Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzularım bugünkü hareketimizi ben yapamadım, çünkü bana yasak olan bi hareket. bileğimi zorlayan şeyler yapamıyorum :26: dünkü hareketi tekrar yaptım o yüzden. şimdi de 50 mekik çekcem

aman aman biz öyle ortaya konuşuyoruz herkez kendini sakatlamayacak şekilde hareket etsin pleasee...

oooohhh bi sıcak çukulatan eksikti.... biz burda lahanaya talim edelim.... olmaaz olmaazz......

günün hareketi iyimiş.... hep zorlanıyorum şunda yaaa.... koca totoyu kaldırmak kolay olmuyo..... bunu becereyimde akşama buseye verdiğin mekiğide yaparım ben :)

insan yapmaya başlayınca yapası geliyo.....

Helaaall... işte böylee gözünü sevdiğimin lahanası....

Günaydın beybiler,

bu gün gözümü bir açtım saat 9:30 işe geç kaldım yani.... ne uykusudur arkadaş...

dün akşam bu gün için tavuk pişirdim tavada naneli acıbiberli tuzsuz.... kendi yağında ama bir dahakine haşlarım ki yağı suyuna karışıp gitsin...

bu günkü menüm;
sabah; 10 fındık 5-6 beyaz leblebi 1 mandalina 1 b form çayı --- çerez tadında bir sabah
ara : 3 kayısı + lahana suyu
öğle : 3 parça tavuk + lahana suyu
ara : 1 mandalina
akşam:2 parça tavuk + lahana suyu

tavuk parçaları avcunuzun parmaksız kısmı kadar...

koca gün yeşil çay içer dururum...

Aç karna
1,5 bardak lahana suyu

SABAH
2,5 dilim k.ekmeği
2 yumurta

Ara: 3 ufacık pana harçlı tavuk

ÖĞLE
1 kase çorba
3 ufak pane harçlı tavuk (3'ünün toplamı 1 avuç içi kadar sanırım)

Ara: 1 elma
1 armut

AKŞAM
2 bardak lahana suyu
1 ayva
1 kivi.

SPOR: Günün hareketi (3 tur)
30 dk spor

betüş menü çok güzel sabah kahvalltısında bile ekmek yemiyon nasıl doyduğunu hissediyon?

maşallah gamzecim :) bende bugün anamı ikna edip alışveriş tyapıp yarın dukanlamaya başlıyorum diyetisyenimide bırakıyorum. sevdiceğin desteğinide aldım sırtıma artık ohh mis :) evde yapıp yapıp yiycem zaten mutfağı çok seviyorum :) ütün gün yemek yapsam banamısın demez neyse ben normal günlerimin son kahvaltısını yapıp geliyorum :) görüşürüz kızlar...

betüş menü çok güzel sabah kahvalltısında bile ekmek yemiyon nasıl doyduğunu hissediyon?

ben ekmek sevmiyorum hiç aramam.... o konuda şanslıyım... ekmek yemem için ekmek arası bir şey olması lazım o zaman yerim bak :)))

ben ekmek sevmiyorum hiç aramam.... o konuda şanslıyım... ekmek yemem için ekmek arası bir şey olması lazım o zaman yerim bak :)))

O konuda gerçekten şanslısı betüş, ben kuru ekmeği bile içinde birşey olmadan yerim :) zaten annem hep der sen rejimdeyken evde hep ekmek kalıyor :))) ben rejımde olmayınca akşama ekmek kalmıyormuş :)))

canımm ben seni bu kez çok kararlı gördüm, eminim emine ve busenin yardımıyla bu kez başarıcaksın şu konuda da şanslısın en azından gözünün önünde sana yol gösteren birileri olacak, başarırsın eminim ben

O konuda gerçekten şanslısı betüş, ben kuru ekmeği bile içinde birşey olmadan yerim :) zaten annem hep der sen rejimdeyken evde hep ekmek kalıyor :))) ben rejımde olmayınca akşama ekmek kalmıyormuş :)))

anca biri eve gelirse eve ekmek alırım... benim kilom çukulata kola ve hareketsizlikten dolayı..... ben bu şekil besleneydim hiç fil gibi olmazdım...

