- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.261
Yok be yaa ne psikoloğu saldım çayıra modunda geziyorum artıkNabuon gıı, gittinmi psikologa nasıl gıdıyo hayat
Çok şükür kuzum iyi diyeyim, sen nasılsınYaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlar
yuzdemize uzuldm gercekten
U UcanSupurge hedef 68 mi yazildi benm icin
Hosbuldum cnm sagolasın
Yaaa oyle deme cnm hersey kilo degl gönul bagimiz var, nasilsin iyimisn
Canım cok gecmıs olsun neler olmuş öyleYok be yaa ne psikoloğu saldım çayıra modunda geziyorum artık
Sen de ne var ne yok
Yaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlar
Çok şükür kuzum iyi diyeyim, sen nasılsın
şu sıra hastalıklarla boğuşuyoruZ valla
Biliyorsun kv ameliyat oldu onu atlattık derken eşimin kalbi delik çıktı ona koşturup duruyor şu an bi yandan ablasının kızının düğünü var onunla uğraşıyoruz
bi yandan annemin kalbinde delik çıktı aynı zamanda akciğerin yarısı sönmüş bu da kalbi daha çok etkiliyormuş ameliyat diyorlar kapakçık değişebilirmiş, Eylülde tam bi tarama sonrası karar verilecek kafam onda takıldı kaldı
Şimdi de zona döktü bu seferde bunun ağrısından uyuyamaz oldu kadıncağız aylardır ya bacağının ağrısından ya bilmem neden uyku uyuyamaz oldu
Sağol kuzumCanım cok gecmıs olsun neler olmuş öyleacil şifalar . Ben de aynı gibi işte ..
İhbar ve kıdemi odedıler, şimdi işe iade için arabulucuga basvurdum bakalım canım , hafif bunalım var uzerımde galıba hepımızde var pandemi etkısı dielim...Sağol kuzum
sen ne yaptın iş durumları ne oldu
Sabaha yumurta eklesen gusel olur canım , patlıcan kızartma seklınde mi? Afıyet olsun13 Ağustos cuma
11.00
2bucuk TB ekmek
1 dlm peynir
Salatalık
15 30
1 avuç kayısı çekirdeği
1 fincan kahve
19.30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
4 YK kız patlıcan üzeri kıymalı
3 acı biber turşusu
Şu 2 litre icemedim bugün nedense
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı neyse onu versinİhbar ve kıdemi odedıler, şimdi işe iade için arabulucuga basvurdum bakalım canım , hafif bunalım var uzerımde galıba hepımızde var pandemi etkısı dielim...
Bugün ki akşam menüm baya dolu dolu ve doyurucu idi bugünde acım şu saatteAç ve öz olmuş her öğün
Hoşgeldin canım aynı dünya telaşesi ugrasiriz. Sen nasilsinİyi geceler kizlar nasılsınız bayadir giremedim
Umarım herşey yolundadır
Regle kaynaklıdır büyük ihtimalle canim. Halledersin haftayaEki Görüntüle 2900655 günaydın canlar
Gecen hafta. 89.05
Bu hafta. 89.2
Alınan +150 gr
Ama vermiş olmam lazımdı regl oldum dün o yüzden olabilir diye düşünüyorum
Güzel ekşi canim tebriklerGecen hafta cuma 76.0
Bu hafta 75.1
Fark - 900gr
U UcanSupurge insallah listeye girebilirimm cok hazirimmEki Görüntüle 2900712
Diyet modundan çıktığın belli olmuş hemen canim. Hadi mezuniyeti ne kaldı haftaya güzel ekşi ile gel canimGünaydın kızlar
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 59.9
+900 maalesef
Çok özür dilerim
Yaparsın neden yapmayasinki. Aralıklı oruç nasıl gidiyorKilo bildirimimi yapayım
13 Ağustos: 82.10 kg haftaya eksi bildirim yaparim umarım
Cancagzim kız nazar mı değdi sana. Tam gaz istikrarlı ilerliyordu halbuki. Haftaya güzel ekşi ile geleceğine eminim
Az kaldı 65e kendimde en sevdiğim kilo
Haftaya 74 gelmezsen vuracam kırbacı he bu ne 75-74 git gel kaç hafta oldu
Merhaba canım özlettin kendini nasılsın
Regl kaynaklıdır canım.Halledersin.
