- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.721
Sağol canım benimİnşallah kesilir kusman canım
Ay canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslıPatates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyizhayirlisi
Dikkat et yani , ateş oksuruk yok demi ,bagısıklıgını guclu tutPatates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyizhayirlisi
Güzel canım , mide bulantısı olunca insan su icemiyor24 Ağustos salı
11.00
1 kase yoğurt
1 salatalık
16.00
Çeyrekte az fazla sarı leblebi
18.30
1 haslanmis patates
Su 1bucuk ancadir heralde icemedim
İnşallah eşinde çıkmaz canım Aynen valla Çocuklar taşıyıcı bu konuda okullar açılınca da bunun etkisini göreceğiz gibiAy canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslıkarantınaya aldım onu yine salona:))) çift aşıya ragmen olmus cogu. Delta vuruyo herkesi ..Allah korusun.bi dr cocuklar da cok tasıyo sanki
Öyle tahmin ettim belirtmediği içinKesin kızartmadır :))
Afiyet olsun canım Cuma’ya telafi edersin inşallahKızartma idi ama bütün kizarttim. Bide fosur fosur yağda değil tencerenin dibindeydi yağ hiç çekmemiş canim. Ama haklısın fırında olsa daha iyiydi ama misafire olunca cesaret edemedim
Mide bulantısı biraz rahatlattı gibi içtim yattım hemen 2 saat uyumuşum. Ama şimdi şu içmiştim gene hüsran
Dost kazığı bu olsa gerek. O da onun karakterini gösteriyor terbiyesizlik yaaa
Anladım canım azmis da zaten yakmissindir o zaman
Afiyet olsun canım hellimi bol bol göreceğiz galiba menülerinde24.08.21
9.00
1 Tb lavaş
2 KK hellim
1 silme tk tereyağ
1 parmak kalınlığında sucuk(5dilim kadar)
Maydanoz
Salatalık
11.30
10 çiğ fındık
Filtre kahve içine bir fincan süt
1 kuru incir
16.00
1 çay bardağı çıtır leblebi
20.00
Yaklaşık 20 adet fırında hamsi küçük boy
Salata
Su 2.5 L
Aynen pek peynir sevmiyorum ağzıma göre oldu mu da yiyorum böyle ama azaltırımAfiyet olsun canım hellimi bol bol göreceğiz galiba menülerinde
Aşırı tüketmedikçe protein sonuçta canım afiyet olsun Kıbrıs’ta epey meşhurmuş ya ondan şey ettiydimAynen pek peynir sevmiyorum ağzıma göre oldu mu da yiyorum böyle ama azaltırım
Ay canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslıkarantınaya aldım onu yine salona:))) çift aşıya ragmen olmus cogu. Delta vuruyo herkesi ..Allah korusun.bi dr cocuklar da cok tasıyo sanki
Ateş yada öksürük yok canım . İns sabaha toparlarsin canim ya. Halsizlik ve mide bulantısı bi geçse ishali falan takmıyorum. Yarın geçmezse giderim doktoraDikkat et yani , ateş oksuruk yok demi ,bagısıklıgını guclu tut
Yoğurt yedim ama tuzlu ayran gelmemişti aklıma içiyim olmazsaGüzel canım , mide bulantısı olunca insan su icemiyorayran falan içmeye çalış tuzlu belki biraz rahatlatir
Güzel canim afiyet olsun24.08.21
9.00
1 Tb lavaş
2 KK hellim
1 silme tk tereyağ
1 parmak kalınlığında sucuk(5dilim kadar)
Maydanoz
Salatalık
11.30
10 çiğ fındık
Filtre kahve içine bir fincan süt
1 kuru incir
16.00
1 çay bardağı çıtır leblebi
20.00
Yaklaşık 20 adet fırında hamsi küçük boy
Salata
Su 2.5 L
Gecenlerde yazmistm bi komsunun esi koronaymis karisina hic test bile yapmamislar hatta cikabillirsn demisler bugun 2 kez gordm disarda ve birinde maskesizdi birde 2 yasinda kızı var, ve muhtemelen evde bile esine karantina uygulamiyor cunki yan komsuma bugn resm atmis kizi balkonda dusmus diye kafasni cekmis babasinin elleri var resimde. Insanlari anlamiyorm hic, birde saglik yerinden nasl gezebillrsn derler resmen bulastiriyor suanda kendisi olmasa kizi tasiyodurAy canım kovid yıne cosmus, bugun cok haber aldım hatta eşim bile temaslıkarantınaya aldım onu yine salona:))) çift aşıya ragmen olmus cogu. Delta vuruyo herkesi ..Allah korusun.bi dr cocuklar da cok tasıyo sanki
Sagol cnm :)Ah canım ya ilki daha berbattı hastanede yattım biliyorsun ikincisi çok ağır geçmedi inşallah senin de bi günde geçer ne yiyip içtiysem kustum bi şey yemesem safra kusuyordum berbattı
İyi gezmeler keyifli vakitler canım akşam menüne bayıldım
Sagol cnm :)Güzel vakit gecirmeler canim
Sağol canim
Bende sabahtan beri bişey yiyemedim. Patates başlamıştım yedim ama oda gitti. Kekik kaynattim şimdi onu içiyorum.
