- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.841
Bayanlaaar.... Bu hafta dereceye girmeye ne dersiniz.... Birinci olamasakta ilk üçün içinde olalım mıı? Disiplinli paylaşımlı bir haftaya ne dersiniz..... Yorumlarınızı bekliyorum.....
Bayanlaaar.... Bu hafta dereceye girmeye ne dersiniz.... Birinci olamasakta ilk üçün içinde olalım mıı? Disiplinli paylaşımlı bir haftaya ne dersiniz..... Yorumlarınızı bekliyorum.....
null aaaa yetti gari o ne oyle, o ne hiiiiii
Bana gel Busraaaaaaa gel banaaaaa seni takimimda istiyorum kiz Dukana gec bile kaldin bacim ama soooleyim irade yoksa hiiiic kolay degil yani sunu yaptim sunu yaparsam dengelerim obur diyetler gibi degil kesin uyacaksan harfi harfine bana gel busraaaaaaaa,sen simdi kakaolu sut diosun sebze ataktan sonra var diosun evet ataktan sonra biraz daha rahatlanio ama orda da sinirlar icinde ''kisa alanda dar paslasmalar''yapiosun bebebeeeeem her sebzeyi yiyemiosun istedigin kadar yogurt sut ve urunlerini tuketemiosun ekmek olayi da beni zorlamadi ama gunluk dukan ekmegi iki kasik yulaf kepegi unu ki bu atak devresinde 1,5 kasik bunu asamiosun gunluk ekmek yerine ben 3 gunluk 4 gunluk yapip dilimlere ayiriyorum mesela dort gunluk yaptiysam 4 dilim ekmegim oluyo ve koklaya koklaya yiyorum mikro dalgayi sorun yapma ben normal firinda yapiyorum mikro dalgayi denedim daha lastikimsi oluyo ama normal firinin ki misir ekmegi kivaminda biraz daha kitir daha cok sevdim mikro dalgada 7 dakkaysa firinda 17 dakka sorun yok yani simdilik bu kadar ayrica ton balik deyip duruyosun bazi tonlar yag icinde degil su icinde ben sulu tonlari aliyorum suyunu da suzuyorum ister sabah yeee ister oglen serbestsin tatlim ama inan bastan sinirlarini az tutarsan hayal kirikligi yasamazsin ben baslarken ekmek yok et ve yogurt yiycem die basladim mesela ama yedikce gun gectikce yiyebileceklerimi kesfettim boylesi daha cekici hele baslarken o ne oyle kako falan aklindan bile gecirmeeeee ooole tadini unutacaksin onlarin yoksa olmaaaaz bak ben bu kadar kararli ciktim suana kadar bir sigara boregi bir kuru kayisi ve iki damla cikolatali kurabiye gittiiiiiiiii yenildim ama pes etmedim yani tatlandirici kullanabilirsin ama bazi seylere kapiyi aralarsan o kapi heran sonuna kadar acilabiliri bunu unutma mumkun oldugu kadar kapini siki siki kapali tut derim biz burdayiz %100 destege hazirim ama bizim desteklerimiz senin azminle birlesmeli azimliysen hadi gel haaa anneni zorlama bu yolda yalnizsin ben de esimle baslayim dedim hatta o ben de yapiyim dedi ama o kacamak yapinca benim de yapasim geldi inan yooook dedim ilk gunun sonunda sana dukan mukan yok ne istiyosan ye ama ben yemiyorum yani kendi istegiyle baslamayan biriyle bu yola cikmak sana zarar verebilir hadi goreyim seni Busra you can do it baby....
null canımm ben seni bu kez çok kararlı gördüm, eminim emine ve busenin yardımıyla bu kez
başarıcaksın şu konuda da şanslısın en azından gözünün önünde sana yol gösteren birileri olacak, başarırsın eminim ben
Günaydınn kızlarrrrrrrHerkese iyi haftasonları.
betüşş dünden bugüne 700 gr gitmişdün spor salonunda sporumu yaptım 30 dk ama günün hareketini unuttum yapmayı değil hareketin kendisini unuttum
bugün büşün verdiği 2-hareket var onları 3'er set halinde 30 defa yapayım diyorum.
teyzeye benim numaramı ver sen :)))
aman nolcek bende 5. takıma yazıyorum sizi orda aldatıyorum.... onlarda kilo vermeyen yok bu hafta.... süperler....
