- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.821
kuzularım bugünkü hareketimizi ben yapamadım, çünkü bana yasak olan bi hareket. bileğimi zorlayan şeyler yapamıyorum :26: dünkü hareketi tekrar yaptım o yüzden.şimdi de 50 mekik çekcem
kocisime misir pörtlettim betulcum senin saf duygularinla oynar miyim yani o kadar da hiyar miyim?
kokteyl nickli arkadaş, sen kimsin, kaç gündür bakıp bakıp kaçıyorsun ajan mısın yoksa sen
sormayın kızlar yine fenalardayım az öncede sıcak çikolata içtimben diyetisyeni bırakıp dukana başlıyciiimm... yardım edi verin bana. :S
geldim cnaım geldim :) eve kızlar günün hareketi
Egzersiz Hocasından Selülit Ve Bacak İncelten Zafılama Egzersizleri - YouTube
bu videodaki hareket. busecim sanada mekik vericem ayrıca sen ayak bacak hareketi yapabilemiyorsun çünkülüm
4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube
buda sana busişim.
Günaydınn kızlarrrrrrrHerkese iyi haftasonları.
betüşş dünden bugüne 700 gr gitmişdün spor salonunda sporumu yaptım 30 dk ama günün hareketini unuttum yapmayı değil hareketin kendisini unuttum
bugün büşün verdiği 2-hareket var onları 3'er set halinde 30 defa yapayım diyorum.
Günaydın beybiler,
bu gün gözümü bir açtım saat 9:30 işe geç kaldım yani.... ne uykusudur arkadaş...
dün akşam bu gün için tavuk pişirdim tavada naneli acıbiberli tuzsuz.... kendi yağında ama bir dahakine haşlarım ki yağı suyuna karışıp gitsin...
bu günkü menüm;
sabah; 10 fındık 5-6 beyaz leblebi 1 mandalina 1 b form çayı --- çerez tadında bir sabah
ara : 3 kayısı + lahana suyu
öğle : 3 parça tavuk + lahana suyu
ara : 1 mandalina
akşam:2 parça tavuk + lahana suyu
tavuk parçaları avcunuzun parmaksız kısmı kadar...
koca gün yeşil çay içer dururum...
Günaydınn kızlarrrrrrrHerkese iyi haftasonları.
betüşş dünden bugüne 700 gr gitmişdün spor salonunda sporumu yaptım 30 dk ama günün hareketini unuttum yapmayı değil hareketin kendisini unuttum
bugün büşün verdiği 2-hareket var onları 3'er set halinde 30 defa yapayım diyorum.
betüş menü çok güzel sabah kahvalltısında bile ekmek yemiyon nasıl doyduğunu hissediyon?
ben ekmek sevmiyorum hiç aramam.... o konuda şanslıyım... ekmek yemem için ekmek arası bir şey olması lazım o zaman yerim bak :)))
maşallah gamzecim :) bende bugün anamı ikna edip alışveriş tyapıp yarın dukanlamaya başlıyorum diyetisyenimide bırakıyorum. sevdiceğin desteğinide aldım sırtıma artık ohh mis :) evde yapıp yapıp yiycemzaten mutfağı çok seviyorum :) ütün gün yemek yapsam banamısın demez neyse ben normal günlerimin son kahvaltısını yapıp geliyorum :) görüşürüz kızlar...
O konuda gerçekten şanslısı betüş, ben kuru ekmeği bile içinde birşey olmadan yerim :) zaten annem hep der sen rejimdeyken evde hep ekmek kalıyor :))) ben rejımde olmayınca akşama ekmek kalmıyormuş :)))
Su içemiyoruz bari yeşil çaya yüklenelim betüşşşşşşş, gidip bir fincan yapayım kendime.
günaydın kızlar.
ben anca katılabildim size.
sabhtan müşavirim vardı.
kdv , muhtasar onayı yaptık
sabah 1 adet ev poğacası yedim.
başka bişi yok
ama şuan açımmmmm:26:
kiz allah senin iyiligini versin dun ben senden once 13.takimdan yardim aliriz yazmistim aboooo baktim sen yazinca 13.takim degil 3. yazio ara ara ara basa eskilere don yazdigimi bulup 13 yerine 3 yazdim bi de duzelttim heee iyi mi neyse kizlar da 3. takimda nie ilgisiz davrandi booole dediydim ama anladimemineeeeeeeekız allah iyiliğini versin senin aceleden 3. takım yazmışım, doğrusu 13. takım 13. takım kaptanı ebru dan yardım isteyecektiniz. kardeş takım kaptanı ladyline dan yani olsun aferin benim emineciğime canımsın
he yaa kuzucum bilmiyorlar başlarına iş açacaklarınıaynen dimi hade hadeee çocuk da yeşil gözlü beyaz tenli boyu da uzun sayılır saçı da gür yahuşuhlu yaaaa evi arabası var deyip durdular, sanki çoook möhim bir şeymiş gibi. dedim duuuuuurrrrrr paradan önce gelen şeyler var
ajan misin diyene de bakin ayol sensin ajankokteyl nickli arkadaş, sen kimsin, kaç gündür bakıp bakıp kaçıyorsun ajan mısın yoksa sen
aaaaa yetti gari o ne oyle, o ne hiiiiiisormayın kızlar yine fenalardayım az öncede sıcak çikolata içtimben diyetisyeni bırakıp dukana başlıyciiimm... yardım edi verin bana. :S
geldim cnaım geldim :) eve kızlar günün hareketi
Egzersiz Hocasından Selülit Ve Bacak İncelten Zafılama Egzersizleri - YouTube
bu videodaki hareket. busecim sanada mekik vericem ayrıca sen ayak bacak hareketi yapabilemiyorsun çünkülüm
4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube
buda sana busişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?