- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.861
selam kizlar,
kvler geldi ondan nete giremedim bi turlu, mutfagin icinde bir kucuk oda vardi kiler gibi, oranin yerlerini yapiyoruz kendinden yapiskanli turkce adini bilemedigim bir "sey" ileahsap gorunumlu ama degil. siz anladiniz iste... neyse... sonra da kp oraya bir suru raf yapacak. orasi iste ivir ziviri koyacagim minik bi depo gibi olacak yani super
diyetim iyi gidiyor cumaya kesssiinnn eksilerdeyim
birazdan yine damlarim, mujx
Iyi aksamlar kizlar,
Isten gelince biraz aylaklik yapip hic bir sey yapmadan oturdum,sonra totomu kaldirip mutfagi topladim,yemek yaptim,evleri supurdum, bir tabak limonlu pirasa yemegi yedim,yorulmusum,uykum geldi m kv gidecem misafir geliyormus, gecmisi tam okuyamadim her gune belirledigimiz hareket mi var? Gec kalmazsan yine acarim,
gel yavrucanım gel benim fulya ceylanım :) ben dukanlıycam fulllyyy :) yağ yapıyor falan denilmesine inat dukanlıycam.. yarından itibaren başlıycamm :) şimdik gidip kıymalı dukan poğaçası yapıcam yarın için ekmek yapıcam bissürü bissürüçünküü dershanedeyim yarın mecburen yanımda durcaklarr :) tarif yazıyorum anneme yarının menüsünü hazırlıyorum gelip paylaşırım burada :)
yag falan yapmiyor kusum zaten ya hurafe bunlar, dinleme sen oyle diyenleriben de mi dukan yapsam ne yapsam :44:
evet evet yap hatta hemen yarın başla benle birlikte başla nooolur
Yes I can bebeğim :) şimdi alışverişe gidiyorum minibüsteyim anneme fotoğraf gosterdim ve mutfağa sadece ben gireceğim yemeği ben yapacağım dedim paşa paşa kabul etti :) resimlere inanamadığını söyledi ablam aradı o arada ona demedi diyete başlıyoruz diye görüp bizi şok olsunlar dedi :) zaten annem bıraksa bile siz varsınız canım bırakmak yok diyeti ki çok fazla kararlıyım hatta yarın dershanem var oraya dukan ekmeği ve füme götüreceğim yanımda akşam hazırlayıp evde ki meyvelers topladım yan komşu ya verdik :) sadece bugün normal besleniyorum diye akşam için ananas biraktim o kadar. Et obur bir yaratığım ben ekmek sadece kahvaltıda yerim hatta o bile olmasa olur sıkıntı yaşamam yani. Kepek hakkımı krep yaparak giderecegim atak tarifleri bulup onları yapacağım :) mesela yayla çorbası planlıyorum akşam için yarına. Süte gelince sütü sevmiyorum ben sade imkansız yani tüketemem canım ondan sordum ama onu da tariflere kullanırım kakao yok :) buse dr otkerin pudingi demişti kendin koyuyorsun içeriğini öyle yada dukan pudingi yaparım :) şimdilik ihtiyacım yok zorlamazda hem beni birşey olursa siz varsınız aklıma takılanı size sormadan yemem :) dışarıda beslenmem :) ben normal diyette bile böyle kararlı değildim emineeee bu defa sizin desteğiniz kendi azmim ve isteğim ile olacak kaçamak asla olmayacak aha da buraya yazdım.
