- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.741
Güzel canım afiyet olsun24.08.21
9.00
1 Tb lavaş
2 KK hellim
1 silme tk tereyağ
1 parmak kalınlığında sucuk(5dilim kadar)
Maydanoz
Salatalık
11.30
10 çiğ fındık
Filtre kahve içine bir fincan süt
1 kuru incir
16.00
1 çay bardağı çıtır leblebi
20.00
Yaklaşık 20 adet fırında hamsi küçük boy
Salata
Su 2.5 L
Adım da menü de çok güzel canım afiyet olsunMenum:
10:00 Kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam
15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz
18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz
9.000 Adım
2.lt Su
Kolay gelsin canım ,ben geçen hafta dondurucuya domates , biber, patlıcan attım başka birşey yapmam , erik reçeli falan da yaptım yeter işte çok tuketemiyoruz biz ,kuru fasulye barbunya falan kv çok yapıyor..ben evde yapmam genelde , az taze fasulye attım...belki gözüm alırsa kahvaltılık sos yaparım, biraz da salatalık turşusu yapmak istiyorum ay baktım da iyi ki birşey yapmayın dedimGunaydin canlar
Bugun pazara gidicem ilk konserveme basliym diyorm bi 5 kg domates alcm bu sekilde 1 ay her hafta alsm yeter oyle asiri fazla yapmayi dusunmuyorm zaten. Bide barbunya alicam hic atmadim yorulcam bu ara biraz ama kisin yemesi iyi oluyor :)
Afiyet olsun canımMenum:
10:00 Kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam
15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz
18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz
9.000 Adım
2.lt Su
Afiyetle yiyin inşallah canım kolay gelsin ben de geçen aldığım menemenlikten domates ve biber kalmıştı bugün pazardan 2-3 kilo kadar patlıcan alıp kavanoza şakşuka yapabilirim onlarla havaya güvensem biraz patlıcan biber de kurutmak istiyorum da sürekli yağmur yağıyor şu sıraGunaydin canlar
Bugun pazara gidicem ilk konserveme basliym diyorm bi 5 kg domates alcm bu sekilde 1 ay her hafta alsm yeter oyle asiri fazla yapmayi dusunmuyorm zaten. Bide barbunya alicam hic atmadim yorulcam bu ara biraz ama kisin yemesi iyi oluyor :)
Yağsız tavada yapıyorum kızartma işlemini kalorisi yükseliyor mu ki yine deEvet bi de kızartılıyo ya extra kalori :) ben dr cok severım kıbrısa gıttıgımızde alırız bolca kop marka az tuzlu:))) burda da satılıo gercı artık
Sağol canımGüzel canım afiyet olsun
Adım da menü de çok güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım ,ben geçen hafta dondurucuya domates , biber, patlıcan attım başka birşey yapmam , erik reçeli falan da yaptım yeter işte çok tuketemiyoruz biz ,kuru fasulye barbunya falan kv çok yapıyor..ben evde yapmam genelde , az taze fasulye attım...belki gözüm alırsa kahvaltılık sos yaparım, biraz da salatalık turşusu yapmak istiyorum ay baktım da iyi ki birşey yapmayın dedim
Sıfır yagsa yukselmez canımYağsız tavada yapıyorum kızartma işlemini kalorisi yükseliyor mu ki yine de
Sagolasin canimÇok peynir tüketmem canım hellim burda baya meşhur ki zaten belkide ilk burda yiyorum çok hoşuma gitti biraz da kv mim peynirine benzediği için sevdim kalorisi sanki diğerlerine göre fazla
Güzel afiyet olsun canım benim
Masallah sende birsuru sey yapmissin :) azcikta o bu derken bitmiyor isler ya bide yaptikca yapasi geliyor insanin bazenGüzel canım afiyet olsun
Adım da menü de çok güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım ,ben geçen hafta dondurucuya domates , biber, patlıcan attım başka birşey yapmam , erik reçeli falan da yaptım yeter işte çok tuketemiyoruz biz ,kuru fasulye barbunya falan kv çok yapıyor..ben evde yapmam genelde , az taze fasulye attım...belki gözüm alırsa kahvaltılık sos yaparım, biraz da salatalık turşusu yapmak istiyorum ay baktım da iyi ki birşey yapmayın dedim
Yaptnmi cnmi saksuka hic denemedm nasl oluyor konserve de, yaa havalar yagmurluysa kotu bide senin oralar serinlemistir artik dmiAfiyet olsun canım
Afiyetle yiyin inşallah canım kolay gelsin ben de geçen aldığım menemenlikten domates ve biber kalmıştı bugün pazardan 2-3 kilo kadar patlıcan alıp kavanoza şakşuka yapabilirim onlarla havaya güvensem biraz patlıcan biber de kurutmak istiyorum da sürekli yağmur yağıyor şu sıra
Aynen sıfır yağ canım iyi bari yaSıfır yagsa yukselmez canım
Kellogs nedir canım onun dışında güzel görünüyorMenum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia
15:30 sütlü kahve, 2 ceviz
18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz
7.000 Adım
2.lt Su
Afşyet olsun canım telafi menüsüMenum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia
15:30 sütlü kahve, 2 ceviz
18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz
7.000 Adım
2.lt Su
Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktuNasl gidiyor kizlar napiyorsunuz, bende 5 kg domatesten konserve yaptm, 2 kg barbunya ayikladm koydm. Kapya biber de aldm 3 kg onlarida yarn firinda kozleyip buzluga kaldircam insallah bakalm onumuzdeki 3-4 hafta bu sekilde yapabillrsem yeter. Kahvaltilik sos tarzi yapmiycam bu sene gecen sene yaptm hep kendim yedm esimin midesine iyi gelmedi
yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahuSagolasin canim
Masallah sende birsuru sey yapmissin :) azcikta o bu derken bitmiyor isler ya bide yaptikca yapasi geliyor insanin bazen
Yaptnmi cnmi saksuka hic denemedm nasl oluyor konserve de, yaa havalar yagmurluysa kotu bide senin oralar serinlemistir artik dmi
Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta
11.30
Yarı süt yarı su 1 kupa filtre kahve
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali
16.00
1 tabak etli bamya yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt
19.30 açlık hissettim
2 kuru incir
2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Kesinlikle canım ya da sadece yoğurt da olabilirdi aslında ama dayanamadımAfşyet olsun canım telafi menüsü
Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktu
yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahu
Havalar sıcak aslında da yağmur yağıyor nerdeyse her gün normalde bu ayda yağmazdı hiç
Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım
Gördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.Gunaydin canlar
Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmediSagol cnm
Hmm anladm cnm cok gecmis olsn tekrardan insallah iyi gelir bugun nasilsin
Sağol canım zehram.Ucmelekannesi nasılsın canım ?
Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta
11.30
Yarı süt yarı su 1 kupa filtre kahve
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali
16.00
1 tabak etli bamya yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt
19.30 açlık hissettim
2 kuru incir
2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Tadını çıkaraydın gııı:) diycem de ben de oleyim, uyudu mu nabıyo , yemek yedi miBugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.
Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.
Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım
Eltiyle takıldıgın için ayrıca tebrıkler, her yiğitin harcı degılBugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.
Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.
Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım
Ay elti zordur yani ( ben de yok )Eltiyle takıldıgın için ayrıca tebrıkler, her yiğitin harcı degıleltim zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?