Maşallah guzel eksi canım.
İkimizde hallederiz inşallah canım
Bu sefer ikimizde elimizden geleni yapalım canım.Beraber mezun olalım.
Güzel eksi koyalım.maşallah.
Harika ekşi canim tebriklerGünaydın kizlaranca yazıyorum
Geçen hafta : 63.00 ( inşallah doğru hatırlıyorum dur)
Bugün: 61.9
Fark: -1.100 Gr Eki Görüntüle 2900783
Sallamaktan iyi aslinda zatn istiyordm salamadn uyutmayi ama bazn 3 saat uyuyamiyor dalamiyor boturlu bazn diyorm 10dk sallarm uyur dha iyi ama kendi secimi suanda oglen uykumuzu atladik yine sabah 10 kalkti hala uyumadi mesela artk aksama uyur herhalde
Kolay olcak senin is sanrm ustelememesi guzel hadi hayirlisi olsn simdiden
Sagol cnm
Hadi baslangicin hayirli olsun cnm
Tbrkler coknguzel eksi cnm
Ayni kilolardayiz yarisalimmi bu hafta :)
Tbrkler cnm cok guzel eksi
Ooo tebrikler canım heleki bu kiloda bu ekşi sahaneGeçen hafta 58.85
Bu hafta 57.05
Fark - 1800
Yüzde 3.058
Minnak nasılmış keyfi yerindemiymis canim.Yeni geldim hastaneden randevu bulamamıştım sıra filan derken epey yoğun geçti ordan da okula gittim çalışabilir raporu aldım onu verdim anca yeni eve girip telefonu şarja taktım
İns cnaim benimSevgili 9. Takım ekibi haftaya birincilik gelsin artık bu kadar başı boşluk yeter menüler yazılsın sular içilsin sporlar yapılsın özellikle Perşembe gününe azami özen gösterilsin
@Breeze96
Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z
@Pnrrr-20
@inci-tepik
Fit mutlu anne
@Goklerce
M Manolya15
@cgdmk
Cuma için gayet güzel menü afiyet olsun canim13.08.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim ekşi maya ekmek,salatalık, 1 dilim karpuz,1 Tk tereyağı
16.00 sade kahve 2 kare bitter
18.00
2 sk patlıcan yemeği, 1 kepçe Kuru fasulye, 3 YK pilav, 1 dilim kavun
Şu: 2.5. Lt
Gel gel özledik. Kilo belki sana verirsin senYüzüm yok buraya gelmeye
Baya tatlı bir gün olmuş neyse cuma görmeyelim afiyet olsun canimMenum:
10:30 Kahve, 1 pogaca, yarım dilim pasta (cuma piskolojisi oldu sanrm yada bunlara elveda)
15:30 yogurtlu tavuklu salata buyuk tabak
17:00 4 yk așure
19:00 sütlü kahve, 2 hurma, 2 ceviz
5.000 Adım
2.5lt Su
Çok geçmiş olsun canım neler olmuş. Eşine de annnene de rabbim acil şifalar versin ins canim.Yok be yaa ne psikoloğu saldım çayıra modunda geziyorum artık
Sen de ne var ne yok
Yaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlar
Biliyorsun kv ameliyat oldu onu atlattık derken eşimin kalbi delik çıktı ona koşturup duruyor şu an bi yandan ablasının kızının düğünü var onunla uğraşıyoruz
bi yandan annemin kalbinde delik çıktı aynı zamanda akciğerin yarısı sönmüş bu da kalbi daha çok etkiliyormuş ameliyat diyorlar kapakçık değişebilirmiş, Eylülde tam bi tarama sonrası karar verilecek kafam onda takıldı kaldı