Su içemiyoruz bari yeşil çaya yüklenelim betüşşşşşşş, gidip bir fincan yapayım kendime.

eviit.... demledim şimdik form çayım bitti gidip ondan alayım.... ben demliğin içine çubuk tarçın ve karanfilde atıyorum....

günaydın kızlar.
ben anca katılabildim size.
sabhtan müşavirim vardı.
kdv , muhtasar onayı yaptık
sabah 1 adet ev poğacası yedim.
başka bişi yok
ama şuan açımmmmm:26:

:119: G :119: Ü :119: N :119: A :119: Y :119: D :119: I :119: N :119: 9. Takimiiiiiiiiim

kiz allah senin iyiligini versin dun ben senden once 13.takimdan yardim aliriz yazmistim aboooo baktim sen yazinca 13.takim degil 3. yazio ara ara ara basa eskilere don yazdigimi bulup 13 yerine 3 yazdim bi de duzelttim heee iyi mi neyse kizlar da 3. takimda nie ilgisiz davrandi booole dediydim ama anladim

kokteyl nickli arkadaş, sen kimsin, kaç gündür bakıp bakıp kaçıyorsun ajan mısın yoksa sen
ajan misin diyene de bakin ayol sensin ajanhic bisiiii kacmiyo haaaaa

aaaaa yetti gari o ne oyle, o ne hiiiiii
Bana gel Busraaaaaaa gel banaaaaa seni takimimda istiyorum kiz Dukana gec bile kaldin bacim ama soooleyim irade yoksa hiiiic kolay degil yani sunu yaptim sunu yaparsam dengelerim obur diyetler gibi degil kesin uyacaksan harfi harfine bana gel busraaaaaaaa,sen simdi kakaolu sut diosun sebze ataktan sonra var diosun evet ataktan sonra biraz daha rahatlanio ama orda da sinirlar icinde ''kisa alanda dar paslasmalar''yapiosun bebebeeeeem her sebzeyi yiyemiosun istedigin kadar yogurt sut ve urunlerini tuketemiosun ekmek olayi da beni zorlamadi ama gunluk dukan ekmegi iki kasik yulaf kepegi unu ki bu atak devresinde 1,5 kasik bunu asamiosun gunluk ekmek yerine ben 3 gunluk 4 gunluk yapip dilimlere ayiriyorum mesela dort gunluk yaptiysam 4 dilim ekmegim oluyo ve koklaya koklaya yiyorum mikro dalgayi sorun yapma ben normal firinda yapiyorum mikro dalgayi denedim daha lastikimsi oluyo ama normal firinin ki misir ekmegi kivaminda biraz daha kitir daha cok sevdim mikro dalgada 7 dakkaysa firinda 17 dakka sorun yok yani simdilik bu kadar ayrica ton balik deyip duruyosun bazi tonlar yag icinde degil su icinde ben sulu tonlari aliyorum suyunu da suzuyorum ister sabah yeee ister oglen serbestsin tatlim ama inan bastan sinirlarini az tutarsan hayal kirikligi yasamazsin ben baslarken ekmek yok et ve yogurt yiycem die basladim mesela ama yedikce gun gectikce yiyebileceklerimi kesfettim boylesi daha cekici hele baslarken o ne oyle kako falan aklindan bile gecirmeeeee ooole tadini unutacaksin onlarin yoksa olmaaaaz bak ben bu kadar kararli ciktim suana kadar bir sigara boregi bir kuru kayisi ve iki damla cikolatali kurabiye gittiiiiiiiii yenildim ama pes etmedim yani tatlandirici kullanabilirsin ama bazi seylere kapiyi aralarsan o kapi heran sonuna kadar acilabiliri bunu unutma mumkun oldugu kadar kapini siki siki kapali tut derim biz burdayiz %100 destege hazirim ama bizim desteklerimiz senin azminle birlesmeli azimliysen hadi gel haaa anneni zorlama bu yolda yalnizsin ben de esimle baslayim dedim hatta o ben de yapiyim dedi ama o kacamak yapinca benim de yapasim geldi inan yooook dedim ilk gunun sonunda sana dukan mukan yok ne istiyosan ye ama ben yemiyorum yani kendi istegiyle baslamayan biriyle bu yola cikmak sana zarar verebilir hadi goreyim seni Busra you can do it baby....

kizlaaaaar kocis uyanmadan ben kahvalti hazirlayayim kahvaltidan sonra gelciiiiiiiim kocise biber kizartmasi koyun peyniri veee pogacaaaa
bana kiymali yumurta,yagsiz b peynir dukan ekmegi iyi yemeliyim disari cikinca hemen acikmayim disarda balik yerim bugun aksami bilemiorum:26:
hadi ben kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…