Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

33 aylık falaniz bizde gündüz uyumadigi zaman çok huysuzlaniyor canim . Gündüz uyuduğu da akşam 10 gibi uyuyor ama uyumazsa 8de uykusu geliyor benimki azcik uykucu sanırım
Bir gün markete gittim yürüdüğüm o.Maskeyle sporda olmuyor.Evde surekli maskleliyim.pazartesi bitecek inşallah başlarım.sen de basla konyalım
İns canim ya gergin yarım sabah erkenden çıktım diyorum yataktan cikasim gelmiyor
Bilmiyom bilmiyommmm
Demi korkumdan tartilmadim artı görüp uzulmuyum diye . İns akşam üzeri spor yapmaya çalışacağım canim

Kahvaltıda son kez ekmek yedim.aynen çok acıktım.maskeliyken unutuyorum bitanem ya suyu artırmalıyım.sen yürü dersin yürümezmiyim balım.Markete diye çıktım 1saat yürüdüm tempolu.Evdekilere musakka yapıyorum,kendime kıymalı kabak. Hadi bismillah başladım yine.
Amin kuzum sağolasın
Annene de geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz zor gerçekten
Aminn insallah canım.Tez vakitte tüm hastalarada sifa vetsin rabbim
Hadi başlıyoruz konyalım yoksa verdiklerimizi hızla alacağız

Aynen canım artık hızlanmak lazım hiçbir hedefi tutturamadim Eylül sonu düğün var ve bu düğünde bari fit olmak istiyorum

Gec oldu kusura bakma canım kilo aldım malesef troid ilacını bırakınca hemen aldım 66 kg yum su an artık dur demezsem 70 olacağım gruba katılmak istiyorum tekrardan ayrıca cocuk düşünüyorum ve bunun için kg vermem lazım pko olduğu için kaptanim beni gruba alır mı acaba tekrardan U UcanSupurge

Hagaha ilahiiii, bu şarkıyı yurumekle hıc bagdastırmamıştım alemsin

Konyalım diyor yürü diyor daha ne desin @Breeze96 degilmi
Aynen yürü konyalım diyor.Motive edici bir şarkı
Iyi akşamlar kızlar ben de artık aranıza katılmak istiyorum 66 kg oldum malesef
Hoş geldin canım. U UcanSupurge de tam sopasıyla motive ediyordu bizi.sanada nasipmiş

Öyle aklına gelmiş ugramismi yani habersiz olması saçma olmuş gerçekten. Ev hali gün içinde hepimizin evleri o hali alıyor takma kafana görsünler canim.

Muhtemelen o emerken dah güçlü çekiyordum ve doyuyor demekki. Yaşını geçmişti zaten bir süre sonra azalıyor süt zaten canim
Harıkaaa, bakalım kim daha hızlı 58 olacakkkk
Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…