Şimdi de zona döktü bu seferde bunun ağrısından uyuyamaz oldu kadıncağız aylardır ya bacağının ağrısından ya bilmem neden uyku uyuyamaz oldu
Yumrtayi zaten pek sevmem. Sıcakta hiç canım istemiyorSabaha yumurta eklesen gusel olur canım , patlıcan kızartma seklınde mi? Afıyet olsun
Benim aalintilarimi okurken gözleriniz kanayabilirBugün ki akşam menüm baya dolu dolu ve doyurucu idi bugünde acım şu saatte
Hoşgeldin canım aynı dünya telaşesi ugrasiriz. Sen nasilsin
Regle kaynaklıdır büyük ihtimalle canim. Halledersin haftaya
Güzel ekşi canim tebrikler
Diyet modundan çıktığın belli olmuş hemen canim. Hadi mezuniyeti ne kaldı haftaya güzel ekşi ile gel canim
Yaparsın neden yapmayasinki. Aralıklı oruç nasıl gidiyor
Cancagzim kız nazar mı değdi sana. Tam gaz istikrarlı ilerliyordu halbuki. Haftaya güzel ekşi ile geleceğine eminim
Harika ekşi canim tebrikler
Ooo tebrikler canım heleki bu kiloda bu ekşi sahane
Minnak nasılmış keyfi yerindemiymis canim.
Evdeki işleri boşver yavaş yavaş yap canim
İns cnaim benim
Cuma için gayet güzel menü afiyet olsun canim
Gel gel özledik. Kilo belki sana verirsin sen
Baya tatlı bir gün olmuş neyse cuma görmeyelim afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun canım neler olmuş. Eşine de annnene de rabbim acil şifalar versin ins canim.
Közlemeyse süppperrr afıyet olsunYumrtayi zaten pek sevmem. Sıcakta hiç canım istemiyor
Patlıcan közleme canim . Klavye azizliği olmuş düzelttim şimdi
3 top bı çok göründü gözüme ama adımın var süper suyunda iyi sonuçta cuma daha ne olsun09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 domates,1 salatalık,1 dilim tb ekmek
13.00 sütlü turk kahve
15.00 ceyrek simit
18.00 kuzu şiş , patlıcan biber köz salata yogurtlu
20.00 3 top dondurma
Su 3 litre
Spor :7000 adım
Sağol canım insAllahKolay olcak senin is sanrm ustelememesi guzel hadi hayirlisi olsn simdiden
Sağol canımHadi baslangicin hayirli olsun
insAllah yaYaparsın neden yapmayasinki. Aralıklı oruç nasıl gidiyor
Amin canımın içi sağolasınBugün ki akşam menüm baya dolu dolu ve doyurucu idi bugünde acım şu saatte
Hoşgeldin canım aynı dünya telaşesi ugrasiriz. Sen nasilsin
Regle kaynaklıdır büyük ihtimalle canim. Halledersin haftaya
Güzel ekşi canim tebrikler
Diyet modundan çıktığın belli olmuş hemen canim. Hadi mezuniyeti ne kaldı haftaya güzel ekşi ile gel canim
Yaparsın neden yapmayasinki. Aralıklı oruç nasıl gidiyor
Harika ekşi canim tebrikler
Ooo tebrikler canım heleki bu kiloda bu ekşi sahane
Minnak nasılmış keyfi yerindemiymis canim.
İns cnaim benim
Cuma için gayet güzel menü afiyet olsun canim
Gel gel özledik. Kilo belki sana verirsin sen
Baya tatlı bir gün olmuş neyse cuma görmeyelim afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun canım neler olmuş. Eşine de annnene de rabbim acil şifalar versin ins canim.
