Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyiz hayirlisi
Ay canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslı karantınaya aldım onu yine salona:))) çift aşıya ragmen olmus cogu. Delta vuruyo herkesi ..Allah korusun.bi dr cocuklar da cok tasıyo sanki

Ay canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslı karantınaya aldım onu yine salona:))) çift aşıya ragmen olmus cogu. Delta vuruyo herkesi ..Allah korusun.bi dr cocuklar da cok tasıyo sanki
İnşallah eşinde çıkmaz canım Aynen valla Çocuklar taşıyıcı bu konuda okullar açılınca da bunun etkisini göreceğiz gibi

24.08.21
9.00
1 Tb lavaş
2 KK hellim
1 silme tk tereyağ
1 parmak kalınlığında sucuk(5dilim kadar)
Maydanoz
Salatalık

11.30
10 çiğ fındık
Filtre kahve içine bir fincan süt
1 kuru incir

16.00
1 çay bardağı çıtır leblebi

20.00
Yaklaşık 20 adet fırında hamsi küçük boy
Salata

Su 2.5 L

Kesin kızartmadır :))
Öyle tahmin ettim belirtmediği için
Afiyet olsun canım Cuma’ya telafi edersin inşallah

Afiyet olsun canım hellimi bol bol göreceğiz galiba menülerinde

Dikkat et yani , ateş oksuruk yok demi ,bagısıklıgını guclu tut
Ateş yada öksürük yok canım . İns sabaha toparlarsin canim ya. Halsizlik ve mide bulantısı bi geçse ishali falan takmıyorum. Yarın geçmezse giderim doktora
Güzel canım , mide bulantısı olunca insan su icemiyor ayran falan içmeye çalış tuzlu belki biraz rahatlatir
Yoğurt yedim ama tuzlu ayran gelmemişti aklıma içiyim olmazsa
Güzel canim afiyet olsun

Gecenlerde yazmistm bi komsunun esi koronaymis karisina hic test bile yapmamislar hatta cikabillirsn demisler bugun 2 kez gordm disarda ve birinde maskesizdi birde 2 yasinda kızı var, ve muhtemelen evde bile esine karantina uygulamiyor cunki yan komsuma bugn resm atmis kizi balkonda dusmus diye kafasni cekmis babasinin elleri var resimde. Insanlari anlamiyorm hic, birde saglik yerinden nasl gezebillrsn derler resmen bulastiriyor suanda kendisi olmasa kizi tasiyodur

Sagol cnm :)
Sagol cnm :)
Yaa insanlar neden bukadr vicdansiz kotu niyetli, sonradn donmus Allahtan
Patates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyiz hayirlisi
Gecmia olsun cnm salgin mi var acaba burdada cocuklar hep hasta ates oksuruk bizde de hafif oksuruk var hala gecmedi kacgundur

Menum:

10:00 Kahve

12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam

15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz

18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz

9.000 Adım
2.lt Su
Afiyet olsun canim

Gecmia olsun cnm salgin mi var acaba burdada cocuklar hep hasta ates oksuruk bizde de hafif oksuruk var hala gecmedi kacgundur
Bursa'da öyle canim salgın var belki evet ama ne neden oluyor buna. Sulardan desem yetkililer yok öyle birşey diyor. Ama çevremde kimle konuşsam bi halsizlik hali var herkeste anlamadım. Allahtan ateş öksürük yok bağırsak mide problemi sanırım benimki evde bağırsak düzenleyici avrdi onu falan içtim ins düzelir yarina

Afiyet olsun canim
Sagol cnm
Hmm anladm cnm cok gecmis olsn tekrardan insallah iyi gelir bugun nasilsin

Aşırı tüketmedikçe protein sonuçta canım afiyet olsun Kıbrıs’ta epey meşhurmuş ya ondan şey ettiydim
Çok peynir tüketmem canım hellim burda baya meşhur ki zaten belkide ilk burda yiyorum çok hoşuma gitti biraz da kv mim peynirine benzediği için sevdim kalorisi sanki diğerlerine göre fazla
Menum:

10:00 Kahve

12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam

15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz

18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz

9.000 Adım
2.lt Su
Güzel afiyet olsun canım benim

Evet bi de kızartılıyo ya extra kalori :) ben dr cok severım kıbrısa gıttıgımızde alırız bolca kop marka az tuzlu:))) burda da satılıo gercı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…