Ben almanyadayim markalarim hep farkli ama gene de yazayim genelde yogurt optiwell %0,1 fett kullaniyorum bu sira activia %1,5 fett de yemeye basladimBuse emine siz yoğurt markası ve peynir markası olarak ne kullanıyorsunuz ve migrosun hindi fümesi var 100 gramda 1gram yağ varmış içinde nisasta yok uygun mudur
yavru kusum hem pogaca hem ekmek senin limitin 1,5 kasik yulaf sakin unutma serbest degil yani ekmek ve pogaca ya da yulaf gunluk sadece 1,5 kasik yulaf limitin vargel yavrucanım gel benim fulya ceylanım :) ben dukanlıycam fulllyyy :) yağ yapıyor falan denilmesine inat dukanlıycam.. yarından itibaren başlıycamm :) şimdik gidip kıymalı dukan poğaçası yapıcam yarın için ekmek yapıcam bissürü bissürüçünküü dershanedeyim yarın mecburen yanımda durcaklarr :) tarif yazıyorum anneme yarının menüsünü hazırlıyorum gelip paylaşırım burada :)
Fulyacim basla bak Busrayla beraber olunca daha keyifli olur baslamak.Hiiic dusunme kaybedecek neyimiz var Kilolardan baska degil mi?yag falan yapmiyor kusum zaten ya hurafe bunlar, dinleme sen oyle diyenleriben de mi dukan yapsam ne yapsam :44:
baslayacaktim dun hatta baya ciddi ciddi dusunuyordum dukani da bugun sabah sabah meyvelere saldirdim dukanin fikri bile beni meyve krizine soktu hahayarin veya pzt baslayabilirim yalniz var oyle bi plan cidden
Biz burdayiiiiiz korkmaaaaa 7/24 sor yada sen anlat biz yorum yapariz mesela yayla corbasi demisssin ama onun icine yag koymayacaksin pirincte yoooooook yani sicak ayran seklinde olursa icebilirsin yoksa baska turlu olmaaaaaaaz
Ben almanyadayim markalarim hep farkli ama gene de yazayim genelde yogurt optiwell %0,1 fett kullaniyorum bu sira activia %1,5 fett de yemeye basladim
yavru kusum hem pogaca hem ekmek senin limitin 1,5 kasik yulaf sakin unutma serbest degil yani ekmek ve pogaca ya da yulaf gunluk sadece 1,5 kasik yulaf limitin var
Fulyacim basla bak Busrayla beraber olunca daha keyifli olur baslamak.Hiiic dusunme kaybedecek neyimiz var Kilolardan baska degil mi?
dardenelin yağsız ton balığı var canım , lihgt..kutu yerine poşete koymuşlar, içinede yağ falan koymamışlar..yağı çıkarıcam diye uğraşmana gerek yok yani..ben en son dukan yapmaya çabaladığımda almıştım birkaç paket..ton balığı eğer konserveyse illaki yağı yarıyor şahsen ben sırf salata birde ton balığı tükettiğim dönemde sağla kilo almıştım kaçamak yapmadığım halde...sıcak suya koyardım yağı iyice çıksın diye ama ton balığı bana yarıyodu her türlü :) suda olanları varmış bak onu bilemiyorum ilk defa duydum....
ya yarın başla fulyaa lütfennn :) birlikte başlayalımm bizde emine ve buse gibi olalım lütfennn :):):)
canımcım yayla çorbasını dukan tariflerinin olduğu yerden aldımda ondan vazgeçtim sütlü köfte çorbası yapıcam atak için uygunmuş :)ekmeklere gelince kıymalı ekmeğim yarın için diğer ekmeğim ise pazartesi salı günü için :) annem merak etti tutturdu onuda yap diye ondan yani :) yoksa hepsini bir günde yemem yiyemem zaten ben kahvaltı sonrasında ekmek yiyememki :) sadece yarın yanıma alıcam kıymalı ekmeklerimi onlarda 11 adet çıktı 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum içine
eminemmm araştırmadan sormadan yaparımmı ben hiçç sabahtan beri bir sürü tarif baktım
dardenelin yağsız ton balığı var canım , lihgt..kutu yerine poşete koymuşlar, içinede yağ falan koymamışlar..yağı çıkarıcam diye uğraşmana gerek yok yani..ben en son dukan yapmaya çabaladığımda almıştım birkaç paket..
iyi hadi bakalim ben de bi kere daha yapayim dukani, senin dukandasin olayim. testi yeniden yapayim o zaman ben de simdi... sonucu buraya yazarim birazdan. ilk seferinde iyi gidiyordum zaten ama vejeteryan olunca cesit az oluyor diye cabuk bikmistim bide seyirdeki duraklama beni biraz demoralize etmisti. bu kez daha iyi gider umarimaslinda benim ketojenik diyetle de iyi veriyordum da kalori cok dusuk diye son zamanlar duraklama olmustu o yuzden yeniden ona donmek istemiyorum. neyse su testi yapayim da sonra iceriden dukan kitabimi alip geleyim, yatmadan once biraz karistirayim hafiza tazelemek babinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?