Akşam yemegin geç gibi göründü gözüme canim hemde patates yemeği. Afiyet olsun
Yaa insanlar neden bukadr vicdansiz kotu niyetli, sonradn donmus AllahtanKızlar naber işe iade için arabulucuya gitmiştim, şimdi pazarlıklar yapılıyo vs herneyse avukatım konustugumuz mıktarın 3-4 katını istiyo ,üstelik çok samımı olmasak ta arkasımızdı bu avukat, sok ve hayal kırıklıgındayım ama yapcak bişey yok galıba . Bana yanlış anlasılma oldu heralde dıyı, yoo dedım yanlıs anlasılma yok boyle konusmustun ama sen bilirsin dedim , soyledım de içindekıleri. Ben enayı yerıne koyulmayı hıc hazmedemıyorum, parasını da gwctım ama...
Gecmia olsun cnm salgin mi var acaba burdada cocuklar hep hasta ates oksuruk bizde de hafif oksuruk var hala gecmedi kacgundurPatates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyizhayirlisi
Afiyet olsun canimMenum:
10:00 Kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam
15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz
18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz
9.000 Adım
2.lt Su
Bursa'da öyle canim salgın var belki evet ama ne neden oluyor buna. Sulardan desem yetkililer yok öyle birşey diyor. Ama çevremde kimle konuşsam bi halsizlik hali var herkeste anlamadım. Allahtan ateş öksürük yok bağırsak mide problemi sanırım benimki evde bağırsak düzenleyici avrdi onu falan içtim ins düzelir yarinaGecmia olsun cnm salgin mi var acaba burdada cocuklar hep hasta ates oksuruk bizde de hafif oksuruk var hala gecmedi kacgundur
Sagol cnmAfiyet olsun canim
Hmm anladm cnm cok gecmis olsn tekrardan insallah iyi gelir bugun nasilsinBursa'da öyle canim salgın var belki evet ama ne neden oluyor buna. Sulardan desem yetkililer yok öyle birşey diyor. Ama çevremde kimle konuşsam bi halsizlik hali var herkeste anlamadım. Allahtan ateş öksürük yok bağırsak mide problemi sanırım benimki evde bağırsak düzenleyici avrdi onu falan içtim ins düzelir yarina
Çok peynir tüketmem canım hellim burda baya meşhur ki zaten belkide ilk burda yiyorum çok hoşuma gitti biraz da kv mim peynirine benzediği için sevdim kalorisi sanki diğerlerine göre fazlaAşırı tüketmedikçe protein sonuçta canım afiyet olsun Kıbrıs’ta epey meşhurmuş ya ondan şey ettiydim
Güzel afiyet olsun canım benimMenum:
10:00 Kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam
15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz
18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz
9.000 Adım
2.lt Su
Evet bi de kızartılıyo ya extra kalori :) ben dr cok severım kıbrısa gıttıgımızde alırız bolca kop marka az tuzlu:))) burda da satılıo gercı artıkÇok peynir tüketmem canım hellim burda baya meşhur ki zaten belkide ilk burda yiyorum çok hoşuma gitti biraz da kv mim peynirine benzediği için sevdim kalorisi sanki diğerlerine göre fazla
Güzel afiyet olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?