- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.761
Güzel menu afıyet olsun , cuma kılonu sabırsızlıkla beklıyorum , sen beni geccen galıba :)))))Selam kizlar ben menü mu yazayım alıntılara yatın bakayım,
11.00. Yarım poğaça
12.30 2 sahanda yumurta, 2 dlm peynirsalatalık, 1 dilim karpuz, 1 dlm ekmek
16.00. 6 küçük erik ( üzüm büyüklüğünde)
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte, 1 kepçe patlıcan yemeği,yoğurt
20.00. 3 hurma
Şu: 2 lt
Güzel canım afiyet olsunSelam kizlar ben menü mu yazayım alıntılara yatın bakayım,
11.00. Yarım poğaça
19.00
20.00. 3 hurma
Yok canım kenarda oturdum.Tadını çıkaraydın gııı:) diycem de ben de oleyim, uyudu mu nabıyo , yemek yedi miama cok ta sosyalleşme aman diyim korona coşukk
Şükür anlaşıyoruz canim . Ufak tefek şeyleri görmezden karşılıklı sikintti çıkmıyor.Eltiyle takıldıgın için ayrıca tebrıkler, her yiğitin harcı degıleltim zordur
Şükür canım iyisin ya mühim olan oGördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.
Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmedi
Sağol canım zehram.Bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyiyim canım çok şükür
Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim
çok sık yapmadığın için öyle hissediyorsundur arada bir yapsan bu kadar akına gelmez diyeceğim de eşlere pek güven olmuyor geçen hastalandığımda eşime dedim ki ben biraz uyuyacağım çocuk sana emanet kapı pencere açık hava sıcak diye gözün üstünde olsun diye bi saat ya uyudum ya uyumadım kalktım benim adam koltukta uyumuş çocuk da oyuncaklarla oynuyor kendi kendineBugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.
Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.
Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım
epey az yediğin için dondurmana laf etmeyeceğim25 Ağustos carsamba
11.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma tarçın
15.00
3 YK kısır
Domates salatalık
1 çatal kek kızın kalanı
20.00 kinada ikramdi
1 top sade dondurma (yanında kekler ve Kuru pastalar vardı en cazibi dondurma geldi)
Şu 3litre
Afiyet olsun canımSelam kizlar ben menü mu yazayım alıntılara yatın bakayım,
11.00. Yarım poğaça
19.00
20.00. 3 hurma
Ay sorma özellikle onu tembih ettim çocuk gibiUyuyacaksan da bari kapı pencereye kapat değil mi ? Yok aman babalar bizim gibi olamaz
Ama çocuk belli olmuyor ki aşağıdan ses filan duyduğunda benimkinin boyu yetmediği için sandalye vs çekiyor camın önüne Allah korusun sarkar ederAy sorma özellikle onu tembih ettim çocuk gibiuyuyacaksan falan balkonu camları ört kapıları kilitle öyle uyu diye
En son tamam anne falan diye mesaj atıyordu tembihin ayarını kacirmisim
Aynen canım anlık birşey rabbim korusun.Ama çocuk belli olmuyor ki aşağıdan ses filan duyduğunda benimkinin boyu yetmediği için sandalye vs çekiyor camın önüne Allah korusun sarkar eder
Aynen öyle valla tezgaha bıçak koyduğumda bile en dibe ittiririm eli yetişiyor artık çeker alır filan diyeAynen canım anlık birşey rabbim korusun.
