Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayanlaaar.... Bu hafta dereceye girmeye ne dersiniz.... Birinci olamasakta ilk üçün içinde olalım mıı? Disiplinli paylaşımlı bir haftaya ne dersiniz..... Yorumlarınızı bekliyorum.....

Bayanlaaar.... Bu hafta dereceye girmeye ne dersiniz.... Birinci olamasakta ilk üçün içinde olalım mıı? Disiplinli paylaşımlı bir haftaya ne dersiniz..... Yorumlarınızı bekliyorum.....

eveeeeeeeeeeeeeeeeet kapisaliiiiiiiiiiiiiiiim yani kendimizi salmak yerine denedikte olmadi diyelim yaaaaaaaaaaa hadi kizlar bugunun hareketini veriyorum bogazi tutuyoruuuuz totoyu kaldiriyoruuuuuuuuz

Mrb kızlar .
Benüm bu günlük mesai bitti
artık kızımı alıp eve gidecem.
Bu akşam direksiyon dersim var.
Yarın sabahta sınavım var
bu günden biraz evi toparlayacam
havada kötü.
Insanın miskin miskin yatası geliyor.

Şu an toto kaldırma hareketini yapıcam 1 tur, günün hareketlerini evde ya da sporda yapmayı planlıyorum ayağımdaki çizmelerle sanırım o hareketleri ofiste yapamam :)

Yes I can bebeğim :) şimdi alışverişe gidiyorum minibüsteyim anneme fotoğraf gosterdim ve mutfağa sadece ben gireceğim yemeği ben yapacağım dedim paşa paşa kabul etti :) resimlere inanamadığını söyledi ablam aradı o arada ona demedi diyete başlıyoruz diye görüp bizi şok olsunlar dedi :) zaten annem bıraksa bile siz varsınız canım bırakmak yok diyeti ki çok fazla kararlıyım hatta yarın dershanem var oraya dukan ekmeği ve füme götüreceğim yanımda akşam hazırlayıp evde ki meyvelers topladım yan komşu ya verdik :) sadece bugün normal besleniyorum diye akşam için ananas biraktim o kadar. Et obur bir yaratığım ben ekmek sadece kahvaltıda yerim hatta o bile olmasa olur sıkıntı yaşamam yani. Kepek hakkımı krep yaparak giderecegim atak tarifleri bulup onları yapacağım :) mesela yayla çorbası planlıyorum akşam için yarına. Süte gelince sütü sevmiyorum ben sade imkansız yani tüketemem canım ondan sordum ama onu da tariflere kullanırım kakao yok :) buse dr otkerin pudingi demişti kendin koyuyorsun içeriğini öyle yada dukan pudingi yaparım :) şimdilik ihtiyacım yok zorlamazda hem beni birşey olursa siz varsınız aklıma takılanı size sormadan yemem :) dışarıda beslenmem :) ben normal diyette bile böyle kararlı değildim emineeee bu defa sizin desteğiniz kendi azmim ve isteğim ile olacak kaçamak asla olmayacak aha da buraya yazdım.

Teşekkür ederim gamzecim zaten bugünü normal olarak geçirip yarın tamamen dukancı oluyorum ve emine buse en büyük destekçim şu anda haklısın önümde benim yaptıklarımi yapmış evreyı atlatmış insanlar olacak o yüzden çok şanslıyım :) neyse ben alışverişimı yapayim bitince yine uğrarim .

kizlaar sabahtan beti sizi taki ediyorum ama giremedim bi turlu. kuzenim bizde kaldi onla ilgileniom. simdi de telden giriyorum. kilom 55 500 gr gitmis duuun. haftaya bomba gibi gircez. ben varim yarisa elbettteee

emineciim busraya soylediklerine de aynen katiliyorum bu arada. insallah bu azimi gecici degildir büşün

cook sevindim yavrumm yaaa :)

teyzeye benim numaramı ver sen :)))

ahahah koptuum

aman nolcek bende 5. takıma yazıyorum sizi orda aldatıyorum.... onlarda kilo vermeyen yok bu hafta.... süperler....

olay o dgil ki baktim kizin sayfasina bi tane forum mesaji yok iskillendim eheheh

Buse emine siz yoğurt markası ve peynir markası olarak ne kullanıyorsunuz ve migrosun hindi fümesi var 100 gramda 1gram yağ varmış içinde nisasta yok uygun mudur

valla girelim bebeğim ya..ne bu hep sonuncu hep sonuncu aaaaaaa yetti gari...ben kendi adıma söyleyeyim bu hafta kesinlikle eksideyim

eveeeeeeeeeeeeeeeeet kapisaliiiiiiiiiiiiiiiim yani kendimizi salmak yerine denedikte olmadi diyelim yaaaaaaaaaaa hadi kizlar bugunun hareketini veriyorum bogazi tutuyoruuuuz totoyu kaldiriyoruuuuuuuuz

miskin miskin yatmak yok.... noooo........