65 civarısın tahmin ettim benYok vallahi söylemem
Yüzde 10 en az hedef koymak durumundayız ya canım 68.4 yapıyordu ben düz 68 yazdım tabi onun altına da inmende hiç sıkıntı yok
Yorgunluktan da dalamaz benim kızım bazen çok oynayıp zıpladığı gün bugün kesin erken uyur diyoruz fakat uykuya geçmekte sorun yaşıyor gündüz uykusu için erken gibi geldi bana ben 3 yaş civarı bırakmıştım ama bakıyorum komşularımın onla yaşıt çocukları hala gündüz uyuyorlar25 aylik oglum bugun saat 10 uyandi ve yeni uyudu yani nerdeyse 12 saatir uyanık dun de bu sekilde oldu. Sallatmiyor ve dalamiyor zaten bebeklikten beri zor dalan zor uyuyan bir cocuktu suan sallamayida reddedince cok zor oldu yani sizce ögle uykularini tamamen birakabillrmi bu ay da? Cunku bi ara saat 5 gbi mayisti uyu dedi denedik dalamadi ama okadar yani sonrası hep hopla zıpla oynama modundaydi
Ya canım neler olmuş öyle Allah şifa versin dermansız dert vermesin inşallahYok be yaa ne psikoloğu saldım çayıra modunda geziyorum artık
Sen de ne var ne yok
Cumaya göre enfes bir menü suyun az farkındasın canım zaten13 Ağustos cuma
11.00
2bucuk TB ekmek
1 dlm peynir
Salatalık
15 30
1 avuç kayısı çekirdeği
1 fincan kahve
19.30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
4 YK köz patlıcan üzeri kıymalı
3 acı biber turşusu
Şu 2 litre icemedim bugün nedense
Şükür canım haftasıyla uyumlu gidiyor ben yoruluyorum artık dediğin gibi yavaş yavaş yapacağım artık ne yapayımMinnak nasılmış keyfi yerindemiymis canim.
Çeyrek simiti cuma kaçamağı sayacaktım da dondurmayı nasıl edeceğuk? Hem de 8de09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 domates,1 salatalık,1 dilim tb ekmek
13.00 sütlü turk kahve
15.00 ceyrek simit
18.00 kuzu şiş , patlıcan biber köz salata yogurtlu
20.00 3 top dondurma
Su 3 litre
Spor :7000 adım
Memleketten kardesim,ablam gelmisti canim onlarla ilgilendik bu hafta.Onumuzdeki haftada full kislik bir seyler hazirlayip buzluga atacagim insallah.
65 civarısın tahmin ettim ben
Yüzde 10 en az hedef koymak durumundayız ya canım 68.4 yapıyordu ben düz 68 yazdım tabi onun altına da inmende hiç sıkıntı yok
Yorgunluktan da dalamaz benim kızım bazen çok oynayıp zıpladığı gün bugün kesin erken uyur diyoruz fakat uykuya geçmekte sorun yaşıyor gündüz uykusu için erken gibi geldi bana ben 3 yaş civarı bırakmıştım ama bakıyorum komşularımın onla yaşıt çocukları hala gündüz uyuyorlar
Ya canım neler olmuş öyle Allah şifa versin dermansız dert vermesin inşallah
Cumaya göre enfes bir menü suyun az farkındasın canım zaten
Şükür canım haftasıyla uyumlu gidiyor ben yoruluyorum artık dediğin gibi yavaş yavaş yapacağım artık ne yapayım
Çeyrek simiti cuma kaçamağı sayacaktım da dondurmayı nasıl edeceğuk? Hem de 8de
Öffff ne yazık ki be balım65 civarısın tahmin ettim ben
Yorgunluktan da dalamaz benim kızım bazen çok oynayıp zıpladığı gün bugün kesin erken uyur diyoruz fakat uykuya geçmekte sorun yaşıyor gündüz uykusu için erken gibi geldi bana ben 3 yaş civarı bırakmıştım ama bakıyorum komşularımın onla yaşıt çocukları hala gündüz uyuyorlar
Ya canım neler olmuş öyle Allah şifa versin dermansız dert vermesin inşallah
Cumaya göre enfes bir menü suyun az farkındasın canım zaten
Şükür canım haftasıyla uyumlu gidiyor ben yoruluyorum artık dediğin gibi yavaş yavaş yapacağım artık ne yapayım
Çeyrek simiti cuma kaçamağı sayacaktım da dondurmayı nasıl edeceğuk? Hem de 8de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?