Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar,
kvler geldi ondan nete giremedim bi turlu, mutfagin icinde bir kucuk oda vardi kiler gibi, oranin yerlerini yapiyoruz kendinden yapiskanli turkce adini bilemedigim bir "sey" ile ahsap gorunumlu ama degil. siz anladiniz iste... neyse... sonra da kp oraya bir suru raf yapacak. orasi iste ivir ziviri koyacagim minik bi depo gibi olacak yani super

diyetim iyi gidiyor cumaya kesssiinnn eksilerdeyim

birazdan yine damlarim, mujx

gel yavrucanım gel benim fulya ceylanım :) ben dukanlıycam fulllyyy :) yağ yapıyor falan denilmesine inat dukanlıycam.. yarından itibaren başlıycamm :) şimdik gidip kıymalı dukan poğaçası yapıcam yarın için ekmek yapıcam bissürü bissürü çünküü dershanedeyim yarın mecburen yanımda durcaklarr :) tarif yazıyorum anneme yarının menüsünü hazırlıyorum gelip paylaşırım burada :)

Iyi aksamlar kizlar,
Isten gelince biraz aylaklik yapip hic bir sey yapmadan oturdum,sonra totomu kaldirip mutfagi topladim,yemek yaptim,evleri supurdum, bir tabak limonlu pirasa yemegi yedim,yorulmusum,uykum geldi m kv gidecem misafir geliyormus, gecmisi tam okuyamadim her gune belirledigimiz hareket mi var? Gec kalmazsan yine acarim,

evet canım her gece saat tam 12 de ben yeni günün yeni hareketini veriyorum :)

kızlar ben geldim atak evresi için 2 adet ekmek yaptım birisi 2 günlük birisi yarın için kıymalı :) :):):):) yarın sabahki dersim yokmuş mesaj geldi sabah evde doya doya kahvaltı yapıcammm :) annem ekmeği çok sevdi ama annem diyetten vazgeçti kolestrolü yüksek olduğu için vazgeçti. aldığım tümmm ürünler bana kaldı yani yaşasın :)

yag falan yapmiyor kusum zaten ya hurafe bunlar, dinleme sen oyle diyenleri ben de mi dukan yapsam ne yapsam :44:

Biz burdayiiiiiz korkmaaaaa 7/24 sor yada sen anlat biz yorum yapariz mesela yayla corbasi demisssin ama onun icine yag koymayacaksin pirincte yoooooook yani sicak ayran seklinde olursa icebilirsin yoksa baska turlu olmaaaaaaaz

Buse emine siz yoğurt markası ve peynir markası olarak ne kullanıyorsunuz ve migrosun hindi fümesi var 100 gramda 1gram yağ varmış içinde nisasta yok uygun mudur
Ben almanyadayim markalarim hep farkli ama gene de yazayim genelde yogurt optiwell %0,1 fett kullaniyorum bu sira activia %1,5 fett de yemeye basladim

yavru kusum hem pogaca hem ekmek senin limitin 1,5 kasik yulaf sakin unutma serbest degil yani ekmek ve pogaca ya da yulaf gunluk sadece 1,5 kasik yulaf limitin var

baslayacaktim dun hatta baya ciddi ciddi dusunuyordum dukani da bugun sabah sabah meyvelere saldirdim dukanin fikri bile beni meyve krizine soktu haha yarin veya pzt baslayabilirim yalniz var oyle bi plan cidden

ya yarın başla fulyaa lütfennn :) birlikte başlayalımm bizde emine ve buse gibi olalım lütfennn :):):)

yavru kusum hem pogaca hem ekmek senin limitin 1,5 kasik yulaf sakin unutma serbest degil yani ekmek ve pogaca ya da yulaf gunluk sadece 1,5 kasik yulaf limitin var

canımcım yayla çorbasını dukan tariflerinin olduğu yerden aldımda ondan vazgeçtim sütlü köfte çorbası yapıcam atak için uygunmuş :) ekmeklere gelince kıymalı ekmeğim yarın için diğer ekmeğim ise pazartesi salı günü için :) annem merak etti tutturdu onuda yap diye ondan yani :) yoksa hepsini bir günde yemem yiyemem zaten ben kahvaltı sonrasında ekmek yiyememki :) sadece yarın yanıma alıcam kıymalı ekmeklerimi onlarda 11 adet çıktı 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum içine
eminemmm araştırmadan sormadan yaparımmı ben hiçç sabahtan beri bir sürü tarif baktım

Fulyacim basla bak Busrayla beraber olunca daha keyifli olur baslamak.Hiiic dusunme kaybedecek neyimiz var Kilolardan baska degil mi?

evet evet evet benimde dukandaşım olsun aynı anda başlayalımm emineee benim şüphem şu yönde acaba ben hani diyet yaptım ya normal hani bozuldu baştan sardım falan filan o yüzden acaba atakta yeterli miktarda kilo verirmiyimki ?? gerçi 4 gün yani 1.5 2 kg civarında gider umarım.. sonrada 131 gün diyor

dardenelin yağsız ton balığı var canım , lihgt..kutu yerine poşete koymuşlar, içinede yağ falan koymamışlar..yağı çıkarıcam diye uğraşmana gerek yok yani..ben en son dukan yapmaya çabaladığımda almıştım birkaç paket..

fully geliyosan gel, yoksa hoppiş kaçar.. ...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+

iyi hadi bakalim ben de bi kere daha yapayim dukani, senin dukandasin olayim. testi yeniden yapayim o zaman ben de simdi... sonucu buraya yazarim birazdan. ilk seferinde iyi gidiyordum zaten ama vejeteryan olunca cesit az oluyor diye cabuk bikmistim bide seyirdeki duraklama beni biraz demoralize etmisti. bu kez daha iyi gider umarim aslinda benim ketojenik diyetle de iyi veriyordum da kalori cok dusuk diye son zamanlar duraklama olmustu o yuzden yeniden ona donmek istemiyorum. neyse su testi yapayim da sonra iceriden dukan kitabimi alip geleyim, yatmadan once biraz karistirayim hafiza tazelemek babinda

hoşgeldin hopişim :) ayy onlarda yağ yokmu kız burda ben dün alırken ton balığını hemen alt sırada duruyordu bende nasılsa aynı diye kutu aldım bilsem ondan alırdım valla neyse dur daha çok günüm var bu tonlar bitsin ondan alırım bende

ayy 4 gün çıksın nolur atak 4 gün olsun aynı anda başlayalım. evet evet evet fulyaaaa sende başllaaaa D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…