Evet, evet, herkes yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışsın bu hafta.

evit o zaman önümüzdeki hafta biraz dişimizi sıkıcaz..... Hattta bu günden başlayalım.... şu günlük hareketimizi aksatmazsak kaçamak yapmazsak bu iş olur arkadaşlar.....Hedef ilk üç...... her gün menü ve sporumuzu paylaşalım lütfen.......

Kurallara uyalım uyymayanları uyaralım böyle bir reklam vardı yaa ben çocukken.....

büşraa tel kapandı ama mühim bir şey değildi, o kadar poşeti tek taşıma, migros sanal marketimden evine sipariş et diyecektim kızz :26:

Buse emine siz yoğurt markası ve peynir markası olarak ne kullanıyorsunuz ve migrosun hindi fümesi var 100 gramda 1gram yağ varmış içinde nisasta yok uygun mudur

uygunduurr bu arada ben polonezin tavuk jambonunu kullanıyormuşum, ne kullandığımdan haberim yok

valla girelim bebeğim ya..ne bu hep sonuncu hep sonuncu aaaaaaa yetti gari...ben kendi adıma söyleyeyim bu hafta kesinlikle eksideyim

ben deeeeeee zaten geçen haftaya göre şuan 500 gr eksideyim. bunu korusam o bile yeter, çünkü bu dukanın sağı solu belli olmuyor, ödem mödem tutmamalıyım

Ana kuzum buseeee bu diyet ne pahalı yaa anneme demeden biriktirdiğim 100 tl vardı üstüne birde 85 tl gitti battım yemin ediyorum ya. Sırf bu yüzden kaçamak falan yapmam ben yoğurt almıştım ya onları markette bulurum diye biraktim tekini aldım onun yerine ufak danone aldım füme stokladim resmen :) pınar süt tozu falan derken 185 tl ile ciktim daha bunun yulaf kepegi daha bunun goji berrysi var oldu mu sana 200 kıyma tavuk falan hesapta yok daha :) kaçamak yaparsam eğer o kredi kartı faturası beni kovalar yeminle yaa :)

iyi yapmışsın. yağsız dana kıyma, ya da yağsız dana kuşbaşına izin var. ama can dayanmaz iflas edersin. tavuk bonfile stokla. gıdaklayacaksın maalesef bi süre bi de light ton balığına vereceğin parayla çupra al orta boy stokla. tadı da mis gibi ve doyarsın. ton balığı saman gibi ve doyurmuyor. ben pek tüketmiyorum yani ton

benimde işte ilk alışverişte o kadar para gitmişti kafadan yulaf kepeği falan stoklamıştım. aroma almıştım gurmenet ten. neyse böylece dediğin gibi kaçamak yapıp duraklama olasılığını riske edemezsin herhalde

ton balığı eğer konserveyse illaki yağı yarıyor şahsen ben sırf salata birde ton balığı tükettiğim dönemde sağla kilo almıştım kaçamak yapmadığım halde...sıcak suya koyardım yağı iyice çıksın diye ama ton balığı bana yarıyodu her türlü :) suda olanları varmış bak onu bilemiyorum ilk defa duydum....

emine suda olan ton balığı var derken almanyakilerden bahsediyor sanırım, çünkü ben burda hiiç rastlamadım öyle bir şeye

yok yavrum ne kaçamağı yaa.. şimdi aldım kağıt kalem elime dukan ekmeği dukan tost ekmeği ve ir sürü atak evresi tarifi yazıcam buzdolabına asıcam bugün son günüm diye mantarı çok seviyorum protein mantarı diyorlar istiridye mantar ondan aldım çiğköfte aldım yedim :) hasret kalıcam malum uzuuuuuunca bir süre. aslında çokta uzun değil epi topu 3.5 ay kadar ne olacak o kadarcık vakitten. dayanıcam sonrasında zaten rahatlık geliyor ister istemez diyet seni rahat bırakıyor yine şartları var elbet. anamda ikna olmuş durumda eve geldim evdeki sebzeleri vermiş hep yan komşuya dolaba yerleştirdim aldıklarıı falan :) poğaça ve ekmek yapıcam yarın için malum tüm gün dershanede olacağım birde yanıma fümelerden alırım 1 2 tane 1 tanede danone yoğurtlardan tamamdırrr :) akşamada tavuk haşlama var.

bu arada canım ton balığı ücreti konusunda haklısın tatlım ben normal balığın ( hamsi hariç) her türüne bayılırım 7/24 yesem bıkmam .) ama ton balığını ayrı bir severim :) atıştırmalık yada ana öğün yaparım sabah kahvaltı yaparım olmazsa yağınıda birrr güzel süzerim merak etme sen :) aslına bakarsan keşke annem vazgeçse :) çnkü aldıklarım beni 1 ay idare eder mi etmez mi bilemiycuuum... üstüne birde 5 parasız kaldım iyi mi yarın dershaneye gidecek param yok evde servet yatıyor resmen yaa :)

valla migros kazan ben kepçe yok canım göremedim bulamadım :) zaten ton balığını dün aldıydım canım çekmişti almışken light olsun dedim öyle aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…