Onlara göre biz evhamliyiz ama olmadan önce tedbir almak en güzeli
Güzel menü canım afiyet olsunMenum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia
15:30 sütlü kahve, 2 ceviz
18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz
7.000 Adım
2.lt Su
Güzel canım afiyet olsun25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta
11.30
Yarı süt yarı su 1 kupa filtre kahve
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali
16.00
1 tabak etli bamya yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt
19.30 açlık hissettim
1 çay bardağı çıtır leblebi
2 kuru incir
2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Ooo bak hiç benim gibi değilsin, ben rahatım ya boşver birşey olmaz ...bak çok tembihlersen adamı çocuk bakmaktan sogutursun nasıl olsa benim yaptığımı beğenmiyor der yapmaz bir daha....ben çok defa bırakırım eşime hatta bazen ise gittigmde o bakar, bebekken de bırakırdım...ev işinde de aynı şekilde ilk başlarda güzel yapmasada hiç karismadim çok iyi yapmışsın dedim şimdi alıştı gercekten çok iyi yapıyorBugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.
Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.
Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım
Güzel bence canım afiyet olsun25 Ağustos carsamba
11.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma tarçın
15.00
3 YK kısır
Domates salatalık
1 çatal kek kızın kalanı
20.00 kinada ikramdi
1 top sade dondurma (yanında kekler ve Kuru pastalar vardı en cazibi dondurma geldi)
Şu 3litre
Yok ya bu cumadan çok umudum yok, geçen hafta aldiklarimi versem yeterGüzel menu afıyet olsun , cuma kılonu sabırsızlıkla beklıyorum , sen beni geccen galıba :)))))
Hoş geldin canım sen nasılsın ? Bir sağlıkçı olarak pandemi süreci nasıl gidiyor ?merhabalar kızlar nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsunuz?
Allah korusun canim tedbir önemli. En meraklı oldukları dönem şu andaAynen öyle valla tezgaha bıçak koyduğumda bile en dibe ittiririm eli yetişiyor artık çeker alır filan diye
Haklısın galiba. Bir sonraki sefere daha rahat olmaya çalışırım ins.Ooo bak hiç benim gibi değilsin, ben rahatım ya boşver birşey olmaz ...bak çok tembihlersen adamı çocuk bakmaktan sogutursun nasıl olsa benim yaptığımı beğenmiyor der yapmaz bir daha....ben çok defa bırakırım eşime hatta bazen ise gittigmde o bakar, bebekken de bırakırdım...ev işinde de aynı şekilde ilk başlarda güzel yapmasada hiç karismadim çok iyi yapmışsın dedim şimdi alıştı gercekten çok iyi yapıyor
Merhaba canım hoşgeldin. İyilik sen nasilsinmerhabalar kızlar nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsunuz?
Ah Hafizem ah ah kışın beraber başlayalım bariSlm kızlar cee diyip kaçayım yinediyette devamlılık motivasyon sağlayamıyorum maalesef kışa insAllah
Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğimSelam kizlar nasilsiniz.
Valla ben niyeyse bi turlu adapte olamadim biliyorum U UcanSupurge bana kiziyorsun girmiyorum yazmiyorum diye ama ya ne bileyim biraz motivasyona biraz yarisa , biraz farkli seylere ihtiyacimiz var gibi geliyor. Yani sadece menuleri degerlendiriyoruz yani hic ineride bulunmuyoruz birbirimize. İsterseniz ben bu hafta sonu biraz bu konuda neler yapariz arastirmak biseylr planlamak istiyorum ne dersiniz ?
Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyorAllah korusun canim tedbir önemli. En meraklı oldukları dönem şu anda
Afiyet olsun çok iyi canımİyi aksamlar çanlar
26 Ağustos Perşembe
11.30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.00
10 tane çığ fıstık
1 elma
18.00
6 YK yeşil fasulye
1 kase cacık
Şu 2bucuk litre
Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.Ah Hafizem ah ah kışın beraber başlayalım bari
Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim
@Breeze96
Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z
Pnrrr-12
inci-tepik
Fit mutlu anne
G Goklerce
M Manolya15
TemelinSafinazi
cgdmk
Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyor
Afiyet olsun çok iyi canım
Çok zor geliyor bana da.Ama zehraya yük oluyoruz artık ona da yazık. Gideceksek hep beraber aynı takıma gidelim bari. U UcanSupurge de gelir zayıflamaya.Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?