ama kendimi ağırdan sattım tabi ki yuh yani gelin evimize buyrun gayfemizi için bi ayak üstü kadın beni götürecek yahuuu, öyle kolay mı kız almak

nasıl zayıfladın, ne güzel olmuşsun deyip durdular bugün, bir morallendim ki anlatamaaam ay gözlerini alamadılar benden kaç bedensin dedi benim gibi diyette olan 33 yaşında bi kadın var, evli mutlu çocuklu. dedim 36-38 ay ne 38 i 36 sın sen bas baya, hayatta inanmam 38 olduğuna dedi

bu aradaaaaa 9. olmuşuz kızlaar, canımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakiciiizz

kuzularım bugünkü hareketimizi ben yapamadım, çünkü bana yasak olan bi hareket. bileğimi zorlayan şeyler yapamıyorum :26: dünkü hareketi tekrar yaptım o yüzden. şimdi de 50 mekik çekcem

yor cast e fuliş kazanova
fuliş nerdesin kız, fazla mesai yapıyorsun bugün, pestilin çıktı ondan gelemiyorsun sanırım

hanimiş de hanimiş gece tayfası neredeymiş gelin gıı gelin de iki muhabbetin belini kıralım

hani yoksun saf ve temiz duygularımlan oynuyorsun
kocisime misir pörtlettim betulcum senin saf duygularinla oynar miyim yani o kadar da hiyar miyim?

walla ben istedim yardim 3.takimdan matika die bi arkadas ben bilmiom gelince kaptan bi baksin dedi ben de ooooooldu dedim.

hanimiş de hanimiş gece tayfası neredeymiş gelin gıı gelin de iki muhabbetin belini kıralım
Burdayiz Busecim hosgeldin ozledik seni, e tatlim seni de bi gonderdik nerdeyse evli ve cocuklu donecekmissin yani bi daha yok ooole kadinlar matinasi falan ugras didin iki ay bu seviyelere gelelim elin oglu alsin gitsin yok yaaaaaaa hadeeeee hanim hadeeeeee baska kapiya allah versin bizde ooole kolay kolay verecek kiz yok hem onlar bilmio Buse ne cadidir amaaaaaaaan

emineeeeeeee kız allah iyiliğini versin senin aceleden 3. takım yazmışım, doğrusu 13. takım 13. takım kaptanı ebru dan yardım isteyecektiniz. kardeş takım kaptanı ladyline dan yani olsun aferin benim emineciğime canımsın

he yaa kuzucum bilmiyorlar başlarına iş açacaklarını aynen dimi hade hadeee çocuk da yeşil gözlü beyaz tenli boyu da uzun sayılır saçı da gür yahuşuhlu yaaaa evi arabası var deyip durdular, sanki çoook möhim bir şeymiş gibi. dedim duuuuuurrrrrr paradan önce gelen şeyler var

kokteyl nickli arkadaş, sen kimsin, kaç gündür bakıp bakıp kaçıyorsun ajan mısın yoksa sen

kız sen ilk günde ektin beni hani hedefimiz ayda 4 kiloydu

akşam yemegimi 5.30 yedim
aa bendemi menü yazacaktımkine???ben kaçamak için söz verdiğimizi sanıyodum ama olsun be fadime , senimi kırıcam..her akşam yazarım menümü..

sen yine taş dağıtabiliyormuşsun, ben okeyin o sunu bilmem bacım..

oooooooo buseb hanım anlayalim yanii..öyle günlere gitmeler, misafir ağırlamalar falan..sen iyice umutsuz ev kadını moduna girdin bak, benden söylemesi..tez çık o psikolojiden , yoksa gidişat belli

ayrıca o "istemem, yan cebime koy" halin hopişin gözünden kaçmadı haa..yok çocuk mühendismişde yok efendim yahuşukluymuşda falan filansankim biraz heveslendin sanki bi kıpraştı için gibime geliyo, yazdıklarından öyle bir elentirik aldım..kısmetin nereden geleceği belli olmaz yewrum..madem merak ettin yahuşukluyu vereydin face mace(mace??)hem beğenmezsen sonra " beni ne mühendisler istedide gitmedim " dersin..bak şimdi bende merak ettim iyimi..:26:

o cokonat ne, o hiii

waaayyy araya bak... çokonaat... arayı bayaa açıyosun olmuyo .... 20 dakka yürüyüşün çokonata gitti.....

sormayın kızlar yine fenalardayım az öncede sıcak çikolata içtim ben diyetisyeni bırakıp dukana başlıyciiimm... yardım edi verin bana. :S

bsrmhmmt şşş yarının hareketini belirlicedin unutmaaa.....

geldim cnaım geldim :) eve kızlar günün hareketi

Egzersiz Hocasından Selülit Ve Bacak İncelten Zafılama Egzersizleri - YouTube

bu videodaki hareket. busecim sanada mekik vericem ayrıca sen ayak bacak hareketi yapabilemiyorsun çünkülüm

4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube

buda sana busişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…