valla girelim bebeğim ya..ne bu hep sonuncu hep sonuncu aaaaaaa yetti gariBayanlaaar.... Bu hafta dereceye girmeye ne dersiniz.... Birinci olamasakta ilk üçün içinde olalım mıı? Disiplinli paylaşımlı bir haftaya ne dersiniz..... Yorumlarınızı bekliyorum.....
eveeeeeeeeeeeeeeeeet kapisaliiiiiiiiiiiiiiiim yani kendimizi salmak yerine denedikte olmadi diyelim yaaaaaaaaaaa hadi kizlar bugunun hareketini veriyorum bogazi tutuyoruuuuz totoyu kaldiriyoruuuuuuuuz
Mrb kızlar .
Benüm bu günlük mesai bitti
artık kızımı alıp eve gidecem.
Bu akşam direksiyon dersim var.
Yarın sabahta sınavım var
bu günden biraz evi toparlayacam
havada kötü.
Insanın miskin miskin yatası geliyor.
Evet, evet, herkes yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışsın bu hafta.
valla girelim bebeğim ya..ne bu hep sonuncu hep sonuncu aaaaaaa yetti gari...ben kendi adıma söyleyeyim bu hafta kesinlikle eksideyim
Buse emine siz yoğurt markası ve peynir markası olarak ne kullanıyorsunuz ve migrosun hindi fümesi var 100 gramda 1gram yağ varmış içinde nisasta yok uygun mudur
valla girelim bebeğim ya..ne bu hep sonuncu hep sonuncu aaaaaaa yetti gari...ben kendi adıma söyleyeyim bu hafta kesinlikle eksideyim
Ana kuzum buseeee bu diyet ne pahalı yaa anneme demeden biriktirdiğim 100 tl vardı üstüne birde 85 tl gitti battım yemin ediyorum ya. Sırf bu yüzden kaçamak falan yapmam ben yoğurt almıştım ya onları markette bulurum diye biraktim tekini aldım onun yerine ufak danone aldım füme stokladim resmen :) pınar süt tozu falan derken 185 tl ile ciktim daha bunun yulaf kepegi daha bunun goji berrysi var oldu mu sana 200 kıyma tavuk falan hesapta yok daha :) kaçamak yaparsam eğer o kredi kartı faturası beni kovalar yeminle yaa :)
iyi yapmışsın. yağsız dana kıyma, ya da yağsız dana kuşbaşına izin var. ama can dayanmaz iflas edersin. tavuk bonfile stokla. gıdaklayacaksın maalesef bi sürebi de light ton balığına vereceğin parayla çupra al orta boy stokla. tadı da mis gibi ve doyarsın. ton balığı saman gibi ve doyurmuyor. ben pek tüketmiyorum yani ton
benimde işte ilk alışverişte o kadar para gitmişti kafadanyulaf kepeği falan stoklamıştım. aroma almıştım gurmenet ten. neyse böylece dediğin gibi kaçamak yapıp duraklama olasılığını riske edemezsin herhalde
ton balığı eğer konserveyse illaki yağı yarıyor şahsen ben sırf salata birde ton balığı tükettiğim dönemde sağla kilo almıştım kaçamak yapmadığım halde...sıcak suya koyardım yağı iyice çıksın diye ama ton balığı bana yarıyodu her türlü :) suda olanları varmış bak onu bilemiyorum ilk defa duydum....
iyi yapmışsın. yağsız dana kıyma, ya da yağsız dana kuşbaşına izin var. ama can dayanmaz iflas edersin. tavuk bonfile stokla. gıdaklayacaksın maalesef bi sürebi de light ton balığına vereceğin parayla çupra al orta boy stokla. tadı da mis gibi ve doyarsın. ton balığı saman gibi ve doyurmuyor. ben pek tüketmiyorum yani ton
benimde işte ilk alışverişte o kadar para gitmişti kafadanyulaf kepeği falan stoklamıştım. aroma almıştım gurmenet ten. neyse böylece dediğin gibi kaçamak yapıp duraklama olasılığını riske edemezsin herhalde
ton balığı eğer konserveyse illaki yağı yarıyor şahsen ben sırf salata birde ton balığı tükettiğim dönemde sağla kilo almıştım kaçamak yapmadığım halde...sıcak suya koyardım yağı iyice çıksın diye ama ton balığı bana yarıyodu her türlü :) suda olanları varmış bak onu bilemiyorum ilk defa duydum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?