- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.781
hopisim cok kolay yuzde hesaplamak sooole:
çok teşekkür ederiz lady...vallahi her cuma bizde aynı problem..kendi adıma söylemek gerekirse ben halen anlamıyorum hesaplamayı..haa kendi işimi biraz kafa yorarak yapabilirim, nasıl olsa biri gelir ve yanlışmı doğrumu olduğunu söyleyebilir ama takım yüzdesini hesaplamayı bilmiyorum ..ayrıca bu hesap işi, takıma "benimkinide hesaplayın" demek beni çooook geriyor..bilmiyorum bu işi nasıl çözücem..ya birinin beynini yiyerek öğrenicem veya her hafta benim yüzdeyi hesaplayacak birini bulucam..
betul ve ben varim baska kimler burdaaaa huhuuuu
sorun yok ben burdayim bekliyorumbende şindik kaçıyorum... geliciim....
o cokonat ne, o hiiikızlar ben geliverdim :) nasılsınız?? menümü yazıp spor yapıcam bugünün hareketini yani :)
sabah:
4kuru kayısı 1 bardak limonlu su
kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
patlıcanlı salça
öğlen:
2 köfte
salata
makarna ( 4 yemek kaşğı)
ara:
kocaman bir elmanın çeyreği
ara:
1 çokonat
akşam:
yoğurt
kabak dolması ( 1 adet bütün kabak)
şehriyeli tavuk çorbası
ara:
kestane
meyve
spor:
bütün gün topuklu ayakkabı üstünde durmak bir yana dursun :)
20 dakika yürüyüş
15 erden 3 set yani 45 tane günün hareketi
su:
henüz 1 - 1.5 litre falan 2 olur akşama :)
kızlar ben geliverdim :) nasılsınız?? menümü yazıp spor yapıcam bugünün hareketini yani :)
sabah:
4kuru kayısı 1 bardak limonlu su
kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
patlıcanlı salça
öğlen:
2 köfte
salata
makarna ( 4 yemek kaşğı)
ara:
kocaman bir elmanın çeyreği
ara:
1 çokonat
akşam:
yoğurt
kabak dolması ( 1 adet bütün kabak)
şehriyeli tavuk çorbası
ara:
kestane
meyve
spor:
bütün gün topuklu ayakkabı üstünde durmak bir yana dursun :)
20 dakika yürüyüş
15 erden 3 set yani 45 tane günün hareketi
su:
henüz 1 - 1.5 litre falan 2 olur akşama :)
sorun yok ben burdayim bekliyorum
kocisime misir pörtlettim betulcum senin saf duygularinla oynar miyim yani o kadar da hiyar miyim?hani yoksun saf ve temiz duygularımlan oynuyorsun
kuzucanlaar ben geldiim. ben yokken kimse liste işiyle ilgilenmedi miyardım isteyin demiştim yahu :26: gözünüzü seveyim böyle yapmayın kız, isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara
ben hiiç kaçamak yapmadımgörseniz masada neler vardı ama yan gözle bile bakmadım herkes bana bayıldı, talibim bile çıktı yahu kadının teki gözüne kestirdi beni çıldırdı soruyor da soruyor. numaramı istiyor, facebook istiyor. dedim face yok. tel de veremem ay neler neler ppooff. çocuğun fotosunu gösterdi inş mühendisi sonuncu sınıf cocuk hemi de yahuşukluuu ama kendimi ağırdan sattım tabi ki yuh yani gelin evimize buyrun gayfemizi için bi ayak üstü kadın beni götürecek yahuuu, öyle kolay mı kız almak
nasıl zayıfladın, ne güzel olmuşsun deyip durdular bugün, bir morallendim ki anlatamaaamay gözlerini alamadılar benden kaç bedensin dedi benim gibi diyette olan 33 yaşında bi kadın var, evli mutlu çocuklu. dedim 36-38 ay ne 38 i 36 sın sen bas baya, hayatta inanmam 38 olduğuna dedi
bu aradaaaaa 9. olmuşuz kızlaar, canımız sağ olsunönümüzdeki maçlara bakiciiizz
Burdayiz Busecim hosgeldin ozledik seni, e tatlim seni de bi gonderdik nerdeyse evli ve cocuklu donecekmissin yani bi daha yok ooole kadinlar matinasi falan ugras didin iki ay bu seviyelere gelelim elin oglu alsin gitsin yok yaaaaaaahanimiş de hanimiş gece tayfası neredeymişgelin gıı gelin de iki muhabbetin belini kıralım
walla ben istedim yardim3.takimdan matika die bi arkadas ben bilmiom gelince kaptan bi baksin dedi ben de ooooooldu dedim.
Burdayiz Busecim hosgeldin ozledik seni, e tatlim seni de bi gonderdik nerdeyse evli ve cocuklu donecekmissin yani bi daha yok ooole kadinlar matinasi falan ugras didin iki ay bu seviyelere gelelim elin oglu alsin gitsin yok yaaaaaaahadeeeee hanim hadeeeeee baska kapiya allah versin bizde ooole kolay kolay verecek kiz yok hem onlar bilmio Buse ne cadidir amaaaaaaaan
aa bendemi menü yazacaktımkine???ben kaçamak için söz verdiğimizi sanıyodum ama olsun be fadime , senimi kırıcam..her akşam yazarım menümü..kız sen ilk günde ektin beni hani hedefimiz ayda 4 kiloydu
akşam yemegimi 5.30 yedim
sen yine taş dağıtabiliyormuşsun, ben okeyin o sunu bilmem bacım..hopisim cok kolay yuzde hesaplamak sooole:
gecen haftayla bu haftanin farkini bul
farki gecen haftaya bol
sonucu yuzle carp bu kadarcik
ben de yillardir okeyde tas dagitmayi bilmiyorum die hala tas dagitmiyorum oysa eminim biraz ugrassam olacak ama nasil olsa bilmiyorum deyince birileri dagitiyo die hep gecistiriyorum
oooooooo buseb hanım anlayalim yaniikuzucanlaar ben geldiim. ben yokken kimse liste işiyle ilgilenmedi miyardım isteyin demiştim yahu :26: gözünüzü seveyim böyle yapmayın kız, isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara
ben hiiç kaçamak yapmadımgörseniz masada neler vardı ama yan gözle bile bakmadım herkes bana bayıldı, talibim bile çıktı yahu kadının teki gözüne kestirdi beni çıldırdı soruyor da soruyor. numaramı istiyor, facebook istiyor. dedim face yok. tel de veremem ay neler neler ppooff. çocuğun fotosunu gösterdi inş mühendisi sonuncu sınıf cocuk hemi de yahuşukluuu ama kendimi ağırdan sattım tabi ki yuh yani gelin evimize buyrun gayfemizi için bi ayak üstü kadın beni götürecek yahuuu, öyle kolay mı kız almak
72:
o cokonat ne, o hiii
waaayyy araya bak... çokonaat... arayı bayaa açıyosun olmuyo.... 20 dakka yürüyüşün çokonata gitti.....
bsrmhmmt şşş yarının hareketini belirlicedin unutmaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?